Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Kasım Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ: Gökyüzü aylar sonra rahat nefes alacağınız kendinizi daha iyi imkanlarla ifade edip düşünce fikir ve önerilerinizin kabul görüp olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir ayı müjdeliyor sizlere. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Özel yaşamınızda uzun bir süredir devam eden karabulutların dağılmasına gerçekçi davranarak hatalarınızın ve size yapılan yanlışların adil bir şekilde farkına varmanızı sağlayacak. İlişkinizi ya iyileştirecek ya da kangren olan sorunları sonlandırıp yeni başlangıçlara yürüyeceksiniz. Aşk hayatınızda kararlarınız eş ya da sevgilinizin tutumu ile netlik kazanacak. 9 kasıma kadar karşıt burcunuz Terazide ilerleyen iletişimin gezegeni Merkür keskin karar verme zorluğuna neden olabilir. İş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlarınızı 16 Kasımdan sonra vermeli eleştirileri yapıcı yönde değerlendirerek kendinizi geliştirmelisiniz. Koç burcunun ilk 10 gününde doğanlar iş hayatlarında büyük başarıların altına imza atabilir yönetici gezegeniniz Mars’ın Başak burcunda ki seyri ile daha olgun ve disiplinli davranışlarınızla iş birlikleri ile var olan şartları bambaşka noktalara taşımanıza kariyer hayatınızda önemli bir sıçrayış gerçekleştirmeniz adına büyük bir fırsat olabilir sizler için. 12 Kasımda Mars karşıt burcunuz Terazide ki seyrine başlamadan önce harekete geçmelisiniz. Ailevi sorunları olan koçlar 18 Kasım 22 Kasım tarihleri arasında sorunlarınızı anlayışla çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar yoğun duygular beslediğiniz o özel insanla ilişkinizi resmileştirme kararı alabilir evliliğe giden yolda ilk adımı bu süreç içinde gerçekleştirebilirsiniz. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve hayatınızda sağlık sorunlarınız başta olmak üzere finansal rahatlamalar ilişkilerde iyileşmeleri beraberinde getirecek sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana yeni bir projeye başlayabilir kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.

BOĞA : Gökyüzü işinizle ilgili konularda ayın ilk 10 günü boyunca riskli her türlü yatırımdan emlak alım satımı ticari ortaklı projelerde harekete geçmeniz için destekliyor sizleri. Daha öncesine dayanan işlerinizle ilgilenmeli ve var olan bağlantıları daha da güçlü bir hale getirerek bildiğiniz konularda ilerlemelisiniz. 11 Kasım 17:47 de karşıt burcunuzda Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Hayatınız bir film şeridi gibi geçecek zihninizden uzun uzun iyisi ile kötüsü ile. Bu geçiş kalbinizden zihninize bilinçaltınızdan günümüze yaşadıklarınızı daha iyi kavramanızı kızgınlık öfke ve kin duygunuzu ardınızda bırakıp gücünüzün yeteneklerinizin farkına varmanızı sağlayacak. Sizler Zodyak’ın en sabırlı insanlarısınız sabrınız size maddi manevi kazanımlar sağlayacak yaşanan zorluklara son sözü söyleyen noktayı koyan siz olacaksınız. Şimdi başarı ve huzur zamanı. Kendi karşıtlıklarınızı dengeleyerek istediğinizi elde edebileceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alacak takdir edilip güçlü insanlardan gelen destek ve güvenle başarı merdivenlerinde hızla ilerleyeceksiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizin ailesinden kaynaklanan sorunların gün yüzüne çıkmasını mutluluğunuzdan duydukları rahatsızlıkla yaptıkları pek çok entrikayı kendilerini ele vermeleri ile anlayacak hüznü ve mutluluğu bir arada yaşayacaksınız. Hüznünüz bu insanların sizin mutsuz olmanızı istemelerinden mutluluğunuz ise bunca yapılan oyun ve huzursuz etme çabalarına karşı eş ya da sevgilinizle sevginin kutsallığı ile zorlukları aşmanın gücünün farkına varmanız olacak. Gezegensel enerjiler bekar Boğa’ ların aşk hayatlarında olumlu etkilerle sürpriz gelişmeleri beraberinde getirecek iş yada eğitim hayatınızda tanışacağınız yeni biri kalbinizi fethedebilir sağlam temeller üzerine sevgi dolu bir beraberliği aşkla inşa edebilirsiniz. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve sizlere kendi yakınlarınız anne baba kardeş ten gelecek maddi manevi güzellikleri de beraberinde getirecek.. Sizlere tavsiyem sevdiğiniz insanla empati kurun ve kendinize öz eleştiride bulunarak fikirlerinizi daha uygun bir tarzda ifade etmeye çalışın. Yıpranmadan yıpratmadan sevgi ve anlayışla ilişkinizi iyileştirin.

İKİZLER: Gökyüzü sizleri iş ve sosyal hayatınızda arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı uyarıyor. Parlak fikirleriniz ve iş hayatınızda ki belirsizliği netleştiren kararlarınız başarılı girişimlere yönelmeniz sözde arkadaşlarınızı rahatsız edebilir karşınıza ciddi bir muhalefet ve engelleme ile çıkabilirler. Bırakın çıksınlar duygusal davranmadan zor günde yanımda olmayanın iyi günde karı yoktur ilkesi ile herkese anladığı dilde cevap verin ve hiç kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve ortaklıkları olan İkizlerin arkalarından dönen dolapların farkına varmalarını sağlayacak. Tepkilerinizi sözlerinize dökmeden profesyonelce davranmalı hukuksal yollara başvurmalı diplomasiden sonuna kadar faydalanmalısınız. Dolunay enerjisi ile aile büyükleri ve yakınlarınızın sağlık sorunları söz konusu olabilir. Kısa süreli panik havasından sonra yaşanacak iyileşmeler sizleri birbirinize daha da yakınlaştıracaktır. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve sizleri çok daha yaratıcı ve yenilikçi kılacak. Orijinal fikirleriniz dikkat çekip kabul görecek. İş arıyorsanız Dolunay enerjisi sizleri başarıya taşıyacaktır. Finansal konularda rahatlamalar alacakların tahsili ile karlı yatırımlar gerçekleştirebilir bu dönemde yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Bekar ve aşka küskün İkizler sizler de bu enerjiyle uzun zamandır size ilgi duyan birinin tüm cesaretini toplayarak aşkını itiraf etmesi ile uzun zaman sonra aşkın kutsallığını en yüce hali ile deneyimleyebilirsiniz. Yeni ay enerjisi sağlık sorunları olan İkizleri de güçlendirecek tedavi görüyorsanız olumlu sonuçlar alabilir hayatınızın 2nci baharının kapılarını aralayabilirsiniz.

YENGEÇ: Gökyüzü ayrıcalıklı bir ayı müjdeliyor sizlere. Ya cesaretli olacak geçmişte kaybettiklerinize değerlendiremediklerinize sızlanmaktan vazgeçecek hayata karşı kalkanlarınızı üzerinize giyip savaşçı ruhunuzu ortaya koyup yaşamınızı yeniden yapılandıracak yada geçmişin karanlığında tutsak kalacaksınız seçim sizin. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve aile yakın çevrenizle ilgili konularda etkili olacak. Çocuk sahibi Yengeç’ler çocuk ya da çocuklarınızın aldığı kararlarla şaşırabilir kendi hayatlarına yeni bir yön verme isteklerini kabullenmekte zorluk çekebilirsiniz. Unutmamalısınız ki her birey kendi yaşamının mimarıdır. Siz üzerinize düşeni yapıp yanlarında olmalı fikirlerinizi de ifade ederek seçimlerine müdahale etmeden hareket etmelisiniz. İş hayatında sorunlar yaşayan Yengeç’le Dolunay enerjisi ile sapla saman birbirinden ayrılacak ve adalet sizden yana olacak. Bu süre içinde sesiniz gür bir şekilde çıkmalı ve hakkınızı almanın gücü ile kariyer hayatınızı yeniden yapılandırmak için size sunulan her fırsatı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise evli Yengeç’ler aileye katılacak sürpriz bir bebek haberi ile sevinirken endişelerinizin de gün yüzüne çıkması ile kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem her ruh özel ve değerlidir ilkesi ile cesaretli davranmalı güzellikleri korkularınıza feda etmeden hareket etmelisiniz. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve aşka küskün mutsuz Yengeçlerin yüzlerini güldürecek. Bu olumlu enerji iş arayan ve olumsuz cevap alan Yengeçler içinde mutlu olup yeteneklerini ortaya koyabilecekleri iş imkanını yakalamalarını sağlayacak.
ASLAN : Gökyüzü maddi manevi yükselip şifalanacağınız bir ayı müjdeliyor sizlere. Yüreğinize güzellikler ekin korkuları keş keleri arkanızda bırakın aşkla yeni başlangıçlar yeni heyecanlar gönül kapınızdan içeri süzülmeye başlıyor. Fiziksel çekiciliğiniz karşı cins üzerinde son derece etkili olup hayranlık uyandırarak size olan ilgiyi fazlasıyla arttıracaktır. Aşk gönül bahçenizin kapısını çalarken size düşen kapıyı açıp’’ BUYUR’’ etmek olacaktır. İş hayatınızda da 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve güçlü enerjisi ile yeni fikirlere açık olmayı başarabilirseniz önünüzde engel teşkil eden pek çok şeyi aşacak güçlü bir çıkış yakalayarak istikrarlı ve kazançlı bir dönemin kapılarını aralayabileceksiniz. Bu sure içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek kazalar olmalı. Araç kullanırken tüm dikkatinizi buna vermeli dikkat dağıtacak her türlü davranıştan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda İlişkinizi derin bir analizden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi can kulağı ile dinleyerek yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. Öfkeyi sevgiyle yenen yüreğiniz size doğru kararlar almanız için rehberlik edecektir. İlişkilerini sorunsuz götüren Aslan’lar sizler de ilişkinizde başladığı ilk andan bugüne kadar olan zamanı gözden geçirecek birbirinizi anlamakta zorlandığınız konularda çözümler üreterek bugüne fark edemediğiniz pek çok şeyi fark ederek ilişkinizi iyileştirip çok daha keyifli bir hale getireceksiniz. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve kariyeriniz iş hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. İş hayatınızda rahatsızlık duyduğunuz haksızlığa uğradığınız bir konunun bitmez tükenmez öfkesi içinizi yer bitirirken buna teslim olmadan rahatsızlıklarınızı birlikte çalıştığınız fikirlerine güvendiğiniz kişilerle paylaşmalı doğru sözlerle beklentilerinizi huzursuzluklarınızı ifade etmelisiniz. Etmelisiniz ki, Sorunlar çözülsün ve haklıyla haksız ortaya çıksın. Bu Dolunay enerjisi Aslanlara yerleşim değişikliği ya da uzun zamandır hayalini kurduğunuz ruhunuza hitap eden evi kira ya da satın alma yolu ile sahip olmanızı da beraberinde getirebilir.
BAŞAK: Gökyüzü ayın ilk haftası özel yaşamınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerektiğine dikkat çekmekte. Olumlu olumsuz pek çok konu gündeminizde yer alabilir şimdi sizin tavrınız ve seçimleriniz fazlası ile belirleyici sorunları çözecek misiniz? Yada zaten zor olan durumu daha da mı zorlaştıracaksınız? Bu soruyu kendinize sorun ve kendinize dürüstçe cevaplar verdikten sonra harekete geçin. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve bu enerji eş yada sevgilinizle tutku ve heyecanı arttıracağı gibi tartışmalar ve zıtlaşmaları da beraberinde gelecektir. Aynı şeyler üzerinde farklı düşünülebileceğini kabullenerek hareket ederseniz sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Eş yada sevgiliniz le üstünlük çabası içine girerseniz duygularınızı hırsa kurban edersiniz dikkatli davranın. Her iki tarafında anlayışlı olması bu dönemde fazlası ile önem taşımakta. Yıkmak kolay yapmak zordur. Bu düşünce ile ilişkinize sahip çıkın sevmek yürekli olanların işidir. Sizlerde yürekli cesaretli sevdiklerine sahip çıkan insanlarsınız bunun yüksek bilincini tavır ve kararlarınıza yansıtarak hareket edin. 9 10 13 17 19 Kasım tarihleri arasında iş ve eğitim hayatınızda sizi engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler bir bir ortaya dökülecek adeta. Dostu düşmanı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına şahitlik edeceksiniz. Yaşanan bu durum arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirip bitmesi gerekeni bitirip kendi doğrularınıza güvenip doğru ve akılcı seçimler yapmanızı sağlayacak. 29 Kasımda Yay burcunda seyrine devam edecek ve sizlerin çok daha akılcı davranmanızı sağlayarak iş hayatınızda krizleri başarı ile aşacak çözümlere yönlendirecek. Parlak zekanızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Uzun zamandır ilişkisi devam eden yada yeni bir ilişkiye adım atmış olan Başaklar birlikte olduğunuz kişinin yakınlarından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir bu kişilere karşı net bir şekilde korumacı ve kararlı olmayı bilmeli ve özel yaşamınızla ilgili kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.
TERAZİ: Gökyüzü Ay’ın ilk haftası iş ve özel yaşamınızda düşüncelerinizi netleştirmenizi sağlayacak deneyimlerle olgunluk kazanacağınıza işaret etmekte. Özellikle evli ve uzun süredir beraberliği devam eden Terazi’ler özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize olan kırgınlığınızı da kızgınlığınızı da ifade etmek çözüme kavuşturmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz netleşen düşünceleriniz size doğruyu gösterecektir. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni ay enerjisi ile iş değişikliği düşünüyorsanız gerçekleştirebilir yeni bir iş yada projenin başına geçebilir iş hayatınızda başarılı ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz. 3 10 12 16 18 Kasım tarihlerinde sağlığınızı ilgilendiren konularla ilgilenmeli yaşamak için öncelikle kendinizi sevmeniz gerektiğinin farkına vararak hareket etmelisiniz. Ateşli hastalıklar eklemlerle ilgili sağlık sorunları bu dönemde gün yüzüne çıkabilir erken teşhis kısa süre içinde iyileşmenizi sağlayabilir. Ayın 2nci yarısında çok uzun zamandır planladığınız fakat sürekli ertelediğiniz hemen her düşüncenizi hayalinizi gündeminize almalı ve zamanı akıllıca kullanarak gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf etmelisiniz. İş ve eğitim hayatınızda önemli anlaşmalar işbirlikleri gerçekleştirebilir hayallerinizi gerçeğe döndürebilmiş olmanın maddi manevi zenginliklerini deneyimleyebilirsiniz. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek bu enerji ile ruhunuza yorgunluklarınıza bilinçaltınıza yönelin zihninizin derinliklerinde yer etmiş sürekli rahatsızlık duyduğunuz haksızlıkları acıları yanılgıları kendinize itiraf etmekte zorlandığınız her şeyi tüm çıplaklığı ile ele alın… Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Bunu yaptığınız anda iş ve aile hayatınızda yükünü taşıdığınız pek çok ağırlık kalkacak üzerinizden ve siz gideceğiniz yolu özgürce seçebilecek ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebileceksiniz.

AKREP: Gökyüzü temposu yüksek enerjisi yoğun ve güçlü bir ayı müjdeliyor sizlere. Uzun zaman sonra GÜNEŞ’ in sıcaklığını ışığını farklı gözlerle görüp değerlendireceğiniz bir aydasınız.11 Kasım 17:47 de burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Bu enerji sizleri daha güçlü ve pozitif bir ruh haline büründürecek. Yeni ay enerjisi ile meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalarda yer alarak kendinizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yeni ay enerjisi ile iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam alabilir görev değişikliği yada yeni bir pozisyonun içinde yer alabilirsiniz. Cesaretli davranın ve size sunulan fırsatları anında değerlendirin. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve AŞK hayatınız aydınlatacak. Siz evli ve çocuk sahibi olmayı isteyen bir Akrepseniz ailenize katılacak bebek haberi bu konuda görülen tedavinin olumlu sonucu bu ayın en güzel getirileri arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız arkadaşlarınızdan gelecek davetleri karşılıksız bırakmayın olabildiğince sosyal olun ve yaşamın güzelliklerinin parçası olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.
YAY: Gökyüzü eğitim ve kariyer hayatınızda zorlukların ardınızda kaldığının mesajlarını veriyor sizlere. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda yeni ay gerçekleşecek. İş ve eğitim hayatınızda elinizden geleni fazlası ile yapmalı eleştirileri yapıcı olarak değerlendirmeli işbirliklerinin güçlü enerjisini zamanı doğru değerlendirerek gerçekleştirmelisiniz. Maddi manevi olumlu enerjiler sizinle birlikte ilerlerken aldığınız her nefesi daha anlamlı hale getirmek sizin iradenizde. Öyleyse ne duruyorsunuz iradenize güvenin ve hayatın güzelliklerine güzellik katın. Ay’ın ilk 10 günü iş hayatı devam eden Yay’lar yönetici yada iş birliği halinde olduğunuz kişilerin iğneleyici sözleri karşısında sabırlı davranmakta zorlanabilir haksız eleştirilere hışımla karşılık verme eğilimi içinde olabilirsiniz. Sakin olun ‘’Rüzgar eken fırtına biçer.’’ Siz sadece işinize bakın duygularınızla değil aklınızla hareket edin ve bu insanların kendi çıkarları için size hata yaptırmalarına izin vermeden görevlerinizi yerine getirin çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini alın ama sizi yönlendirmelerinede izin vermeden kendi doğrularınıza güvenerek hareket edin. İletişimin gezegeni 22 Kasımda saat 12:32 de ise karşıt burcunuz İkizlerde Dolunay gerçekleşecek. Bu enerji sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir bu dönemde ruh ve beden sağlığınız güçlenecek. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir, Bu dönemde aktif ve girişimci davranın hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı ve işinizle ilgili gelişmelerde gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz. Öğrenci Yay’lar sizler de bu sure içinde başarılı sonuçlar alarak eğitim hayatınızda istikrarlı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar yeni ay enerjisi duygusal hayatınızda sürpriz ve olumlu etkileri beraberinde getirebilir.
OĞLAK: Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir ay karşılıyor sizleri. Bu olumlu da olabilir olumsuz da ektiğinizi biçeceksiniz. Yaptıklarınızdan hoşnut değilseniz şu anda sergileyeceğiniz olumlu ve yapıcı tutumunuz olası pek çok sorunu aşmanıza yardımcı olabilir hayata aşka sizi gerçekten seven değer veren o özel insanla evliliğinizde yeni bir sayfa açıp aşkla yücelip yüceltilmenize vesile olabilir. Seçim sizin. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek bu enerji sizleri işinizle ilgili konularda aşırı şüpheci bir ruh haline büründürebilir bu enerji kendi yakınlarınız akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla ilgili konularda da etkilidir arkanızdan çevrilen oyunları fark edebilir sizi adeta aptal yerine koymaya çalışmalarının farkına vararak onları size oynamaya çalıştıkları oyunun baş rolüne taşıyabilirsiniz. Öğrenci Oğlaklar konsantrasyon sorunu dikkat dağınıklığı aşabilir daha önce zorladığınız konularda başarıya ulaşabilirsiniz.. Sizlere tavsiyem kendinize zaman ayırın sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve zihninizi dinlendirin. İş hayatınızda da finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir DİKKATLİ olmanız ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda olmak kaydı ile. Aksi halde bilmediğiniz bir iş yeni tanıdığınız insanlar anlık kararlar kar zarar hesabı değerlendirilmeden yapılan girişimler maddi kayıpları ve hukuksal sorunları beraberinde getirebilir dikkatli davranın. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve aşk hayatınızda etkili olacak Bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilirsiniz. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızda ki istikrar iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır.
KOVA: Gökyüzü iş eğitim ve özel yaşamınızda başkalarının her düşüncesine her söylemine gereğinden fazla önem vermeden hareket etmeniz aynı değerleri paylaşamadığınız insanların sizi anlamayacağının bilincinde olup başkaları için boş yere kendinizi üzmekten bir an önce farkına vararak hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve iş hayatınız para sağlıkla ilgili konularda etkili olacak. Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa yada geçmişte ciddi bir sağlık sorunu yaşadıysanız mutlaka bir doktora görünmeli ve ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz. Finansal konularda ise şans sizden yana beklenmedik ek gelirler söz konusu olabilir. Görev kapasitenizin artması ile zam terfi yeni bir pozisyona kavuşabilirsiniz. Bu ay birikimlerinizi akıllıca değerlendirin uç noktalarda harcamalarda bulunmadan size sürekli kazanç getirecek yatırımlara yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda bekar Kova’lar aşk hayatınızda uzun zamandır ilgi duyduğunuz o özel insanla yakınlaşabilir keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Mutluluğa giden yolda ‘’Kimin ne dediğine bakmadan siz kalbinizin sesine kulak verin yeter. Yeni ay enerjisi ile bilgiye olan merakınızı giderebileceğin26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek siz bu yüksek enerji ile bir çok imkanla karşılaşacaksınız. İş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu. Hırsla yükselmenin baş döndürücü etkisi ile hareket ederseniz şansı şansızlığa doğruyu yanlışa çevirebilirsiniz çok dikkatli davranın.

BALIK: Bitiş ve başlangıçların hüzün ve mutluluğun el ele yürüdüğü bir ay karşılıyor sizleri. 11 Kasım 17:47 de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile uğramış olduğunuz haksızlıkların üstesinden gelebilir aşk ve hüsranla yanan yüreğinizdeki ateşi sevginin huzur denizinde arındırabilirsiniz. Evli Balık’lar 18 Kasıma kadar ilişkinizde sorunlar durmaksızın aynı tekrarlarla sizi yoruyor ve artık bu duruma dayanamıyorsanız ya noktayı koyacak yada birlikte olduğunuz insanın duygularınızla oynamasına izin verip isyan etmek yerine teslim olup yaptıklarından şikayet etmeyeceksiniz seçim sizin. Değişmeyeceğini bildiğiniz gerçekleri hayallere tercih etmek istiyorsanız seçim sizin. 26 Kasım 00:44 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve maddi manevi sorunlarınızın aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız ay boyunca size rehberlik etmek için son derece güçlü yansımalarla donatacak sizleri. Aşk ve iş hayatınız da bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor.
NOT: Aylık burç yorumlarınızda Güneş Yükselen ve Ay burçlarınızı birlikte okuyunuz.
Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.
Dr.Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık