Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Mayıs Ayı Burç Yorumlarım

Mayıs Koç 2016

Her türlü mali sorunu çözüme kavuşturacağınız bir aydasınız. Şansınız size destek olacak ve size gelirlerinizle ilgili her konuda fırsatlar getirecek bu ay önemli bir servet birikimi ile ilgili karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumdan rahatsız olan kişilerin engelleri ile karşılaşabilirsiniz. Jüpiter direkt olarak, 11nci evinizi güçlendiriyor. Bu size gelir kaynaklarınızı artırmak ve para toplamak için çeşitli fırsatlar sağlayacaktır. Ayın 2nci. Yarısı yeni bir şeylere başlamayın. Eve ait konular ya da mülkiyet gibi konularda yatırım yapmayın. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile hayatınızın AŞK’la taçlandırabilir. Özel yaşamınızda her şey yerli yerine oturmaya başlıyor. Ruhunuz aşkın gücü ile arınıp güçleniyor. Geçmişin olumsuzluklarınızı ardınızda bırakın ve aşkın muhteşemliğine hoş geldin deyin. İş hayatınızda ise son derece dikkatli ve hassasiyet göstermeniz gereken bir süreçteyken gizliliğe önem vermelisiniz. Boğa burcunda geri hareketine devam eden Merkür transiti ve 21 Mayıs Saat:22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, kişisel konularda ay sonuna kadar gizliliğe önem vermeniz sırlarınızı başkaları ile paylaşmamanız için uyarıyor sizleri.

Mayıs BOĞA 2015

Bu ay her zamankinden dikkatli ve detaycı olmalısınız. Yıldızların öğretmeni SATÜRN 7nci evinizde transitte. Satürn etkisi alt batınla ilgili organlarda hastalıklara yol açabilir. 7nci ev eşin evi anlamına geldiği gibi, eşiniz sağlığı ile ilgili konularda da dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıcı. Yönetici gezegeniniz Venüs ün konumu da bu ay için sağlığınız la ilgili konularda uygun değildir. Venüs Merkür ve Güneş aynı evde bunun için bu ay dinlenmeye vakit ayırmalı rutin bir sağlık kontrolünden geçmelisiniz. 6 Mayıs Saat:19:30 Yeni Ay ♉ burcunuzda gerçekleşecek ve yaşadığınız maddi manevi her türlü olumsuzluğun olumluya dönüşümüne vesile olacak. Özellikle Boğa burcunun 2nci 10 gününde doğanlar, Maddi zorluklar duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları üzüntüler hastalıklar yerini kazanç başarı ve aşka bırakacak. Aşk hayatınızda emeğin gözyaşının sabrın mükafatını uğramış olduğunuz haksızlıkların yarım kalmışlıkların karşılığını fazlası ile alacaksınız. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, İş hayatınızda yılbaşından bu yana devam eden engelleri aşacak imkanlara kavuşacak ve doğru stratejilerle iş hayatınızda istediğiniz başarıyı yakalayabileceksiniz. Yıldızların öğretmeni Satürn, meslek çıkarları için ahlaksız insanlarla karşılaşıp mücadele etmeniz gereken zorlukları da çıkaracak karşınıza. Fakat amaçlarına erişemeyecekler finans ve yatırımlarla ilgili güçlü karar verme yetiniz nedeniyle siz KAZANAN olacaksınız., Mars'ın Retro geri hareket döngüsü işbirlikleri ya da özellikle Nisan-Mayıs dönemlerinde sözleşmeleri mahvedebilir dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin baskın tavırları ve eleştirilerinin dozunu kaçırması sinirlerinizi bozabilir. Sakinlikle onu uyarmalı başkalarının yanında sizi küçük düşürür tarzda yaklaşımlarına sessiz kalmamalısınız. Bu süreci sağ duyulu bir şekilde yönetebilirsiniz ilişkiniz eskisinden çok daha sevgi dolu bir hal almaya başlayacaktır.

Mayıs İKİZLER 2015

Bu ay boyunca hızlı kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özellikle de iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda. Cazip fikirler beklediğiniz sonuçları alamamanıza neden olabilir. Giderlerinizi kontrol altında tutmalı kişisel güvenliğinizle ilgili konular da dikkatli olmalısınız. Yolculuklarda ise son anda iptaller yaşanabilir. Evli İkizler eşinizin sağlık sorunları ile karşılaşabilir onun finansal konularda yaşadığı gerginliklerden etkilenebilirsiniz. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile keskin zekanızı ortaya koyabileceğiniz yeni fırsatlar yeni imkanlarla karşılaşacaksınız. Finansal konularda bu ayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir uzun vadede nakit akışı sağlayacak ek işler yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, sürpriz gelişmeler söz konusu aşk yüreğinizi taçlandıracak… Bu ay sizler için enerjisi yüksek keyifli gelişmelerle dolu iş ve özel yaşamınızda seçimlerinizi akıllıca yaptığınız takdirde. Yönetici gezegeniniz Merkür’’ün ‘’R’’ geri hareketi sizleri her anlamda sağ duyulu ve geçmişten aldığınız derslerin olgunluğu ile hareket etmeniz konusunda uyarıcı enerjilere sahip. 21 Mayıs Saat: 22:14 te karşıt burcunuzda ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Yeni insanlarla finansal konularda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda acele kararlar almadan hareket etmemek olmalı. 23 24 27 Mayıs tarihlerinde ise seyahatlerde iptal ve sorunlar yaşanabilir.

Mayıs YENGEÇ 2016

İş hayatınızda sadece şansınıza güvenerek ilerlememeniz gereken bir aydasınız. Verilen sözler yerine getirilmeyebilir. Ailevi ilişkilerinizde de duyarlı olmanız gereken bir süreç. Özellikle aile büyüklerinizle aranızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli özel yaşamınızla ilgili onların uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi gerçek duygularınızın en yalın hali ile ortaya çıkmasını sağlayacak tek taraflı sevgilerden uzaklaşacak temiz olana gerçek olana yönlenmeye başlayacaksınız. İlişkinizin enerjini yükseltmek için çabalamanız gerekmekte. Aksi takdirde gökyüzü yenilemek ve arındırmak için var olan ilişkinizde yıkıcı enerjilerle karşılaştırabilir sizleri. Sevgi emek ister karşılıklı olarak! 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Sağlığınızla ilgili konularda ise kemikler eklemler cilt dişler ve böbreklerle ilgili konularda sorunlar kronik sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, Aşk hayatınız oldukça karışık enerjilerle karşı karşıya emek vermek mi yoksa anlık heyecanların peşinden hızla başlayan hayal kırıklıkları ile sonlanan ilişkilerin peşinden gitmek mi? Cevap sizde ve seçimlerinizde.

Mayıs ASLAN 2016

Sağlık sorunları olan Aslanlar ayın ilk gününden itibaren güçlerini toplayacak ve sağlıkları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Ailevi konularda fikir ayrılıkları sizin kendi isteklerinizi dayatmanız sonucu gerginlikler yaşanabilir. Dikkatli ve duyarlı olmalı karşıt fikirlere saygı ile yaklaşmalısınız. Ay sonunda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir devam eden birlikteliğinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Mesleki konular da ay sonuna doğru şansınız yaver gidecek ve isteklerinizi gerçekleştirme imkanını yakalayacaksınız. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile işinizle ilgili konularda süreklilik ile yapılandırma ilerleme kalkınma sizlerle birlikteyken planlı hareket etmeli ayaklarınızı yere sağlam basarak gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmeli hırsın sizi yanlış yollara sokmasına izin vermemelisiniz. Aksi takdirde kazanırken kayıplarınız kazandıklarınızdan çok daha fazla olabilir. Merkür GERİ hareketini sürdürürken her şeyi en ince ayrıntısı ile düşünerek inceleyerek hareket etmelisiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal işlerle ilgilenen Aslanlar gökyüzü bu alanlarda başarılı olup kazançlarınızı arttırmanız için sizleri desteklerken ruhunuzda yaşanmışlıkların fırtınasını acısını tatlısını mesleğinize yansıtın 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Aşkta aradığınızı bulabilmeniz oldukça güç görünmekte. Hızla başlayan sonu olmayan ilişkiler. Özellikle evli Aslanlar çapkınlık bir anlık arayış büyük kriz ve skandallarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Mayıs BAŞAK 2016

Büyük iyilik Jüpiter ve Rahu nun 12nci evinizi ziyareti hayatınızla ilgili önemli bir dönemecin habercisi. İşinizle ilgili aklınızı yeteneklerinizi engellemelere rağmen ortaya koyarak mutlak başarıyı yakalayabileceğiniz özel bir aydasınız. Özveri=Başarı. Özel yaşamınızda ise evli Başaklar gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilir ilişkinizi bozma çabası içinde olan insanların entrikaları iler karşı karşıya kalabilirsiniz. Eşinizle iletişime önem vermeli ve birlikte hareket ederek oynanmak istenen oyunu bozmalısınız. Bu ay yatırım yapmaktan kredi başvurularında bulunmaktan uzak durmalısınız. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile aile mülk gibi konularda yaşanacak gelişmeleri beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan aile bireylerinizle ilgilenebilir yeni bir ev alabilir ev değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Kardeşleri ile sorunlar yaşayan Başaklar haklılığınızın ortaya çıkması ile kaybettiğiniz maddi manevi olanakları fazlası ile geri alacaksınız. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Aşk hayatınızda keyifli gelişmelerin gerçekleşebileceği güzel dönem. Evli Başaklar içinde en romantik süreç bir olabilmenin 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Mayıs TERAZİ 2016
Bu ay ev ve iş hayatınızda bir takım sorunlarla karşılaşabilir her zaman olağan karşıladığınız konularda tepkisel davranışlar içinde olabilirsiniz. İşinizle ilgili her konuda şansınızı sonuna kadar kullanmalı iş birlikleri ile güçleneceğinizi bilmelisiniz.
Finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilirsiniz yatırımlarla ilgili konularda dikkatli davranın aceleci davranmamalısınız. Bu ay hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay yeni bir işe başlamak için acele etmeyin. İşinizle ilgili konularda artan harcamalarınızı karşılamak için bunalabilirsiniz bu duygu yasadışı işlere bulaşmanıza neden olmasın. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile kendinizi her bakımdan geliştirebileceğiniz pek çok değişim sizleri karşılayacak. Özel yaşamınızda çalkantılı ilişkilerden yorulan ruhunuz daha sakin ve kararlı olmanın getirdiği doğru kararları beraberinde getirecek sizlere. Sağlığınızla ilgili konularda ise ay sonuna kadar gözlerinize baş ağrılarına ve eklemlerde ağrılara karşı dikkatli olmalısınız. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ve Merkür geri hareketi sizin dışınızda yaşanacak gelişmelerden dolayı engellere neden olacaktır. Uzun zamandır elinizden çıkarmak için çabaladığınız gayrimenkul satışını ay sonunda gerçekleştirebilirsiniz. Merkür geri hareketi ay boyunca Akraba ve arkadaşlarınızla kavgalara neden olabilir sakinliğinizi korumalı olayları büyütmemeye özen göstermelisiniz.

Mayıs AKREP 2016

Bu ay kazanmak için şansınız sizleri desteklerken sizler de kendinize yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Ay ın ilk yarısı iş değişikliği ya da var olan imkanları büyütme fırsatını yakalayabilir finansal anlamda rahatlayabilirsiniz. Ay’ın 2nci yarısında ise yatırımlardan kredi başvurularından uzak durmanız akıllıca olacaktır. Bilmediğiniz işlerden uzak durmalı yeni tanıdığınız insanlarla iş birliği yapmadan önce iki kez düşünmelisiniz. 6 Mayıs 19:30 da Karşıt burcunuz Boğa da gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile kariyer hayatınızda iyileşmeler yaşanmaya başlayacak. Özellikle maddi imkânlarla ilgili konularda şans yüzünüze gülmeye başlayacak ve finansal olarak istikrarınız artacak. Ev ve özel hayatlınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekecek ve ilişkiler konusunda sizlere yeni bir pencere açılacak sağ duyulu ve tepkisel yaklaşımlarda olmadığınız takdirde isteklerinize ulaşabileceksiniz. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Anksiyete sinirsel tansiyon gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermeli bilinç altınızda yer etmiş fobi ve korkularınızı yenmek için gayret göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise Evli Akrepler eşle anlayış eksikliği ciddi zorlanmalara neden olabilir. Anlık kararlar almamaya özen gösterin ve öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın. Sabır zor günleri atlatmanız için yardımcınız olacaktır. Ani kararlar ilişkiyi bitirirken yüreğinizde yıllarca taşıyacağınız pişmanlıkları da beraberinde getirebilir!

Mayıs YAY 2016

Bu ay işbirlikleri ve ortaklık girişimleri karlı sonuçlar getirebilir sizlere. Ailevi konularda ise aile büyüklerinin sağlık sorunları ve diğer akrabalarla ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir olabildiğince yapıcı bir tutumla birleştirici yaklaşımlar içinde olmalı her duyduğunuza muhalefet etmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bu ay beklenmedik olaylar yaşanabilir bunlar olumlu da olumsuz da olsa sizin tutumunuz nasıl ilerleyeceğini belirleyici olacaktır. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile ailevi meseleler konusunda endişeleriniz yükselebilir. Aşk hayatınızda ilişkiler konusunda, şayet hali hazırda bir ilişki içerisindeyseniz büyük bir değişiklik yaşamamak sizin elinizde. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunuzda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, İlişkilerinize daha fazla emek vermek durumundasınız. Güveni özveriyi daha güçlü hale getirmeli fedakarlıkların tek taraflı yapılmayacağını kabullenerek hareket etmelisiniz.
Bencillik ilişkisi devam eden Yay’ lara çok şey kaybettirebilir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı eş ya da sevgilinize yapmamalısınız Gezegenlerin Retro geri hareket dönemleri ilişkinizle ilgili hassasiyetlerin ön plana çıkacağı zamanlardır. Dikkatli ve duyarlı olmalısınız.

Mayıs OĞLAK 2016

Bu ay başında hem kişisel hem de profesyonel hayatta zorluklarla karşılaşabilir haksızlıklarını öğrendiğiniz kişilerin kirli ve öngörülmesi zor oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Merhamet duygunuzun yanıltıcı olabileceğini aklınızdan çıkarmadan sapla samanı birbirinden ayırt etmeli geçmişte size yaşatılanları unutmadan hareket etmelisiniz. Mali konularda kısa süreli krizler stres ve endişelerinizi arttıracaktır. Bu kısa süreli bir etkidir. Ay ın 2nci yarısı vücudunuzun bağışıklık sistemi kolayca mevsimsel geçişlerden dolayı zayıf düşebilir ve buna bağlı sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Ay sonunda doğru giderleriniz artacak olsa da paniğe kapılmayın her şey kendiliğinden yoluna girecektir. İş ve özel yaşamınızda ay boyunca yeni bir şeylere başlamaktan uzak durmanız yararınıza olacaktır. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile, İş hayatınızda ufkunuzu hem fiziksel hem de zihinsel olarak, genişletip aydınlanmanıza katkıda bulunacak. Fiziksel olarak, size yararı ise kaybettiğiniz dinamizmi yeniden kazanmanıza katkıda bulunacak. Merkür geri hareketi 18 22 Mayıs tarihleri arasında kazalara sebebiyet verebilir aracınızın durumunu kontrol ettirmeli direksiyon başında seyahat ederken dikkatli olmalısınız. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Evli Oğlaklar aşk hayatınızda ki uyum ve denge ile mutluluğu yakalayabilir eşinizle bir olabilmenin maddi manevi güzelliklerini deneyimleyebilirsiniz. Devam eden Merkür geri hareketi ilişkilerde sorunlara yanlış anlaşılmalara ve ilişkinizden rahatsızlık duyan huzurunuzu kaçırmak isteyen sözde dost özde düşmanların oyunlarına gelmenize neden olabilir. ÇOK DİKKATLİ davranın ve mutluluğunuzu hiç kimsenin gölgelemesine izin vermeyin.

Mayıs KOVA 2016

Bu ay işinizle ilgili konularda tereddütlere yer bırakmadan kararlılıkla ilerlemelisiniz aksi halde zorluklarla karşılaşabilir fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz. Öğrenci Kova’lar ise fazlası ile zorlanacakları kendilerini baskı altında hissedecekleri bir aydalar. Ay’ın 2nci yarısında İş kadınları ve İşadamları iş hayatında büyüme muazzam kar ve başarı keyfine erişebilirler. Özel yaşamınızda ise duygularınızla hareket etmeniz faydanıza olacaktır. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile Kariyer hayatınızda ilerleme kaydetme ve atılımlar yapmanıza, hatta istediğiniz özel hayatınızda aşkın peşinden gitmekse özel ilişkiler kurmanıza olanak verecek fırsatlar yakalayabileceksiniz. Fakat iş hayatınızda da, romantik anlamda da, bu ilişkilerden uzun ömürlü olmasını beklememeniz yerinde olacaktır. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Aşk hayatınızda kendinizi geliştirip egodan kibirden alınganlıklardan uzaklaşmayı tercih ettiğiniz anda var olan ilişkinizde ki krizleri aşabilir huzurlu günlere kavuşabilirsiniz. Romantizm rüzgarı bekar ve ilişkisi devam eden Kovaların evlilik kararı almalarını sağlayabilir.

Mayıs BALIK 2016

Bu ay ekonomik anlamda iş hayatınızla ilgili her şeye endişeli yaklaşımlar içinde olabilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bunu olabildiğince yapmamaya özen gösterin ve giderlerinizin yükselmesine alternatif planlar üreterek dengeyi sağlamaya çalışın. Eğitim hayatınızda ise şans sizden yana önemli başarılar elde edebilir ve yurt dışı ile ilgili planlarınızı başarı ile uygulayacağınız imkanlar elde edebilirsiniz. Bu ay işinizi değiştirmek için oldukça uygundur sizler için. Özel yaşamınızda ise kendiniz olmayı başardığınız anda AŞK kuşları yüreğinizi şenlendirecektir. 6 Mayıs 19:30 da Boğa burcunda gerçekleşecek YENİ AY enerjisi ile, talihsizlikleri arkanızda bırakmaya başlayacaksınız. Üzerinize serpilmiş ölü toprağından silkelenip uyanışa geçeceksiniz. 21 Mayıs Saat: 22:14 te ♐ Yay burcunda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisi ile, Özel yaşamınızda iş hayatınızda ayaklarınızı yere sağlam basmalı ve iş ilişki içinde olduğunuz hiç kimseyi hafife almadan hareket etmelisiniz. Geri hareketine devam eden gezegenlerin fazlası ile etkili olduğu bu ay boyunca önemli ve radikal kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Evli ve beraberliği devam eden Balıklar için oldukça önemli tarihler olacak gibi. İlişkinizin temelinde sevgi varsa yaptıklarınızı karşılıklı olarak adilce değerlendirecek ve çözüme kavuşturacak ya da zaten zorlu olan süreci kendi seçimlerinizle daha zor hale getirip ilişkinizi çıkmaza sokacaksınız.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.
Dr. Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık