Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Şubat Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ Burcu Şubat Ayı

KOÇ Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Şans bu ay boyunca sizden yana olacaktır. Bu ay yapılan herhangi bir seyahat yurt dışı ile ilgili bağlantılar sizler için kazançlı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Yurt dışı ile ilgili seyahatlerinizde iptaller gecikmeler iletişim sorunları yaşayabilir ve yaptığınız görüşmeleri tekrarlayacak yolculuklar görüşmeler yapabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda 12 Şubat 2017’den sonra yükselişe başlayacağınız enerjiler söz konusu. Var olan durumunuz değişebilir ve işinizdeki başarınız dikkat çekici bir şekilde artabilir. Daha iyi bir itibara imza atan otoriter bir pozisyon elde edebilirsiniz. 26 Şubat 2017’de gerçekleşecek Güneş tutulması gelir beklentilerinizi etkileyebilir ve bu anlamda girişimci davranarak isteklerinizi elde etme yolunca önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOÇ Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay öğretmen Satürn doğum haritalarınızın dokuzuncu evinde etkili olacak geçecek. Emek verdiğiniz iş ve eğitim hayatınızda kazanacaksınız. Sağlıkla ilgili problemler babayı temsil eden konularda sorunlar söz konusu olabilir hem kendi sağlığınız hem de yakınlarınızla ilgili konularda temkinli olmalısınız. İş yerindeki verimliliğiniz de artacak ve rakiplerinize üstünlük sağlayacaksınız. Kariyerinizde oldukça olumlu gelişmeler bekliyor sizleri.. Ejderhanın kuyruğu (Ketu) transiti sizler için oldukça yararlı olacaktır. Daha cesur olacaksınız ve daha enerjik hissedeceksiniz. 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek.

Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Tutulmaların yansıması ile miras geçmişten gelecek alacakların ödenmesi beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyerek rahatlayacaksınız. Tutulma enerjisi ile iş ve özel hayatınızda ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Tutulmaların bir diğer yansıması ile, Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen pek çok konu ile mücadele etmeye başlayacak karşılığını da fazlası ile alabileceksiniz.

Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda gelişecektir. Bu ay finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Koç’lar eşin sağlık sorunları ve iş hayatında ki gerginlikler ile ilgilenebilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun!

Eğitim: Bu ay öğrendiğiniz her şey aklınızda kalıcı olacaktır. Yurt dışı eğitimi ile ilgili planlarınız varsa girişimlerinizi gerçekleştirebilir olumlu cevaplar alarak başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Kariyer hayatınızda iptaller şansızlıklar problemler yaşamanıza neden oldu ve kendinizi ifade ederken zorlandınız. Hepsi arkanızda kalıyor. Şansınızı doğru ve pozitif sözlerle yükseltin ve kimsenin sizi başkaları ile kıyaslamasına izin vermeden kendi kendinizi geliştirerek şansınızı da başarınızı da yükseltmek için çaba gösterin. İş birlikleri de sizleri maddi olarak güçlendirecektir.

Seyahatler: 11 22 23 25 Şubat tarihlerinde seyahat planlarınızda zorluklar ve iptaller ile karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: Rahu'nun transiti sağlık sorunlarına neden olabilir. Gıda ve ilaç zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı Yeme alışkanlıklarınıza özen göstermelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 9, 18, 27 Şubat

 

BOĞA Burcu Şubat Ayı

BOĞA Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Şubat ayının başından itibaren ufak tefek gerginlikler söz konusu olsa da iş hayatınızda beklenmedik kaynaklar size iyi gelir getirebilir. Bununla birlikte, özellikle resmi daireler vergi daireleri gibi kurumlar ile sorunlar yaşamamak için dikkatli olmalı ay boyunca bu anlamda işlerinizin sorunsuz yürümesi için takipçi olmalısınız. Aksi halde sorunlar yaşayabilirsiniz. Öğrenci Boğalar 6 Şubat sonrasında değişimler ve şanlı enerjiler ile karşı karşıyalar.

Şans oranındaki iyileşme, 12 Şubat 2017'den sonra fazlası ile yansıyacak sizlere. Ay sonunda ani bir yolculuk kârlı kazançları ve yeni iş imkanlarını getirebilir sizlere. Ayrıca, ayın sonunda erdemli arayışlarınız vakıflar sosyal sorumluluk projelerinde başarılı faydalı işler yaparak adınızdan övgü ile söz ettirmenizi sağlayabilir. Güneş tutulması 26 Şubat'ta meydana geliyor ve bu da sizin aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde huzursuzlukların artmasında bir miktar etkili olabilir. Anlamadan dinlemeden kararlar vermemelisiniz.

BOĞA Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay öğretmen Satürn doğum haritalarınızda 8nci evlerinizde etkili olacak ve maneviyat ruhsal konularda uyuyan ruhunuzu uyandıracak. Kundalini enerjisi içinizde ki gücün farkındalığına eriştirecek sizleri. Sıra dışı deneyimler ezberlerinizi bozdurup özün güzelliğini keşfetmenizi ve yenilenmenizi beraberinde getirebilir sizlere. İşinizde transfer yada önemli bir değişim şansı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay Babanızın sağlığı etkilenebilir. Kısa süreli endişeler deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda pek çok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak bu durum kısa sürede halledecek ve büyük bir başarı elde edebileceksiniz. Resmi işleriniz yurt dışı eğitim ve iş hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Başarı elde etmek için çok uğraşmanız gerekecek olsa da bunu başaracağınıza inandığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Ev değişikliği yerleşim değişikliği gibi konularda bu ayın getirileri arasında. Bu ay, Venüs ve Mars, sağlığınız açısından olumlu enerjileri getirecek sizlere. on birinci ev sahibinden geçecektir. Karınızla ilgili iyi şanslar hem eşinizden hem de işinizden oluşur. Çocuk sahibi Boğa’lar bu ay onun eğitim hayatı ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmalı anlamaya yardımcı olmaya özen göstermelisiniz.

Eğitim: Eğitim hayatınızda bu ay öğrenim gücünüzün yükselmesi ile en zorlu sınavları bile başarı ile kazanabilir. Farklı alanlarda istikrar sağlayabilirsiniz. Güçlü hafızanız ay boyunca istikrarı arttırmanıza katkıda bulunacaktır.

Seyahatler: 3 10 Şubat tarihleri arasında seyahat planlarınızda iptaller gecikmeler söz konusu olabilir.

Sağlık: Bu ay sağlığınız güçlenmeye başlıyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için doğal beslenmeye ve uyku düzeninizi dengelemeye çalışmanız yararınıza olacaktır.

Finans, İş ve Kariyer: 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Bu güçlü enerjiler, Etkili ve köklü değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. Yıldığınız bittiğini düşündüğünüz umutlarınız yaşama sevinciniz güçlü bir şekilde diriliyor ve siz yaşama çok daha sıkı bağlarla sarılmaya başlıyorsunuz.

İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Boğa’lar ise finansal konularda bilginiz dışında gelişmeler olmaması adına kontrollü davranmalı tepkilerinizi açıkça ortaya koyarak hareket etmelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6, 15, 24

 

İKİZLER Burcu Şubat Ayı

İKİZLER Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

İş hayatınızda yönetim kadrosundaki insanlar ayın başında size karşı gelebilir beklenmedik baskı ve eleştiriler ile karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler ve eğitimle ilgili konularda oldukça başarılı gelişmeler ay boyunca etkili olacaktır. Bu ay evlilik planlarınızla ilgili gecikmeler ve ertelemeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter geri hareketinin yansımasıdır bu beklemeli paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. Evli olan İkizlerde eş ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. 12 Şubat 2017'den sonra sağlıkla ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu ay çok fazla engel ve gecikme ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle ayın 2.nci yarısında tutmakta zorlanacağınız söz vermemeli veya çok fazla sorumluluk almamanızı öneririm. Gerçekleşecek tutulmalar ile ayın sonlarına doğru kendinize güveniniz artabilir.

İKİZLER Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili yaşanacak yenilenmelerin güçlü bir dönemin müjdecisi sizler için… Geçmişte yaşadığınız acı tatlı olayların farkındalığı ve değerlendirmesini adil bir şekilde yapabilmeniz kaydıyla… Kendinize dürüst davranıp yaşadığınız olumlu ve olumsuz olayların gerçek sebebini anlamaya çalışarak size yaşatılan olumsuzluklara nasıl tepkiler verdiğinizi adil bir şekilde değerlendirerek başarılı olabilirsiniz.

Ay’ın ilk haftası iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak sıcak gelişmelerden uzak durun. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler tutulmanın enerjisi ile yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Eğitim: Eğitim hayatınızda küçük ayrıntılara takılmamalı enerjinizi yükseltmek için çabalamalı kendinize olan güveninizi hiç kimsenin sarsmasına izin vermemelisiniz.

Seyahatler: 3 6 8 19 Şubat tarihleri arasında dikkatsizlik sonucu olacak kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Sağlık: Sağlığınız 3 Şubat tarihinden ay sonuna kadar hassasiyet kazandırmakta. Alerjik reaksiyonlar Cilt problemleri ve alerji sizi bu ay rahatsız edebilir. Astım ciğerler ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay sizin için finans açısından çok şanslı. Kişisel girişimleriniz gücünüzün farkına varmanız ve cesaretiniz yardımıyla para kazanacaksınız. Bu ay doğum haritalarınızın 11nci evinde ilerleyecek Mars, 10ncu evde etkili olacak Venüs makineler, giysiler, elektronik, elektrikli eşyalar, lüks ürünler ve aromatik ürünlerle ilgili alanlarla ilişkili iseniz sizin için fayda sağlayacaktır. Eğer yeni bir işe başlıyorsanız başarı sizden yana ilerleyecektir. Prestijiniz güçlenebilir ve siz de onurlandırılabilirsiniz. Borsa ve piyangondan da beklenmedik kazanç elde edebilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 5, 14, 23

 

YENGEÇ Burcu Şubat Ayı

YENGEÇ Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Finansal konular ve mesleki gelişmeler ile ilgili gelişmelerin damga vuracağı bir aydasınız. İş hayatınızda ilerleme kaydedecek daha iyi koşullara sahip olabileceksiniz. Sağlık ile ilgili konularda sıkıntılarınız bu ay azalmaya başlıyor fakat Babanızın sağlığı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 12 Şubat 2017'den sonra, eşiniz ile karşılık lı ego çatışmaları aranızda ki bağın bozulmasına neden olabilir. Bu ay ayrıca iş seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz. İşiniz ve eğitim hayatınız ile ilgili araştırma çalışmalarınızı 26 Şubat tarihinden önce bitirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak eş yada sevgilinizle ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve cesaretle uygulayacaksınız. Uygulamalısınız! Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin.

Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan ve adapte olmakta zorlanan duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’ ile açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınız da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz.

Eğitim: Eğitim hayatınızla ilgili anne baba öğretmenler ile herhangi bir tartışmaya girmekten kaçınmanız gerekli ay boyunca. Büyük iyilik Jüpiter'in 3ncü evdeki transiti işinizi ve şansınızı güçlendirecek; Gereksiz çıkışlar ilişkilerinizin bozulmasından başka bir işe yaramayacaktır. Çalışmalarınızla ilgili uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Çalışma alanınızda başarı elde edebilmek için ön yargılı olmaktan uzak durmalısınız.

Seyahatler: Seyahatlerinizde beklenmedik harcamalar yaşanabilir buna bağlı gerginlikler ile baş etme zorunluğu ile baş başa kalabilirsiniz.

Sağlık: Ay boyunca sağlığınız daha iyi enerjiler ile güç kazanacaktır. Diyet planınız varsa 11 Şubattan itibaren başlayarak ay sonuna doğru olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda planlı olmalı ve yapmayı planladıklarınız ile ilgili tereddütlere yer vermeden hareket etmelisiniz. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız 12 Şubattan itibaren harekete geçip iletişime önem vererek ilk adımları başarılı bir şekilde atabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 16, 20, 25

 

ASLAN Burcu Şubat Ayı

ASLAN Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Ay’ın ilk 10 günü hiç kimse ile tartışmalar içine girmemeli hakkınızı aramak için sakinlik ve diplomasi ile hareket etmelisiniz. Aksi takdirde hukuki konularda başınızı ağrıtacak durumlar ile karşılaşabilir maddi olarak zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir süreci tamamlama fırsatı yakalayabilir eğitim hayatınızda hayalini kurduğunuz pek çok şeye kavuşabilirsiniz.

Bu ay kronik sağlık sorunlarınızın tekerrür etmemesi için dikkatli olmalı ve rahatsızlıklarınızı geçiştirmeden uzman bir hekime başvurmalısınız. 12 Şubattan itibaren daha istikrarlı ve olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay özel yaşamınızda kadın arkadaşlardan gelecek zorluklara dikkat etmeli eş ya da sevgilinizle ilgili özel konuları kimse ile paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde sırlarınızın ortaya dökülmesi ile büyük krizler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

ASLAN Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay (Rahu) doğum haritalarınızda ilk evinizi etkileyecek sağlığınızla özel olarak ilgilenmeniz gerekiyor. Mide ile ilgili sorunlar sizi rahatsız edebilir. Özellikle 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile burcunuzda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek tutulmalar iş hayatınızda da aşk hayatınızda da barış ve uyumu getirecek sizlere. İşiniz ile ilgili barış uyum ve uzlaşı sayesinde geri dönüşler yaşayabilir ve bu anlamda büyük zafer kazanabilirsiniz. İşinizi değiştirmeyi planlıyorsanız iş amaçlı seyahat edebilirsiniz.

Eğer bir işadamı ya da iş kadını iseniz öğretmen Satürn'ün beşinci eviniz üzerinden geçişi yüzünden büyük bir kazanç elde edebilirsiniz. Hayat arkadaşınızla olan ilişkiniz daha iyi olacak ve karşılıklı olgunluk ve duyarlılık sayesinde mutluluğu yakalayacaksınız. Ayrıca tutulmaların enerjisi ile bu ay yeni bir işletmeye başlayabilirsiniz. Spiritüalizm sizin için fazlası ile etkili olacaktır. Hayat arkadaşınızın sağlıkla ilgilenmesi gerekiyor. Mars ve Satürn'ün sekizinci evde geçişi size yurtdışında seyahat etme şansı verebilir sizlere.

Eğitim: Bu ay her şeyden önce ne istediğinize karar vermek güçlü ve başarılı kılacak sizleri hiç kimse ile tartışmalar içine girmemeli sakinliğin sizi başarıya taşıyacağının bilinci ile hareket etmelisiniz.

Seyahatler: 12 Şubat itibari ile iş ve eğitim hayatınız ile ilgili seyahatler uzun zamandır arzu edip ertelenen yurt dışı yolculuklarınızı bu ay gerçekleştirebilirsiniz.

Sağlık: Mide ve sırt ağrılarını önemsemeli ay boyunca sert sporlar yapmama özen göstermelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz fakat kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik önem kazanmakta fikirleriniz çalınabilir! Sorunlar yaşadığınız iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz söyledikleriniz yüzünden krizlere dönüşebilir. Bir anlık öfke yada duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir.

Başlangıçlar için şanslı günler: 13, 19, 22

 

BAŞAK Burcu Şubat Ayı

BAŞAK  Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay anneniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar aranızda ki buzların erimesi ve ilişkinizin daha iyi olması anlamını taşıyabileceği gibi onun hayatında ki pek çok sorunun cevabını bulacağı olayları deneyimlemesi de olabilir. Bu süre içinde anneye ait konular sizler için fazlası ile önem taşıyacaktır. Bu ay finansal olarak beklentilerinizi karşılayacak gelişmeler yaşayabilir yeni bir mülk veya araba satın alma olasılığı elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, 6 Şubattan sonra arkadaşlarınızla bazı mali sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edememek ve onların yapmadığı ödemeleri yapmak zorunda kalmak gibi. 17 Şubat 2017'den sonra özellikle mide ile ilgili sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Evli Başaklar bu ay çocuklarla olan ilişkiniz üzerine odaklanmanın zamanı geldi.

BAŞAK Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay, büyük iyilik Jüpiter doğum haritalarınızın ilk evinde transitini gerçekleştirecek ve manevi konuları daha da önemli kılacak sizler için. İçsel sıkıntılardan takıntı ve kaygılardan uzaklaşacak ruhunuzu şifalandıracak enerjileri doğru kullanabileceksiniz.. Çocuk sahibi Başaklar onların eğitim hayatları inanılmaz derecede gelişecek ve başarı çıtalarını arttırmaları ile gururlanacaksınız. Rahu'nun doğum haritalarınızda 12'nci evinizde transit geçişi nedeniyle masraflarınız artacaktır. Gözleriniz ve bacaklarınız ile ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Annenizin sağlığı konusunda biraz tetikte olmak zorundasınız. Dördüncü evdeki öğretmen Satürn ve Merkür'ün geçişine bağlı olarak, işinizde çok çalışacak ve oynanan oyunlara muhalefet ve gerçek dışı yorumlara rağmen başaracak zorlukları arkanızda bırakacaksınız. İş dünyasında büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır güvenmek ile ilgili sorunlardan Aşka olan inancınızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aşk en tutkulu en saf en heyecanlı hali ile titretebilir yüreğinizi… Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilir yılın ilerleyen zamanlarında ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Evli Başaklar sizde ailenizi eşinizi sevginizle daha fazla sahiplenecek ve iç huzursuzluklarınızı sevgiyle huzur ve mutluluğa döndüreceksiniz.

Bebek sahibi olmak isteyen Aslanlar ailenize gelecek yeni bir Bebek sizleri birbirinize kenetleyecek ve ilişkilerinizi çok daha özel bir hale getirecek. 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Özelikle karşıt burcunuz Balıkta gerçekleşecek tutulma enerjisi ile seyahatlerde sorunlar aile içi ve arkadaşlarınız arasında duygusal patlamalar sonucu yaşanacak sorunlar söz konusu olabilir dikkatli ve bir o kadar da duyarlı olmalısınız.

Eğitim: Hayat her konuda öğretip geliştirecek sizleri kendi yeteneklerinizin de zayıflıklarınızda farkına varacağınız son derece etkili ve kalıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Seyahatler: 26 27 28 Şubat tarihleri arasında dikkatsizlik sonucu sorunlar ve kazalar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Sağlık: Ay sonunda yanlış teşhis ya da ilaç kullanımına bağlı sorunlar söz konusu olsa da sağlığınız ile ilgili endişe yaratacak enerjiler hakim olmayacaktır bu ay boyunca.

Finans, İş ve Kariyer: İnanmak yarışmak yerine üretmek başarınızın da kazancında mihmandarı olacaktır bu ay sizler için. Başkalarına cevap yetiştirmek yerine üretmek yeni olanı değerlendirmek riskleri almadan var olanı koruyup geliştirmek sizler için faydalı sonuçları da beraberinde getirecektir.

Başlangıçlar için şanslı günler: 5, 14, 23

 

TERAZİ Burcu Şubat Ayı

TERAZİ Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Seyahatler bu ay sizlere önemli bağlantılar ve faydalar sağlayabilir. Bu ay için de kardeşleri ile sorunları olan Teraziler sorunları çözüme kavuşturabilirler ve istikrarı yakalayabilirler. 6 Şubat'tan sonra sağlığınız ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Şubat 2017'den itibaren iş ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirecek istikrar ve güven duygunuzu geliştireceksiniz. Bu ay gayri menkul ve yatırımlar ile ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutmalı fırsatları kazanca çevirebilirsiniz.

TERAZİ Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Ay’ın ilk 10 günü iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak sıcak gelişmelerden uzak durun. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan Teraziler, 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek.

İş hayatınızda özellikle ortaklıkları olan Teraziler finansal konularda haksız gelişmeler ile karşılaşabilir daha önce iyi niyetinizden göremediğiniz pek çok şeyi fark ederek sizleri duygusal olarak zorlasa da gereken kararlılığı gösterip ortaklığı sonlandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzun esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız. Kendi kurguladığınız sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eş yada sevgilinizin yakın çevresinin ilişkinize verdiği emeği görmezden gelmemeli bu kişiler ile aranızda ki sorunları çözüme kavuşturabilmek için müdahale etmelisiniz. Tutulma enerjileri ile Bekar Teraziler aile bireyleri ve dostlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmeleri getirebilir sizlere.

Eğitim: Bu ay kimsenin sizi başkaları ile yarıştırmasına izin vermemeli kendi yeteneklerinizi başkaları istemiyor diye geri planda tutacak kararsızlıklar içinde olmamalısınız. Başarı sizin içinizde ki yüksek enerjiyi dışa yansıttığınız an gelecektir.

Seyahatler: Bu ay planlanmamış seyahatler gerçekleştirebilir ve iş hayatınızda önemli bağlantılar gerçekleştirerek yeni projelerin içinde yolculuklar sayesinde yaptığınız görüşmeler ile yer alabilirsiniz.

Sağlık: Bu ay ruhsal ve psikolojik sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir kontrol etmekte zorlandığınız öfke enerjinizi uzman bir hekim yardımı ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Finansal konularda ay ortasında küçük ama etkili yatırımlar yapabilir geçmişe dayalı alacak vereceklerin uzlaşı sayesinde dengelenmesi ile finansal kaygılardan uzaklaşabilirsiniz. Geçtiğimiz aya göre kazanımlarınızın arttığı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6, 15, 24

 

AKREP Burcu Şubat Ayı

AKREP Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Kendi ihtiyaçlarınıza ve koşullarınıza öncelik vermeniz gereken bir ay. Başkaları için yaptığınız fedakarlıkları şimdi kendiniz için yapmalı iş ve özel yaşamınızda rahatsızlıklarınızı çözüme kavuşturacak yol ayrımlarını yapılanmalarını gerçekleştirmek için kararlı olmalısınız. Toplumdaki durumunuz ve saygınlığınız çok önemli olacak. Emek verecek kararlı olacak başaracaksınız.

Bir ilişkinin içinde olan Akrepler bu ay evlilikten vazgeçmek üzere olan karşı tarafa karşı anlayışlı olmalı onun endişelerinin azalması için yardımcı olmalı sabırla hareket etmelisiniz. 12 Şubat 2017'den sonra aile hayatınızda ortak değerler üzerinde uzlaşı sağlamak yaşanan nahoş gelişmeleri de ortadan kaldıracak kırılan kalpleri iyileştirecektir. Gezegenler, ayın sonunda mali konularda daha fazla şansa sahip olacağınız vurgusunu yapmakta.

AKREP Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları aile ve kariyeriniz ile ilgili konularda etkili olacak bitiş ve başlangıçları beraberinde getirecek. Tutulmayı takip eden 10 gün boyunca yakınlarınızın kişisel sorunlar ile uğraşabilir onlara yardımcı olabilmenin manevi hazzı ile huzur bulabilirsiniz. Tutulma enerjileri ile bu süreçte gizli düşmanlıklar iş hayatınızda sorunlara neden olabilir. Hukuki sorunlar ile de karşılaşabilirsiniz.

Paniğe kapılmayıp öfke ile hareket etmediğiniz takdirde aleyhinize gelişen her şey lehinize dönecektir. Özel yaşamınızda ise geçmişin olumsuzluklarının zihninizde çarpışmasına izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz oldukça zor! Alışkanlıklarınızı zihninizde ki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişle yaşayıp hayatı kendinize zehir edecek ya da yenilenip aşka değer verip yaşamın size sunduğu güzelliklerin içinde yer almayı seçeceksiniz. Karar sizlerin!

Eğitim: Eğitim hayatı devam eden öğrenci Akrepler konsantrasyon problemi yaşayabilir. Zihninizde susmak bilmeyen soruların geçişleri sınavlarda başarınızı gölgeleyebilir.

Seyahatler: Bu ay yolculuklarda trafikte kimse ile tartışmamaya özen göstermeli öfke ve stresli halde iken kimse ile tartışmalar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde yolculuklar ciddi sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Sağlık: Bu ay hayata karşı bakış açınızı geliştirmeniz süregelen sağlık sorunlarınız aşmanızın da kaynağı olacaktır. İkili ilişkiler deki sorunları aşmanız ve her şeyden önce kendinizi sevip değer vermeniz güçlü kılacak sağlığınız ile ilgili iyi enerjileri beraberinde getirecek sizlere.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay tutulma enerjileri zeki ve akılcı yaklaşımlarınız sayesinde istikrarı girişimleriniz sayesinde yakalamanızı sağlayacak. Ortaklıklarda tek taraflı kararlar almamaya özen göstermeli. Yatırım planlarınızı gizlilik çerçevesi içinde yapmaya çok fazla insanla paylaşmamaya özen göstermelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 9, 18, 27

 

YAY Burcu Şubat Ayı

YAY Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Kendinize dönüş farkına varamadığınız mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme dönemidir. Bu dönemin sonunda hem iş hem de özel hayatınızda faydalı kararlar alarak uygulayacaksınız. İş hayatınızda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkmaya başlamasıyla birlikte kendinize olan güveninizi ve parlak zekanızı ortaya koyarak bulunduğunuz ortamın vazgeçilmez kişi si olmaya adaysınız.

Sezgileriniz oldukça yoğun ve yol gösterici olacaktır. 12 Şubat 2017 tarihinden itibaren hayatınızda yeni bir canlılık bulacaksınız. Ailevi konularda bu süreçte ön plana çıkıyor. Yakınlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilir onlarla işbirliği içinde olmanın bir çok avantajını yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise başkalarına göre bencil fakat kendi duygularınıza adil davranacağınız bir sürecin içindesiniz.

YAY Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Şubat ayı enerjileri ile son 11 aydır yaşadıklarınızı düşünün. Hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da çaba göstermekten vazgeçmemelisiniz. 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek.

Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları, ile dostlardan gelecek destek iş hayatınızda karanlık günleri ardınızda bırakmanızı sağlayacak olanaklara kavuşturacak sizleri. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu yönde mükafatını almanızı sağlayacak güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız. Tutulma enerjileri Bekar Yay’lar için heyecan verici kalıcı enerjileri harekete geçirecek. Sosyallik ile ilgili hiç bir şeyi ertelememeli ilk adımı ilgi duyduğunuz insandan beklemeden harekete geçmeli aşkın heyecanınızı taşıdığınız ruhunuzu özgür bırakabilmelisiniz. Hesap kitap kaygı ve korkularını dünde bırakmalı aşka emek aşka değer verip peşinden gidecek cesareti ortaya koymalısınız.

Eğitim: Yarım kalan eğitim hayatınıza geri dönme imkanı yakalayabilir. Öğrenme gücünüz ve girişkenliğiniz ile dikkatleri pozitif yönde üzerinize çekerek başarıyı yakalayabilirsiniz.

Seyahatler: Bu ay 13 17 19 Şubat tarihlerinde yolculuklar ile ilgili aksaklıklar olabilir ve zorlanacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: Yay kadınları kilo ve yağlanma ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Yay erkekleri ise ayak sağlıkları ve tansiyon ile ilgili konularda dikkatli davranmayı ihmal etmemeliler.

Finans, İş ve Kariyer: Yeni düşünceler fikirler ve azim başarıyı da kazancı da beraberinde getirecek sizlere. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu daha önce yapmadığınız alanlara yatırım yapmamak olmalı.

Başlangıçlar için şanslı günler: 3, 12, 21, 26

 

OĞLAK Burcu Şubat Ayı

OĞLAK Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay iş değişikliğine gitmek ortak projeler de bulunmak umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir. Verilen sözlere güvenerek harcamalarınızı dengelemeyi başaramazsanız yılın ilerleyen ayları ile birlikte ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ay boyunca, İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Oğlak burçları bu ay içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz.

Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız. Özellikle 12 Şubat 2017 tarihine kadar maddi kayıplara karşı dikkat etmelisiniz.

OĞLAK Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları ile hayattan beklentilerinizi duygularınızı tam anlamı ile ortaya koyacak ve uzun süren başarısızlıklardan görmek istemediğiniz gerçeklerden kaçmadan kabulleniş ile size zarar veren yakınlarınızdan arkadaşlıklarınızdan uzaklaşma cesaretini ortaya koyabileceksiniz. Bunu yapmadığınız işinize ilişkinize zarar veren insanlar ile görüşmelerinizi sürdürdüğünüz sürece sorunların yakanızı bırakmayacağının farkına varmalı daha geç olmadan daha fazla zarar görmeden virgülü bir yana bırakıp noktayı koymalısınız.

Evli Oğlaklar eşinizin sevgisi ve size olan güvenini sarsacak davranışlar içinde olmamalı ona ve kendinize olan saygınızı yükseltmek için çabalamalısınız. Emek verip değer verdikçe aşkta evlilikte huzur verip huzur bulabileceksiniz. Tutulma enerjileri bekar Oğlaklara da aşkta şanslı etkiler olarak kalıcı beraberlikleri getirebilir. Şimdi keşke lere pişmanlıklara bir yenisini daha eklememek için uyanmalı farkına vararak bilinçli bir şekilde hareket edebilmelisiniz.

Eğitim: Bu ay eğitim hayatınızda başarı rüzgarı ile adınızdan söz ettirebilir başkalarının yapamaz dediklerini yaparak istikrarınız ile takdir toplayabilirsiniz.

Seyahatler: Bu ay seyahat planlarınızda zamanı atlamaya bağlı gecikmeler yaşanabilir dikkatli olmalı zaman ve iş planlarınızı başarılı bir şekilde uygulamaya özen göstermelisiniz.

Sağlık: Eklem ve romatizma ile ilgili sağlık sorunları ayın ortasında etkili olabilir. Önemsemeli daha fazla ilerlemesine izin vermeden tıbbi önlemleri alma noktasında gecikmemelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda yeni fikir ve önerilere açık olmalı kendinizi geliştirebileceğiniz hemen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Mesleki ön görüleriniz sizi yanıltmayacaktır. Yerinde müdahaleleriniz fark edilmenizi ve önemli bir fırsatla karşılaşmanızı sağlayabilir. Finansal konularda rahatlamalar araç ya da ev değişikliği bu alanlarda yatırım şansını da getirebilir sizlere.

Başlangıçlar için şanslı günler: 17, 19, 22

 

KOVA Burcu Şubat Ayı

KOVA Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Bu ay boyunca, daha iyi bir sosyal ve finansal duruşun tadını çıkaracaksınız. Yaşam tarzınız rahat olurdu. Ayrıca aktif bir sosyal hayatınız olur ve diğerlerinin şirketini zenginleştirir bulurdunuz. 6 Şubat'dan sonraki dönem yabancı derneklerden iyi haberlere neden olabilir. Yeni gelir potansiyelleri bu ay yükselebilir. Mali iniş çıkışlar 12 Şubat 2017'den sonra da devam edebilir ve bu nedenle harcama alışkanlıklarına dikkat edilmelidir. Seyahat, ödüllendirici olmayabilir, bu yüzden dikkatli bir şekilde harcayın ve tutumlu olmaya çalışın.

KOVA Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek. Özellikle karşıt burcunuz Aslanda gerçekleşecek 11 Şubat tutulması ile Aile büyükleri ve akrabalarla ilgili konular yaşayabilir geçmişte başınızı ağrıtan olayların daha da yorucu şekilde karşınıza çıkması ile zorlanabilirsiniz. Bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmanın yolu geçmişte verdiğiniz tepkileri tekrar etmemek olmalı. Aksi takdirde sırların ya da sizin için özel olan konuların ortaya çıkması abartılarak dallanıp budaklanması zorluklara iş ve özel yaşamınızda gerginliklere neden olabilir.

26 Şubat Balık burcunda ki tutulma ile, İş ve özel yaşamınız ile ilgi bir anlık öfke yanlış aktarılan sözlere itibar etmeniz yaşamınızda çok özel olan kişiler ile gerginliklere istenmeyen yol ayrımlarına neden olabilir. Sakin olabilmeli duyduğunuz şeylerin gerçekliğini araştırmadan fevri ve sert tutumlar sergilememelisiniz. Tutulma enerjisi sürekli hayalini kurduğunuz fakat imkanlarınız el vermediği için gerçekleştiremediğiniz bir işi hiç beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkarabilir özellikle yurt dışı ve yatırım planlarınız ile ilgili olumlu gelişmeler ve kazançlar yaşayabilirsiniz.

Tutulma enerjisi ile arkadaşlık ilişkileriniz farklı bir boyut kazanabilir. Görüşmediğiniz dostlar ile bir araya gelebilir gerçek dostların önemini daha iyi kavrayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise evli Kova’lar çocuklar ile ilgili sorunları tek başınıza üstlenmenin zorlukları eş ile tartışmalara neden olurken, Bekar Kova’lar dostlarınız aracılığı ile ilgi duyduğunuz insanla bir araya gelerek karşılıklı duygu yoğunluğu ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Eğitim: Bu ayın ilk 10 günü eğitim hayatınızda adapte olmakta ve hafıza ile ilgili zorluklar ile karşılaşabilir. Bildiğiniz konularda eleştirilme kaygısı ile kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim sular tek yöne aksa dengeler olmazdı ilkesi ile hareket etmeli bildiklerinizi ifade edip öğrenmeye açık davranışlar içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Seyahatler: Bu ay seyahatler sizler için yorucu olabilir. Özellik ile yolculuk esnasında size eşlik edenlerin sebep olacağı olaylardan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz dikkatli davranın.

Sağlık: Bu ay kilo ve cilt ile ilgili hassasiyetler insülin ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Stresten uzak kalmalı uyku saatinize özen göstermelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Finansal konularda kefil olmaktan borç vermekten uzak kalmalı resmi daireler ile ilgili işlerinizi takip edip güvene dayalı belgesiz işler ödemeler yapmamalısınız. Aksi halde ayın son günlerinde bu konular yüzünden başınız ağrıyabilir.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4,8, 13, 17, 22

 

BALIK Burcu Şubat Ayı

BALIK Batı Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Kariyer ilerlemesi bu ay hızlanıyor gibi görünüyor sizler için. Mesleki konuların yanı sıra aile hayatında olumlu gelişmeler yaşayabileceksiniz. Bu ay gerçekleşecek tutulmaların enerjisi ile Sürekli tekrar eden yorucu tüm enerjiler yaşamınızdan çıkıp gidecektir.. Ruhsal olarak yeniden doğduğunuzu hissedebilir acılardan sonra gelen mutluluk ve başarının güzelliklerini deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda yanılgılar hayal kırıklıklarından sonra yeniden yapılanacağınız unuttuğunuz heyecanları tüm coşkusuyla deneyimleyeceğiniz tutsak tutulduğunuz zincirlerinizi kıracağınız çok özel ve kalıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

BALIK Hint Astrolojisi Şubat Ayı Analizi

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 11nci evinizi ziyaret etmesi ile Annenizin sağlık sorunları ile ilgilenebilir bu durumla yakınlaştığınız aile bireylerinizin çıkarcı yaklaşımları karşısında onları daha yakından tanıyıp iyi bir hayat dersi alabilirsiniz. İş hayatınızda gecikmeler başkalarından kaynaklı hatalar iş yükünüzün artmasına neden olsa da çok çalışmanın sorumluluk almanın mükafatının kazanç ve itibar olarak size geri döneceğini bilerek şikayetçi olmadan azimle çalışmaya özen göstermelisiniz. 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek.

Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Burcunuz da gerçekleşecek. 11 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma finansal konularda rahatlamaları beraberinde getirecek uzun zamandır satmak için çabaladığınız hukuki olarak hakkınızı aradığınız taşınmazlar ile ilgili önemli ve pozitif gelişmeler ile hakkınız olanı alabileceksiniz. İş değişikliği yapabilir uzun zamandır beklediğiniz işe kabul haberini bu ay içinde alabilirsiniz. Başkalarının özellikle sizden yaşça büyük kişilerin önyargılı düşünce ve yönlendirmelerine takılıp kalmadan kendi istek ve sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özellikle Balık burcunun ilk 10 gününde doğanlar var olan iş hayatınızda tartışmalar dan uzak durmalısınız.

Ortak bir projenin sorumluluğu yönetenleriniz bu sure içinde öfkenizi kontrol altında tutmalı fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. Özel yaşamınızda Evli Balık’lar sizlerde eşinizin aşırı eleştirel davranışları baskıları ile karşılaşabilirsiniz.. Sakin kalın ve olağanüstü sabrınızı sonuna kadar ortaya koyun kendi hatasını anlayacak ve sizin kalbinizi yeniden kazanarak ilişkiniz için daha önce kaçındığı sorumlulukları alarak sizi şaşırtacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar ise burcunuzda gerçekleşen tutulma enerjisi ile, sürpriz etkiler ile aşk yüreğinizde yerini alabilir… Bu ay sizler için enerjisi yüksek keyifli gelişmelerle dolu iş ve özel yaşamınızda seçimlerinizi akıllıca yaptığınız takdirde etkileri yıl boyunca devam edecektir.

Eğitim: Göksel enerjiler ve burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi ile bu ay başarılı sınavlar yurt dışı ile ilgili eğitsel konularda başarı sizinle ilerleyecektir. Fakat sadece şansa güvenerek sorumsuzluk yapmamalısınız.

Seyahatler: Ay sonuna doğru 20 27 Şubat dikkat dağınıklığına bağlı sorunlar varsa otomobilinizin teknik arızaları yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Sağlığınız ile ilgili dişler ve baş boyun ağrılarını önemsemelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmalarının enerjisi yaşamınızı olumlu yönde yapılandırmanız adına büyük bir fırsat sizler için. İş hayatınızda zarar ettiğiniz konudalar parlak zekanızı bilgi ile harmanlayarak ortaya koyabilir yeni fırsatlar yeni imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda bu ayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir uzun vadede nakit akışı sağlayacak ek işler yapabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 16, 21, 25, 27

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık