Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Nisan Ayı Burç Yorumlarım

Nisan Koç 2016

Yönetici gezegeniniz Mars Öğretmen Satürn ile birlikte sekizinci evinizden geçiş yapacak bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Bir yaralanma, kan ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir hatta tüberküloz gibi ciddi rahatsızlıklar görülebilir sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla özen göstermeniz gereken bir ay., Agresif davranışlardan ay boyunca uzak kalmalısınız. Olaylar kontrolünüzden çıkabilir iş ve özel yaşamınızda zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle, sakin davranmaya çalışmalı, İş hayatınızda planlı olmalı ve tereddütlere yer vermeden hareket etmelisiniz. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız ay boyunca zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda Evli Koç’lar bu ay eşinizden kaynaklanan finansal problemler ve resmi sorunlarla karşılaşabilirler sabırlı davranın evlilik iyi günde de kötü günde de birbirine destek olmak demektir. Bu süre içinde kararlar almak ilerleyen zaman içinde pişmanlık duymanıza sebep olabilir. Sorunları büyütmeden hareket etmeli yapıcı davranmalısınız. Eş yada sevgilinizle iletişime önem vermeli pişmanlık duymamak adına ilişkinize şans tanımalısınız. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Bu tarihler arasında bu güçlü ve gizemli gezegenin enerjisi kendinizi baskı altında hissetmenize ve yaşadıklarınızla ilgili değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmenizde zorluklara neden olabilir. Her ne olursa olsun mücadele etmeli her zorluktan sonra bir kolaylık olacağının mutlak bilinci ile hareket etmelisiniz.

Nisan BOĞA 2016

Nisan ayı mali ve finansal konularda orta düzeyde ilerleyebilir. Jüpiter'in yansıması ile mali ikilemler tereddütler ay boyunca sağlıklı kararlar vermekte zorlanmanıza neden olabilir. Ay ortasından itibaren finansal konularda engellemelere rağmen karşınıza çıkacak fırsatlar söz konusu olacak siz yeter ki ikilemde kalmadan kararlılıkla hareket edin. 18 Nisandan itibaren iş hayatınızda yetenek ve becerilerinizin mükafatını almaya başlayacak gizli düşmanlar ve rakipleriniz tarafından üzerinizde kurulmuş baskı ve oyunlardan özgürlüğünüze kavuşacaksınız. Bu süre içinde hukuksal sorunlarınız varsa haklılığınız ispatlanacak bunun manevi huzuru ve meslek hayatınıza yansıyan başarısı ile kariyer hayatınızda güçlü başlangıçlara doğru yol alacaksınız. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Boğa’lar geçmişte mücadele edemediğiniz sabırlı davranmak zorunda kaldığınız konularda tahammülünüz zayıf olabilir! Eşinizin ailesinden kaynaklanan adaletsiz gizli saklı entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi sözünüzü yükseltmeli geçmişten aldığınız dersle ilişkinizi yıpratmalarına izin vermeden kirli oyunlarını sona erdirmek için harekete geçmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız Aşk’a sahip çıkmalısınız. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. İşte bu zamanlar sizin için çok iyi değerlendirilmesi gereken kendinize olan güveninizi cesaretinizi bilgeliğinizi ortaya koymanız sizi aşağıya çeken yoran kıran zorlayan herşeye DUR demeniz iş eğitim ve özel yaşamınızda gerçek dostlardan güçlü kişilerden gelecek olan şansları fikir ve önerileri çok akıllıca değerlendirerek kendinize büyük hedefler koyarak ilerlemeniz gereken çok çok özel bir süreç.

Nisan İKİZLER 2016
Sağlığınız ayın ilk 10 günü önem kazanmakta. Mevsimsel geçişler ateşli hastalıklara neden olabilir buda profesyonel iş hayatınızı etkileyebilir. Kan basıncı ile ilişkili yaralanmalar ve sorunların mümkün olabileceği gibi, sağlığınızla ilgili her konuda dikkatli olun. Özel yaşamınızda ki istikrarsızlık sizleri yeni arayışlar içine yöneltebilir fakat aradığınızı bulamayabilirsiniz dikkatli davranın 17 Nisandan itibaren yorgun ruhunuzu zihninizi dinlendirecek iş ve özel yaşamınızda rahat bir nefes alarak finansal anlamda da rahatlayacağınız gelişmeler yaşayacaksınız. İş hayatınızda ise duygularınızla değil profesyonel kararlarla başarılı olabilirsiniz. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Bu dönemde sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Yorgunluk ve stresin etkisi ile merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. Bu enerjiyi kendinizi yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanabilir evlilik yada birlikteliğinizle ilgili radikal kararlar alabilir belirsizlikle devam eden bir ilişkiyi bitirebilir kendinize zaman ayırarak farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Ay sonuna doğru dengelerin yerli yerine oturması ile aşk hayatınız da sürpriz ve olumlu enerjilerle karşılaşabilir. Keyifli sıcacık bir birlikteliğe adım atabilirsiniz…

Nisan YENGEÇ 2016
Gökyüzü bolca seyahat etme imkanı yakalayabileceğiniz bir ayı müjdeliyor sizlere. Bu ay iş hayatınızda kendi ön görülerinize güvenerek ilerleyin ve başkalarının yönlendirmelerini dikkate almayın. Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız bir sonra ki ayı beklemelisiniz. Küçük tatil imkanları yakalayabilir tatille işi bir arada götürebilmenin avantajlarını yakalayabilirsiniz. 17 Nisan da Mars ‘R’ geri hareketine başlayacak. . Mars ın enerjisi yürümeyen bir evliliği ilişkiyi büyük bir çıkmazın içine sürükleyebilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının. Mars geri hareketini tamamladıktan hemen sonra da kararınızı hayata geçirmek akıllıca olacaktır. Bekar Yengeç’ler sizlerde bu dönemde eski eş yada sevgilinizin ısrarla geri dönme isteği ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla değil Mantığınızla hareket edin. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik önem kazanmakta fikirleriniz çalınabilir! Özel yaşamınızla ve arkadaşlarınızla ilgili önemli konularda bir anlık öfke yada duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın.

Nisan ASLAN 2016
Bu ay başarı tamamen sizin yaptıklarınızla ilişkili olacaktır. Çaba göstermeden hiç bir şeyi elde edemezsiniz. Eğitim hayatınızda aile bireylerinizin desteğini alarak zorlandığınız alanlarda başarıyı yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili kısa yolculuklar kazancınızın artması için yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise evli Aslanlar için eşten gelecek şanslar söz konusu. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Bu tarihlerde sağlığınıza özen göstermeli özellikle omurilikle ilgili bir sorunuz varsa mutlaka bir hekime danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde ki ağrıları önemsemezseniz yılın ilerleyen zamanlarında daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu sure içinde ruhsal çalışmalara yönelerek korku endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çaba göstermeniz. Mars enerjisi sizi biraz zorlasa da özel yaşamınızda da mutluluğunuzu gölgelemek isteyen kişilerden kaynaklanan kısa sureli engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Mars geri hareketi bitiminde sağ duyulu davrandığınız takdirde her şey yoluna girecektir. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Endişe ve öfkeniz yükselebilir karamsarlıkla iş ve özel yaşamınızda yanlış kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek kaygısını başkaları adına karar vermeyi bir yana bırakın ve AN’da kalın göreceksiniz ki su aka aka yolunu buluyor ve sizde payınıza düşeni doğru seçimler yaparak almaya başlıyorsunuz.

Nisan BAŞAK 2016
Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Orta yaş ve üzeri başaklar dizlerinizde ki ağrıları dikkate almalısınız. Ayın ilk döneminde dizlerinizle ilgili bir operasyon geçirebilir başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Aile çocuklar ve eve ait konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri fazlası ile mutlu edecektir. İş hayatınızda ise kararlarınızda temkinli olmalı ayrıntılara her zamankinden fazla önem vermelisiniz. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars transiti boyunca aileniz yakın çevrenizde bulunan arkadaşlarla ilişkilerle problemler yaşayabilir finansal anlamda sizden beklentiler yükselebilir bu sürede kendinizi baskı altında hissederek yardımcı olma eğilimi gösterebilir ve iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. Bu dönemde duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendinizi zor bir duruma sürükleyecek bir davranış içinde olmamalısınız. Yine bu dönemde yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızda ki insanı tanımaya çalışın. Mars enerjisi yüksek bir gezegen geri hareketi süresince uzun seyahat ve yolculuklarda problemler getirebilir. Araç kullanırken dikkatli olmalı süratten kesinlikle uzak durmalısınız. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. … Bu güçlü gezegenin sizlere yansıyan enerjisini iyi değerlendirmeli yapabileceklerinizin potansiyelinizin farkına vararak başarılı çıkışlar yakalamak için kullanmalısınız. Zorlukları dünde bırakın geçmişin kalp kırıklıklarını hüzünlerini iyileştirmek için çaba gösterin ve kendinize güvenin.

Nisan TERAZİ 2016
Bu ay pek çok başarı elde edebilir planlanmış stratejilerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Finansal kazançlarda kendi emeğiniz ve seçimlerinizle sizlere gelecektir. Önemli çalışmalarınızı bu ay gündeminize alıp özveri ile başarıya ulaşabilirsiniz. iş hayatınızda ani değişimler sürpriz teklifler alabilir kendinizi bir anda farklı bir pozisyonda bulabilirsiniz. Adaptasyonda zorlanabilir yetersizlik duygusu ile kendinizi tam olarak ifade etmek konusunda çekimser kalabilirsiniz YAPMAYIN! Şans okları sizi hedef almışken cesaretli davranın. Bu ay dinsel öğretiler ve geziler gerçekleştirebilir maneviyatınızı güçlendirerek kendinizi daha dinamik ve huzurlu hissedebilirsiniz. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Marsın Yay burcunda yapacağı transit enerjisi ile gizli düşmanlarınızı ortaya çıkarabilir ve onlara iyi bir ders verebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler planlamalar yapabilir ihtiyacınız olan şeylere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler ilişkinizde yaşanan sorunları görmezden gelmeyin eşinizle iletişime önem verin ve kızgınlığınızla kırgınlığınızla aldığınız kararlarınızı gözden geçirerek kalbinizin sesine kulak verin ve ilişkinizde unuttuğunuz heyecanları yeniden uyandırın. Bekar Terazi’ler sizlerde ‘’AŞK’’ ın hayal olmadığını yaşayarak öğreneceğiniz çok özel bir duygu olduğunu deneyimleyebilirsiniz. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Sizler için etkisi eskimiş yorucu tüm enerjilerin yaşamınızdan çıkıp gitmesi yönünde ilerleyecektir. Ruhsal olarak yeniden doğduğunuzu hissedebilir acılardan sonra gelen mutluluk ve başarının güzelliklerini yüksek bir enerji ile deneyimleyebilirsiniz.

Nisan AKREP 2016

Bu ay mesleğinizle ilgili gelişmeler sizleri memnun edecektir. Uzun zamandır arzuladığınız gayrimenkule sahip olabilir. Biriken kazanımlarınızı akıllı yatırımlarla yükseltebilirsiniz. İş arıyorsanız bu dönemde kapıları çalmalı başvurularınızı yüz yüze yaparak ısrarcı olmalısınız. Ortaklıkları olan Akrepler sizlerde ortağınızın sizden sakladığı bir takım gerçekleri öğrenebilir iş ve arkadaşlık ilişkinizi bitirerek işinizin kontrolünü tamamen kendiniz alabilir ikili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile kısa sure içinde istikrarı yakalayabilirsiniz. Ailevi konularda da olumlu enerjiler sizlerle birlikte. Eğitim hayatınızda da şans sizlerle ay boyunca zorlandığınız konularda destek alabilir zayıf olduğunuz konularda başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. İş ve özel yaşamınızda sizin sebep olmadığınız gerginlikler yaşanabilir sevgi ve güvenin yetersiz kaldığı evlilik iş ilişkisi sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecek yaşamınızdan ve siz güçlü iradeniz cesaretli kararlarınızla yola devam edeceksiniz. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Zorlukları acıları karanlıkları tamamen söküp atacak zihninizden hastalıklarınızdan ve ilişkilerinizden HÜR iradenizi ortaya koyun ve seçimlerinizi gökyüzünün uyarı ve mesajlarını dikkate alarak gerçekleştirin.

Nisan YAY 2016

Bu ay başında kısa süreli olumsuzluklar yüzünden iş ve eğitim hayatınızda kısa süreli hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin ilerleyen günlerde her şey normale dönecek. Eğitim hayatı devam eden Yay’lar bu ay arkadaşlarınızla kuracağınız güçlü bağlar kararsızlıklarınızı netleştirmeniz için önem taşımakta. Fikir alışverişleri hem iş hem de eğitim hayatınızda yararınıza olacaktır. Finansal konularda ay boyunca azimli çalışmalarınızın karşılığını istikrarlı bir şekilde alabilirsiniz. Dostlarınız aracılığı ile işinizle ilgili yeni fırsatlar elde edebileceğiniz nüfuzlu kişilerle bir araya gelebilir sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Ay sonuna doğru iş ve özel yaşamınızda pek çok fırsat kapınızı çalacak. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars geri hareketinde motivasyonunuz düşebilir özellikle iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız insanlar arkadaşlarınız ile ilgili şüphe ve kuşku duyabilir ön yargılı davranışlar sergileyerek sizi başarınızdan dolayı samimiyetle destekleyen insanları kırabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Kontrollü davranın ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızda ki insanlara yapmamak için özenli hareket edin. Yine bu dönemde hızla başlayacak birliktelikler aynı hızla bitebilir duygularınızdan emin olmadan bir ilişkinin içine girmeyi düşünmemelisiniz. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Bu enerji ile daha önce yaşamadığınız ruhsal deneyimler yaşayabilir karanlıktan aydınlığa giden yolda güçlü değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa ruhsal olarak dinginliği yakalamış olmanız fiziksel sağlık sorunlarında da hızla iyileşmeye yardımcı olacaktır.

Nisan OĞLAK 2016

İş ve eğitim hayatınızda başarınızı arttıracağınız mali konularda güçleneceğiniz fırsatlarla karşılaşacağınız bir aydasınız. Ayın ilk haftasında şansınız bu konularda oldukça yüksek. artırmak ve mali yükseltmek için fırsat verecektir. Eşinizin iş hayatında yaşanacak olumlu bir gelişme de sizler için mutluluğu ve kazanımları beraberinde getirecek ve tüm ailenizi olumlu yönde etkileyecek. Özel yaşamınızda bekar Oğlaklar birlikteliğinizin tadını çıkarırken partnerinizi daha yakından tanımaya çalışmanız akıllıca olacaktır. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmanız eşinizle ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirecek ve birlikte geçirilen her an farklı bir anlam ve güzellik barındıracak sizler için. Eşinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın ve birlikte zorlukların üstesinden gelebilmenin zaferinin tadını çıkarın. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Bu tarihler arasında sağlığınızla ilgili konular önem kazanmakta SAĞLIĞINI’ za önem vermeli ve su gibi akıp giden yaşamın her anının ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. Yine bu süreçte yetişkin çocukları olan Oğlak’lar aile büyükleriniz akrabalarınız ve çocuklarınızla ilgili beklenmedik yakıştıramayacağınız ummadığınız gelişmelerle karşılaşabilir bu kişilerin nankör ve beklenmedik davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Kendinizi zayıf güçsüz hissederek duygusal olarak sarsılabilirsiniz. İsyan etmek yada kendinizi suçlamak yerine; Hayat iyi bir öğretmense sizler de iyi birer öğrenci olmaya çalışmak için çabalarsanız yaşananları anlamanız ve atlatmanız daha kolay olur sizler için. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Bu güçlü ve gizemli gezegenin enerjisini yaşamınızın kaptanlığını ele almak için kullanabilir ruhsal olarak artan farkındalığınızla yaşamınızı çok daha anlamlı kılacak hale getireceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişin gölgesini alışkanlık ve kırgınlıklarınızı ardınızda bırakarak yeni başlangıçlara yol alacak güç ve cesareti kendinizde bulabileceksiniz.

Nisan KOVA 2016
Bu ay sürpriz gelişmeler le dolu olabilir sizler için. Finansal olarak güçleneceğiniz gayrimenkul ya da araç alımı yapabileceğiniz bir aydasınız. Aile hayatınızda ise geçen aya göre huzuru yakaladığınız barış ve uyumun getireceği refahlar söz konusu sizler için. Eğitim hayatınızda da büyük başarılar elde edebileceğiniz bir aydasınız. Bu ay sizin ya da bir yakınızın sağlık sorunları ve bu alanda yapılan harcamalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir girişim için kredi alabilir. Yatırımlarınızda karlı sonuçla elde edebilirsiniz. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketi evli ve ilişkisi devam eden Kovaların eş ya da sevgiliden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmasına neden olabilir. Birlikte olduğunuz kişi verdiği sözleri yerine getiremeyebilir aniden işten ayrılabilir karlı olduğunu düşündüğü bir yatırımda zarar edebilir ve ev ekonomisi bir anda sarsılabilir. Böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorsanız iletişime önem vermeli ve Mars ‘’R’’ geri hareketi başlamadan ya da devam ederken eşinizi yatırımlarda bulunmaması konusunda uyarmalısınız. PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. kişisel gelişiminizle ilgili konularda neler yapabileceğiniz kendinize nasıl bir yol haritası belirlemeniz üzerine yapacağınız çalışmalarla değerlendirebilirsiniz. Evliyseniz ve sürekli tekrar eden sıkıntılar tartışmalar yıllardır sure geliyorsa ve artık yaşadıklarınıza dayanacak gücü kendinizde bulamıyorsanız, Konuşun yıllardır içinizde biriktirdiğiniz her şeyi ifade edin ve birlikte karar almaya gayret göstererek ilişkini ve sizin için en doğru kararı verin. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizlerde beklenmedik bir kararla evlilik yolunda ilk adımı atabilirsiniz.

Nisan BALIK 2016

Ailevi ilişkilerinizde uyum ve desteğin hakim olduğu bir ay sizleri karşılamakta. Özellikle sanat ve strateji içeren konularla ilgilenen Balıklar bu ay büyük bir başarı ve şöhret elde edebilirler. Ay boyunca kısa yolculuklar hem maddi hem manevi güzellikleri getirecektir sizlere. Özel yaşamınızda ise özellikle Evli Balıklar geçmişte yaşadığınız sorunların benzerlerini yaşamak istemiyorsanız ilişkinizle ilgili konularda 3ncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlara dikkat etmelisiniz. Sırlar ortaya dökülebilir ve ilişkiniz ciddi bir sarsıntı geçirebilir DİKKATLİ davranın. 17 Nisanda Mars Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. Bu dönemde yatırımlarda bulunmaktan ortaklıklara yönelmekten yada kendi işinizi kurmaktan uzak durun ve geçiş bitene kadar beklemede kalın. Eğitim hayatı devam eden Balıklar sorunlar yaşayabilir her şeyi bırakıp gitme eğilimi içinde olabilirsiniz dikkatli davranın.
PLUTON 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylül’ de ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek. Bu güçlü etki doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla bir arada olmanıza vesile olacak toplantılar organizasyonlar içinde yer almanızı ve hiç beklemediğiniz insanlardan alacağınız destekle yaşamın farklı bir penceresini aralayabileceğiniz enerjiler söz konusu. Şimdi haklı olmaya değil mutlu olmaya hayatınızı dengelemeye çabalamalısınız.

NOT: Aylık burç yorumlarınızı GÜNEŞ YÜKSELEN ve AY burcunuzla birlikte okuyunuz.
Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.
Dr.Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık