Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Haziran Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu ♈

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

Bu ay Satürn eğitim ve yolculukları temsil eden 9 ncu evinizde etkili olacak iş ve eğitim hayatınız ile ilgili çalışmalarınızla uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Baba aile, kardeşlerinizin ve arkadaşlarınızın tavsiyesi ile finansal faydalar elde etme olasılığınız yüksektir. Günlük işler ve sağlığı temsil eden 6ncı evde ki Jüpiter'in transit geçi ile rakiplerinizi yenebilirsiniz. İşinizdeki başarı ve yükseliş rakiplerinizi şaşkına çevirecektir. Evli ve çocuk sahibi Koç’lar gezegensel enerjiler çocuklarınızın eğitiminde bazı engeller yaşanabileceğine işaret ediyor. Çalışmalarda konsantrasyon eksikliği ile karşı karşıya kalabilirler ve ayrıca sağlıkla ilgili konular onları sıkıntıya sokabilir. Bu ay mide ile ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ay boyunca çeşitli kaynaklardan maddi avantajlar elde etmenizi sağlayacaktır. Ay’ın ilk 10 günü sorun yaşadığınız yakınlarınız ve arkadaşlarınız ile ilgili gelişmeler gerginliklere neden olabilir endişelenmenize gerek yok çünkü iletişimi temsil eden 3ncü evdeki Mars transiti, kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla ilişkinizi güçlendirecek.

Arkadaşlarınızla yapılan toplantılar artacaktır. Eski arkadaşlarınızdan bazılarını karşılamanız muhtemeldir. Basın yayın medya ve iletişim ile ilgili işler içinde olan Koç burcu mensupları büyük başarı yakalayabilecekleri bir aydalar. Venüs'ün ve Merkür'ün doğum haritalarınız da ilk evden geçişi, evlilik hayatınızda mutluluk verecektir.

Bu ay her türlü finansal krizden kurtulacaksınız. Beklenmedik kazançlar mali durumunuzu iyileştirecektir. Ay boyunca Arkadaşlarınızın ve ortaklarınızın desteğini alacaksınız. Bu dönemde rakibiniz büyümenizi engellemeye çalışacaktır. İşinize ve yeteneklerinize olan bağlılığınız nedeniyle, rakiplerinizin size zarar verme çabaları başarısız olacaktır.

Sağlık
Sağlığınınız bu ay geçen aya göre daha iyi etkiler altında. kalacak. İş ve ev hayatınızda gereksiz aceleci davranışlardan kaçının, aksi takdirde yaralanabilirsiniz. Geziler için pek çok şans elde etme ihtimaliniz yüksektir ve bu size zihinsel mutluluk getirecektir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evlilik hayatınız bu ay harika olacak diyebiliriz. Evlilik ilişkiniz her geçen gün daha da keyifli bir hal alacaktır. Karşılıklı olarak birbirinize daha da bağlanacaksınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu, Aşk hayatınızda yanlış anlamalara karşı dikkatli olmanız aksi takdirde büyük tartışmalar yolunda giden ilişkinizi alt üst edebilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar bu ay ilgi duyduğunuz insana duygularınızı açma noktasında aceleci olmamalı ilk adımın ondan gelmesini sabırla beklemelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Haziran ayı Kendiniz ve itibarınız hakkında endişeleneceğiniz daha iyisini isteyeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Saygın ve önemli hissetmek arzusu ile bunu sağlayabileceğiniz hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter 9 hazirandan itibaren doğru seyrine başlıyor ve maddi manevi zenginliğin bundan sonra gelmesi muhtemel. Yabancı kaynaklardan gelen olumlu haberler ve seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

15 Haziran 2017’den başlayarak aile, finans, vergi, devlet daireleri ile ilgili konular ile ilgilenebilir bu anlamda sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Öğretmen Satürn’ün 21 Haziran’da yapacağı açılar. Bazı zihinsel sıkıntılar ve ticari konularda gecikme ve kayıplar konusunda etkili olabilir dikkatli olmalı özellikle ortaklıklarınız varsa kontrolü elden bırakmamalısınız.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Dolunay enerjisi hayatınızın matematiğini yapmanızı kendinizle yüzleşmenizi ve şikayet ettiğiniz konularda haklıyı haksızı birbirinden adil bir şekilde ayırmanızı sağlayacak. Bugün iş ve özel yaşamınızda kontrollü olmalı ve duygularınızın aklınızın önüne geçmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. Evli Koçlar sizlerde eşinizle yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışabilir eşinizin ailesi ile gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yay Dolunayı ile takip eden 3 gün boyunca gördüğünüz rüyaları dikkate almalısınız. Hayatınıza yön verecek rehber rüyalar görebilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 9, 18, 27

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 3-14-18-19-22-23

 

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

Doğru kullandığınız takdirde krizleri fırsata çevirebileceğiniz bir ay karşılıyor sizleri. İş değiştirmek aynı dan birden fazla işi yapmak yönetmek gibi bir düşünceniz varsa harekete geçmekte başlamakta tereddüt etmemelisiniz. Bu ay anne ve anneye ait konular önem taşımakta. Annenizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Bu durum sizleri kısa süreli endişelendirse de iyi sonuçlarla karşılaşmanız aile ilişkilerinizi daha iyi ve güçlü hale getirecektir. Bu ay özellikle metal otomobiller beden gücü gerektiren ve keskin aletler ile ilgili bir iş yapıyorsanız dikkatli olmanız olası pek çok olumsuzluğa karşı tedbirli olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca sağlıkla ilgili sorunlarla da karşı karşıya kalma ihtimaliniz yüksek. Geçmişte yaşadığınız sağlık sorunlarını hatırlayın ve bir an ama özel bir an yaratarak sizi üzen kıran hayır diyemediğiniz için hayatınızda istemediğiniz şeylere sizi mecbur bırakan belki sözleri belki bir bakışı ile sizi aşağılayan kişilere akrabalarınıza sözde arkadaşlara odaklanın ve bir bakın kalp gözünüzle bu kişilere hayatınızda ne kadar yer verdiğinizi bir düşünün. Önce beyninizi sonra hayatınızı bu enerji emicilerden temizlemeye karar verin ve tereddüt etmeden uygulayın. Ay boyunca her türlü riskli işten uzak durmalı ortak iş ve projeleriniz de söz hakkını başkalarına bırakmamalısınız. Aksi takdirde maddi olarak zararlar ile karşılaşabilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde ev değiştirebilir ya da satın alma gerçekleştirebilirsiniz. Otorite konumunda ki kişiler ile ilişkileriniz önem kazanıyor uyarı ve önerilerini dikkate almanız başarı çıtanızı yükseltecektir. Ayrıca beklemediğiniz gelişmeler ile yabancı kaynaklardan para kazanabilirsiniz. Finansal kazanımlarınızda harcamalarınızda artabilir bu ay olabildiğince kontrollü olmalı ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Yeni bir iş arayan Boğa’lar ayın 2nci yarısında başarılı olabilirler. Disiplinli çalışma ve çalışma alanındaki çabalarınızla, önemli bir terfi almanız muhtemeldir. Bu ay hiç kimseye körü körüne para ile ilgili konularda güvenmemelisiniz.

Sağlık
Sekizinci evdeki Satürn'ün geçiş konumu nedeniyle sağlığa gelince dikkatli olmalısınız. Açıkçası duygusal ruh haliniz kendinizden başka her şeyi önemli ve değerli kılmanızdan dolayı zihinsel huzursuzluk olacaktır. Bu da merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunlarını tetikleyebilir. Ayrıca yemek yeme alışkanlıklarınıza özellikle dikkat edin. Tansiyon, diyabet ve kalp ile ilgili problemlerden mustarip Boğa kişileri sağlıkları konusunda daha temkinli davranmaları gerekir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evli hayatınız bu ay daha iyi bir durumda kalacak. Eşinizle birbirinizin sorumluluklarını anlayacaksınız ve ilişkinizdeki samimiyetinizi artırmaya çalışacaksınız. Aşkta karşılıklı anlayış da artacaktır. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğalar ise 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunlar yüzünden planladığınız pek çok şeyi erteleyebilir buna bağlı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Dolunay enerjisi maddi konularda sürpriz ve olumlu gelişmeleri beraberinde getirecek sizlere. İş hayatınızda otorite konumunda ki kişilerle yapacağınız iş birlikleri sizi şu anda bulunduğunuz konumdan çok daha iyi ve kalıcı noktalara taşıyacak. Özel hayatınızda eş ya da sevgilinizin arkadaşları akrabaları ile ilgili gelişmeler ve onların taktıkları maskelerin düşmesi ile haklılığınız da ortaya çıkacak sabrınızın mükafatını ilahi bir şekilde alabileceksiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu merhamet duygunuzu size düşmanca merhamet göstermeden haksızlık eden kişilere kullanmamanız olmalı. Yay dolunayı ile siz bsabrınızın taşması ile oynanmak istenen oyunu bozarak bu kişileri deyim yerinde ise bozguna uğratabilirsiniz. Yay Dolunayı ile dikkat etmeniz gereken en önemli konu dost bildiğiniz kişilerin gerçek düşmanlarınız ile iş birliği içinde olduğunu öğrenmeniz olabilir sizler için.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Ayın ilk günlerinde enerjiniz düşük olabilir finansal konularda endişeleriniz gerçek olabilir dikkatli olun! Bilmediğiniz işlere yönelmekten yatırımlardan ayın ilk yarısında uzak durmalısınız. Gelirleriniz ayın ikinci yarısından itibaren artacaktır.

15 Haziran 2017’den itibaren sağlık sorunları olan Boğa’lar düzelmeler yaşayacak ve masraflarınızın düşmeye başlaması ile rahatlayacaksınız. Bu ay eşinizin arkadaşları ya da akrabaları canınızı sıkabilirler tepkilerinizi ulu orta değil diplomasi ile olması gerektiği yerde vermeli gerekirse bağlarınızı tam anlamı ile kesip aynı tekrarlara müsaade etmemelisiniz. Öğretmen Satürn ay sonuna doğru öfkenizi uyandıracak kişiler ile uğraşmak zorunda bırakabilir sizleri hemen her konuda barış içinde olmaya çalışmalısınız.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 2-16-20-21-24-25-28

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 3-2-6-12

 

İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

Bu ay aşk ve evlilik hayatınız önem kazanıyor özellikle evlilik hayatınızda bazı sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Ani kararlar vermemeye çalışmanız özellikle ayın ilk 10 günü için önem taşımakta. Jüpiter'in geçişi ile genel olarak mutluluk ailenizde hakim olacak. Annenizin sevgisini ve desteğini pek çok konuda alarak rahatlayacaksınız. Bu ay kardeşleriniz ile ilgili bazı sorunlar söz konusu olabilir. Ayın ilk 15 günü araç kullanırken yorgun ve agresif olmamaya dikkatli olun. Çocuk sahibi İkizler onların eğitim ve iş hayatlarında ki başarıları ile mutluluk ve övünç duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs'ün ve Merkür'ün enerjileri ile uzun zamandır haksız yere uğraştığınız hukuki bir mesele istediğiniz şekilde sonuçlanabilir ve sizlere oldukça güçlü mali yararlar sağlayabilir. İş hayatınızı finansal olarak nakit ile ilgili sıkıntılı durumunuzu iyileştirmek için bu ay çok disiplinli çalışacaksınız. Başarının kısa yollarının olmadığını unutmayın. Bu nedenle, çok çalışma ve yeniliklere açık olarak hiç vazgeçmeden mücadele ederek başarı ve kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Bu ay her hangi bir büyük yatırım yapmadan önce 2 kere düşünün acele kararlar almayın. Ayrıca, bloke edilmiş bir paranızın geri alınması bu ayın size en iyi ödülü olabilir.

Sağlık
Bu ay zarfında , zihinsel emek harcayarak sürekli sızlandığınız kas ağrılarınızdan kurtulabilir diyete spora başlayarak hayatınıza yeni bir dinamik kazandırabilirsiniz

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Aşk ve ilişkiler cephesinde biraz stresli enerjiler söz konusu. Siz ve eşiniz arasında fikir farklılığı ve anlayış eksikliği olabilir. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanı ona ayırmadığınız düşüncesi ile içinize kapanabilir ve keskin kelimeler kullanarak onu kendinizden uzaklaştıracak davranışlara yönelebilirsiniz. SAKIN YAPMAYIN! Onu suçlamadan cezbedin romantizmi de eğlenceyi de onun dikkatini çekecek şekilde hayatınıza katın. Bekar ve aşkın peşinde sabırla arayışta olan İkizler ise bu dönemde hayalleriniz gerçekleşecektir. Halihazırda devem eden bir ilişkiniz varsa, herhangi bir tartışmaya girmekten kaçının. Aksi takdirde, beklenmedik krizler sürekli hale gelen tartışmalar ile ilişkinizi uçurumdan aşağı yuvarlayabilir. İlişkinizde barış ve uyumu korumaya çalışın ve sevgilinize sert tavırlar ile davranmaktan kaçının.

9 Haziran da Karşıt burcunuz olan Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile kardeşlerinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir ve buna sebep olan kişi ya da olaylardan dolayı öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yay Dolunayı üzerinizde ki ağırlıklardan kurtulmanızı sağlayacak enerjileri barındırmakta. UYANIŞ FARKINDALIK ve Ne istediğinizin bilme idrakine varış. Sahip olduğunuz sevdiğiniz emek verdiğiniz pek çok şeyin önemini daha iyi kavrayacak ve geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizleri güçlendirecek ve beklemediğiniz güzel olumlu etkileri taşıyacak hayatınıza. Hayatınızın pek çok noktasında Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Ay’a iyi bir başlangıç ve sürpriz gelişmeler ile başlayabilirsiniz. Sosyal hayatınızın hareketleneceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. 9 Haziran’dan sonraki dönem iş hayatında büyüme ve kazançların artmasını sağlayacak enerjileri barındırmakta. Hukuki bir davanız istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Ayrıca, yeni bir proje veya yatırım planını gerçekleştirebilirsiniz. Harcamalarınızda gelirleriniz ile birlikte artabilir. 15 Haziran 2017’den sonra ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz. Parasal kayıplardan kaçınmak için seyahatlerinizi dikkatle planlamalısınız. 21 Haziran’dan itibaren alım satımlardan ve sağlıkla ilgili tıbbi müdahaleler estetik operasyonlardan uzak durmak bir sonraki aya ertelemek sizler için daha iyi olacaktır.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 14-18-19-22-23-26-27

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 19-26-28-29

 

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

Öğretmen Satürn’ün yansıması ile pek çok konuda ruhsal fiziksel ve başarı gücünüz artacak. Sağlık sorunlarınız başta olmak üzere hayatınızda engel teşkil eden pek çok şeyden uzaklaşacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş amaçlı bir kredi kullanmak gibi bir düşünceniz varsa bu ay bunu gerçekleştirebilirsiniz ve işiniz gereği yerleşim değişikliği yaşayabilirsiniz. Hayatın size yaşattığı acı tatlı deneyimlerden sonra evrenin oluşumuna yaradılışa ruhsal konulara ilginiz artacaktır. İş hayatınızda saygı, ve prestij kazanacağınız bir aydasınız. Yengeç burcunun 2nci 10 gününde doğanlar iş değişiklikleri yaşayabilirler. Mars'ın enerjisi ile iş ya da eğitiminiz ile ilgili resmi amaçlarla yurtdışına gidebilirsiniz. Finansal konularda istikrar kazanmak için çok çalışmalı ve isyan etmeden sürekli denemek zorundasınız. Kendi işinizin sahibiyseniz işinizi genişletecek yatırım planlarınızı uygulamaya geçeceğiniz önemli teklifler alabilirsiniz. Böyle bir durumda yatırım planları ortaklıklar iş birlikleri için bu alanda uzman kişiler ile görüşmeniz başarılı olacaktır. Finansal işlemlerinizle ilgili belgeleri imzalarken dikkatli olun. Bu ayın ikinci yarısında yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz.

Sağlık
Sağlığınız ile ilgili genel olarak iyi enerjiler hakim olsa da mide ile ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Tüm görevlerinizi tam enerji ve coşku ile gerçekleştireceksiniz. Ay’ın 2nci yarısında Gözleriniz, mideniz ve bacaklarla ilgili sorunlar oluşabilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evli Yengeçler, Siz ve eşiniz arasında gerginlik ve çatışmalar olabilir ve eşinizin bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkması ile kısa süreli üzüntüler yaşayabilirsiniz. Birbirinizi suçlamayı bir kenara bırakmalı ve ortak çözümlere odaklanarak baş başa uzun kısa yolculuklar yapmalı ertelediğiniz ya da geçmişte daha sık yaptığınız güzel aktiviteleri tekrarlayarak ilişkinize zaman harcamalısınız. Bekar ve ilişkisi devam edenler için keyifli enerjiler söz konusu. İlişkisi olmayan Yengeçler bu ay yeni gelişmeler aşk hayatınızı köklü bir değişime uğratabilir.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı ile iş hayatınıza ait eski kalıplardan uzaklaşacağınız orijinal ve yeni enerjilerle karşı karşıya kalacağınız bu enerjiyi doğru değerlendirmek için cesaretli adımlar atmalısınız. Dolunay enerjisi ile ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak için uygun enerjiler sizlerle birlikte. Evli Yengeçler eşinizle ortaklaşa kararlar ile uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda gerçek huzuru bulacak devam eden sevgi dolu bir beraberlik içindeyseniz eşinizle çok daha yakın olacak ve birbirinize şans getireceksiniz.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Bu ay iş hayatınız ve kişisel işleriniz ile ilgili konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. İşyerinde arzu ettiğiniz bir görevi alabilirsiniz. İşinizle ilgilini tanıtım ve popülerlik kazanma şansını da elde edebilirsiniz. 9 Haziran’dan sonra şans size maddi konularda da destek vermeye başlıyor. 15 Haziran 2017’den sonra gelir artacak ve arzuladığınız karları elde edebileceksiniz. Bu ay aşk hayatınız ile ilgili keskin kararlar almaktan uzak durmalı kızgınlık ve kıskançlık duygunuzun sizi yanlış kararlara yöneltmemesine dikkat etmelisiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 7-16-20-21-24-25-28

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 2, 7, 11, 16, 20

 

Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

Bu ay Öğretmen Satürn enerjileri ile çocuklar eğitim ve sağlık alanlarında ufak tefek engellerle karşı karşıya kalabillirsiniz. Özellikle ayın ilk haftası Mide ile ilgili rahatsızlıklar mümkündür. Çocuk ya da çocuklarınızın desteği ile işinizde büyük bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda üst düzey görevli yönetici konumunda ki kişilerin desteğini alabilirsiniz. Mahkemeler hukuki konular ile ilgili bu ay gözünüzü dört açmalı haklıyken haksız duruma düşmemek için bu alanlarda işlerinizin takipçisi olmalı başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz. Venüs ve Merkür’ün enerjileri ile işiniz gereği uzun seyahatler promosyonlar ve ek gelirler elde etme şansınız yüksektir. Bu ay araç veya mülk satın almayı düşünebilirsiniz. Ay boyunca gereksiz harcamalardan kaçının. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha fazla harcayacaksınız. Uzun yolculuklar size finansal kazançlar sağlayacaktır. Ayın ikinci yarısından itibaren beklenmedik fırsatlar ekonomik yararlar elde edeceğiniz hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sağlık
Bu ay boyunca sağlığınıza özel dikkat gösterin. Bilmediğiniz tatlar denemekten ve sıklıkla dışarıda yemekten kaçının, gıda zehirlenmesine maruz kalabilirsiniz. Ayrıca ayak bilekleri ve boyun bölgenizi fazla yormamaya çalışmalı spor yapıyorsanız dikkatli olmalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evlilik hayatınızda huzurlu olmak ve uyum sağlamak istiyorsanız, biraz daha fazla anlamaya çabalamalısınız. Laf yarıştırmaya değil Kalbi AŞK ile tamamlamaya çalışın. Böylece, birbirinizi anlamak ve iyi bir ilişki sürdürmek sizin için daha iyi olur. Yoğun iş programınızdan eşiniz için biraz zaman ayırın. İlişkiniz ile ilgili yorum yapan bazı had bilmez kişiler yüzünden yaşadıklarınızı birbiriniz ile konuşun ve çözüme kavuşturun. Eş ya da sevgilinize gereksiz yere şüphe ile davranmaktan kaçının çünkü ilişkinizi mahvedecektir. Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar, Aşkınızla evlenmeyi planlıyorsanız, Hesaplanmayan gelişmelerden dolayı biraz daha beklemek zorunda kalabilirsiniz.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı size bardağın dolu tarafı ile boş tarafını ön yargılı olmadan görmeyi öğretecek. Hayat öğretmeni doğru olanı fark edip yaşama aksettirebilmektir ilkesi ile hareket etmeniz için uyandırıyor sizleri. Fark edemedikleriniz erteledikleriniz ile. İş hayatınızda kalıcı işler yapacağınız anlaşmalara imza atabilirsiniz finansal gelirlerinizde yaşanacak rahatlamalarla borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yada işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise sakinliğiniz dinlemeyi bilerek hareket etmeniz sizlere çok şey kazandıracaktır.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Gezegenler bu ay size bol şans getiriyor gibi görünüyor. Beklenmedik hesapta olmayan seyahatler kazançlarınızı arttırabilir ve istikrarlı enerjileri doğru değerlendirerek başarı çıtanızı yükse . Erdemli faaliyetler yardımlar vakıf ve sosyal sorumluluk projeleri ile pek çok alanda ses getirecek etkinlikler yapabilirsiniz. Büyük iyilik Jüpiter 9 Haziran’dan itibaren finansal açıdan daha fazla güçlenmenize katkıda bulunacak. 15 Haziran 2017’den sonra, kariyerinizde büyük bir sıçrama gerçekleştirebilir, Liderlik rolü üstlenip statünüzü yükseltebilirsiniz. 21 Haziran’dan sonra Öğretmen Satürn duygusal konuların önemini hatırlatacak olaylar ile uyanıklık haline erişmenize katkıda bulunacak.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 8-9-18-19-22-23-

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 1,14,10,13,19

 

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

Jüpiter enerjisi ile ruhsal uyanış maneviyat sizler için her zamankinden daha fazla önem kazanacak. Ay boyunca Dini yerlere ziyaretlerde bulunabilir yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Kırıla döküle dağılan kalbinizi maneviyatla iyileştireceksiniz. Öğretmen Satürn'ün transiti annenizin sağlığı ile ilgili sorunlar yaşatabilir. Venüs ve Merkür'ün konumu sizi fiziksel sıkıntıya sokabilir. Kilo alabilir alerjik reaksiyonlar ile cilt ve bacaklarda varisler ile ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bu ay ani parasal kazanç veya kayıpları yaşanabilir. Savaşçı Marsın enerjisi ile iş hayatınızda sizden yaşça büyük kişiler ve meslektaşlarınızla ilişkilerinizi anlayış ve dengede tutmak yarar sağlayabilir.

İş hayatınızda cesaretinizi kıran kişilerin söylemlerini dikkate almayı bırakarak hareket etmeyi başardığınızda yeni gelir kaynakları elde edeceksiniz. Öte yandan, masraflarınızı kontrol altında tutmanız gerekir. Birikimlerinizi iyi analiz ettikten sonra dikkatli bir şekilde yatırım yaparsanız şansınız oldukça yüksek olacaktır. Riskli bilmediğiniz alanlarda işlere yatırım yapmaktan kaçının.

Sağlık
Bu ay sağlıkla ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzun süreli sağlık sorunlarından mustarip olanlar doktor kontrollerini ihmal etmemeli ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmaya çalışmalılar.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evli ve ilişkisi devam eden Başaklar bu ay aşk hayatınız için olumlu enerjiler hakim. Jüpiter in olumlu yansımaları ile eş ya da sevgilinizle olan ilişkinizi güçlendirecektir. Aşk hayatınızda mutluluk hakim olacak.. Tüm gerilimleri geride bırakarak, bu güzel anları önemsemeli ve bunu karşı tarafa cömertçe hissettirmelisiniz. Yoğun programınız ve iş yükünüz nedeni ile ihmal ettiğiniz şeyleri gündeminize alın. Eşiniz başarınıza ve mutluluğunuza katkıda bulunmak istiyorsa, size yardım etmesine izin vermelisiniz. Bekar Başaklar sizlerde bu ay hiç beklemediğiniz bir aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Geçmişle ilgili olumsuz konuları unutmakta zihninizi susturmakta zorlanabilir haksızlıkların tekrarlarını yaşamış olmaktan duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise Yay Dolunayı ile girişimci davranacak cesareti ortaya koyabildiğiniz takdirde finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Evli Başak’lar bu dönemde eşten gelecek destekle ilişkinizi güçlendireceksiniz. Dostlar yakın arkadaşlar ile ilgili sorunlarınızı da tam anlamı ile çözüme kavuşturabileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Haziran ayı boyunca başkalarının sorumluluklarını almamalı yorucu işlerden sakınmalı ve başkalarının hatalarının parçası olmamaya özen göstermemelisiniz. 8 Haziran itibari ile farklı kaynaklardan yararlanacak iş hayatınızda iş birlikleri ile güçlenebileceksiniz. Büyük İyilik Jüpiter doğrudan harekete devam edecek. 9 Haziran’dan sonraki dönem sevgi ve evlilik hayatı için oldukça mutluluk vericidir. Mevcut ilişkileriniz güç kazanacak ve öte yandan da yeni ilişkiler ortaya çıkabilir. Resmi kurumlar vergi ile ilgili sorunların yolunuzu engellemesi ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olmalı bu anlamda kontrollü davranmalısınız. 15 Haziran 2017’den sonra şansınız her konuda artmaya başlıyor. Haziran ayı sonunda ani bir yolculuk gerçekleşebilir ve size kazançlar getirebilir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 6-7-11-12-20-21-24-25

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 5, 14, 23

 

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

Büyük iyilik Jüpiter’in geçişi ile çok çalışacağınız ve başarılı olacağınız verimli bir aydasınız. Bu ay zorlandığınız konularda bile tüm görev ve sorumluluklarınızı hızla tamamlayabileceksiniz. Jüpiter'in transit konumu, kardeşlerinizin yabancı bir ülkeye gidebileceğine işaret eder. Ailenizde mutluluk hakim olacak. Diğer yandan Venüs'ün ve Merkür'ün geçişi yaşamınızı iyileştiren güzel kılan her şeyin değerini daha iyi kavramanızı sağlayacak. Uzun süreli işle ilgili geziler, mali açıdan ay boyunca fayda sağlayabilir. Savaşçı Mars'ın transiti ile yabancı kaynaklardan parasal kazanç elde etmenizi sağlayacak yeni alanlarda iş yapmanızı sağlayabilir. Bu ay bir mülk satın alma şansınız oldukça yüksektir. Görevlerinizi başarıyla yerine getireceksiniz.

Finansal cephede kendi işinizin sahibiyseniz işletmenizi genişletmeyi veya yeni bir işletmeye yatırım yapmayı planlayabilirsiniz. Mali durumunuzu iyileştirmek için gösterdiğiniz tüm çabalar başarıyla sonuçlanacak ve herhangi bir kredi kullandıysanız, bu süre zarfında borcunuzu ödeyebileceksiniz. Siz çalışansanız birçok kaynaktan parasal kazanımlar elde edeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle Demir, Deri veya elektrikle ilgili işlerden iyi derecede gelirler elde edebileceğiniz enerjiler söz konusu. Bu ay ev eşyalarınızı yenilemek için harcamalarda bulunabilirsiniz.

Sağlık
İçinizde yeni bir enerji hissedeceksiniz ve formunuz sizin daha genç görünmenize yardımcı olacaktır. Zihinsel huzur ve istikrar yaşayacaksınız. Eğer kronik hastalıktan mustaripseniz, sağlık durumunuzda iyileşme şansı bulunmaktadır. Dikkat etmeniz gereken Mevsimlik hastalıklar söz konusu olabilir. Yaz aylarında ortaya çıkan hastalıklara karşı dikkatli olun ve hijyen konusunda özel dikkat gösterin.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evlilik hayatınız bu ay muhteşem olacak gibi görünüyor. Eşinizle duygusal bağınız her geçen gün artacaktır. Ayrıca birbirinize küçük hediyeler verebilirsiniz. Süre gelen bir ilişkiniz varsa biraz daha fazla vakit geçirmeye çalışmalı ilişkinizi ciddiye aldığınızı karşı tarafa hissettirmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler Arkadaşlarınızın aracılığı ile yeni birini tanıyarak romantik bir beraberliğe kalıcı bir adım atabilirsiniz.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı ile hayattan beklentilerinizi ön yargılarınızı eksiklerinizi gözden geçirerek yeniden belirleyebilir yapmaya cesaret edemediğiniz konuları gündeminize alarak daha fazla çalışmaya odaklanıp çok daha iyi imkanlara kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler kıskançlık kızgınlık ve başkalarından kaynaklanan sorunlara karşı yaklaşımınızı pozitif yönde belirleyerek hareket edip kalbinizin sesine kulak verdiğiniz takdirde ‘’AŞK’’ ın sadece kelimelerde kalan bir duygu olmadığını yüreğinizin en derininde hissetmeye başlayarak mutluluğun uzağınızda olmadığını keşfederek içinde yer alacaksınız.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Bu ay, Yurt dışı ile ilgili konularda başvurularınız olumlu sonuçlar almanızı sağlayacak enerjiler hakim. İkili ilişkilerinizde kazançlı olabilmek için ayağınızı yere sağlam basmalı isteklerinizin peşinden kararlı bir şekilde gitmelisiniz. Bu ay eşinizle ya da sevgilinizle kıskançlıklar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. 9 Haziran’dan sonra bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir böbrekler ve pankreasınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 15 Haziran 2017’den sonraki dönem iş hayatınızda da finansal konularda yatırım planlarınızda da sabırlı davranmalısınız. Ayın ikinci yarısında iş hayatınızda aynı anda çok fazla sorumluluk almaktan kaçınılmalısınız. Ayın sonuna doğru, Aile hayatında barış getiren enerjiler aile büyüklerinin sağlık sorunlarının şifa bulması sizleri fazlası ile mutlu edecektir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 9-13-14-22-23-26

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 6, 15, 24

 

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

Bu ay öğretmen Satürn transiti ile finansal konular önem kazanacak sizler için. Para kazanmak için daha çok çalışacaksınız. Azminizden bir şey kaybetmediğiniz takdirde Bir mülk satın alma şansınız oldukça yüksektir. Kardeşlerinizden ve arkadaşlarınızdan maddi destek görebilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi Akrep’ler çocuklarınızın eğitimdeki başarıları sizi mutlu edecektir. Kendi işinizin sahibiyseniz reklam çalışmaları bir iki küçük değişiklik, size faydalı sonuçlar verebilir. Venüs ve Merkür’ün transit geçişinden dolayı yabancı kaynaklar ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öte yandan, evlilik hayatınız konusunda dikkatli olmalısınız. Yönetici gezegeniniz Mars'ın transiti sizi evlilik hayatınızda bencillikten uzak durmanız ve sağlığınıza dikkat etmeniz için ikaz edici enerjiler barındırmakta. Evliliğinizde uzun süredir ruhsal ve bedensel uzaklık yaşıyor ve çabalamanıza rağmen bir ortak nokta da buluşamıyorsanız sorunlarla yüz yüze gelme ihtimaliniz güçlenmekte. Bıçak kemiğe dayanabilir ve sorunlar her iki taraf içinde kaçılmaz bir noktaya gelebilir. İş hayatınızda önemli bir terfi y da transferden dolayı önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. İşyerinizde dikkatli olun başarınızdan rahatsız olan kişilerin komplo kurbanı olabilirsiniz.

Bu ay arkadaşlarınız ile finansal alışverişler noktasında dikkatli olun borç diye verdiğiniz paraların ödenmemesi ile karşılaşabilir resmi olarak kefil olduğunuz konularda ödenmeyen borçların yükümlülüğünü siz yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz.

Sağlık
Sağlığa gelince, Mevsimlik hastalıklardan etkilenme ihtimaliniz yüksektir. Eğer uzun süreli sağlık sorunlarınız varsa bu ay yaşanan enerjiler ile teşhis güçlüğü ve bu nedenle tedavinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Uykusuzluk ta sizler için rahatsız edici olabilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evlilik hayatınız da dikkatli olmalısınız. Konuşmalarınızda kaba ve kırıcı olmamaya özen gösterin. Eşinize karşı Düşünceleriniz konusunda ikilem içinde olabilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi sakin tutmaya ve düşüncelerinize şeffaflık kazandırmaya çalışın. Olumlu bir ilişki içinde olmak için eşinizle el ele yürümeniz gerektiğinin farkına varmalısınız. Birbirinizi suçlamak yerine, zor durumlarla birlikte karşı koymaya çalışın. Bu ikiniz için en iyi seçenek olacaktır. Bekar Akrepler bu ay Aşk hayatınız da daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Duygulara kıyasla mantığa daha fazla önem vermekten kaçının. İlgi duyduğunuz kişiye duygularınızı ifade etmeyi planlıyorsanız, başarı olasılığı yüksektir.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı ile kendi içinizde duygusal ve ruhsal olarak yaşadığınız çelişkilerinizden kurtulacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Şikayetlerinizi başarı ve mutluluğa döndürebileceğiniz özel enerjilerle karşı karşıyasınız özellikle iş hayatınızda finansal konularda önemli gelirler kazanabilir işinizi engellemelere rağmen istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz yeter ki isteyin ve çok çalışmaktan şikayet etmeden ilerleyin.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı

Bu ay her bakımdan kendinizi enerjik hissedecek tekrarlardan uzaklaşmış dinlenmiş zihninizle her türlü olayı lehinize çevirecek çeviklikle başarı çıtanızı yükseltebileceksiniz. Zekanızı konuşturmanız gereken bir aydasınız. Hızlı düşünmeli hızlı kararlar almalı ve iş hayatınızı orijinal fikirleriniz ile zenginleştirmek için çabalamalısınız. 15 Haziran 2017 tarihine kadar sağlık ve hukuki konularda dikkat etmeli ikili ilişkilerinizde ön yargılı tutumlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Biraz anlayış biraz sabır size çok şey kazandıracaktır. Fakat parlayan yıldızınız pek çok kişiyi rahatsız edebilir ve sizi bilmediğiniz alanlara çekerek kayıplar yaşayabileceğiniz işlere yönlendirebilirler. Kandırılmaya yatkın olduğunuz enerjiler söz konusu iken yeteneklerinizin ötesinde bir işe girmekten kaçınmalısınız.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 6-7-11-12-16-24-25

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 3, 12, 21

 

Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

Öğretmen Satürn'ün transit geçişi nedeniyle zihninizde sessizlik hakim olmaya başlıyor. Huzursuzluklarınız yorgunluklarınızın getirdiği zorlayıcı alışkanlıklarınızın çok ve yorucu sesliliği sessizliğin huzuruna bürünüyor. İş hayatınızda kardeşlerinizin ve arkadaşlarınızın yardımıyla önemli bir başarıya imza atabilirsiniz. Bu ay babanızın bazı sağlık sorunları olabilir. İş hayatınızda yetkin ve tanınmış söz sahibi kişilerden onur ve saygı görürsünüz. Savaşçı Mars'ın yansıması, evlilik hayatınız da zorluklara neden olabilir. Tepkilerinizi keskin şekilde ortaya koymadığınız takdirde bunlar aşılabilir konular olacaktır.

Bu ay gelirleriniz ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Kazancınızı arttırmak için yaptığınız tüm çabalar meyvelerini vermeye başlayacak. Arkadaşlarınız ile para ile ilgili bir anlaşmazlık yaşadıysanız bunu çözümlemeye çalışmalı başkaları ile bu durumu paylaşmamalısınız. Aleyhinize kullanılabilir ve farklı anlatımlar yüzünden zorluklar yaşayabilişiniz.

Sağlık
Sağlık konularında, kas ağrıları ve eklem ağrısı sizleri zorlayabilir. Spor yapmıyorsanız başlamalısınız. Aksi takdirde yağlanma bel ve basen bölgenizde fark edilebilir şekilde rahatsız edici olabilir sizler için.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evli hayatınız hakkında gerek yakınlarınız gerek arkadaşlarınız ile konuşurken temkinli davranmalısınız. Eşinizin davranışlarında agresiflik ayın ilk 10 günü sizleri zorlayabilir. Zora zorlukla karşı koymadan hareket etmelisiniz. Eşinizle inatlaşma çatışma ve uyuşmazlıklardan kaçının. Çünkü eşiniz sözlerinizi yanlış yorumlayabilir. Tüm sorumlulukları yerine getirirken birbirinizi desteklemeye çalışın, bu da ilişkinizi ve karşılıklı anlayışınızı güçlendirecektir. Evlenmek arzusunda olan Yay burçları bu ay bazı engeller ile karşı karşıya kalabilirler. Sabırlı olun ve daha iyi şartların oluşmasını bekleyin. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar ise, son derece sosyal olmalı ön yargılarınızı bir tarafa bırakıp yanı başınızda olanı fark edip hayatınız almakta elinizi çabuk tutmalısınız.

9 Haziran da BURCUNUZDA Dolunay gerçekleşecek.

Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yenilenecek kendi iç dünyanızda bastırdığınız duygularınız ile yüzleşerek esaretteki ruhunuzu özgürleştirebileceksiniz. Hayatınızı yeni bir düzene koyabilirsiniz. Bu enerji ile iş ve özel yaşamınızda yeni kararlar alabilir ilişkilerinizi gözden geçirerek daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerinde yapılandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı
İş ile ilgili büyüme için iyi bir dönem. Hak ettiğiniz yeri iş arenasında almaya başlayacaksınız. Sabrınız ve sizi seven insanlardan gelen desteği karşılıksız bırakmamış olmanızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. İş hayatınızda bir çok insanın dikkatini çekecek ve daha önce yaşamadığınız önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Evli ve yetişkin çocukları olan Yaylar çocuklarınızla ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşamak istiyorsanız onlarla iletişime önem vermelisiniz. Bu ay sonuna doğru dostlarınız aracılığı ile yatırım planlarınızı başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: -10-11- 12-14-18-19-26

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 3, 12, 21, 30

 

Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

Bu ay iş hayatınızda yeni kaynaklardan para kazanabilir yaptığınız işi daha çok sevmeye başlayabilirsiniz. Dostlarınız ve aile bireyleriniz ile yolculuklar gerçekleştirebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay eski eş eski sevgili ve kendi kan bağınız olan kişiler nedeniyle ekonomik kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli olun. Venüs ve Merkür’ün Transitlerinin yansıması ile İşinizde büyük bir başarı yakalamanız mümkün. Ay boyunca finansal konularda beklenen sonuçlar ve başarıyı elde edebilirsiniz. Bazı uğurlu işlerde para harcayabilirsiniz. Mali konularda fikirlerine güvendiğiniz kişiler ile fikir alışverişleri yapmak kayıpların önüne geçmenizi ve birikimlerinizi doğru şekilde yönlendirmenizi sağlayacaktır. Özellikle 2006 2007 yıllarında tecrübe ettiğiniz finansal zorlukları aklınıza getirin ve ben bilir imcilik yapmadan bilen kişilerin söylemlerini dikkate alarak ilerleyin.

Sağlık
Bu ay özellikle işi gereği kaza riski yüksek işlerle uğraşanlar, Özellik ile dikkatli olmalılar. Ayrıca, yeme alışkanlıklarınıza da dikkat etmeniz gerekir. Yüksek tansiyon ve gözle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Hamile bayan Oğlaklar , bu ay zarfında sağlığınıza özen göstermeli ani hareketler yorucu duygusal konular içinde yer almaktan uzak durmaya çalışmalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay evlilik hayatınızda ihtiyatlı davranmanızı öneririm. İlişkiniz de dengeyi korumak için uğraşmalısınız. Hayat arkadaşınızla huzuru korumanız gerekir. Sizin akrabalarınızdan kaynaklanan sorunlar gün yüzüne çıkabilir eski eş ya da aile bireylerinizin haddini aşan söylemleri ilişkinizde kara bulutların dolaşmasına neden olabilir. Birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin haklı olduğu noktalarda haksız olanın savunmasını yapmadan doğru olanın yanında yer alın Alın ki AŞK kazansın. Bekar Oğlaklar ayın 2nci yarısında karşı cinsle ilişkileriniz önem kazanmaya başlıyor ilgi görecek ilgi duyacaksınız.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı ile, Maddi manevi size zorluk çıkaran kişi ya da olayların yaşattıklarını yaşadıklarına şahitlik edeceğiniz son gülenin doğru olan olduğunu göreceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Dost diye bildiklerinizin gerçekleri ve emek verenlerin fark edemediğiniz güzelliklerini göreceğiniz özel bir dönem. Perde açılışını siyahtan beyaza yeni bir yolculuğa aralıyor hayat okulunda sizler için. Aslanı fareye boğdurtmaya kalkanlar kurda kuşa yem oluyor. İlahi adaletin mahkemesinde. Kötü ile iyinin zorlu savaşında İYİ ve DOĞRU olan kazanıyor. Tarafınızı doğrudan yana kullanmalı size sunulmuş şansları sahiplenerek korumalı fedakarlık etmeniz gerekiyorsa etmeli aynı hataları tekrarlardan uzaklaşabilmelisiniz bu dolunay ile.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı
Anlık öfke ve üzüntüyle keskin kararlar almamanız gereken bir aydasınız. Son 3 yıl boyunca yaşadıklarınızın etkileriyle artık daha disiplinlisiniz ve kendinize karşı daha adilsiniz. Bu durumu uyanış olarak değerlendirin ve yaşanmışlıklardan aldığınız derslerle gideceğiniz yolu doğru bir şekilde bulmaya çalışın. Hayatın size acı tatlı öğrettikleri sayesinde ruhsal olarak çok daha güçlü ve kararlı olacak sizi engelleyen yönlerinizi törpüleyerek gelişeceğiniz bir aydasınız. İşinizle ilgili kendinizi bildiklerinizi ortaya koymaktan çekinmemeli ve üzerinize yüklenen sorumluluklardan korkmadan hareket etmelisiniz. Ayın 18 den itibaren bir çok konuda emeklerinizin sabrınızın mükafatını almaya başlayacaksınız. Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 7-11-12-16-20-21-28

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 4, 8, 13, 17, 19, 22

 

Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

Bu ay mühendislik veya teknoloji üzerine iş yapan Kovalar, büyük başarılar elde etme şansına sahipler. Merkür ve Venüs'ün transit konumundan dolayı, arkadaşlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Babanızın sağlık sorunları tıbbi müdahale gerektiren konuları ile ilgilenebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Evli Kovalar eşinizin sorumsuz bencil ve tek başına aldığı kararlardan başkaları vasıtası ile haberdar olmanız sebebi ile sorunlar yaşanabilir. Dargın olduğunuz kardeşleriniz ile bir araya gelebilir tüm iyi niyetinize rağmen daha şiddetli tartışmaların merkezinde haklı olduğunuz halde haksız muamelesi ile karşılaşabilirsiniz. Ayın ilk yarısında başkalarından çalışanlar ortaklar ya da yakınlarınızın yaptıkları yüzünden mali krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Dikkatli olun ve bilmediğiniz ek harcamalar yapılmaması gerektiği konusunda ciddi uyarılarda bulunun. Herhangi bir yakınınız sizi finansal konularda zarara uğratabilir finansal konularda çok dikkatli davranın. Resmi kurum ya da hükümet yetkilileri ile ilgili pozitif gelişmeler de bu ayın sizlere yansıyan enerjileri arasında.

Sağlık
Sağlığınız yolculuklar ve iş yükü sizi yorgun düşürebilir. Cilt ve mideniz ile ilgili sorunlar sizi zorlayabilir. Mümkünse, yolculuklarınız sırasında güvenilir yerlerde yemeyi deneyin. Önemsiz gıdalar yemekten kaçının. Bağırsak sisteminiz ile ilgili problemler yaşanabilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evlilik hayatınız da siz ve eşiniz arasında bazı yanlış anlamalar olabilir. Pire için yakılan yorgan her iki taraf içinde büyük pişmanlıklara neden olabilir. İlişkiniz monoton bir hale geldiyse dikkatli olmalısınız. Size göre daha genç bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. AMAN Dikkat bir anlık ilgi başınızı döndürüp yapmam dediğiniz şeyleri yapmanıza yaşamam dediklerinizi uygular hale gelmenize neden olabilir. Bekar Kovalar sizler de hızla başlayan hızla biten ilişkilerde yer almamak adına dikkatli olmalı ANLIK kararların gerçekleri yansıtmayacağını göz önünde bulundurmalısınız. Üzülmemek kırılmamak adına.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı, Finansal konularda beklemediğiniz kişilerden zarar görebileceğiniz konusunda dikkatli olmanız için uyarıcı enerjileri barındırmakta. Güven size pahalıya patlayabilir. Yay Dolunay’ının enerjisi ile kime güvenip kiminle bağlarınızı maddi manevi kesmeniz gerektiğini fark edecek ve kararlı bir şekilde belirleyeceksiniz. Bu enerji ile aşk hayatınız da önem kazanacak. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizlerde beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacak yaşam enerjinizi pozitif yönde değiştirecek biri ile hayat arkadaşlığına merhaba diyebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı
Gezegensel enerjiler bu ayın ilk günlerinden itibaren zorlu bir evliliği büyük bir çıkmazın içine sürükleyebilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının. Sizi anlamamakta ısrar eden birine doğruları anlatamaz beklenmedik hesaplanmamış zararlar görebilirsiniz. 14 Haziran itibaren bu konularda daha iyi enerjiler sizinle ilerlerken kararlar almalı ve yakınlarınızın da desteği ile bitirmeniz gereken ilişkiye son noktayı koymalısınız. Bu ay aile büyükleri ile ilgili sağlık konuları ile de ilgilenebilirsiniz. Yatırımlar ile ilgili konularda 21 Haziran ve sonrası olumlu enerjileri değerlendirebilir gayrimenkul ve toprağa yönelik yatırımlarınızı başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 9-13-14-18-19-22-23

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 17, 19, 22, 26

 

Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

Bu ay öğretmen Satürn’ün yansıması ile iş hayatınızda değişimler yaşanabilir. İşinizle ilgili yolculuklar artabilir. Büyük iyilik Jüpiter'in yansıması ile sağlığınız daha iyi durumda olacaktır. Bu ay tüm arzularınız başarıyla sonuçlanabilir. Yorucu zorlu sınavı başarı ile tamamlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay rakiplerinizi hedef alan söylemlerden davranışlardan uzak kalmalısınız. Sizlere pahalıya patlayabilir. Kendi merkezinizde kalmanız faydanıza olacaktır. Savaşçı Marsın enerjileri ile Mülk alım satımıyla ilgili olarak iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu ay araç kullanırken spor yaparken dikkatli olun çünkü sol gözünüze zarar gelebilir. Merkür ve Venüs'ün transit enerjileri evli Balık burcu mensuplarına eşten gelecek maddi manevi faydaları işaret etmekte. Yatırım planınız varsa Paranızı mülk alarak değerlendirme şansı yakalayabilirsiniz.

Ekonomik açıdan bu ay sizin için mucizevi etkiler yok. Ne büyük karlar ne zararların getirdiği sıkıntılar. Ayın ortasından itibaren finansal konular da daha iyi enerjiler hakim olmaya başlıyor sizler için. Bu ay riskli işlere para yatırmaktan ve her hangi birisine yakınız olsa bile para ödünç vermekten kaçının. Uzun vadeli yatırımlarını da ise olumlu sonuçlar alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Sağlık
Sağlığınız konusunda Diyabet ve obezite sorunu olanlar bu ay özellikle bu konulara özen göstermelidirler. Bu hastalıklar bu ay zarfında sizi daha fazla etkileyebilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Eş yada sevgiliniz ile barış ve uyumu korumanız gereken bir aydasınız. Gereksiz küçük tartışmalardan kaçının ve eşinizin duygularına saygı gösterin. Kendi yakınlarınızın alaycı davranış ve söylemleri ile onu üzmesine sessiz kalmamanız gerektiğinin farkına varmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Daha geç olmadan bu duruma bir son vermelisiniz. Bekar Balıklar bu ay Aşk hayatınızda çiçekler açmaya başlıyor. Hiç bir şeyi ertelemeyin. Yeni tanıdığınız bir kişiye ilgi duyabilirsiniz. Kalbinizin yolunda ilerlemekten duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca bu ay Eski sevgililer, geri dönüşler ile karşı karşıya kalabilirler. Sabretmeli anlamaya çalışmalı ve kararlarını bu doğrultuda netleştirmelisiniz.

9 Haziran da Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Yay Dolunayı sizleri ilgilendiren ilgilendirmeyen pek çok konuda gereğinden fazla her şeyi öğrenme merakına büründürebilir ve bu durum karışmamanız konuşmamanız gereken konular da yaptıklarınız ya da söyledikleriniz yüzünden başınızı ağrıtacak durumlara neden olabilir. Dikkatli olun Ne diyor Hz. Ali söz senin ağzından çıkana kadar senin esirindir. Söz ağzından çıktıktan sonra sen sözün esirisin. Söylemini aklınıza getirin ve dilinizi tutun. Böylelikle iş ve özel yaşamınızda sorunların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca Yay Dolunayı ve takip eden 2 gün boyunca sert ve ani hareketler yapmamaya özen gösterin. Arkadaşlarınız ya da yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda bilmediğiniz yorumlarda bulunmamalı bildiklerinizi de ulu orta konuşmanın zararının size dokunacağını bilerek kendi hayatınız işiniz aşkınız için korkularınızı yenerek yeni bir şeyler yapmak hayatınızın bu alanlarını güzelleştirmek için neler yapabilirime odaklanmalısınız.

Hint Astrolojisine göre Haziran Ayı
Haziran ayının ilk 10 günü iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız insanlar ilgili şüphe ve kuşku duyabilir ön yargılı davranışlar sergileyerek sizi başarınızdan dolayı samimiyetle destekleyen insanları kırabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Kontrollü davranın ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızda ki insanlara yapmamak için özenli hareket edin. Bu ay hızla başlayacak birliktelikler aynı hızla bitebilir ve maddi manevi zararlar görebilirsiniz. 17 Hazirandan itibaren yatırım fırsatları ile karşılaşabilir uzun zamandır arzu ettiğiniz yatırımlarınızı gerçekleştirerek değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. edinebilirsiniz. Evli Balık’lar sizlerde eşinizin uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığı yüklü bir paranın gelmesi ile finansal zorluklarınızı çözüme kavuşturabileceksiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için HAZİRAN ayının en iyi günleri: 7-11-12-16-20-21

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 12, 16, 21, 25, 30

 

NOT: Astroloji Burç yorumlarınızı GÜNEŞ YÜKSELEN ve AY BURCUNUZA GÖRE OKUYABİLİRSİNİZ.
Güneş Yükselen ve Ay burcunuzun aynı burçta olduğu anlamına gelmez.

Sizlerle sitemde astrolojik burç yorumlarımı Güneş Yükselen ve Ay burcu o olarak paylaşıyorum bunun açıklamasını kısaca yapmaya çalışacağım. Bu güneş yükselen ve ay burcunuzun aynı olması gerektiği manasına gelmiyor.

Örnek Güneşin içinde olduğu burcunuz Koç bu GÜNEŞ burcunuzdur. Sizin ilk tepkileriniz karakteristik özellikleriniz ile ilişkilidir. Okumalısınız.

Örnek Yükselen burcunuz Aslan sağlık ve dışarıdan gelen etkileri temsil ettiğinden yükselen burcunuz hangi burçsa bunu da okumalısınız. Güneş doğduğunuz an nasıl bir burcun içindeyse Ay da doğum anında bir burca yerleşir Örnek Ay burcunuz Yengeç se Aşk hayatınız bilinç altınız duygusal konularla ilişkilidir. Ay burcunuzu da okuyarak gökyüzünün rehberliğinden daha fazla faydalanabilirsiniz.

Unutmamalıyız ki 12 Burç 12 Tip insan yoktur. Doğduğunuz anda Güneş burcunuz Hangi derece ile yerleşmiş Bir burcun ilk 10 2nci 10 3ncü 10 gününde doğduysanız farklı özelliklere sahip olursunuz. Doğduğunuz gün sınırda bir yerleşime sahipse örneğin 20 Mayısta doğduysanız Boğa ya da İkizler burcu olduğunuzu bilemeyebilirsiniz. Güneş her yıl farklı günlerde BURÇ DEĞİŞTİREBİLİR. Bunun doğrusunu  astrodeha.com/gercek-gunes-burcu-gunes-burcu-tablosu makalemden öğrenebilirsiniz.

Ayrıca AY burcunuzu bilmiyorsanız yine bu linke tıklayarak ücretsiz olarak Ay burcunuzu öğrenebilir. astrodeha.com/ay-burcu-tablosu.pdf  Bu linkten de Ay burcunuzun özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. astrodeha.com/ay-burcu-hesaplama

 

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık