Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Ağustos Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu ♈

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

7 Ağustosta Kova burcunda Ay tutulması 21 Ağustos ta Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise iş ve özel yaşamınızda her zamankinden daha baskın tavırlar sergileyebilir her şeyi ben bilir ben yönetirim şeklinde davranışlar sergilemenize neden olabilir ki, Kulaktan duyma bilgilerle yapacağınız fevri çıkışlar hukuksal anlamda da başınızın ağrımasına neden olabilir! Maddi manevi zarara uğramak istemiyorsanız kontrolü elden bırakmamalısınız. Ay’ın ilk 10 günü bekar Koç’lar aşk hayatınızda hoş karşılaşmalar boş olan kalbinizi aşkla doldurabilir. Siz yeter ki geçmişin olumsuz izlerinizi arkanızda bırakarak hayatın size sunduğu güzellikleri fark etmeyi seçin. Güçlü enerjilerin hakim olduğu bir aydasınız. Bu süre içinde harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Beklenmedik ödemeler ay ortasında sizleri maddi anlamda zorlayabilir. 7 Ağustos Türkiye saati ile 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek.

Koç burcunun ilk 10 gününde doğanlar için tutulma enerjisi, Olumlu değişim ve heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirecek. Yeni keşifler ilişkiler parlak bir gelecek için planlarınızı başarı ile ortaya koyabileceğiniz enerjiler 14 gün boyunca sizlerle birlikte olacak.

Koç burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile kişiliğinizin test edileceği durumlardan geçebilir daha kararlı ve otoriter yaklaşımlarda bulunarak sınavı başarı ile verebilirsiniz. Tutulma enerjisi ile kendinizi yeniden keşfedecek artan özgüveninizi zeka ve çalışkanlığınızı birleştirerek kazançlı gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Bu süreçte sosyal çevrenizi genişletmek için çabalamanız da akıllıca olacaktır.

Koç burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile özel hayatınız daha duygulu ve ahenkli hale geliyor. İş ve özel yaşamınızda planlı olmalısınız böylelikle hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Hiç kimse size engel olmayacak mutlu ve başarılı olma yolunda emeklerinizin karşılığını alabileceksiniz. Bu enerji ile sizlerde sorunlarınıza çok daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız. Gökyüzü enerjileri kendinizi daha cesaretli hissetmenizi sağlarken yanlışlarınızla yüzleşecek doğrularınızı ortaya koymak için çabalayacak ve başarılı olacaksınız. 19 - 20 - 22 Ağustos tarihlerinde evli Koç’lar evliliğinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akışa ayak uydurun ve duygularınızı her fırsatta ifade edin. Yine bu günlerler bekar Koç’lar aşk hayatınızda ki gelişmeler fazlası ile dikkat çekici etkilere sahip. Aşkta yüzünüzün güldüğü özel zamanlar. Olabildiğince sosyal olun ve yeni insanlar tanımanın getirdiği avantajları sonuna kadar kullanın. 21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Dikkat gerektiren konularda hassas olmalısınız. Yine bu süre içinde mide ile ilgili sağlık sorunlarınızı önemsemelisiniz. İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız.

 

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü ayın ilk haftası atalarınızdan gelen pek çok özelliklerinizi fark edip yaşamınızı daha da anlamlı kılacak enerjilerin hakim olacağına dikkat çekmekte. İş hayatınızda yeni teklifler alabilir farklı ortamlarda bulunabilir çok uzak gördüğünüz konuların baş mimarı olabilirsiniz daha önce tereddütle yaklaştığınız konularda hakimiyetiniz ve kendinize olan güveninizle başarılı bir çıkış yakalayabilirsiniz. Kendinizi keşfedip yenileyebilmenin getirilerini maddi manevi alacaksınız. 7 Ağustos Türkiye saati ile 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile hatırı sayılır gelirler elde edebilirsiniz. 9 ve 11 Ağustos tarihleri arasında olabildiğince girişimci davranmalı zamanı kazanca dönüştürmek için parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Ev araba gibi beklenmedik bir yatırım bu tarihler arasında gerçekleşebilir. Yapılan yatırımın sizin için son derece karlı ve şanslı olacaktır. Özel yaşamınızda da sizi yoran enerjiler arkanızda kalıyor. Eş yada sevgilinizle romantizmi yakalayabilirsiniz. Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda sizlere cömert davranırken size düşen hayattan ne istediğinizi belirleyerek hareket etmek olmalı. Bu ay evinizde dekorasyon yapabilir yeni bir yere taşınabilir evinizi ofisinizi zevkinize göre yenileyebileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

Siz Boğa burcunun ilk burcunun 10 gününde doğduysanız tutulma enerjisi ile daha sosyal olmayı başaracak iş hayatınızda ön planda olup finansal zorlukları aşıp popülaritenizi artırmayı başaracaksınız. Özellikle iş hayatınızda karşılaştığınız baskılar tam anlamı ile ardınızda kalıyor.

Boğa burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Güçlü ve otorite konumunda ki insanlarla yollarınız kesişebilir maddi ve manevi olumlu iş birlikleri ile var olan şartlarınızı yenileyerek daha aktif ve yaratıcı olmanın avantajlarını yakalayabilirsiniz emek vermeniz sabırlı olmanız şart. Ailevi konularda da sorunlarınız çözüme kavuşturabileceksiniz. Bu enerji satın almalar ile ilgili konuları da gündeminize getirebilir ev ve araba ya da işiniz ile ilgili büyüme gibi fırsatları yakalayabilirsiniz. Tutulma günü ve takip eden 3 gün boyunca göreceğiniz rüyalar da ki mesajları da dikkate almanız yararınıza olacaktır.

Boğa burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, İş ve aşk hayatınızda belirli bir hedefe ulaşmak ya da uzun bir süredir zorluklarla karşılaştığınız bir konunun üstesinden gelmek için beklediğiniz desteği bulamadıysanız tek başınıza mücadele vermeli kimseden medet ummadan yetenek ve aklınıza güvenerek ilerlemelisiniz ancak ve ancak bunu yaptığınız da her şey sizin için aşılabilir olacak. Sakin planlı ve ne istediğini bilerek hareket etmeniz size yeni ve doğru olan şeyleri getirecektir.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Güneş tutulmasının enerjisi ile, Araştırmacı ruhunuz size çok fazla bilgiyi beraberinde getirecek ve sezgileriniz fazlası ile yoğunlaşacak geçmişle ilgili karanlıklarınızı bilinmeyenlerinizi ya da bilinç altınızda yer etmiş sizi engelleyen gerçeklerinizi ortaya çıkaracak yeniden doğmuşçasına ağırlıklarınızdan özgürleşeceksiniz. Tutulma enerjinin yansımaları ile kimin ne dediğine önem vermeden etki altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin ve size işaret ettiği yolda ilerleyin. Bu enerji evli Boğa’lar içinde dikkat çekici enerjileri beraberinde getirmekte. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki yada evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Eski eş yada sevgilinin kıskançlıkları ilişkiniz üzerinde yoğun bir şekilde hissedilebilir. Eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve bu sorunu birlikte aşmanız için sizin yanınızda tüm gücü ile yer alması gerektiğini ona ifade etmelisiniz. Bekar Boğa’lar sizlerde bu dönemde birden fazla insanın dikkatini çekebilir kıskanç arkadaşlarınızın hoş olmayan davranışları ile yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkonabilirsiniz. Tabi siz izin verdiğiniz sürece! Şimdi tüm iradenizi ortaya koymalı ve kimsenin sizi yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorundaymış gibi hissetmeniz için üzerinizde baskı kurmalarına izin vermemelisiniz. Bunu yaptığınız anda ruh eşinizle keyifli ve süreklilik arz eden bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

 

 

İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

Ay’ın ilk haftası tatil planlarınızı başarı ile uygulamaya geçebilir yıl başından bu yana mücadele vererek yorgun düştüğünüz negatif enerjileri üzerinizden atmayı başarabilirsiniz. 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. İş hayatınızda özellikle uzun zamanadır mesai paylaştığınız arkadaşlarınızın baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmalı ve baskılara karşı sessizlikle tepkinizi vermelisiniz. Sabırlı davranmalı enerjinizi yüksek tutmaya çabalamalısınız aksi takdirde anlık kararla işinizden kendi isteğinizle ayrılabilir uzun bir süre iş aramakla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Siz İkizler burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Kendinizi geliştirmek hedeflerinize ulaşmak konusunda hitabetinizle dikkat çekecek iş ilişkilerinizde uzun vadeli hedeflerinizde önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

İkizler burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Hayatınızda her şeyi herkesi en kötü hali ile değerlendirmeye başlayabilir ön yargılarınızın kurbanı olabilirsiniz. Kötü içgüdülerinizden ve ön yargılı davranışlarınızdan uzaklaşmalısınız. İşinizle ilgili anlaşma alım satım ve sözleşme imzalamak için profesyonel yardım almanız yanlış kararların önüne geçecektir.

İkizler burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Sezgileriniz daha önce olmadığı kadar güçlü hale gelecek ve özgüveninizi yükseltecek. İş ve özel yaşamınızda başkalarından kaynaklanan hayal kırıklıklarını bir yana bırakıp hatalarınızı telafi edecek doğru kararlar ile ilişkilerinizi yapılandırarak aşkı da kazancı da yeniden elde edebileceksiniz.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Güneş tutulmasının enerjisi ile, İkili ilişkileriniz önem kazanmakta. Özel yaşamınızda arkadaşlarınızın ağzını tutamamasından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir. Geçmişte paylaştığınız bir sırrınız ortaya gerçeği yansıtmayan bir şekilde dökülebilir ve siz haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. Arkadaşınızın bir anlık boş boğazlığı başınızı ağrıtsın istemiyorsanız özel yaşamınız ve arkadaşlık ilişkilerinizi dengelemelisiniz ki sorun yaşanmasın. Ayrıca unutmamalısınız ki iki kişinin bildiği sır sır değildir! Dostluk bambaşka bir şeydir arkadaşlık başka. İkisi arasında ki ince fakat fazlası ile önemli sınırı çizmeyi öğrenmelisiniz. Tutulmaların enerjisi yazarlıkla ilgilenen İkizleri ön plan çıkartacak güçlü etkilere sahip. Hayallerinizi yüreğinizde biriktirdiklerinizi kağıda en güzel sözlerle dökebilir meslek hayatınızda yazılı olarak yapacağınız işlerde büyük bir başarı yakalayabilirsiniz. Konuşmak yerine yazılı ifadeyi deneyin ve başarın. 24 -  25 - 26 - 27 Ağustos tarihlerinde iş hayatınızda ki sorunlar azalır terfi zam gibi beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem kendinize güvenin ve sabırlı davranın. Ay sonuna doğru ailevi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi pek çok konuda cesaretlendirecek. Karşılık beklemeden seviliyor olmanın gücü yaşamınızın sıkıntılı her noktasında çıkış noktalarını yakalayarak çözüme kavuşturmanızı sağlayacak. Aile büyükleriniz aracılığı ile tanıştırılacağınız ya da aynı ortamlarda olacağınız biri ile yakınlaşabilir daha önce hissetmediğiniz duyguları deneyimleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem duygularınızı ikinci plana alın ve mantığı elden bırakmadan karşınızda ki insanı tanıyarak acele kararlar vermeden hareket edin.

 

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

Ay’ın ilk bölümü iş hayatınızda maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir kaç aydır düzenli ödenmeyen maaşınızı toplu bir şekilde alabilir, Zam terfi gibi güzel gelişmelerle sevinebilirsiniz. Şans rüzgarı sizin yönünüzden esmeye başlıyor. 7 Ağustos Türkiye saati ile 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile finansal konular fazlası ile gündeminizde olacak beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyerek rahatlayacaksınız. Ay boyunca ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Kazancınızdaki artış başınızı döndürebilir! Finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu ve yorucu bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi bitirmeden önce bir kez daha düşünün ve pişman olmamak adına kesin kararınızı 14 Ağustos ve sonraki bir tarihe kadar erteleyin. Bekar ve ilişkisi devam eden Yengeçler kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun.

Siz Yengeç burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi sizlere olumlu haberler ve pozitif gelişmeleri beraberinde getiriyor. Özellikle iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle iletişiminiz çok daha iyi hale gelecek ve enerjinizi yükseltecek. Yaratıcı düşüncelerini ve zihinsel aktivitenizde artacak. Zihinsel olarak bilinçaltınızda yatan korkularınızı tam anlamı ile zihninizden temizleyebileceksiniz. Bir gün dahi olsa tüm olumsuz düşüncelerinizi bir kenara yazın ve kendiniz ile yüzleşin. Tutulma enerjisi ile eski dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilir yeni bir iş başvurusu yapabilirsiniz.

Siz Yengeç burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızı düzeltmek ilişkinizi kurtarmak için harekete geçebilir duygularınızı pişmanlıklarınızı açıkça ifade ederek ilişkinizi yeniden aşkın gücü ile diriltebilirsiniz. Tutulma enerjisi mali konularda da istikrarı yakalamanızı alacaklarınızı tahsil ederek finansal olarak güçlenebilmenizi sağlayacak.

Yengeç burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Kendinizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşabilmek için kişisel ifade gücünüz yükselecek. İşinizle ilgili konularda kendinize güvenmeli doğru olanı sonuna kadar savunup bundan taviz vermeden hareket etmemelisiniz. Tutulma enerjisi ile, yabancı dil öğrenebilir mesleki anlamda size fayda sağlayacak eğitimlerle kendinizi geliştirme imkanını elde edebilirsiniz. Dostluklarınızın güçleneceği özellikle geçmiş yıllarda aranızın bozulduğu kişilerle küslüklerin sona ereceği yeni insanlar tanımanın getireceği faydalarla enerjisi güçlü bir enerji ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda evli Yengeçler ani kararlar büyük pişmanlıklara neden olabilir.

İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Yengeçler kontrollü olmalı ve bilginiz dışında her hangi bir görüşmenin yapılmamasına dikkat etmelisiniz. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür Başak burcunda geri harekette olacak, Güneş tutulmasının enerjisi ile, Önümüzde ki 6 ay boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Tutulma enerjisi sağlık sorunları yaşayan Yengeçlerinde yüzlerini güldürecek enerjilere sahip. Ayrıca çocuk yada kardeşleri ile sorunlar yaşayan Yengeçler tutulma enerjisi maddi zenginlik ve sevginin güzelliklerini getirecek sizlere.

 

Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

Ağustos ayı özellikle ilk 10 günü sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili yaşanacak yenilenmelerin güçlü ve bir o kadar da dikkat edilmesi gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Geçmişte yaşadığınız olumlu olumsuz yaşanmışlıkların farkındalığını günlük hayatınıza yansıtabilmeniz fazlası ile önem kazanıyor bu ay. Kendinizle geçmişinizle yüzleşin yaşadığınız yaşattığınız her şeyi adil bir şekilde değerlendirin ve sorunların gerçek sebebini anlamaya çalışın bunu yaptığınız anda her şey çözüme kavuşacak ve siz ağırlıklarınızdan kurtulacaksınız. Ay’ın ilk haftası iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak tartışma ve çekişmelerden uzak durun. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka hiç bir şeyle ilgilenmeyin. 7 Ağustos Türkiye saati 21:22 de karşıt burcunuzda Kova da Ay tutulması gerçekleşecek ve Tutulma esnasında Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Bu enerjiler altında akılcı davranmalı öfke ve duygusallığın aklınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Akılcı tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan Aslanlar yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Tutulmanın gergin yansımaları ile Aile bireylerinizin her türlü sorunu ile uğraşabilir sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturabilir ya da radikal kararlar alarak ilişkilerinize sınırlamalar getirebilirsiniz. Yine bu dönemde gizli düşmanlıklar aile hayatınızda sorunlara neden olabilir. Yalnızca ailenizi ilgilendiren finansal duygusal konularla ilgili önemli kararlarınızı ve görüşmelerinizi aile dışından insanlarla paylaşmamalısınız.
Siz Aslan burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,

Odaklanmanız gereken en önemli konu iş hayatınız ve finansal konular olmalı. Tutulma enerjisi ile birlikte önümüzde ki bir yıl için hedeflerinizi belirlemelisiniz. Ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz fazlası ile önem taşımakta. Hırsla değil akıl ve mantık çerçevesi içinde dostlarınızın uyarılarını dikkate alarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da mutlu olmak için fedakarlık yapmalısınız.

Aslan burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Hayatının her alanında ekstra sabır, kararlılık ve görevlerinizi yerine getirme disiplini içinde olmalısınız. İş ve eğitim hayatınızda odaklanarak istekleriniz için mücadele edeceğiniz bir aydasınız. Oturduğunuz yerde sadece şikayet ederek hiç bir şey elde edemezsiniz. Özel yaşamınızda ise çeşitli maceralara atılsanız da uzun süreli birliktelikleri bitirmek ya da yenilerine adım atmak için iyi bir ayda değilsiniz.

Aslan burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Aşk hayatınız da romantizm yükselecek yeni bir şey denemek farklı heyecanlar yaşamak için dürtüleriniz sizi rahat bırakmayacaktır. Bu dürtü ve arzular sizi kalıcı bir aşk ilişkisinin içine de sürükleyebilir. Evli Aslan’lar özellikle sizler dikkatli olmalısınız bir anlık arayış büyük kriz ve skandallarla karşılaşmanıza neden olabilir.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür Başak burcunda geri harekette olacak, Güneş tutulmasının enerjisi ile, yolculuklarda sorunlar yaşayabilir bir anlık dikkatsizlik sonucu üzücü olaylarla karşılaşabilirsiniz. DİKKATLİ olun. Kendinizi yorgun huzursuz hissediyorsanız 21 - 23 - 24 Ağustos tarihlerinde direksiyon başına geçmeyin. Bu enerji ile özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak eş yada sevgilinizle ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve cesaretle uygulayacaksınız. Uygulamalısınız! Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan aşkı tüm yalınlığı ile yaşayan ve yaşatan insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar uzun zamandır kilitli olan gönül kapınız Aşk’la çalınabilir. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız AŞK’ a dönüşebilir. Önyargılarınızı bir tarafa bırakın ve aşkın gücünü iliklerinize kadar hissedin.

 

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

Ay’ın ilk 10 günü geçmişte takip edilmemiş gözden kaçmış atlanmış ödemeler gün yüzüne çıkabilir birikmiş bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. Geçmişle ilgili ödemeleri kontrol ederek kredi faturalar gibi resmi konuları gözden geçirerek olası pek çok sorunun önüne geçebilirsiniz. Her ne olursa olsun sakin kalmayı başarmalı paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. Bu ay gökyüzü güçlü enerjileri ile ilerleyen günlerde silkinip kendinize gelmenizi sağlayacak ve kazanma azminizi yükseltecek. İşinize ilişkilerinize sevdiklerinize dört elle sarılmanız gereken bir süreç. Yüksek enerjinizi yapıcı yönde kullanırsanız siz kazanırsınız.

7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle ciddi tartışmalar yaşayabilir günlerce devam edecek stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışarak hareket edin ortam sakinleştiği anda da kalbinizin sesine kulak vererek sözlerinizi belirleyerek partnerinizle konuşun onun tutumu ve duyarlılığına göre tamam ya da devam diyerek hayat yolunda ilerlemeye devam edin. Yerinde kararlarınız parlak zekanızla her şeyin üstesinden gelecek yerinde çıkışlarınız ve kararlarınızla iş hayatınızda da ön plana çıkarak hakkınız olanı almayı başaracaksınız.

Siz Başak burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Zihinsel olarak hızlı düşünme ve yoğun iletişimi getiriyor sizlere. Özellik ile iş hayatınızda sorunları beklentilerinizi açıkça konuşmak ve kolayca kabul görmenizi sağlayacak enerjiler söz konusu. Özellikle, Tutulma haftası randevular ve iş görüşmeleri önemli kararları için uygun bir zamandır. Çalışmalar ve Sınavlar iyi gitmeli ve bu çünkü kendine güvenen kendini ifade çalışmaları için uygulamak için uygun bir zamandır.

Başak burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi çok huzurlu ve güzel hissedecek auranızda ki müthiş enerji ile güzel insanlar ile iş ve özel yaşamınızda iş birlikleri yeni ve doğru gelişmeler kaybettiğiniz ümitlerinizi yeniden kazanmanızı hayattan keyif almanızı sağlayacak. İyi niyet emek verme ve alma sevgi şefkat hayat rotanızı yeniden belirleyecek. Ailenizle sevdiklerinizle vakit geçirecek arkadaşlarınızla sosyalleşecek ve kalıcı ilişkiler kurabileceksiniz.

Başak burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, 18 Ağustos Ay tutulması büyük bir değişim ve heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirecek sizlere. aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor sorunlu ilişkileriniz sonlanıyor ve siz ne istediğiniz bilen tavrınız yükselen enerjinizle doğru insanla hayatınızı birleştirebileceğiniz şanslar elde ediyorsunuz. Artık geçmişin olumsuz izlerini yüreğinizden zihninizden silip atmanın zamanı geldi. Yeni başlangıçlar mutlu ve uyumlu bir ilişki sizleri beklemekte. Devlet le iş yapan Başaklar da çıkarılacak kanunlarla meslek hayatınızda rahatlamalar yaşayabilir zorlandığınız konularda kolaylıkla ilerleyebilirsiniz. Bu ay başarılı olmak için güvenliğinize çok önem vermeli sadece güvene dayalı profesyonellikten uzak yaklaşımlarla iş hayatınızı yönlendirmemelisiniz.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında iletişimin gezegeni Merkür burcunuzda geri harekette olacak, Hayatınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor! Fakat bu güçlü ve olumlu enerjiyi nasıl değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi sizin tutumunuz ve hayata karşı duruşunuz belirleyecek.. İş eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaretinizi bilgi deneyim ve özgüvenle birleştirdiğiniz anda rotanızı belirleyin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin.

 

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzü Ay’ın ilerleyen günlerinde doğru ve olumlu kararlar almak için sürekli şikayet ettiğiniz konuları nasıl çözümlerim yaşamıma yeni bir yön verebilir miyim? Kendimi özel ve değerli hissetmem için neler yapabilirim sorularını kendinize sorun ve adil cevaplar vererek önceliklerinizi belirlemek için kararlar alın ve uygulayın. Kendinizden kaçamaz sorunlarınızı yok sayamazsınız. 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Sezgileriniz oldukça güçlenecek ve kendi kendinize rehberlik etmeyi öğrenerek ruhunuzu beslemeyi başarabileceksiniz. Ruh bizi yaşama bağlayan hayat enerjimizi veren kutsal bir armağandır. Ruhunuzu ibadet meditasyon gibi ruhsal çalışmalar ile güçlendirebilirsiniz. 14 Ağustosa kadar olan süreçte işinizle ilgili pozitif gelişmeler ve teklifler alabilirsiniz. Aceleci davranmadan ayrıntılara önem vererek araştırma yaparak 27 Ağustostan sonra kararlar alın. Yine bu dönemde aile büyüklerinizden kalan bir miras ortaklık yada iş hayatınızda sürpriz bir zam yada uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızın ödenmesi aile bireylerini de ilgilendiren uzun zamandır elden çıkarmak için uğraştığınız bir mülkün satışı gibi konular başarılı sonuçlar verebilir ve maddi sıkıntılarınız bir anda arkanızda kalabilir. Özel yaşamınızda kısa süre önce ayrılık yaşadıysanız pişmanlık dolu bir geri dönüşle karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem kalbinizle mantığınızın sesini gerçekçi davranarak dinleyin ve pişmanlık duyacağınız bir karar almamaya özen gösterin.

Siz Terazi burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Hayatınızın her alanını etkileyecek hızlı veya beklenmedik değişimlerin sonuçlarını buna bağlı olumlu ve olumsuz olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Yaşanacak değişikliklerin öngörülemeyen doğası duygularının oldukça yoğun olmasına ve değişen koşullara hızlı tepkiler vermenize neden olacaktır. Değişikliğe uyum sağlamak öğrenme ve adapte olma bu süreci doğru değerlendirmeniz açısından her bakımdan fazlası ile önemli olacaktır.

Terazi burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Kişisel gelişiminizle ilgili pek çok değişim sizleri karşılayacak. Özel yaşamınızda çalkantılı ilişkilerden yorulan ruhunuz daha sakin ve kararlı olmanın getirdiği doğru kararları beraberinde getirecek sizlere. Sağlığınızla ilgili konularda ay sonuna kadar düzenli bir yaşam tarzı benimsemeye çalışmalı sağlığınızla ilgili kontrolleri ihmal etmeden gerçekleştirmelisiniz. Komplikasyon durumlarında başka bir doktorun daha görüşüne başvurmanız doğru teşhis konulmasında yardımcınız olacaktır.

Terazi burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Aşk hayatınıza evliliğinize yeni bir düzen uyum ve denge getirecek. Her şekilde ilişkinizi geliştirecek enerjiler söz konusu. İş hayatınızda biriken işlerinizi tamamlayabilir önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Büyük projeleri uygulamaya geçmek için beklemede kalmalısınız. Sizin dışınızda yaşanacak gelişmelerden dolayı engellere neden olacaktır. Uzun zamandır elinizden çıkarmak için çabaladığınız gayrimenkul satışını ay sonuna doğru gerçekleştirebilirsiniz.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Bu enerji yeni bir dönüm ve değişim noktasının müjdesi sizler için. Kendinize hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler tutulma enerjisi aşk hayatınızda ilişkinizi resmileştirme kararı almanıza yardımcı olabilir. Dostlardan gelen destek ve cesaretle evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz.

 

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzü Ay’ın ilk 10 günü emek verdiğiniz iş aşk çocuk eğitim aile gibi hemen her şeyin olumlu yönde mükafatını alacağınızı müjdeliyor sizlere. Kendinize ve sevdiklerinize dürüst olabilmenin yüreğinizdeki güzellikleri koruyabilmiş olabilmenin mucizelerini deneyimleyeceğiniz çok özel zamanlar başlıyor sizler için. 15 Ağustosa kadar İş hayatınızda var olan şartları muhafaza etmeli yeni bir oluşum ya da girişimin içine girmeden önce neyi kazanıp neyi kaybedeceğinizi hesaplayarak kararlar almalısınız. 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile, Sorumluluk almaktan korkmayın emin olun ayın ilerleyen günleri ile birlikte ortaya koyduğunuz hiç bir çabanın boşa gitmediğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda da evli ve uzun süredir ilişkisi devam eden Akrep’ler geçmişte yaşanan kıskançlıkla ilgili olaylar eşiniz tarafından tekrar gündeme gelebilir ve bu kez ona her zamankinden çok daha farklı bir yaklaşımda bulunarak yapmadığınız bir şeye karşı sürekli kendinizi savunmak zorunda kalmaktan duyduğunuz yorgunluğu haykırabilirsiniz. Bu durum eşinizin kendine gelmesini ve sizi psikolojik olarak ne kadar hırpalamış olduğunun farkına varmasını sağlayabilir. Böylelikle ilişkinizde ki sorunları kökünden çözüme kavuşturarak birlikte olumlu ve güzel kararlar alıp uygulayabilirsiniz.

Siz Akrep burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Özel hayatınızı bir hayli fazla etkileyebilir ve zaten sorunlu ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu süreçte sakinliğinizi korumaya çalışmalı kararı karşı tarafın belirlemesini sabırla beklemelisiniz. İş hayatınızda ise Ortaklıkları olan Akrepler karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlar la karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken tepkilerinizi beklemeden ortaya koymanız gereken bir zaman dilimi.

Akrep burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Aşırı gergin öfkeli ve endişeli bir ruh haline büründürebilir. Özel yaşamında ilişkisi devam eden ve evli Akrepler eş ya da sevgilinizin sözlü saldırılarından ve davranışlarından rahatsızlık duyarak ilişkinizi sonlandırma düşüncesine kapılabilirsiniz. Daha doğrusu eş ya da sevgilinizle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin içinde olan Akrepler ise sevgilinizden iyi niyetli olmayan itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz.

Akrep burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
İş hayatınızda finansa bağlı tartışmalar söz konusu olabilir. Özellikle ortak iş yapan Akrepler tutulma enerjisi ile öfkenizi kontrol altında tutmalı fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. İstek ve arzularınıza ulaşmak için her zamankinden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek. Tutulma enerjisi masalsı büyüleyici aşk hikayelerinin peşinde koşmanıza neden olabilir ve buna bağlı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ay sonuna kadar ilişkilerinizde dikkatli olmalı gelip geçici ilişkilere kapılmadan hareket etmelisiniz.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Bu enerji ile dünyaya bir kere geldiğinizi en iyi en güzel şekilde her anın kıymetini bilmeyi öğreneceksiniz. Siz çok değerlisiniz bunu fark edin ve bırakın yüreğinizde Aşk ruhunuzda heyecan şekillendirsin bir çocuğun bitmez tükenmez enerjisi gibi hayatınızı. Bekar Akrepler sizlerde şanslı bir dönemdesiniz sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz.

 

Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

Ay’ın ilk haftası iş ve özel yaşamınızda aniden gelişen kontrol edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Sakin olmalı ve akışa ayak uydurmalısınız. Karşı çıkışlar fevri davranışlar başkalarını savunmaya çalışmak taraf olmak zararlı çıkmanıza neden olacaktır. Bir anlık öfke yanlış aktarılan sözlere itibar etmeniz kaos ve karmaşayı beraberinde getirebilir. Sağ duyulu davranmalı ve duyduğunuz her şeyin gerçekliğini araştırmadan hareket etmemelisiniz. Sizler Zodyak’ın en hassas adil ve duyarlı insanlarındansınız. Duyarlılığınızı ön plana çıkarmalı güçlü sezgilerinizin sesine sizi bu imtihandan başarı ile çıkarması için kulak vermelisiniz. 7 Ağustos 2017 Türkiye saati 21:22 de Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma etkisi ile, sürekli hayalini kurduğunuz fakat imkanlarınız el vermediği için gerçekleştiremediğiniz bir işi hiç beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkarabilir ve bir anda kendinizi bambaşka bir çalışma ortamının içinde yer almış bulabilirsiniz. Yine bu enerji ile arkadaşlık ilişkileriniz farklı bir boyut kazanacak. Kim dost kim düşman görerek öğreneceksiniz. İş hayatınızda bir yıldız gibi parlamaya başlamış olmanız insanların maskelerini düşürecek ve siz hayatın en iyi öğretmen olduğunu bir kez daha yaşadıklarınızla tasdik edeceksiniz.

Siz Yay burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Parasal konular resmi işlerde ufak tefek problemlerle karşılaşabilirsiniz endişeye kapılmamalı sakin kalıp çözüm üretmek için çaba göstermelisiniz. Yeni bir işe başladıysanız çalışma arkadaşlarınızı tam anlamı ile tanımadan fazla samimiyetten kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle daha fazla ilgilenmeli romantik ortamlar hazırlayarak ilişkinizi renklendirmelisiniz. İlk adımın daima ondan gelmesini beklemeden siz ilişkinize emek vermelisiniz.

Yay burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
İş ve özel yaşamınızda önemli kararlar vermeden önce gerçekten ne istediğinizi iyi belirlemeli ve kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız zorlu ilişkiler zarar veren arkadaşlıklar borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir ve kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjisi ile agresif bir tutum içine bürünebilir ve öfke ile yanlış kararlar alabilirsiniz. Dikkatli olun bu dönemde kendinizi duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir sizi gerçekten seven ve değer veren insanları inciterek ilişkilerinizin sonlanmasına neden olabilirsiniz.

Yay burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Zihninizi ruhunuzu iyileştirecek gücü kendinizde bulacak kuruntu kaygı ve şüphelerinizden kurtulmayı başaracaksınız. Sizin gibi içsel değişimi kolay kolay kabul etmeyen biri işi yaşanacak kişisel büyük bir devrimdir bu. Tutulma enerjisi ile geçmişle hesaplaşmanızı bitirmenin huzuru yaşamınızı çok daha sağlıklı ve huzurlu bir hale getirecek. Bu dönemde finansal konularda temkinli olmalı alacak verecek dengesini sağlamaya her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise olumlu enerjilerin yansıması karanlıkları aydınlatacak belki de bitmek üzere olan evliliğinizin yeniden yapılanmasına vesile olacaktır.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, İş ve özel yaşamınızda şans sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Arınmak yeni başlangıçlara doğru yol almak için sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır. Ayrıca bu enerjiler sayesinde daha önce farkına dahi varamadığınız gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve zarar vermelerini engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz Evli Yaylar yaşananlar eşinizle ilişkinizi de çok daha keyifli ve özel bir hale getirecek birbirinize kenetlenecek ve eskisinden çok daha iyi iletişim kurabileceksiniz.

 

Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzü bu ay özellikle ilk 15 gün geçmişinizden gelen sorunların iş ve özel yaşamınızda etkili olabileceği yönünde uyarıyor sizleri. Eski eş eski ortak geçmişte kalan davalar resmi konular evraklar ve bunun güne yansıyan problemleri sizleri bir hayli yorabilir. Özellikle evli yada ilişkisi devam eden Oğlak’lar sizin geçmiş ilişkiniz ile ilgili sorunlarınızı çözümleyerek bir daha tekrar etmemek üzere son noktayı koymanız huzurunuzu mutluluğunuzu korumanız açısından fazlası ile önem taşımakta. Geçmişte göstermekte zorlandığınız cesareti ve kararlılığı tüm gücünüzle ortaya koymalısınız. Koymalısınız ki AŞK kazansın. Size değer emek veren o özel insanı kimsenin üzmesine izin vermemelisiniz. Şunu hiç unutmayın tepkinizi ortaya koymaz geçmişte yaşananların tekrar etmesine sessiz kalırsanız kaybedeceklerinizi bir daha kazanamayabilirsiniz.
7 Ağustos 2017 Türkiye saati le 21:22 de Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile, İş hayatınızda doğru yerde doğru zamanda olmanın getirilerini maddi manevi deneyimleyebileceksiniz. Eşiniz ve dostlarınız aracılığı ile yeni insanlar tanıyacak ve onların yardım ve öneri ile yeni başlangıçlar gerçekleştirebileceksiniz. Korkularınızı geçmişteki başarı ve başarısızlıklarınızı bir daha almamak üzere arkanızda bırakın ve sizi seven destekleyen insanların güvenini boşa çıkarmayın. Özel yaşamınızda Bekar Oğlak’lar, Duygusal hayatınızda gerçekçi davranmanız ve dürüst olmanız sağlam temeller üzerine kurulacak bir beraberliğin AŞK kapısını aralayabilir sizlere.

Siz Oğlak burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
İş hayatınızda başarıyı yakalayacak iş ilişkilerinizde bazı iniş çıkışlarla karşılaşıp, ufak tefek meselelerin sorun haline geldiği durumlarla karşılaşsanız da başarıyı yakalayabileceksiniz. Bu ay işinizle ilgili riskleri ayrıntıları doğru değerlendirecek gelirlerinizi ve başarı şansınızı yükselteceksiniz.

Oğlak burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Akraba ve yakınlarınızın haksız ve zorlayıcı baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabilir arkanızdan dönen kirli ve kalbinizi yaralayan gerçekleri de bu sayede öğrenebilirsiniz. Tutulma enerjisi ile İş hayatınızda oldukça önemli bir değişiklik söz konusu olabilir. İşinizle ilgili her şeyde mücadele sizleri bekliyor. Özel yaşamınızda ise kararlarınızı sevgiden emekten doğrudan yana olacak şekilde vermelisiniz.

Oğlak burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Her konuda iş aşk sağlık kendinizi geliştirip başarıyı yakalayabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu suçlulukları ortaya çıkan sözde uyanıkların yalanlarına aldanarak merhametinizin size hata yaptırıp hayatınızda derin yaralar açmış kişilere 2nci şansı tanımamanız olmalı. Devam eden Neptün enerjisi ikna yeteneği olan sahtekar yüzlü kişilerin etkisinde kalmanıza neden olabilir unutmayın! Dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda tutulma haftası kazalara karşı dikkatli davranmanız. Aracınızın durumunu kontrol ettirmeli direksiyon başında seyahat ederken oldukça dikkatli olmalısınız.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati 21:26 da Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Güneş tutulmasının enerjisi , Ruhsal olarak güçlendirecek sizleri uzun zamandır edindiğiniz yorucu alışkanlık ve takıntılarınızdan ARINACAK. Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin mücadele edebilmenin şükrü ile HAYATA Kendinize bir ŞANS daha verecek… Karşılığını da fazlası ile alacaksınız.

 

Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzü ay’ın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda ikili görüşmelerinizde yaptığınız konuşmalara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Ağzınıza geleni düşünmeden söylerseniz hiç tahmin etmediğiniz gelişmelerin merkezinde çaresizce bulabilirsiniz kendinizi. Öfke hırs size yanlışlar yaptırsın istemiyorsanız. Öncelikle kendinizi hayatınızı ve sahip olduklarınızı sevmenin önemini kavramalısınız. 7 Ağustos 2017 Türkiye saati 21:22 de burcunuzda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu enerji Özel hayatınız fazlası ile önem kazanmakta. Duygularınızı ifade ederken kırıcı sözler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Özellikle evli Kova’lar eşinize kendisini değersiz hissettirecek sözlerden kesinlikle kaçının. Geçmişte yaşanan olayları tekrar tekrar gündeme getirmeyin. Çocuklarınızla eşiniz arasında ki dengeyi kurmaya çalışın ve olayları sadece kendi yönünüzden değerlendirerek hareket etmeyin. Aksi halde sevginin temeli saygıyı ortadan kaldırır büyük bir pişmanlığın yalnızlığı ile baş başa kalabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizlerde şüpheci davranışlarınız sonucu ani bitişler yaşayabilirsiniz. Tutulma enerjisini olumlu yönde kullanmak istiyorsanız sağ duyulu davranmalı kıskançlık ihtiras ve hırs duygularının yüreğinizi zapt etmesine izin vermemelisiniz. Kırdığınız yerden kırılmak istemiyorsanız ruhunuzdaki Melek şeytanınızı yensin. Sizler iradesi güçlü yüreği güzel insanlarsınız bunu ortaya koymalısınız.

Siz Kova burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Maddi manevi olumlu gelişmeler yaşayacak ev yada iş yeri almak gibi bir arzunuz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Maddi olarak emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizde birikecek akrabalara ve sahte dostlara da dikkat etmek olmalı. Özel yaşamınızda ise ilişkinize sahip çıkmanız gereken enerjiler söz konusu. Hiç bir şey aşkınızdan daha öncelikli olmamalı. Aksi takdirde ortaya çıkacak tablo sizleri derinden sarsabilir ve son pişmanlık hiç bir şeyi düzeltmeye yetmeyebilir. Tutulma enerjisi sağlığınızla ilgili konularda da hassasiyetleri yükselteceğinden özellikle geçmişte yaşadığınız rahatsızlıkların nüksetmesi ile zorlanabilirsiniz.

Kova burcunun 2nci 10 gününde doğduysanız Burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
İş hayatınızda özellikle finansal konularda fikir ayrılıkları önünüzde engellerin büyümesine ve önemli işlerinizin askıda kalmasına neden olabilir. Hukuki konularda da son derece dikkatli davranmalı olayları hukuka taşımadan kendi içinizde çözümlemeye çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli ve uzun süredir devam eden bir beraberlik içinde olan Kova’lar tutulma enerjisi duygularınızı netleştirecek ilişkinizi sahiplenebilir hatalarınızı anlamış olmanın olgunluğu ile çaba gösterip sevginizi ortaya koyabilirsiniz.

Kova burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
Aşırı kaygılı ve hırçın bir ruh haline bürünerek her şeyi olumsuz tarafından değerlendirerek hem kendinizi hem sizi sevenleri bunaltabilirsiniz. Sizlere önerim sakinleşmeniz ve gerçekçi davranarak tüm ilişkilerinizi bir dengeye oturtacak ve öncelik sıralamanızı belirleyerek hareket etmeniz. Tutulma enerjisi ile sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda var olan problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek kazançlarınızı arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati 21:26 da karşıt burcunuz Aslan da gerçekleşecek tutulma enerjisine, Geri harekette Başak burcunda olan Merkür eşlik edecek. Güneş tutulmasının enerjisi ile, İş arıyorsanız iş değişikliğine gitmek istiyorsanız yeni bir projenizi hayata geçirmek istiyorsanız bu dönemi değerlendirin. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz. Siz yeter ki değişimden korkmayın kızgınlıklarınızın öfkenizin fırsatları değerlendirmemenize neden olmasına izin vermeyin. Ay’ın son günlerinde kalp bölgesi ve kemik ağrıları yaşanabilir. Ağrılarınızı önemseyin ve bir hekime görünerek önlemlerinizi alın.

 

Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzü Ay’ın ilk haftası ikili ilişkilerinizde sergilediğiniz tutumun önem taşıyacağına dikkat çekmekte ön planda olma Arzunuz isteklerinizi hayata geçirme isteği keskin çıkışlar sergilemenize neden olabilir. Hiç bir şeyi zorla yada keskin çıkışlarla kendi istediğiniz şekle sokamazsınız. Kırılan bir kalp ve bunun getirdiği vicdan azabının yükü ve ağırlığı isteklerinizin gerçekleşmesinin öneminden çok daha büyük olacaktır. Cömertliğiniz bencilliğe değil sevgiye olsun. 14 19 Ağustos tarihlerinde Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir işinizle ilgili önemli bir haber alabilirsiniz. 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerji ile iş hayatınızla ilgili konularda girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Özel yaşamınızda da sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp söz nişan gibi evliliğin ilk adımını atabilirsiniz. uzun süredir devam eden bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Bekâr ve ilişkisi olmayan Balıklar ise seyahatleriniz esnasında yada işiniz gereği katıldığınız bir toplantıda ruh eşinizle tanışabilir kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Tutulma enerjisi çocuk sahibi olmak isteyen Balık burçları içinde özellikle tedavi yolu ile çocuk sahibi olmak isteyenler için olumlu etkilere sahip aileye katılacak bebek haberi sevinci yeni heyecan ve güzellikleri getirebilir hayatınıza.

Siz Balık burcunun ilk 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Aşk ve sevgiye ait konularda sorunlar çok hızlı bir şekilde karşınıza çıkabilir ve büyük hayal kırıklıları yaşayabilirsiniz. Evli Balıklar eşinizin ailesine karşı sizi savunmaması ve var olan sorunları yok sayarak sizi haksız görmesi ilişkinizi derinden sarsabilir. Tutulma enerjisi finansal konularda da risklerden uzak durmanız için uyarıyor sizleri arkadaşlarınızdan finansal konularda zarar görebilir ödeme zorlukları ile karşılaşabilirsiniz.

Balık burcunun ikinci 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile,
İş ve ev hayatınızda önemli değişiklik ve yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Kişisel gücünüz zihinsel ve bedensel olarak artacak yaşamınızda reform niteliğinde gelişmeleri başarı ile yönlendirebileceksiniz. İş hayatınızda şirketler devlet kurumları patronlar ve önemli insanlardan gelecek destek ve iş birlikleri ile finansal zorlukları aşabileceksiniz biraz sabır ve gayret size çok şey katacaktır. Ailevi konularda ise adil ve dürüst olmanız gereken enerjiler söz konusu. Yanılmak ve yanıltmanın olumsuzluklarını yaşamak istemiyorsanız şayet.

Balık burcunun 3ncü 10 gününde doğduysanız Kova burcunda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile, Son senelerde yaşadıklarınızın içsel hesaplaşması sonucu derin bir depresyon sürecinin içine girebilir. Zamanında vermediğiniz tepkiler yüzünden yaşadıklarınız karşısında kendinizi çaresiz hissederek daha da yanlış kararlar alabilirsiniz dikkatli davranın. Aksi takdirde psikolojik korku ya da paranoya sizi psikolojik olarak derinden sarsabilir. Sizlere önerim hayatın büyük resmini görmeyi denemeniz ve gerekirse profesyonel destek olup ruhunuzu iyileştirmeniz. Ayrıca tutulma enerjisi finansal konularda harcamalarınızı kontrol altında tutmalı lüks arzunuzun anlık heveslerine kapılarak kendi kendinizi zor duruma sokmamalısınız.

21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Özel hayatınız eş ya da kendi aile ile büyükleriniz ve kardeşlerle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Kelimelerin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık