Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Mayıs Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ MAYIS 2017

Mayıs, İletişimin gezegeni Merkür’ün geri hareketi ile başlıyor ve 2 Mayıs'ta sona eriyor ve ayın ortalarından itibaren düzensizliklerin yola girmesi ile rahatlamaya başlayacaksınız. Pek çok konuda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca, mali konularda odaklanabilir ve özellikle Nisan ayı başlarında konuşulan netleşmeyen işleriniz ile ilgili gelişmeler üzerinde çalışabilirsiniz.

Ayın ilk 10 günü İşinizle ilgili konularda verilen sözler zamanında yerine getirilmeyebilir ve bu belirsizlikten dolayı gelen pek çok olumlu teklife olumlu ya da olumsuz bir cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Şimdi kendinize güvenmeli kararlı bir şekilde hakkınızı aramalı cevabını bulamadığınız cevap alamadığınız konuları da arkanızda bırakarak yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız.

Güneş 20 Mayıs'ta İkizler burcuna girecek fikirlerinizi, kısa vadeli planlarınızı, Ve aklınızı iletişim gücünüz ile birleştirerek pek çok ilki gerçekleştirebilirsiniz. İstikrarlı ilişkiler Ay’ın 2nci yarısı sizler için çok daha kalıcı bir şekilde ilerleyecek. Kariyerinizde önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda mücadele sizleri bekliyor. Geçmişte yaşadığınız benzer olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı size getirecekleri kayıpları düşünerek hareket etmelisiniz.

Dolunay, 11 Mayıs'ta Akrep'te gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile ciddi konulara yoğunlaşabilir, Daha fazla ciddiyet gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Akrep Dolunay enerjisi ile var olan ilişkilerinizi derin bir analizden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi can kulağı ile dinleyerek ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele etmeyi seçebilirsiniz. İlişkilerinde sorular yaşayan Koç’lar sizler de ilişkinizde başladığı ilk andan bugüne kadar olan zamanı gözden geçirecek birbirinizi anlamakta zorlandığınız konularda karşılıklı iletişimle tamam ya da devam kararı alabilirsiniz.

25 Mayıs'ta İkizler'de Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni projeler başlatabilir, yeni fikirler geliştirebilir, daha aktif bir zekaya sahip olabilirsiniz, Eğitim ve işinizle ilgili programlarınızı tamamlayabilir, Öğrenme gücünüzün en yüksek olduğu enerjileri iyi değerlendirmelisiniz. İkizler Yeni Ay’ı ile daha hareketli enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Öğretmen Satürn ve Büyük iyilik Jüpiter'in geri hareketinin etkisi bu ayda devam edecek. Finansal dalgalanmalarla birlikte dayanıklılık eksikliği kendinizde ve yakınlarınızda gözlemleyebilirsiniz. Ay başında yeni yatırımlar yapmak zarara neden olabilir, Bu nedenle para konularında yatırımlarda çok metodik ve temkinli olun. 14 Mayıs 2017'ten sonraki dönem daha iyi enerjileri getirecek sizlere. Ketu transitleri sizin için Mayıs ayında elverişli enerjileri getirecek. İşbirlikleri ve ortaklıkları başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu ay yurtdışına çıkma fırsatı da elde edebilirsiniz. Ortaklıklar veya işbirlikleri iyi sonuçlar verecektir. Sağlık ve finansal konularda iyileşmeler ile moral bulacaksınız. Bu ay ego ve üstünlük duygusu ikili ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir dikkatli davranın. Aksi takdirde üzülebilir ilişkinize verdiğiniz zararın pişmanlığını fazlası ile yaşayabilirsiniz.

Aşk için Mayıs ayının en iyi günleri: 2, 3, 29, 30, 31 Mayıs

Para ve Finansal konuların en iyi günleri:
23, 24 Mayıs

 

BOĞA MAYIS 2017

Mayıs ayı, İletişimin gezegeni Merkür geri hareketi ile başlıyor bu enerji 2 Mayısla birlikte sona eriyor. Son zamanlarda güvende hissetmemiş odaklanmada zorluk çekmiş ve olan biten şeylere daha fazla ayak uydurmaya çalışmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. 17 Mayıs'ta Merkür, Boğa burcuna geçtiğinde fikirleriniz daha açık olacaktır. Geçen ay üzerinizde kurulan baskılardan kurtulacak ortaya koyamadığınız engellendiğiniz pek çok konuda kolaylıkla ilerleyerek fikirlerinize odaklanıp hedeflerinizi gerçekleştirebilme yolunda kararlılıkla ilerleyeceksiniz.

11 Mayısta karşıt burcunuz Akrepte Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay ile İş hayatınızda sizi engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler gün yüzüne çıkacak. Dost diye bildiğiniz gerçek düşmanlarınızı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına tanıklık edeceksiniz. Yine bu sure içinde sorunlu bir ilişkinin içinde yer alan Boğa’lar eş yada sevgilinizin sizden sakladığı gerçeklerin ortaya çıkması ile şaşırabilirsiniz. Bu şaşkınlık gerçekleri görerek bitmesi gerekeni bitirip kendi yolunuzu doğru şekilde çizmenizi sağlayacak enerjileri getiriyor sizlere. İş ve özel yaşamınızda acı çekmenize neden olan gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Özellikle Evli Boğa’lar eşiniz kendi yakınlarından kaynaklanan sorunlar karşısında size karşı minnet duyarken zamanında fark edemedikleri içinde pişmanlık duyarak bunu tüm samimi duyguları ile ifade edecektir. Gökyüzü yorucu enerjilerinden sonra güçlendirip farkındalığınızı arttırıyor şimdi herkese hak ettiği gibi davranmalı keskin kararlar alıp uygulamaya geçmelisiniz.

20 Mayıstan itibaren mali fırsatlar yeni girişimler kazançlı çıkmanızı ve başarı oranınızı fazlası ile yükseltecek güçte.

25 Mayıs'ta, İkizler' burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. İş hayatınızda finansmanınızı iyileştirmek, temelden yapılanmak ve odaklanabilmek için çalışabilirsiniz. Kararlı olmalı istikrarlı yaklaşımı kullanarak isteklerinize erişebilirsiniz. İkizler yeni ayı ile aileye ait konular gayrimenkuller ve aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacak birikimlerinizi doğru değerlendirebileceksiniz ev iş yeri almak gibi mülke yatırarak karlı alışverişler İkizler yeni ayının yansımaları arasında. Bu ay işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise kalıcı bir beraberlik süre gelen ilişkiyi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay sosyal hayatınız önem kazanıp çok daha iyi bir hale gelecek. Aynı zamanda gelirler de istikrarlı bir şekilde büyüyecektir. Hoşgörünüz sosyal çevrenizin büyüyüp zenginleşmesine katkıda bulunacaktır. Yılın bu döneminde yeni bir kazanç kaynağı bulabilir işinizi büyütecek imkanlar elde edebilirsiniz. 14 Mayıs 2017'den sonra, gelirinizde yavaşlamalar gecikmeler olabilir ve masraflar artmaya devam ederken finansal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Seyahat etmek zorundaysanız, kayıpları ve israfı önlemek için dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda ise çarpıcı gelişmeler söz konusu...

Jüpiter'in transit geçişi, Öğrenciler için eğitim araştırmalarında son derece yararlı etkileri getirmekte. Sınavlarda iyi notlar istenilen okul / üniversiteye kabul gerçekleşebilir. Özellikle yabancı üniversitelere kabul için hazırlanan öğrenciler yurt dışından iyi sonuçlar ve iyi haberler bekleyebilirler bu ay. Kısa süreli seyahatlerde siz Boğalar için çok faydalı olacaktır. Güneş ve Mar'sın transit geçişi, sağlığınız ilgili konularınız için uygun değildir. Eşin ve eşin yakınlarının sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay boyunca uyku düzeninize de önem vermelisiniz.

Aşk için Mayıs'ın En İyi Günleri: 4, 5, 6, 31 Mayıs

Finans ve parasal konular için Mayıs'ın en iyi günleri: 25, 26 Mayıs

 

İKİZLER MAYIS 2017

Mayıs ayına yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketi ile başlıyorsunuz fakat 2 Mayısta bu durum sona eriyor ve geçen ayın belirsiz kısıtlayıcı enerjilerinden kurtuluyorsunuz. Daha yaratıcı hissedeceğiniz bozulan ilişkilerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz özel ve güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş hayatınızda emeğinizi ortaya koyarak azimle ilerlediğiniz takdirde tanınma şansınız da başarılı olma şansınız da fazlası ile yüksek bu ay.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay enerjisi iş ve özel yaşamınızda düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. İş hayatınızda Dolunayı takip eden 4 gün boyunca geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir ve tahammülünüzü zorlayacak anlayışsız iki yüzlü insanlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Şimdi duygularınızı kontrol altına almalı ve parlak zekanızı diplomatik yaklaşımlarınızla harmanlayarak hareket etmelisiniz. Bunu başardığınız anda çok sayıda projeyi tamamlayabilir zamanınız ve duygularınızla verimli olarak kazanabilirsiniz hem maddi hem manevi olarak. 25 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni bir a ayla yeni bir şey başlatmaya odaklanabilirsiniz, Ve her zamankinden ekstra heyecanlı, hevesli ve enerjik olabilirsiniz. Yeni fırsatlar bulabilirsiniz ve yeteneklerinize inanabilirsiniz. İkizler Yeni ayı ile yenilenecek ve oldukça parlak bir döneme gireceksiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla hayatınıza rehberlik edecek sizi doğru bir şekilde yönlendirecek önemli bir insanla tanışabilir kısa süre içinde birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda fikir ayrılığı yaşayacağınız insanlarla tartışmak yerine fikirlerinizi kabul ettirmeye yönelik iyi niyetli davranışlar sergilemeniz faydanıza olacaktır. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız bu çok olumlu olabileceği gibi büyük kayıpları da beraberinde getirebilecek bir enerji riskli bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bekar İkizler de sizin için bay doğru ve bayan doğrunun karşınıza çıkabileceği keyifli bir ay olacak Mayıs.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay kariyer büyümesi için olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş ve aile yaşamı arasında ki dengeyi sağlayabileceksiniz. İş yerinde yeni bir görev alabilir veya bambaşka bir sektör yada alana girerek yolunuzu değiştirebilirsiniz. 14 Mayıs 2017'den sonra gelirleriniz artacaktır. Ay ilerledikçe beklentilerinize göre kazanımlar elde edebileceksiniz. Ay boyunca arkadaşlıklarınız size mutluluk getirecektir bir çok konuda. Mayıs ayı enerjileri öğrenciler için de olumlu olacak. Pazarlama muhasebe öğrencileri, bu ay diğer öğrencilere kıyasla iyi sonuç alacaktır. Öğrenci İkizler konsantrasyon ve tek fikirli yaklaşımla hazırlanırsanız en iyi sonuçlara sahip olabilirsiniz. Yüksekokul ve yüksek sınıflara hazırlanan öğrenciler, kendi üniversitelerinden ve başvurdukları üniversitelerinden uygun sonuçlar alabilirler. Öğretmen Satürn'ün transit geçişi, sağlığınız ya da eşinizin sağlığı için dikkatli olmanız için uyarıcı. Dengeli beslenme ve egzersiz / yürüyüş vb. Konularına odaklanmanız tavsiye edilir. Spor salonlarına üyelik iyi bir fikir olabilir sizler için.

Aşk için Mayıs en iyi günleri: 8, 25, 26, 27, 28, 29 Mayıs

Finans ve Parasal konular için Mayıs en iyi günleri: 1, 27, 28 Mayıs

 

YENGEÇ MAYIS 2017

Mayıs ayı, Merkür geri hareketi ile başlıyor ve 2 Mayıs'ta sona eriyor. Hayatınızın pek çok noktasında büyük resmi daha iyi görebilir ve elde etmek istediğiniz şeyler için daha fazla çalışabilirsiniz. 16 Mayıs'ta Merkür Boğa burcunda seyrine başlıyor bu enerji zihninizi farklı görüş ve yaklaşımlara açabilir ve sosyal çevrenizden yardım alabilir ve onlarla rahatsızlıklarınız beklentileriniz üzerine konuşabilir çözüm desteği alabilirsiniz.

Ay’ın ilk 10 günü Geçmişe odaklanabilirsiniz, bir şeyleri bırakmaya çalışabilir geçmişin gölgelerinden rahatsızlıklarından sıyrılabilirsiniz. Daha sessiz, daha sezgisel veya daha merhametli bir ruh haline bürünebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile daha yaratıcı hissedeceksiniz ve hissettiğiniz sevgiyi paylaşmak arzunuz yükselecek. Sevdiğiniz insanlara daha yakınlaşabilir veya gerçek anlamda duygu bağınızın olmadığını düşündüğünüz hissetmediğiniz birinden uzaklaşabilirsiniz. Yaratıcı projelerinizi bitirebilirsiniz. Duygusal olarak daha olumlu hissetseniz de, Bazen daha dramatik hissedebilirsiniz. Duygusal geçişlerinizi dengelemekte zorlanmanıza ve isyankar bir tutum içine girmenize neden olabilir. Özellikle aşk hayatınızla ilgili karamsarlığa kapılmamaya özen göstermeli pire için yorgan yakan davranışlar içine girmemelisiniz. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalara önem vererek kendinizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerle ruhunuzun karanlık bağlarını çözebilirsiniz.

25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Hayat sahnenin arkasında veya arka planında çalışabileceğiniz, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz, Yarım kalan ya da bıraktığınız bir şeyi sezgilerinizin rehberliğinde yeniden projelendirebilirsiniz. Kendi başınıza bir şeyler yapmaktan fayda sağlayabilirsiniz. Yaşadıklarınızın genel bir değerlendirmesini yaparak tüm ilişkilerinizi bir dengeye oturtacak ve öncelik sıralamanızı belirleyeceksiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay şans sizden yana görünüyor. Girişimleriniz seyahatleriniz tüm seyahatler eğlenceli ve kazançlı enerjiler olarak mutlu kılacaktır sizleri. Bu ay arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanıyor ve onlardan gelecek faydalar söz konusu. 14 Mayıs 2017'den sonra meslek hayatınızda yükseliş kazançların artışı ve önemli iş teklifleri almanız mümkündür. Durumunuz ve itibarınız yükselecek ve siz işinizle ilgili yeni bir yetkiye sahip olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ay boyunca olumlu gelişmeler söz konusu. Ayın ilk Günleri ilişkiniz için sıkıntıları vurgulayan enerjiler söz konusu. Evli olanlar hayat arkadaşlarıyla küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Sınırsız arzularınızı kontrol etmelisiniz; Anılarda yaşamak hiç bir zaman iyi değildir. Eşinizle beklentilerinizi anılarınız üzerinden belirlememelisiniz. Aksi takdirde ayrılmayı gerektiren olaylar sizin bu tutumunuz nedeniyle olabilir.

Bu ay, öğrenciler için güzel bir ay olacak. Mayıs gayretlerinizin doğru karşılığını alabileceğiniz enerjileri barındırmakta. Hedefinize biraz sıkı çalışma ve konsantrasyon ile ulaşabilirsiniz. Bu ay, mülakatlar ve yeni işe katılmak için de hayırlı bir ay.

Aşk için Mayıs ayının en iyi günleri: 9, 10, 11 Mayıs

Finans ve Parasal konular için Mayıs ayının en iyi günleri: 2, 3, 29, 30, 31 Mayıs

 

ASLAN MAYIS 2017

Mayıs, Daha gerçekçi davranmanın avantajları ve olgunluğu ile doğru kararlar alabileceğiniz bir ay sizler için. Gerçekçi olmak hayalperest kişilerin yönlendirmelerine itibar etmemek başarınızın anahtarı olacaktır. 16 Mayıs'tan itibaren uzun vadeli planlar üzerinde çalışabilir, elde edebileceğiniz ve edemediğiniz konularda daha pratik olmaya çalışabilir ve hedefleriniz üzerinde daha doğru yöntemler ile çalışabilirsiniz. Orijinal fikirler her bakımdan fayda sağlayabilir bu ay sizlere.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek ailenizle sorunları halledebilir, duygularınıza daha fazla bağlanabilirsiniz ya da kendinizi dahili olarak güçlendirmek için çalışabilirsiniz. Duygusal olarak daha hassas daha güçlü hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Akrep dolunayı ile duygu ve öfkenizi kontrol etmek oldukça güçtür sizlere tavsiyem kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve sakinleşin. Her insanın bir iyi bir kötü tarafı vardır. Şimdi size düşen hangi yönünüzü güçlendireceğinizi seçmek olacaktır. Özellikle öfke patlamaları iş hayatınızda krizlere ve istenmeyen ayrılıklara neden olabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçmeyen hiç bir duyguyu sözlerinize yansıtmamalı kırıcı bir tutum içinde olmamalısınız.

25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Hayallerinize odaklanın ve kendinizi geliştirecek her şeyi önemseyerek hareket edin. karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz İkizler Yeni ayı duygularınızın karşılıklı olacağı bir beraberliğe adım atmanızı sağlayacak enerjiler ile karşı karşıya bırakabilir sizleri. Uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız ilişkiniz ile ilgili konularda da sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilir ilişkinizi nikah masasına taşıyabilirsiniz. İlişkinizde problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir aydasınız.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Mayıs ayında sizin için güçlü enerjiler ile dolu aşk hayatınızda da iş ve eğitim hayatınızda da öngörülemeyen kaynaklardan olumlu fırsatlar yakalayabileceğiniz enerjiler söz konusu. Hayata verdiğiniz emeğin güçlü inançlarınızın mükafatını almaya başladığınız özel bir ay. Kendi işinin sahibi Aslanlar geçmişle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirler hükümet veya vergi daireleri ilgili sorunlar sizi rahatsız edebilir. Manevi yönünüz ise güçleniyor özellikle aşk ve aile hayatınızda yolunda gitmeyen pek çok şeyi düzeltebilecek güçlü sevginiz ile pek çok zorluğu aşabileceksiniz. Sevginizi daha güçlü hale getirmeli eşiniz ile yakınlığınızı daha samimi bir hale getirmek için uzlaşmacı olmalısınız. Öğretmen Satürn'ün transitinin olumsuz olmasına rağmen, biraz sabır size çok şey katacaktır. Açıkçası, Aslan öğrencileri için çok şanslı bir dönem. Kendinizi geleceğe hazırlamanın doğru zamanıdır. Başarı elde edebilmek için çok güçlü bir şansa sahipsiniz. Bu nedenle, bu ayın enerjilerini en iyi şekilde kullanmaya çalışılmalısınız.

Aşk Mayıs En İyi Günleri: 4, 5, 6, 31 Mayıs

Finans ve Parasal konular için Mayıs en iyi günleri: 11, 12, 13 Mayıs

 

BAŞAK MAYIS 2017

Mayıs ayı, Son birkaç haftadır yaşanan sizleri hırpalayan kötü konuşmalardan uzaklaştıracak sizleri. Bu duruma sebep olanlar ile tartışmak onlara aynı şekilde cevap vermek yerine yapıcı olmaya ve durumları iyileştiren dönüşümlere odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda Büyük fikirler bulabilir, yazı yazabilir, konuşabilir, öğrenebilir veya eğitebilir yeni keşif ve yeni deneyimler için planlar yaparak üzerinde çalışabilirsiniz. . Başarılı olduğunuzda kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. 6 ay önce başladığınız bir iş ilişki proje ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Akrep dolunayı ile Kalp ve zihin senkronize hale gelecektir sizler için. Ayrıca finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda dikkatli olmak kaydı ile önemli projelerin altından başarı ile kalkarak finansal olarak karlı çıkabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile duygusal konular ve işinizle ilgili konularda sizin dışınızda yaşanacak gelişmelere ayak uydurmakta zorlanarak her şeyi bırakıp gitme arzunuz yükselebilir. Anlık kararlardan uzak durmalı ve olup biteni akılcı bir şekilde anlamak için sabırlı olmalısınız.

25 Mayıs'ta, İkizler burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni bir hedefe ulaşmak başarı deneyimi, kendiniz için yeni bir hedef belirleme, yeni bir sorumluluk alma, liderlik pozisyonunda bulunma veya yaptığınız bir şey için dikkat çekmek için önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Daha yüksek bir noktaya gelmeye çalışmaya odaklanabilir ve başarılı olabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay aşırı eleştirilerinizin dozunu ayarlamalı özellikle iş hayatınızda fikir yürütürken dikkatli olmalı fikirlerinizi başkaları için yürütürken kendi yaptıklarınızı da görmezden gelmeden hareket etmelisiniz. Ticari faaliyetler yurt dışı ile ilgili anlaşmalar iyi kazançlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda evli Başaklar eşinizin inatçı davranışları karşısında tahammül etmekte zorlanabilir özellikle ile finansal konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 14 Mayıs 2017'den sonra sağlıkla ilgili komplikasyonlar da mümkündür. Dikkatli olmalı genel olarak gerginliklerin içinde olmamaya özen göstermelisiniz.. Ayın ikinci yarısında yeni bir işe başlamaktan uzak durmalı verilen sözlere itimat etmeden hareket etmelisiniz. Öğretmen Satürn’ün transiti sizleri biraz zorlayabilir. Özel yaşamınızda gergin etkiler yaşanabilir. Aynı şeyleri tekrarlar sizin için geri tepebilir aceleci karar almamaktan kaçınmalısınız. Bekar Başaklar size aşık partnerinize daha yakın olursanız ilişkinizin pozitif yönde ilerleyeceğine emin olabilirsiniz.

Öğrenci Başaklar. Bu ay sonuçlar beklentilerinize göre olmayabilir. Konsantre etmek zor bir ay Mayıs, Öğretmenler, arkadaşlar veya kardeşler ile gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Aşk için Mayıs En İyi Günleri:
7 8 9 Mayıs

Finansal ve parasal konular için Mayıs'ın en iyi günleri: 8 11 16 18 20 21 Mayıs

 

TERAZİ MAYIS 2017

Mayıs, Merkür'ün geri hareketinin 2 Mayıs'ta sona ermesi ile ay ortasına kadar, ilişkilerinizde daha iyi şeyler yapmaya başlayabilirsiniz Hayatınızı düzeltmek, ortaya çıkan sorunları gidermek ve iletişim sorunlarını çözüme kavuşturmak gibi. Bu ay pek çok konuda daha ödünsüz olabilirsiniz. İşinizi daha iyi hale getirmek için araştırma yapabilir ve yoğun şekilde odaklanabilirsiniz. Hayata daha ciddi bir yaklaşımda bulunabilir ve daha iyi sonuçlar için dönüşüm planları üzerinde çalışabilirsiniz.

Mayıs ayı boyunca, Hayatınızı yeni yollarla genişlettiğinizde, yeni deneyimler yaşarken ve daha önce hiç yaşamadığınız yeni yerleri keşfederken en çok kendiniz gibi hissedebilirsiniz. Dünyayı insanları daha iyi öğrenmek için daha açık olabilirsiniz ve sahip olduğunuz bilgiyi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Yazmaya, konuşmaya, öğretmeye veya öğrenmeye açık olabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Daha iyimser veya enerjik olacağınız bir ay Mayıs.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Finansal sorunları halledebilir, Mali bir sorunu ortadan kaldırabilir veya mali girişimlerle ilerleme kaydederek yeniden istikrar ve güvenden yararlanabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile kendinizi kolayca sorgulayabilir, Başkalarının etkisinde daha çabuk kalabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. İkizler Yeniayı size farklı bir deneyim kazandırabilir. Önceki aylara göre daha aktif olacak ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı sonuçlar alabileceğiniz eğitim programlarına katılarak kendinizi geliştirebileceksiniz. İş hayatınıza gelince, İş değişikliği yapmayı planlıyorsanız beklemede kalmalısınız maddi konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir. Kalıp bulunduğunuz konumu sağlamlaştırmaya çalışmak sizin için en doğru karar olacaktır. Yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar ve buna bağlı suçlamalar söz konusu olabilir. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun ve gereksiz alınganlıkların huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay kariyer ve eğitim hayatınız ile ilgili gelişmeler oldukça iyi ilerleyecektir. İşyerinizdeki zorlukları gölgede bırakacak kendi bilginizin ışığında aydınlanacaksınız. Maddi manevi Refahınız önemli ölçüde gelişecektir. 14 Mayıs 2017 sonrası, Evlilik hayatınızda ortaya çıkabilir. Dikkatli olmalı anlayışı elden bırakmadan hareket etmelisiniz. Bu ay iş gezileri başarılı sonuçları getirecektir sizlere. Bununla birlikte, ayın sonlarına doğru iş ve eğitim hayatınızda bir takım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Rahu' nun transit geçişi İthalat ve ihracatla ilgili bir işe sahipseniz sizler için yolculuklar aracılığı ile önemli kazançları getirecek güçlü enerjiler söz konusu olabilir. Transit Venüs evli Teraziler için kıskançlıklardan korkulardan uzak durulması noktasında uyarıcı aksi halde ilişkiniz bozulacaktır. Dürtüler ile dedikodular ile değil gerçeklerle hareket edin. Akrabalarınız kişisel hayatınızda düşmanınız olabilir. Her hangi bir yanlış anlaşılmanın olası bir parçalanmaya neden olabileceğini fark etmeli düşmanlarınıza onları besleyecek tuzaklara düşerek koz vermemelisiniz. Öğrenci Teraziler Merkür transiti bu ay biraz daha duyarlı ve kendi merkezinizde kalarak ilerlemeniz gerektiği vurgusunu yapmakta. Etki altında kalıp başarınızı gölgelemek istemiyorsanız dikkatli olmalısınız.

Aşk için Mayıs ayının en iyi günleri:
9 10 11 Mayıs

Finansal ve parasal konular için Mayıs'ın En İyi Günleri: 17, 18, 20 Mayıs

 

AKREP MAYIS 2017

Geçen ayın yorucu sıkıcı enerjileri, 2 Mayıs'ta Merkür geri hareketinin sona ermesi ile daha iyi hale gelecek sizler için. Son günlerde gerçekleştirmek için başarmanız zor olan bazı görevleri ve işleri bitirebilir. İş okul ilişkilerinizde geri dönme ve son başvuru tarihlerine ve takvimlere uyma konusunda başarılı girişimler ile isteklerinize erişebilirsiniz. 16 Mayıs'tan itibaren hayatınızdaki tüm insanlara daha fazla odaklanabilirsiniz. En yakın olduğunuz insanlarla daha açık olabilirsiniz ve onlarla daha fazla şey paylaşarak hatalarınız beklentileriniz üzerine konuşabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir düşüncenizi iş ortaklığıyla gerçekleştirebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.

11 Mayısta burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Ektiğiniz şeyi biçtiğiniz Enerjiler söz konusu olacak sizler için. Ödüllendirilebilir ya da cezalandırılabilirsiniz ve tutkulu olduğun şeylerle ilerleme kaydedebilirsiniz, Ya da tembellik baştan sağma davranışlar önemsiz görme gibi konulardan dolayı gerilemeler ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınız da yükselebilir ve hissettiğiniz şeyler konusunda daha açık olabilirsiniz. Zorluklardan şikayet etmeyi bir tarafa bırakarak her şeyin aşılabilir olduğunun bilinci ile hareket edebilirseniz aleyhinize gelişen pek çok konuyu lehinize çevirebilirsiniz. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu kez MİMAR sizsiniz. İş arıyorsanız başvurularda bulunabilir devam eden bir işe sahipseniz zam terfi beklentilerinizi bu sure içinde gündeme getirebilirsiniz.

25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Yeni bir alana yönelebilir varsa ortağınızla yeni bir şeyler üzerinde çalışabilir, bir şeyler paylaşabilir, araştırma başlatabilir, yeni bir dönüşümü birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle eş yada ortaklaşa işlerinizin olduğu alanlarda gerçekleşecek gelir düzeyindeki artış sizleri bir hayli memnun edebilir. Sosyal yaşamınız oldukça önem kazanıyor. Yakın akrabalarınızın sizi test eden tavırları öfkenizi uyandırabilir. Yaptıkları iyi niyetli bile olsa özel yaşamınızda olan biten her şeyi öğrenme merakıdır. Kırıcı olmadan uyarılarda bulunmanız yerinde olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda hem fikir olunarak yapacağınız uygulamalar hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda ise mutluluk ta mutsuzlukta yaptıklarınız ile şekillenecek bu ay.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Bu ay kazançlarınız hatırı sayılır bir şekilde artabilir yeni bir ev veya taşıt satın alabilirsiniz. Ev ya da ofis değişimi de bu ay içinde mümkündür. 14 Mayıs 2017'den sonra sağlığınız hassasiyet kazanacaktır. Dikkatli davranın ve bu ay sert sporlar yapmaktan uzak durun. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Akrepler eşinizle çocuk ya da çocuklarınız için tartışmalar yaşayabilir sorumluluklarını yerine getirmemelerinden kaynaklanan gerginlikler ile uğraşmak zorunda kalabilir ilişkinizle ilgili kaygılara kapılabilirsiniz. Transit Venüs ve Ay doğum haritalarınızda 5nci evinizden geçecek. Süre gelen ilişkinizi muhtemelen bu transit altında evliliğe dönüştürebilirsiniz. Bugüne kadar Evlenmediyseniz ve hayatınızda aşık olduğunuz biri varsa , evlenebilirsiniz. Öğrenci Akrepler Kişilik gelişiminiz başarıyı getirecektir sizlere.

Bu ay alkollü içecekler içmekten kaçının Ayrıca, diyabetin ve kan basıncınızın arttığına dair gezegensel enerjileri dikkate almanız faydanıza olacaktır.

Aşk için Mayıs En İyi Günleri: 2, 3, 13, 18 Mayıs

Finansal ve Parasal konular için Mayıs'ın En İyi Günleri: 19, 20, 21, 13 Mayıs

 

YAY BURCU MAYIS 2017

Mayıs ayı beklemede kaldığınız işlerinizi netleştirecek enerjileri barındırmakta. İş hayatınızda kendinize benzer amaçlar içinde olan kişiler ile yollarınız kesişebilir karşılıklı değerlerde buluşarak destekleyici olmaya odaklanabilirsiniz.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu sizler için oldukça duygusal enerjiler ile dolu bir dolunay olabilir, Fakat hissettiklerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Geçmişteki, bilinçaltı meselelerinize yönelebilir ve bu sizi yorgun düşüren engelleyen düşüncülerinizi tam anlamı ile zihninizden gönderebilirsiniz. Akrep Dolunayı ile tepeden tırnağa köklü bir değişimin başlangıç startını verebilirsiniz. Unutmayın RUH ne kadar sağlıklı ve dinginse zihin o kadar verimlidir. Akrep dolunayı ile Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir yarım kalan başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden kırık bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir. Daha fazla çaba göstermeli sevginiz için mücadele etmelisiniz.

25 Mayıs'ta karşıt burcunuz İkizler de yeni ay meydana gelecek. İkizler yeni ayı size sorunlu olduğunuz kişi ya da konularda uzlaşma veya anlaşma yapmak için bir fırsat verebilir yaşamınızda büyük bir fırsatla da karşılaşabilirsiniz. Yeni bir ilişki ya da ortaklık başlatmak için iyi bir zaman olabilir sizler için. Kendi fikirlerinizi geliştirerek mesleğinizde önemli işlerin altına imza atabileceğiniz bu şanslı dönemi duygularınızı bir tarafa bırakarak tamamen aklınızla değerlendirmelisiniz. Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirmeli onu tanımaktan korkmamalısınız.

Hint Astrolojisine göre Mayıs Ayı

Düşünce yapınızı geliştirmeniz gereken bir aydasınız. Her türlü tereddüt ve korkunuzu alt edebilmeli agresif davranışlar içinde olmamaya gayret göstermelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde farkına varamadığınız bir çok şeyin bilincine varacaksınız. 14 Mayısa kadar alım satımlar gerçekleştirebilir iş değişikliklerinin olumlu etkilerini deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sizi yoran enerjilere karşı mücadele verecek ve sonunda kazanan da mutlu olan da siz olacaksınız. İş hayatınızda popülerlik artacak ve meslektaşları ve iştirakçilerinizden koşulsuz destek alabileceksiniz. Eski ve uzun süredir devam eden bir anlaşmazlığı haksızlığı ise siz kazanacaksınız ve bu sizin lehinize olacak. Düşmanlarınız yenilecek ve siz adaletin gerçek anlamda işliyor olması ile inançlarınızı daha güçlü hale getirebileceksiniz. Öğretmen Satürn'ün geçişi olumsuz etkilere neden olsa da pek çok olumlu geçişin yardımıyla Satürn'ün olumsuz etkisi diğer kazanımlarla azalacak.

Aşk için Mayıs ayının En İyi Günleri: 21, 22 Mayıs

Finans ve parasal konular için Mayıs En İyi Günler: 14, 15, 16 Mayıs

OĞLAK MAYIS 2017

Mayıs ayı, Merkür'ün geri hareketi ile başlıyor. 2 Mayıs'ta sona eriyor. Bu ay Zamanınız ve enerjinizle verimli olacak daha iyi değerlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarına odaklanabilirsiniz ve yaptığınız iş ile ilgili konularda başarılı bir şekilde dikkat çekebilirsiniz. Ayrıca, günlük yaşam tarzınızı iyileştirmeye ve sağlığınıza önem vermeye odaklanabilirsiniz. Daha çalışkan, ayrıntılı veya pratik yöntemler geliştirebilirsiniz.

11 Mayıs'ta, Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile arkadaşlarınızla sorunları çözebilir sorunlu ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Geleceğinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile sevdiğiniz insanında destek ve öneri ile alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir ruhunuzu kendinizi yenileyecek deşarj olacak kişisel gelişime yönelik aktivitelerde yer alabilir uzun zamandır hırpalanmış psikolojinizi düzelterek yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır birliktelikleri devam eden Oğlak’lar Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz. 25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ile gösterdiğiniz çabaların karşılığını alacaksınız ve aylardır devam eden maddi sıkıntılarınızın üstesinden gelebileceksiniz. İkizler Yeni ayı ile, Güçlü bir şekilde eş yada sevgilinizin desteğini alarak yapılan söylenen hiçbir olumsuz şeyin ilişkinizi zedelemeyi başaramayacağını herkese göstereceksiniz.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE MAYIS AYI

Bu ay hayatınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu teklif size hiç beklemediğiniz kişi ya da kişilerden gelebilir iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınız da ise evli Oğlak ’lar iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşarak sevdiğiniz insanın güvenini de sevgisini de yeniden kazanabileceksiniz. Bu ay boyunca eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı ve sevginizi göstermekte çekimser kalmamalısınız. Bekar Oğlaklar ise süregelen ilişkilerini resmileştirmekle ilgili kararlarını bir kez daha düşünmeli ve acele etmemeliler. Satürn'ün transit geçişi çok elverişli değildir, bu nedenle hayatınızda bazı engeller ve sorunlar olabilir, ancak diğer olumlu geçici etkiler size daha iyi sonuç verecek ve bu da gerekli istikrar ve gerekli iyi etkileri verecektir. Öğrenci Oğlaklar ayın 2. etabında çabalarınızı ortaya koymanız gerekli. Başarı kolay olmayabilir sizler için. Açıkçası, sıkı çalışmanız şiddetle tavsiye

Aşk için Mayıs ayının en iyi günleri: 23, 24 Mayıs

Finansal ve parasal konular için Mayıs ayının En İyi Günleri: 17, 18 Mayıs

KOVA MAYIS 2017

Mayıs ayı iletişim ile ilgili zorlukları ortadan kaldırabilir zihninizi duygularınızı içsel benliğinizle doğru şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu ay ne hissettiğinizi ifade etmeniz kolaylaşabilir. Kendinizi ifade etme yollarını anlaşılması için doğru yolu bulabilirsiniz.

Bu ay yaratıcı projelere odaklanın ve hobileriniz için zaman ayırın. Zorlu geçen son 3 aydan sonra daha eğlenceli ve sevdiğiniz insanlarla zaman geçirerek yaşamın güzelliklerinden keyif alabilirsiniz.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Tutkuların peşinden gitme arzunuz aksilik ve gecikmelere neden olabilir pervasızca davranmak sizlere pahalıya patlayabilir. Dolunay enerjisi ile geçmişe dayalı hukuksal sorunlar yaşayan Kova’lar kazanacağınızdan emin olduğunuz dava yada davalarınızda beklemediğiniz sonuçlar alınmasına neden olabilir. İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek 25 Mayıs'ta İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay ilişkilerinizi etkileyecek sıkıntılı bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki içindeyseniz buna bir son vererek yolunuza tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan fakat dışardan gelen engeller yüzünden sıkıntılar yaşayan çiftlerse sevgileri ve Ay’ın olumlu enerjileri ile her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabilecekler. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yükselecek. İş hayatınızı ilgilendiren sorunlu alanlarda yapıcı davranışlarınız ve uyumlu olmanız sayesinde istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanları elde edebileceksiniz. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak insan ilişkilerinizde sezgilerinizin rehberliğine güvenin. 29 Mayısa kadar olan süreçte uzun seyahatlerden kaçınmanızda fayda var bir çok aksilik ve iptaller söz konusu olabilir.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE MAYIS AYI

Bu ay hiç bir konuda çok ısrarcı olmamalı ayrıntılara takılıp kalıp resmin bütününü görmekten uzak yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Israr ve saplantı derecesinde yüksek merak hemen her konuda başınızın ağrımasına haklıyken haksız duruma düşmenize ve ikili ilişkilerinizde hukuki konuların gündeme gelmesine neden olabilir DİKKATLİ davranın. Bu ay alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda olumlu bir aydasınız birikim yapabilirsiniz yatırımlar için ise doğru zamanı beklemeli acele etmemelisiniz. 17 Mayıstan sonra Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Özel yaşamınızda ise tutkularda romantizm de yüksek enerjiler olarak yansıyacak hayatınıza. Kişisel hayatta, kaynakların yetersizliği ve bu nedenle ortaya çıkan rahatsızlıklardan dolayı sorunlar yaşanabilir. Ancak, evlenmeyi dört gözle bekleyenler için iyi bir zaman dilimi. Öğrenci Kova’lar yüksek öğrenim ve sınavlara hazırlanma açısından güzel bir ay. Geçiş yapan gezegenler olağanüstü sonuçlar getirebilir sizlere.

Aşk için Mayıs En İyi Günleri: 25, 26 Mayıs

Finansal ve parasal konular para için Mayıs en iyi günleri :
19, 20 Mayıs

BALIK MAYIS 2017

Mayıs ayı sizin istikrarınız ve güvenliğiniz ile ilgili konularda gelişmeler ile dolu bir ay. Sorunlu finansal meseleleri çözmeye çalışabilir başarılı olabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda yeni fikirler bulabilir, kısa vadeli planlarınızı başarılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. verebilirsiniz. Ne hissettiğinizle bağlantı kurabilir ve duygularınızla daha açık olabilirsiniz. Ayrıca, evinize daha fazla odaklanabilirsiniz, iyileştirmeler yapın ve ailenizle birlikte. Daha fazla besleyici, cesaret verici veya hassas olarak karşılaşabilirsiniz.

11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sorunlu bir ilişkinizi bitirebilir, İnandıklarınız hakkında tutkulu olabilirsiniz, ancak diğer insanların inançlarını da hesaba katmanız gerekir. Keskinlikle fikir ya da görüşlerinizin doğruluğu konusunda ısrar ya da baskı ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Akrep Dolunayı ile özel yaşamında sorunlar yaşayan kısa sure önce ilişkisi sonlanan ve bunun ağırlığını yaşayanlarınız geri dönüşler söz konusu olabilir. Herhangi bir pişmanlık ya da keş kelerin önüne geçmek için duygularınızı yok saymamalısınız. İş hayatınızda ise belirsizlikler netleşiyor uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz. Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız.

25 Mayıs'ta, İkizler burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Son 6 aydır emek verdiğiniz konuların temelini güçlendirmeye çalışabilir ve yeni ayla da daha duygusal olabilir ne istediğinizin bilinci ile hareket edebilirsiniz. İkizler Yeni ayı ile, Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Balık burcu mensupları sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Hiç bir şeye mecbur olmadığınızı fark edin. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu ay hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıklar Yeni Ay enerjisi ile son buluyor. Emek ve sabrınızın karlığını alacaksınız.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE MAYIS AYI

Geçmişte çözüme kavuşturulmamış pek çok meselenin iç yüzü tüm çıplaklığı ile ortaya çıkabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar alarak dostlarınız ile bağlarınızı güçlendirirken maddi konularda da ortaklaşa hareket etmenin avantajları ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konular özellikle evli Balık’lar eşinizi yakınlarının yaptığı yanlış davranışlardan sorumlu tutar tarzda hareket etmemek olmalı, Ayrıca resmi evraklar anlaşmalar dikkat gerektiren konularda hassas davranmalısınız. Aksi takdirde resmi daireler ile ilgili sıkıntılar ve finansal zorluklar deneyimleyebilirsiniz. Bu ay kaygılarınız, çoğunlukla çocukların meselelerinden kaynaklanabilir. Annenizin sağlığı sizi endişelendirebilir. Öğrenci Balıklar bu ay eğitimle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak Jüpiterin yansıması ile cesaret verici sonuçlar emekleriniz karşılığında olumlu şekilde ilerlemeleri getirebilir. Bu nedenle, engeller ve güçlükleri aşmaya çalışın.

Aşk için en iyi Mayıs Günleri: 1, 27, 28 Mayıs

Finansal ve parasal konular için Mayıs ayı günleri:
2, 4, 27, 22, 28 Mayıs

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık