Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Aralık Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Düşmanlarınızın oyunlarının bozulacağı son 4 yıldır size yaşatılanların karşılığını aldıkları olaylara şahitlik edeceksiniz. Çocuk sahibi Koç’lar onlardan dolayı sıkıntılarla karşılaşmanız mümkün. Aşk hayatınızda ise her şey muhteşem görünüyor. İlerleme ve karlar meslek yaşamınızda zirveye taşıyabilir sizleri. Kendinizi ruhsal ve bedensel olarak çok daha güçlü ve huzurlu hissedeceksiniz. Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen herşeyle mücadele etmeye başlayacak mücadelenizin karşılığını da uzun vadede almaya başlayacaksınız. Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda değişecek. Daha doğrusu özünüzü bulmuş olmanın gelişimini deneyimleyeceksiniz…

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Değiştiremeyeceğiniz olayları kişileri kabul ederek kendinizi geliştirmeniz gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özellikle uzun vadede sonuç alacağınız işlere yönelmeli kısa süreli kazanımların peşinden gitmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda ani kararlar vermemeli alışkanlıklarınızı zor da olsa değiştirmelisiniz. Ortak iş yapan Koç’lar haklarınıza sahip çıkarak fikir ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmeli ve idareyi ortağınıza bırakmadan hareket etmelisiniz. Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde ayrılmayı seçmeli kendi işinizi kurma yola tek başına devam etme kararı almayı başarmalısınız. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta

Eğitim: Koç burcu öğrencileri için iyi ve başarılı etkilerle dolu enerjiler hakim yüksek öğrenim de başarılı geçecektir.

Seyahatler: 13 17 Aralık tarihleri arasında dikkatli olunması gereken enerjiler söz konusu. İptaller sorunlar yaşanabilir.

Sağlık: Mide hazımsızlık, cinsel sorunlar, eklemlerle ilgili ağrılar pankreas ve cinsel organlarla ilişkili komplikasyonlara karşı dikkatli olmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda üzerinize serpilmiş ölü toprağından silkelenmenizi sağlayacak kendi yeteneklerinizin hakkını vererek yeniden yapılanacağınız özel ve güçlü dönem. Bu ay yatırım yapmadan önce kar zarar hesabını çok iyi yaparak hareket etmelisiniz. Aksi halde kazanmaya başlarken göremedikleriniz ayrıntılar yüzünden büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6, 7, 15, 21, 22, 23
26, 27 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 2, 8, 9, 13, 28, 30 Aralık

 

BOĞA Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay size mutluluk ve refahı getirmekte. Aralık tam anlamı ile sizin ayınız. Kazanımlarınız tahminlerinizin çok üzerinde olabilir kazandıklarınızı aile ve arkadaşlarınızla paylaşacak çabalarınız ve yardımlarınızdan dolayı takdir edileceksiniz. Yazılım işi ve mühendislikle ilgili meslek sahibi Boğalar uluslararası başarılar elde etmeniz mümkün. Sizin fikir ve önerileriniz kabul edilip takdir edilecektir. Zaman isteklerinizi yerine getirmek için işlerken merhamet duygunuzu size geçmişte göstermeyenlere harcamamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Kariyer hayatınızda yeni bir dönemin içinde bulacaksınız. Popülaritenizin fazlası ile yükseleceği bir süreç. Bu dönemde dikkat etmeniz çevrenizde ki negatif kıskanç insanların etkisinde kalmadan kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Kızgınlıklarınızın da kırgınlıklarınızın da sizi köreltmesine yeteneklerinizi kullanmanıza engel olmalarına izin vermekten vazgeçmelisiniz. Duygularınızla aklınız arasında ki bağı dengeleyerek sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu belirlemenin zamanı geldi. Ruhsal tekamülünüzün fazlasıyla yoğun olacağı bu süreçte kendinizi yeniden keşfedecek ve dünyayı farklı değerlendirerek yaklaşımlarınızı bu doğrultuda geliştireceksiniz. . Bekar Boğa’lar iş yada eğitim hayatınızda tanışacağınız bir insanla aşkı yakalayabilirsiniz. Aralık ayı enerjileri ile şu anda bulunduğunuz noktadan çok farklı bir yerde olmaya başlayacaksınız iş temponuz bir hayli artacak durgun geçen zamanları geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü ve iradeli kılacak.

Eğitim: Bu ay öğrendiklerinizi başarıya çevireceksiniz.

Seyahatler: Yolculuklar 1. yarıda iyi olacaktır. Ayın 2. nci yarısında uzun yolculuklardan kaçının.

Sağlık: Yükselen çalışma temposu ve rakiplerin sizi hedef alan oyunları tansiyon ile ilgili sağlık sorunlarına neden olabilir dikkatli olmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: Meslek hayatınızda rakipler ve düşmanlıklar tüm çabalamalarına karşın kazdıkları kuyulara kendileri düşecekler. Ufak tefek olumsuzluklar sizler üzerinde etkili dahi olmayacak. Dahiyane fikirleriniz kabul görecek ve siz mesleğin hangi alanda ise o alanda önemli ilklerin gerçekleşmesinin öncüsü olacaksınız. Dernekler, işbirlikleri ve dostluklarla ilgili her şey şansı yeniden gün ışığına çıkarıp aydınlatacak sizleri.

Başlangıçlar için şanslı günler: 1, 2, 8, 9, 10, 17, 18, 24, 25, 29, 30 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 14, 11, 15, 15 Aralık

 

İKİZLER Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Gökyüzü planlarını doğru yönettiğiniz takdirde önemli yatırımlar gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. Özellikle de 1 ve 6 Aralık tarihlerinde Bu ay arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kim dost kim düşman öğrenecek sözde arkadaşlarınızın maskelerinin düşmesi ile şaşkınlık ve olgunluk kazanacaksınız. İş hayatınızda disiplinli olmak, profesyonel olarak karşılaşacağınız engellerin aşılmasında size yardımcı olacaktır. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve baska bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili süpriz gelişmeler yaşayacaksınız. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Kendinizi fark edeceğiniz dönüşüm ve gelişme ayı sizler için Aralık. Mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme dönemidir. Bu ayın sonunda hem iş hem de özel hayatınızda radikal kararlar alarak uygulayabileceksiniz. İş hayatınızda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkmaya başlamasıyla birlikte kendinize olan güveninizi ve parlak zekanızı ortaya koyarak bulunduğunuz ortamın vazgeçilmez kişi si olmaya adaysınız. Özel yaşamlarınızda ise karanlıklar bitiyor ve aşkın dirilişi ile yaralarınızı iyileştirmeye başlıyorsunuz.
Eğitim:

Seyahatler: Ay’ın ilk yarısında otomobilinizin arızları ile uğraşabilir buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayın 2.nci yarısın da, yolculuklar iyi yönde faydalar sağlayabilir sizlere.

Sağlık: Mideniz ile ilgili hassasiyetler gıda ve ilaç zehirlenmeleri söz konusu olabilir.

Finans, İş ve Kariyer: Ayın ilk yarısı yetersizlik duygusu motivasyon eksikliğine ve şansı değerlendirememeye neden olsun istemiyorsanız kendinizi toparlamalısınız. Başarısızlık kaygısı yeteneklerinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Batmak ta insan için çıkmakta aklınızı kullanmalı kurban rolünden sıyrılarak cesaretle kararlar almalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 10,11, 19, 20, 26, 27, 28 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 12 Aralık, 13-Aralık 16-Aralık, 17-Aralık

 

YENGEÇ Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda bir takım engellerle karşılaşabileceğinize dikkat çekmekte. Yeteneklerinizi ortaya koymamanız için iş birliği halinde karşınıza çıkacak senkronize oyunlara karşı dikkatli olmalı sağlam ve emin adımlarla yol almalısınız. Bu ay farklı bir şehre taşınmanız da söz konusu olabilir. Büyük küçük tüm planlarınızı başarılı bir şekilde uygulayabilir özel yaşamınızda devam eden beraberliğinize resmiyet kazandırmak için ilk adımı atabilirsiniz. AŞK hayatınızda, Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan ve adapte olmakta zorlanan duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilikisi olmayan Yengeç’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’la açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınız da da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Her konuda kendi kendinize rehberlik etmeyi başardığınız anda daha kararlı olacak daha bireysel kararlar alarak uygulayabileceksiniz. Yaşamınız da öncelik sıralamanızın değiştiği bir yıl karşılıyor sizleri. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan bilmediğinin farkına varamamış kişilere karşı tavrınızı koyacak hayatınızın kontrolünü elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alabileceksiniz.

Eğitim: Ayın ilk yarısı zorlanabilir anladıklarınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz. İstikrarı yakalamak için gerekirse profesyonel bir yardım almayı denemelisiniz.

Seyahatler: Bu ay yolculuklarda kayıplar ve bürokratik sorunlara karşı olabildiğinde dikkatli olmalısınız.

Sağlık: Bu ay boyunca jinekolojik rahatsızlıklara dikkat etmeniz önem taşımakta.

Finans, İş ve Kariyer: Sağlam adımlarla yenilikçi, cesur ve kendi özgün vizyonunuza uygun deneyimlerle karlı girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bilimin teknolojinin, mekaniğin her hangi bir dalı ile ilgilenen yengeçler çok önemli ilkleri deneyimleyebilecekler bu yıl başarı rüzgarı sizin için esmekte siz yeter ki yönünüzü iyi belirleyerek hareket edebilin.

Başlangıçlar için şanslı günler: 1, 2, 3, 13, 21, 22, 23, 29 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 14-Aralık, 15 Aralık, 18-Aralık, 19-Aralık 20-Aralık

 

ASLAN Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay boyunca yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzatabilir kişisel anlamda iç huzurunuzu yakalamak için maneviyatınızı yükseltmek için çaba harcayabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların izlerini yaşamınızdan söküp atabilirsiniz. Ay boyunca işinizle ilgili konularda akılcı yaklaşımlarda bulunmalı kazanmanın şükründen uzaklaşmadan dengeli hareket etmelisiniz. Bu ay Ayak ve göz sağlığınıza özel özen göstermelisiniz. Aile bireylerinin her türlü sorunu ile uğraşabilir sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturabilir ya da radikal kararlar alarak ilişkilerinize sınırlamalar getirebilirsiniz. Yine bu dönemde gizli düşmanlıklar iş hayatınızda sorunlara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise ısrarla unutmak istemediğiniz olumsuz anıların zihninizde çarpışmasına izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz oldukça zor! Alışkanlıklarınızı zihninizde ki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişe takıp kalmaya devam edecek yada iyi güzel olumlu olanı düşünerek ruhunuzu zihninizi berrak ve duru bir hale getireceksiniz seçim sizin!

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Kariyer hayatınızda önemli değişimler ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay çalışkanlığınızı etkin bir şekilde işinize yansıtabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ardınızda kalan son 18 ayınızın bir değerlendirmesini yaparak eksik olan parçaları tamamlayarak yeni başlangıçlar gerçekleştirebileceksiniz. Ay’ın ilk yarısı emin olmadığınız risk taşıyan işlere yatırımlara girmemelisiniz. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Aslan burçları bu süre içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşarak yeni fikir ve önerilerinizle kariyer hayatınızı yeniden şekillendirebileceğiniz özel bir dönemdesiniz. Özel hayatınıza gelince başkalarının sorumluluklarını taşımaktan yoruldunuz. Aşk hayatınızda son derece keyifli güven ve sevgi dolu günler sizleri karşılamakta. İş ve özel yaşamınızda ki dengelerin yerine oturmasıyla kendi şansınızı yükseltecek doğru adımlar atabileceksiniz. Bekar Aslanlar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaklar. Bu ay boyunca kararlar alırken daha önceki deneyimlerinizden aldığınız tecrübeleri hatırlamalısınız.

Eğitim: Büyük başarılar burslar ve fırsatlar ile dolu bir ay.

Seyahatler: Seyahatler ayın ilk yarısında olumlu olacaktır fakat ay sonuna doğru iptaller yaşanabilir.

Sağlık: Ateşli hastalıklara karşı dikkat etmeli bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye özen göstermelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay işiniz ile ilgili yatırımlar ve ortaklık kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Her şeyi en ince ayrıntısı ile düşünerek inceleyerek hareket etmelisiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal işlerle ilgilenen Aslanlar gökyüzü bu alanlarda başarılı olup kazançlarınızı arttırmanız için sizleri desteklerken ruhunuzda yaşanmışlıkların fırtınasını acısını tatlısını mesleğinize yansıtın ve KAZANIN.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4, 5, 15, 16, 24, 25 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 9, 10, 17, 18, 26, 27, 28 Aralık

 

BAŞAK Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay sizler için karışık etkilerle dolu. Özellikle iş hayatınızda duyacağınız her şeyi dikkate alın ve çalışmalarınızla ilgili istihbarat yaparak tedbirli davranın. Finansal konularda zarar görmenizi isteyen kişilerin yanlış yönlendirmelerine karşı uyanık olmalısınız. Şansınız yükseliyor ve siz kazanmaya başarınızla adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız bunu bu ay içinde gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ilgili beklemediğiniz gelişmeler ve teklifler alabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir yeni bir oluşumun içinde şu anda bulunduğunuzdan çok farklı bir göreve getirilebilirsiniz. Ruhunuzu besleyin ve yenilenin! Yeni bir iş yeni insanlar farklı ve olumlu başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle iletişime önem verin. Onun adına kararlar alıp kendi kafanızda kurguladıklarınızla korku ve kaygılarınıza aşkı mahkum etmeyin. Aşk hayatınızda ise bencilce yaklaşımlardan tek taraflı isteklerden uzaklaşmanız olası sorunların da ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

İş hayatınızda her ayrıntıyı önemsemeli birlikte çalıştığınız insanların öneri ve görüşlerini almaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda deneyimlediğiniz finansal sıkıntılardan sonra ortaklaşa yaptığınız işlerde iyi bir planlama yaptığınız takdirde olabilecek zararlardan korunmuş olacak ve başarı çıtanızı yükseltmiş olacaksınız. Parasal gelirlerinizde artış söz konusu olabilir bu durumdan en yüksek seviyede faydalanmak için duygularınız ile hareket etmekten uzak durmalısınız. Özel yaşamınız evli Başak’lar iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız. Bu süreçte birlikte olduğunuz insana zaman ayırmalı ve sevginizi göstermekte çekimser kalmamalısınız. Unutmayın’ ki hata hiçbir zaman tek taraflı değildir. İlişkinizin neden bu kadar yıprandığını bir de sevdiğiniz insanın cephesinden anlamaya çalışarak değerlendirdiğiniz de sorunun kaynağının çözümünü de bulabileceksiniz. Bekar Başaklar ise ay boyunca dikkatle hareket etmeliler.

Eğitim: Bu ay istikrar ve başarı yeteneklerinizi yükseltip değerli gelişmeleri beraberinde getirecek.

Seyahatler: Ay sonuna doğru ani olaylar talihsizlikler uzun seyahatlerde sorunlara neden olabilir.

Sağlık: Sağlığınız ile ilgili konularda eklemler ile ilgili sorunlar yaşanabilir.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay organize edilmiş girişimler ve iş birlikleri büyüme ve kazancı beraberinde getirecek sizlere. Kendinize güvenerek hareket etmeli ve büyük hedefler için parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Hukuk doktora turizm ithalat ihracat işleri ile ilgili konularda şans sizden yana karşılaşacağınız olanakları başarıya çevirecek güce sahipsiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerinizde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6, 7, 17, 18, 26, 27, 28

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 18-Aralık, 19-Aralık 20-Aralık, 23-Aralık, 24 Aralık, 25-Aralık.

 

TERAZİ Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Öğrenciler için şanslı bir ay. Burs kazanabilir sınavlarınızın tümünde başarılı olabilirsiniz. İş hayatınızda yurt dışı ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay aile hayatınızda sorunları büyütmemeye özen gösterin. Küçük seyahatler de bu ay kazançlar sağlamanıza katkı sağlayabilir. Beklenti içinde olduğunuz pek çok konunun gerçekleşmemesi güvendiğiniz kişilerin yüzlerinde ki maskelerin düşmesi sizleri oldukça yordu. Yaşananlar zor olsa da olumsuz düşüncelerinizi zihninizden silip atma iradesini göstermeniz gereken bir aydasınız.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Finansal konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceğiniz enerjiler söz konusu. Bu ay boyunca yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir. Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek bunları gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın. Aşk hayatınızda ise tahammülsüz davranışlarınızı kontrol altına almalısınız. Bir anlık öfke ve duygusallıkla hayatınızı etkileyecek keskin kararlar almamalısınız.

Eğitim: Bu ay zorlanabilir öğretmen ve arkadaşlarınız ile sorun yaşayabilirsiniz.

Seyahatler: Kısa seyahatler fayda sağlayacak.

Sağlık: Göz ve boyun bölgeniz ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Finansal çözümler konusunda yaratıcı olmalı risklerden uzak durarak bildiğiniz işlerde ilerleme kaydetmek için mücadele vermelisiniz. Bu ay para kazanmak için akılcı yaklaşımlar ve gerçekçilikle hareket etmelisiniz. Finansal konularda ciddi gelişmeler yaşayabilir kazancınızı arttırırken iş hayatınızda kalıcı başarılar elde edebilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 19, 20, 29, 30 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 21-Aralık, 22-Aralık, 26-Aralık, 27-Aralık.

 

AKREP Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay beklenmedik olaylar la karşılaşabilirsiniz. Bunlar olumlu da olabilir olumsuz da tamamen geçmişte yaşatıp yaşadıklarınızla ilişkili konular gün yüzüne çıkacaktır. Paniğe kapılmadan yaşananlar karşısında duyarlı ve sakin bir tutum içinde olmalısınız. Ailevi konularda ise babanız ve babanızın hayatı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yıkıcı bir tutumdan uzak durmanız gereken bir aydasınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep’ler sizlerde bu dönemde ilişkinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Özlemler geçmişle yapılan hesaplaşmalar kendi doğrularınızı bulabilmenin doğru seçimler yapabilmenin huzurunu taşıyacak yaşamınıza. Kalbinize AŞK varsa ve yaşam şartları sizi sevdiğiniz insanla bir araya gelmek için var gücünüz ile mücadele etmelisiniz.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Eğitim: Bu ay zorlanıp dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

Seyahatler: Bu ay seyahatler sıklaşabilir ve kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Bu ay üriner sistem enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Finans, İş ve Kariyer: Bu ay daha fazla çalışmalı sorumluluk almaktan korkmadan hareket etmelisiniz. Başarıyı yakalamak için kendinize yeni çalışma stratejileri belirlemeli ve yenilikçi yaklaşımlar içinde olmalısınız. Ancak bu sayede istediklerinizi elde edebilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4, 5, 11, 12, 21, 22, 23, 31 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 24 ,25, 28, 29, 30 Aralık.

 

YAY Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Aralık sizin için iş ve eğitim hayatınızda bazı engelleri beraberinde getirebilir. İşinizi değiştirme planınız varsa bunu yapmayın ve var olan şartları iyileştirmek için çaba gösterin. Eğitim hayatınızda öğretmenlerinizle iletişimizde sorunlar yaşayabilir kendinizi geri planda tutma eğilimi içinde olabilirsiniz. YAPMAYIN! Siz öğrenme gücü yüksek disiplini bir doğaya sahipken kim olursa olsun sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin ve azimle çalışmaya devam edin. Özel yaşamınızda ise samimiyetinizin ödülü AŞK ile alacağınız bir aydasınız.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Eğitim: Bu ay yeteneklerinizden şüpheye düşmediğiniz takdirde derslerinizde ki başarı çıtanız sürekli yükselmeye devam edecektir.

Seyahatler: Dikkat dağınıklığı ayın ilk yarısı sorunlara neden olabilir.

Sağlık: Bu ay boyunca boğaz enfeksiyonları ile ilgili sağlık sorunlarına karşı hassasiyetler söz konusu.

Finans, İş ve Kariyer:
Bu ay üzerinde çalıştığınız ortak bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Kendinize ama küçük ama büyük hedefler belirlemeli ve bu yolda mücadeleci ruhunuzu tüm gücü ile ortaya koyarak ilerleme gayreti içinde olmalısınız. Bu ay boyunca otorite konumunda ki kişilerle diyaloglar kurabilir mesleki konularda onların desteğini alabilirsiniz. Sizler başarısızlığı da gördünüz başarıyı da şimdi olgunluğunuzu mesleğinize yansıtma zamanı.

Başlangıçlar için şanslı günler: 2, 3, 11, 18, 29, 30 Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 5, 26, 27, 31 Aralık.

 

OĞLAK Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

İş hayatınızda uzun vadede başarılı olacağınız gelişmeler yaşayabilir güçlü insanlardan göreceğiniz destekle statünüzü yükseltebilirsiniz. Evli Oğlaklar ay boyunca sevdiklerinizle birlikte kaliteli vakit geçirebilir çocuklarınızın başarıları ile gururlanabilirsiniz. Ayın ortalarında işinizle ilgili konularda sizden üst konumda olan kişiler sizin tolerans seviyenizi sabrınızı deneyebilirler sabırlı olun ve kazanın. Finans ve kariyer hayatınızda ki gelişmeler bu ay oldukça etkileyici olacak gibi görünüyor. Evli Oğlaklar eşinizin sevgisi ve size olan inancı minnet duygusu kendinize olan güveninizi arttıracak. Hayatınızı yeniden şekillendirmek için harekete geçmelisiniz. sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz. Huzursuzluklar kuşkular daima ben haklıyım her şeyi ben bilirim hata yapmam yapmamalıyım baskıları kendinize yaptığınız

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Eğitim: Bu ay boyunca eğitim hayatınızda iletişim kurmakta çaba göstermeli ve başkalarının yönlendirmelerine kapılmadan kendi doğrularınız ile çalışma disiplininizi belirlemelisiniz.

Seyahatler: Ay boyunca sıklıkla seyahatler yapabilir planlamalarda ki karışıklıklardan dolayı kısa süreli aksamalar yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Göz enfeksiyonu, uyku bozukluğu ve şiddetli baş ağrıları söz konusu olabilir. Stres ve yorgunluğa dikkat etmelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Gökyüzü ay boyunca maddi kazanımlarınızı arttıracak enerjiler ile güçlendirirken sizlere şöhreti de getirebilir. Finansal olarak şartlarınızı iyileştirecek kalıcı işlerin altına imza atacaksınız. Ay boyunca kazançlarınızda ki hatırı sayılır artış gizli düşmanlarınızın da iştahını kabartacaktır. İşinizle ilgili her konuda gizliliğe önem vererek hareket etmeniz fazlası ile önem taşımakta.

Başlangıçlar için şanslı günler: 8, 9, 19, 29, Aralık

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 6, 7 28 29 30 Aralık

 

KOVA Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabilir hayatınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Her durumda sakin ve kontrollü olmak yararınıza olacaktır. Herkes birleşmiş üzerinize geliyormuş gibi hissedebilir yapmak istediklerinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu açıkça belli ettiğiniz takdirde size zarar vermek isteyen kişilerin açık hedefi haline gelebilirsiniz DİKKATLİ davranın. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle ilgili yorumlarda bulunurken aşırıya gitmemeli ve geçmişte 3ncü şahısların neden olduğu krizleri hatırlayarak sözlerinizi sevginizi öfkenizi içinizde yaşamayı öğrenmelisiniz.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Eğitim: Bu ay anlamakta ve anlatmakta zorlanabilir bunun getirdiği stresler ile uğraşabilirsiniz.

Seyahatler: Ayın ilk 15 günü seyahatler sıkıntısız geçecektir. Fakat 17 aralık ve sonrası dikkatli olmalı gecikme ve kayıplara karşı tedbirli davranmalısınız.

Sağlık: Akciğerler ile ilgili hassasiyetler ve sağlık sorunlarına hassas bir aydasınız. Dikkatli olmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay ekmek aslanın ağzında mücadeleye hazır olun! Bilinçli ve plansız hareket edip sadece kazanmaya odaklanarak ilerlerseniz mesleki çatışmalar, yetkililer ve iş ortakları ile yanlış anlamaların getirdiği riskler sizlere pahalıya patlayabilir. Yatırımlardan iş değişikliği gibi konulardan bilmediğiniz iş ve konulara yönelmemelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6, 15, 16, 25 Aralık.

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 4, 11, 12, 22, 23, 31 Aralık.

 

BALIK Burcu Aralık Ayı

Batı Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Bu ay işinizle ilgili önemli bir projeye önderlik etmek fırsatını yakalayabilirsiniz. Sanat, müzik ve edebiyat ile ilgili konularla ilgilenen Balıklar ses getirecek çalışmaların altına imza atabileceğiniz bu ayı akıllıca değerlendirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Ay boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizde hiç kimseye haksızlık etmemeye özen gösterin dilinizin esiri olabilir bunun karşılığında da gizli kalması gereken size ait özel bir durumun ortaya çıkması ile büyük bir krizle karşılaşabilirsiniz DİKKATLİ davranın. Bu ay Mülkiyetle ilgili konular sizin ruh sağlığınızı etkileyecektir. Aile içinde miras ya da ortak bir payenin paylaşamaması ciddi gerginliklere neden olabilir. Bu ay uzun yolculuklardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle sorunlarınızı çözmek için ilk adımı siz atmalı her şeyi birlikte olduğunuz insanın omuzlarına yüklememelisiniz.

Hint Astrolojisi Aralık Ayı Analizi

Eğitim: Bu ay inanmalı başarmaya odaklamalı ve kazanmalısınız hiç kimse için değil kendiniz için.

Seyahatler: Seyahatlerde beklenmedik iptaller erteleme ve tartışmaların getirdiği stresler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Ayak sağlığı ve alt batın ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay iş hayatınızda verimliliğiniz artıyor. İşinizle ilgili gerçekleşeceğiniz eğitimler yolculuklar başarıya erişmenize yardımcı olacaktır. Ayın 2nci yarısı iş hayatınızda büyük bir dönüm noktası olabilir sizler için işinizle ilgili her konuda daha profesyonel düşünerek olumlu gelişmelerle birlikte finansal kazancınızda önemli artışları yakalayabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4, 5, 16, 24, 31 Aralık.

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 8, 9, 17, 18, 26

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.
Dr. Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık