Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2018 Koç Yıllık Burç Yorumları

2018, geçen yılın belirsiz ve zorlu zamanlarından sonra rahatlama ve umut ışığı getiriyor sizlere. 2018 son iki yılın kariyeriniz ile ilgili gölgelerin tam olarak kalkacağı fırsatların geleceği enerjileri barındırıyor sizler için. Özellikle yurt dışından gelen fırsatları iş ve eğitim hayatınızda iyi değerlendirin gelecekteki kariyerinizde nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda netliğin arttıracak enerjiler ile karşı karşıyasınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlamayı yaptığınız takdirde başarı kaçınılmaz olacaktır. Özellikle uluslararası işlerle ilgili alanlarda ilerleyen Koç’lar yeni iş birlikleri ve büyüme için kontrollü olmalı kimsenin sizin adınıza yetkili olmasını kontrolsüz bırakmamalısınız. İş hayatınızda temkinli olduğunuzda fırsatları doğru değerlendirebileceksiniz, 18 Nisan ile Eylül başı arasında gerilimler yaşayabileceğiniz için bu süre zarfında işiniz ile ilgili hiç bir risk almayın ve yeni projeler içinde olmayın. İş ve finansal konularda 27 Haziran 28 Ağustos arası istikrar büyüme şans sizden yana son birkaç yıldır yaşamadığınız kadar iyi bir enerji ile karşı karşıyasınız. Ekim ve Kasım aylarında, Ortaklıklar la sorunlar gizli ve açık düşmanlıklar yaşayabilirsiniz çok dikkatli davranın.

Koç 2018 Evlilik ve Aşk

Evlilikler 2018'de mutlu bir evreden geçerken mutluluğunuzu bozma çabası içinde olan kişilerin kıskanç davranışları daha da artacaktır. Evli değilseniz, bu yıl Mart ve Temmuz arasında çok iyi olasılıklar ile karşı karşıyasınız. Son 2 yılın hayal kırıklıklarını unutturacak bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 6 Ekim - 17 Kasım 2018 tarihleri arasında ani bir şekilde EVLİLİK kararı almaktan kaçınmalısınız duygularınız ne kadar yoğun olursa olsun. Bu kadar önemli bir karar için Kasım ayının sonuna kadar bekleyin. Genel olarak evlilik hayatınız ve ilişkileriniz için 2018 sizler için güçlü enerjileri barındırmakta.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir. Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenmek için Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE KOÇ BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Koç: 15 Nisan-14 Mayıs

2018 yılı boyunca Koç burcu kişileri, genel anlamda bu sene finansal açıdan şanslı bir yıl geçiriyor olacak ve bol bol seyahat etme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda yavaş ancak istikrarlı finansal büyüme kaydedilmesi ve yeni ilişkilerin başlangıcı için iyi bir dönem de sizleri karşılamakta. Ne yazık ki, ev ve kariyer hayatları onları zorlayacak ve ilişkilerinde tartışmalar yaşayabilecekler, Evli ve devam eden birliktelikleri olan Koç’lar uzlaşı zeminini bularak birlikte mücadele ederek ortak düşmanlarını alt edecekler. Mart sonu itibariyle Koç burçları mensupları maddi anlamda iyileşmeler kaydedecekler ancak kadın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla uğraşmanız gerekebilir, Mart ayından Haziran’a kadar ev hayatlarında kendinizi biraz yabancılaşmış hissedecek olsanız dahi şansınız genel anlamda iyi olacak. Temmuz ve Eylül ayları arasındaki dönemde sizleri zor bir dönem bekliyor, ailenizdeki erkeklerle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak kazançlarınız artarken harcama dengesine özen göstermelisiniz. Yıl boyunca parasal anlamda çok da fazla bir sorun yaşayacak olmasanız da, yeni iş alanları ve kariyeriniz ile ilgili gelişmeler ile meşgul olacaksınız.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması, Profesyonel ve kamusal imajınızı itibarınızı bulunduğunuz sektörü etkileyecek enerjileri getirecek sizlere. Bu döngü boyunca, kariyeriniz ile ilgili kritik kararlar alabilirsiniz. Başlıca projelerinizi hayata geçirebilirken bazıları için de beklentilerinizin karşılanmadığı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sizi doğru yönlendiren insanların söylemlerini dikkate almanız faydanıza olur.

Bu transit ile birlikte daha üst düzey bir konuma gelebilir ve artan sorumlulukların ağırlığını hissedebilirsiniz. Aile bireyleriniz anne baba aile büyükleriniz ya da iş hayatınızdaki bir patron yönetici / otorite figürüyle ciddi sayılabilecek sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu dönem sizler için biraz zor olsa da özellikle uzun vadeli faydalara daha fazla odaklanırsanız ödüllendirici bir dönem haline gelecektir sizler için. Koçlar kariyer zirvesinin ne olduğunu emeklerinizin karşılığını alabilecekleri etkiler ile karşı karşıyalar disiplinli ve yapıcı eleştirilere kulak verip kendilerini disiplinli bir şekilde geliştirebildikleri takdirde. Öğretmen Satürn emeklerinin haşatını almanızı sağlayacaktır. Haklı olanlar alın teri dökenler büyük mükafatlar ile karşılaşabilirler.

Bu dünyada ki amaçlarınız beklentileriniz istekleriniz zayıf yönleriniz ve tercihlerinizi sorgulayacağınız bir süreçtesiniz. Kendiniz ile yapacağınız öz değerlendirme ile kendinizi geliştirebilecek keskin yanlarınızı törpüleyerek özün güzelliklerini yenilenerek dış dünyaya yansıtabileceksiniz.

Bu transit altında mesleki ve kamusal hayatınızda güvenli sağlam temeller üzerine başlangıçlar yapma şansınız yüksek. Toplumdaki duruşunuz şimdi Satürn'ün incelemesine tabi tutulmakta. Tam olarak ortaya koyduklarınızla ilgili bir dizi testten geçecek. Bazılarınız meslek hayatınızda tanınmış ve kariyer "ödülleri" ni alır konumdayken , Bazıları ise şimdiye kadar alınan yanlış kararların ağırlığını daha da derinden hissedebilirler.

Satürn'ün onuncu evden geçişi, Hayata karşı daha gerçekçi kılacak UYANDIRACAK sizleri; Sahip olduğunuz ve şimdiye kadar başaramadığınız şeylerin farkına varacaksınız. Hataları yanlış kararları telafi etmek için şansınızı doğru değerlendirebilme imkanı ile karşı karşıyasınız. İşiniz veya başarılarınız artık daha görünür durumda olacak.

Bu dönem, kaç yaşında olursanız olun yetişkinliğe olgunluğa geçiş ve sorumlulukların kabulü için etkili bir dönem sizler için.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak. Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Genel Koç 2018 Burçlar

Genel olarak 2018, finansal konularda yükseleceğiniz etkiler söz konusu. Ocak ayından Nisan ortasına kadar olan zaman dilimi büyüme için en iyi dönem olarak. Nisan ayının ortalarında Haziran ve Ekim ayı sonlarında iş eğitim ve sağlıkla ilgili konularda temkinli olmalısınız.

Ocak Koç 2018

Bu ay inançlarınıza maneviyatınıza daha fazla önem verecek ve ruhunuzu ağırlıklardan uzaklaştırabileceksiniz. İş hayatınızda başarınızı çekemeyen insanların patırtılı söylemlerini çok fazla önemseyerek hareket etmemeli bu kişileri muhatap almamayı öğrenmelisiniz. Hukuki ve finansal konularda uzun süreli uğraşlar ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Enerji seviyeniz, yeni şeyleri başlatmak adına yüksek olmalı bunu unutmayın.. Resmi işlerde veya aile çalışan bir Koç kişisiyseniz, çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız .Toplumdaki saygınlığınız artacak, ancak aile ve akrabalarınız ile ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçici iş bulanlar için, bu onların işlerinin kalıcı olabilmesi için çabalamalı istemeyi bilerek hareket etmelisiniz. Bu ay Miras ve eğitim hayatınızda beklenmedik sorunlar ile ilgilenebilir özel yaşamınıza yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz.

Şubat Koç 2018

Şubat sizler için mali kazanç vaat eden ay. Devlet resmi kurumlar ile ilgili işler yapan Koçlar bu alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz ay boyunca. Hangi sektörde iş yapıyor olursanız olun, Profesyonelliğinizi korumalı duygularınızı işinize yansıtmamalısınız. Bu ay nakit akışı ve yüksek gelirler elde etseniz de endişeleriniz kaygılarınız yüksek bir şekilde sizi zorlayabilir. Özel yaşamınızda ise 14 Şubattan itibaren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Mart Koç 2018

Mart, ayı Mali kazanımlarınız için orta derecede iyi enerjileri barındırmakta. Bununla birlikte mesleki konular ve eğitim hayatınızda ödüller almaya başlayabilirsiniz. Negatif insanlar sizleri bu ay enerjileri ile yorabilir. Bu etkilere karşı sadaka vermek ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunmak faydalı sonuçlar getirebilir. Arkadaşlık Skandallarla sonuçlanabilecek şeylere fazla karışmayın arkadaşlarınızın özel yaşamları ile ilgili konulara ay boyunca karışmayın.

Nisan Koç 2018

Bu ay her konuda çaba harcamayı gerektiren enerjiler ile karşı karşıyasınız. Mali kayıplardan yaşamamak için her en iyi adımınızı düşünerek atın. Bu ay baş ağrısı, ateş, deri ve mide rahatsızlıklarına ay boyunca dikkat edin. Özel yaşamınızda ise, Çekiciliğiniz yükselirken tutkulu beraberliklere adım atabilirsiniz. Evliliğinizde ise her iki tarafın yakınlarından kaynaklı gerginlikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Mayıs Koç 2018

Koç, bu ay sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken ay. Ancak endişelenmeyin tedbirli olup rahatsızlıklarınızın kendi kendine iyileşmesini beklemezseniz şayet şifa enerjisi sizlerle olacaktır. Bu ay parlak fikirlerinizi hayata geçirmekte tereddüt etmemelisiniz. Bu sayede nakit akışınızı arttırabilir önemli iş birlikleri yaparak birden fazla kaynaktan gelirler elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklı finansal gerginlikler yaşanabilir dikkatli olmalı yanlış gördüğünüz şeylere tepkinizi koymalısınız.

Haziran Koç 2018

Bu, ay cesaretiniz her konuda şansınızı yükseltecektir.. Zenginlik bu ay maddi manevi, Kısa yolculuklarınız iş hayatınızda istikrarlı. Din sizin yardımınıza gelecek ve maddi durumunuz güçlenecektir. Akıllıca kararları uygulamakta tereddüt etmeden hareket etmeniz çok iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacak güçte. Parlak kaynaklı geçim kaynaklarıyla pürüzsüz maddi başarılar elde etme ihtimaliniz yüksektir.

Temmuz Koç 2018

Temmuz ayında kararlar alınması konusunda dikkatli davranın. İlahi anlamda büyük bir bütünsel yolculuğa başlayabilirsiniz ruhsal olarak. İş hayatınızda Akıllıca kararınız, bu dönemde saygı ve takdir kazanmanızı sağlayacaktır. Sosyal arenada popülerliğinizin yükseldiği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Meslektaşlarınızdan sözlü saldırılar ile karşılaşarak zorlanabilirsiniz. Fakat liderlik niteliklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Bu ay sahip olduğunuz tüm güçlü özellikleri ve prestijinizi arttırmak için kullanmakta tereddüt etmemelisiniz. Merhamet duygunuz size kayıplar yaşatabilir. Dikkatli davranın.

Ağustos Koç 2018

Bu ay hayatınızın genelinde huzuru sağlamak korumak için her ne pahasına olursa olsun çatışmalardan kaçınılmalısınız. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için devlet kurumlarından fırsatlar elde edebilirler. İş ilanları için, finansal kazançlar ve yeni şeyler elde etmek için girişimci olmanız gereken bir aydasınız. Özel hayatınızda kıskançlıklar çatışma ve krizleri beraberinde getirebilir dikkatli davranmalısınız.

Eylül Koç 2018

Kariyeriniz ile ilgili başarılı çıkışlar içinde olabilir her türlü engellemeye rağmen büyük bir yükseliş içine girebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda projeler ve girişimler istenilen sonuçları almanızı sağlayacaktır. Kısacası, iş arkadaşlarınızla birlikte yolunuza engeller yaratan kaktüsleri ayıklayın ve siz her türlü şeye rağmen köklü ve sağlıklı bir ağaç gibi güçlü olmayı seçin. Hukuki konularda kimse ile uzlaşma içine girmeden hakkınızı aramanız gereken bir süreçtesiniz merhamet duygunuza yenilmeden ilerleyin.

Ekim Koç 2018

Bu ay iş hayatınızda fazlası ile rekabet söz konusu olacaktır. Çabalarınızı biraz daha geliştirirseniz kazanan siz olursunuz. Bu ay hiç bir konuda acele ile kararlar almamaya özen gösterin sakin ve rahat olun ve sağlığınız ile ilgili hiç bir şeyi ihmal etmeyin. Evli Koçlar eşinizin kendi akrabaları ile yaşayacağı finansal gerginliklere karşı dikkatli olmalı yanlışlar ardı sıra hızla ilerlerken bu duruma seyirci kalmamalısınız eşiniz size muhalefet etse bile sakinlikle ilerleyin.

Kasım Koç 2018

Bu ay özel yaşamınızda karşılıklı ego savaşları içine girmeden hareket edin aksi takdirde haklı olduğunuz konularda bile üzülebilir ilişkinizde ciddi gerginlikler yaşayabilirsiniz bireysel konularınızı başkalarının yanında tartışmamamız gereken bir aydasınız. Mali konularda büyüme ve istikrar sizlerle ilerlerken kıskanç insanların kendi menfaatleri uğruna size zarar verme çabalarını görmezden gelmemeli tedbirli olmanız gerektiğinin bilinci ile ilerlemelisiniz. Çalışma alanınızda büyüyeceksiniz.

Aralık Koç 2018

Bu ay her bakımdan şans senden bu ay sizden yana. Bu ay başlayacağınız yeni bir ilişki iç uzun vadeli huzur verici ve kazançlı olmanızı sağlayacaktır. Cesaret, bilgi ve büyüme aralık ayına damgasını vuracak gibi görünmekte. Bu ay gizliliğe önem vermeli ve her türlü iş ilişki gibi konuları dallandırıp budaklandırmadan kendi içinizde yaşamaya başlatmaya özen göstermelisiniz.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık