Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Nisan Ayı Gökyüzü Enerjileri

Yüzleşmeler iyi ve kötünün karmik savaşı reddettiğimiz görmezden geldiğimiz kaçtığımız kendimize itiraf dahi edemediğimiz pek çok şeyin karşımıza çıkacağı yaptıklarımızın olumlu olumsuz karşılığını göreceğimiz bir ay Nisan. Geri harekette olacak gezegenlerin enerjileri ile oldukça zorlu hareketli enerjilerin hakim olduğu bir aydayız bireysel toplumsal ve kitlesel olarak.

Yargı hukuki konularda sorunlar, odaklanma eksikliği, seyahatler sırasında yüksek riskler yanlış kararlar doğru bildiklerimizin yanlış yanlış olduğunu düşündüklerimizin doğruluğunun çıkacağı enerjiler ile karşı karşıyayız.

Bıkkınlık teslimiyet mücadele üçlemesinde kazananı olmayan hırsların peşine gitmeden çözüme yönelik ilerlemeler kaydetmemiz gereken enerjiler söz konusu. Şemsi Tebrizinin söyleminde olduğu gibi, Sesimizi değil Sözümüzü yükseltmemiz ayrıştırıcı değil birleştirici olmamız gereken enerjiler… Bir de madalyonun diğer tarafından bakalım. Eğer bu süreçte hırsa yenik düşer kendimizden başkalarını düşünmeden ben odaklı hareket edersek Öğretmen Satürn’ün geri hareketi başta olmak üzere diğer gezegenlerin oluşturacağı göksel enerjiler ile 2017 Dünya ve Türkiye makalemde ifade ettiğim gibi 28 Mart sonrası SIRAT KÖPRÜSÜNDEN geçebilmek için gökyüzünün uyarılarını dikkate alıp geçişi sağlamak adına oturduğumuz yerden büyük büyük laflar edip bir bardak suda fırtına çıkarmayı bir yana bırakıp üzerimize düşeni yapmamız gerek. Unutmamalıyız ki bir bebek doğuyor emekliyor yürüyor ve ardından koşmaya başlıyor. Düşe kalka öğreniyor ayakta durmayı mücadele ederek. Oturduğumuz yerden para kazanıp zengin olamayacağımıza çok yiyerek zayıf kalamayacağımıza sevmeden sevilemeyeceğimize göre çalışmalı üretmeli zamanla yarışmak yerine zamanı iyi değerlendirmek için gayret göstermeliyiz. Yaptığımız hataları telafi etmek için çabalamalı hatalarımıza hırsımıza öfke ve kibire yenilerini eklemeden özümüzün güzelliklerini ortaya çıkarmalıyız. İstikrarı da istikrarsızlığı da tercihlerimiz ile ortaya koyacamızın bilinci ile yol almamız gereken bir sureç! Dönüp baktığımızda karanlık ve pişmanlıklar kuyusunun derinliğin içinde çaresizce kalmak istemiyorsak gökyüzünün mesajlarını iyi değerlendirmeye her zamankinden daha fazla önem vermeliyiz.

Nasıl değerlendireceğimiz ise kalplerimizin mühürlü olup olmamasında saklı.

Retrograde kelimesinin anlamı GERİ gitmektir. Retro ‘’GERİ’’ Gradi ‘’gitmek anlamına gelir. Peki bir gezegen geri gidebilirmi? Güneş sisteminde herşeyin ekliptik düzlem üzerinde ileri doğru hareket ettiğini biliyoruz. Retrograde gezegenler bu hareketi aniden terse çevirip geri gitmezler boylamsal hareketleri hızla düşer. Daha doğrusu durağanlaşır ve biz DÜNYA’dan gözlemlediğimizde geri gidiyormuş gibi gözlemleriz. Bir gezegen Retrograde ise onun temsil ettiği konularda yavaşlamaları beraberinde getirir.

VENÜS: Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs Koç burcunda başladığı R geri hareketini 4 Nisanda Balık burcunda sürdürmeye devam edecek ve 15 Nisanda doğru hareketine başlayacak. Bu sure içinde söz nişan evlilik gibi ilişkiyi resmileştirmek için acele etmemek gerekir. Sevgimizi göstermekte zorlanır yanlış anlaşılacak davranışlar sergileyerek sevdiğimiz insanı kırabilir ilişkimizde istenmeyen bitişler yaşayabiliriz. Venüs doğum haritamızda hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda aklımıza gelen her şeyi yapmamaya özen göstermeliyiz ani bitişler ve pişmanlıklar yaşamak istemiyorsak eğer. VENÜS sevgi ve muhabbetin sosyal etkilerin ve güzelliğin gezegenidir. Retro ‘’R’’ geri harekette olduğunda kişi sevgisini ne kadar güçlü olursa olsun her zaman gösteremez. Gösterebilmek güçtür. Kişi oldukça utangaçtır. Kişisel doğum haritalarınızda Venüs hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda duygular ifade edilemez ve sevgi sosyal etkinliklerle ilgili konularda karamsarlığa aksiliklere neden olur.

Venüs geri hareketi döneminde şehvet ve tutkular üzerine kurulan ilişkiler Venüs doğru hareketine başladığında üzüntü ve pişmanlık içinde sona erecektir. Venüs geri hareketi aynı zamanda gerçek aşkı da getirebilir fakat zorluklar mücadele getiren şartlar aşkı zorlu bir sınavdan geçirir bu süreçte. Sınavı geçen aşıklar gerçek aşkı kalıcı bir şekilde yaşayabilirler! Güzelliklerin Aşkın gezegeni Venüs ‘ün geri hareketi, Sevgi duymayı da sevgi görmeyi de zorlaştırabilir. Aşk hayatımızda üzüntüler yaşanabilir. Geri hareketti Venüs Savaşçı yönünü gösterir ve acı çektirdiysek bırakıp gittiysek sevgiye kıymet vermediysek aynı şekilde karşılığını almamıza neden olur. Ektiğimizi biçeriz bu süreçte. Venüs aynı zamanda üreme sistemini yönetir. Venüs gerilemesi sırasında cinsel organlar ile ilgili rahatsızlıklar artabilir. Zührevi rahatsızlıklar, üreme organı hastalıkları artabilir. Bu anlamda kişisel hijyene dikkat edilmesi önemlidir. Venüs gerilemesi, makyaj ve mücevherin aşırı kullanımı ve hatta kozmetik cerrahiden şekil bozukluğu olarak da görülebilir.

Son olarak Venüs gerilemesi, bir zamanlar sizi hayal kırıklığına uğratan aşk hayatınızdaki acı deneyimleri mükemmelleştirmek için de sürprizler hazırlar sizlere. İlişkilerde ki tecrübeleriniz arttıkça, geçmişle hesabınızı kapatır daha sevgi dolu ilişkiler yaşamaya başlarsınız. Ayrıca Venüs geri hareketi sürecinde estetik operasyonlar istenilen sonucu vermeyebilir. Kişisel doğum haritanızda Venüs’ün yerleşimini inceletmeli ve bu tarz bir uygulamayı bireysel haritanıza göre yaptırıp yaptırmamanız gerektiğini uygun gün ve saat için öğrenmelisiniz. Aksi takdirde istenmeyen durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

MERKÜR 10 Nisanda Boğa burcunda Geri hareketine başlayacak 21 Nisanda Koç burcuna geçişini yaparak 4 Mayısa kadar R geri hareketini sürdürecek.

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

PLUTON Geri Harekette

Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 21 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 29Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekececektir…

SATÜRN: 6 Nisanda Yay burcunda ‘’R’’geri hareket hareketine başlayacak ve 26 Ağustosta düz seyrine başlayacak.. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız.

JÜPİTER: Her yıl ‘R’ geri harekette olmaz. Olduğunda ise harekete göre 4 ila 6 ay sürer. Jüpiter doğum haritamızda evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda bugüne kadar öğrendiklerimizin dışına çıkarak hareket etme eğiliminde oluruz. Finansal konularda yatırımlardan ve riskli işlerden uzak durmamız gereken zamanlardır.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık