Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Yıllık Burç Yorumları

Koç Burcu

 

Koç 2016 Genel
Bu yıl 4 tutulma gerçekleşecek. İkisi Güneş, ikisi Ay tutulması. Yeni Ay’da güneş ve ay aynı burçtayken bir Güneş tutulması, Dolunay’da güneş ve ay zıt burçlardayken bir Ay tutulması gerçekleşir. Güneş ve Ay tutulmalarının etkileri 6 ile 12 ay etkili olmaktadır. Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.

Bu yıl Koçlar için oldukça ilginç bir yıl olacak. Geçtiğimiz yılın belirsizliklerinden sonra 2016 siz Koçların ağırlıklı olarak iş hayatlarına odaklanarak ilerlemenizi sağlayacak özellikle Nisan, Temmuz ve Aralık Aylarının sonunda para kazanmanızı sağlayacak gelirlerinizi arttıracak işinizle ilgili terfi ve kazançlarla dolu fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. İlişkileriniz de de, aile hayatınızda da geçtiğimiz yıla nazaran olumlu etkiler söz konusu Bu yıl, Eylül ayının sonlarına kadar ufukta yeni bir ilişki görünmüyor, Bu sürece kadar ilişkilerle ilgili konular zihninizi karıştırıcı bir hal alabilir ancak Eylül ayının sonundan itibaren bu anlamda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 2016 siz Koç’ların kendinizi yeniden keşfedeceğiniz yenilikçi enerjilerin peşinden giderek önemli değişiklikler yapabileceğiniz bir yıl olacak. Değerlerinizin değişip gelişeceği keşif gücünüzün yükselerek sizi farklı alanlara yönlendirebileceği farklı bir süreç. Yılın ilk yarısı işinizle ilgili konularda sert yaklaşımlardan sabit fikirli yaklaşımlardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Tevazu ve sakinlikle pek çok şeyin üstesinden gelebilir aleyhinize olan konuları lehinize çevirebilirsiniz. Farklı bakış açıları ve iyimserlik sizlere pek çok kapının aralanmasını sağlayacaktır.
Finansal konularda kaynaklarınızı ve olanaklarınızı değerlendirirken başkalarının yönlendirmelerine temkinli olmalı riskli yatırımlarda bulunmamalısınız. Yılın son aylarında önemli ve yeni işbirlikleri gerçekleştirebilir kendi işinizi kurma hayaliniz varsa bunu başarı ile hayata geçirebilirsiniz.

Koç 2016
Aşk ve İlişkiler
2015 sizler için duygusal konularda son derece yoğun zorlu ve öğretici geçti. Koç burcunun ilk 10 gününde doğanlar Ocak Şubat ve Mart aylarında kişisel gelişimle ilgili konularda kazanacakları farkındalıkla ilişkilerini yeniden yapılandırabilecekler. Sosyal olmanın yeni fikirlere sıcak bakmanın avantajları mutlu olup mutlu etmenin sırrını keşfetmenizi sağlayacak. Temmuz ve Eylül ayları ilişkiler açısından önemli zamanlar duygusal bir beraberlik hayatınızın akışını kökünden bir değişime uğratabilir kalıcı bir beraberlik belki de evlilik kararı. Sürprizlere gebe bir yaz ve sonbahar sizleri karşılamakta. Evli Koçlar için ise Temmuz ve Ağustos ayları duyguları yoğunlaştıran tutkunun heyecanın yoğun ve güçlü olacağı aylar ilişkinizi yeniden yapılandırabilir daha önce olmadığı kadar özel zamanlar geçirebilirsiniz eşinizle. Eylül 2016 dan itibaren aşkta tam anlamı ile aradığınızı bulacağınızı söyleyebiliriz. Karmaşık ilişkiler belirsizlikler yorucu her şey çıkıp gidiyor hayatınızdan.
Koç 2016 Sağlık
Sevgili Koçlar Ağustos sonuna kadar mide, hazımsızlık, cinsel sorunlar, eklemlerle ilgili ağrılar pankreas ve cinsel organlarla ilişkili komplikasyonlara karşı dikkatli olmalısınız. çarptı alabilirsiniz gövde. Yılın 2nci yarısından itibaren sağlıkla ilgili sorunlar azalacaktır.

KOÇ burçları için dikkatli olunması gereken tarihler.
14 Mart, 16 Nisan, 1 Eylül, 28 Ekim, 10 Kasım, 28 Aralık bu tarihler arasında öfke patlamalarından kaçının. Yolculuklarda aksaklıklar iptaller yaşanabilir zorlamayın ve olanı kabullenerek hareket edin. Ay’ın Terazi de olduğu günlerde de iş ve özel yaşamınızla ilgili kararlar almamalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.
Koç 2016
Kariyer ve Finans

Kariyer evinizde büyük iyilik Jüpiter yılın ilk sekiz ayı girişimci ruhunuzu harekete geçirip iş hayatınızda üzerinize serpilmiş ölü toprağından silkelenmenizi sağlayacak kendi yeteneklerinizin hakkını vererek yeniden yapılanacağınız özel ve güçlü dönem. Ocak Şubat sürecinde Merkür ‘’R’’ hareketi gecikme ve ufak tefek aksaklıklara neden olsa da iş birlikleri içinde olup ayrıntılara önem verdiğiniz sürece her sorun aşılabilir olacak sizler için. İletişimin efendisi Merkür geri hareketi sizleri eski bir projenin gelişmiş halini getirebilir içinize sinen bir işse kişilere takılmadan mutlaka bu fırsatı kazanca çevirmek için harekete geçmelisiniz. Ağustos ve Eylül aylarında Merkür 2nci ‘’R’’ geri hareketini gerçekleştirecek ve sizleri iletişim, hesaplamalar, resmi belgeler ile ilgili konularda uğraştıracak başkalarından kaynaklanan hatalara karşı dikkatli olmalısınız. Eylül ayının 2nci yarısı ile birlikte ortaklıklar ve karlı ittifaklar, finansal iyileşmeler söz konusu olurken her türlü ayrıntıya önem vermeli bilmediğiniz her hangi bir iş dalına yatırım yapmadan önce kar zarar hesabını çok iyi yaparak hareket etmelisiniz. Aksi halde kazanmaya başlarken göremedikleriniz ayrıntılar yüzünden büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Ocak Koç 2016
Şansınızın yaver gideceği bir aydasınız. Ailenizle ilgili konularda beklentileriniz gerçekleşmeye başlayacak iş hayatınızda başarı sizinle birlikte fakat aşırı özgüven size pahalıya patlayabilir dikkatli davranın. Genel sağlığınız içinde olumlu etkiler söz konusu. Bu ay dikkat etmeniz gereken en önemli konu araç kullanırken dikkatli olmanız.

Şubat Koç 2016

Bu ay sizin için ilerlemeler beklentileriniz doğrultusunda ilerleyebilir. Ketu sizlerin sizin 11.nci evinizde seyahat ediyor. Meslek yaşamınızda beklenmedik finansal gelişmeler ve karlar elde edebilirsiniz Jüpiter bu ay geri harekette ve 5nci evinizde rahu ile birlikte etkili olacak. Mali hayatınızda kontrollü olmalısınız inişler çıkışlar yaratabilir sizlere . Sağlık bu ay boyunca istikrarlı olacaktır. Zihinsel sıkıntılar sizleri etkileyebilir. Şubat ayı Koç burcu öğrencileri için iyi ve başarılı etkilerle dolu yüksek öğrenim de başarılı geçecektir.

Mart Koç 2016

Bu ay riskli işler ve görevlere girmekten yatırım yapmaktan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri kayıplara karşı uyarıyor. Kazanma hırsları bazı Koç insanları para kazanmak için yasa dışı yollara başvurabilir ve başları ciddi anlamda derde girebilir. Ortaklıkları olan Koçlar ortaklardan gelecek zararlara karşı dikkatli olmalılar. İş değişikliği düşünen Koçlar dikkatli olmalı var olan şartları korumalılar.

Nisan Koç 2016

Yönetici gezegeniniz Mars Öğretmen Satürn ile birlikte sekizinci evinizden geçiş yapacak bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Bir yaralanma, kan ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir hatta tüberküloz gibi ciddi rahatsızlıklar görülebilir sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla özen göstermeniz gereken bir ay., Agresif davranışlardan ay boyunca uzak kalmalısınız. Olaylar kontrolünüzden çıkabilir iş ve özel yaşamınızda zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle, sakin davranmaya çalışın.

Mayıs Koç 2016

Her türlü mali sorunu çözüme kavuşturacağınız bir aydasınız. Şansınız size destek olacak ve size gelirlerinizle ilgili her konuda fırsatlar getirecek bu ay önemli bir servet birikimi ile ilgili karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumdan rahatsız olan kişilerin engelleri ile karşılaşabilirsiniz. Jüpiter direkt olarak, 11nci evinizi güçlendiriyor. Bu size gelir kaynaklarınızı artırmak ve para toplamak için çeşitli fırsatlar sağlayacaktır. Ayın 2nci. Yarısı yeni bir şeylere başlamayın. Eve ait konular ya da mülkiyet gibi konularda yatırım yapmayın.

Haziran Koç 2016

Haziran ayının ilk yarısında iletişimiz gezegeni Merkür, zeka, akıl ve davranışlarınıza olumlu olarak yansıyacak Sizin iletişim planlama, yönetim ve entelektüel becerilerinizi ön plana çıkarmanıza yardımcı olacak. Venüs ün İkizler burcundan Geçişi yaratıcılık, sanat, seyahat ile ilgili konularda arzularınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Temmuz Koç 2016

Bu ay beklenmedik finansal kazançlarda artışla sevineceksiniz. Çocuklarla ilgili konular ve meslek hayatınızda ilerlemeler le karşılaşacaksınız. İş gezileri başarılarınızın mükafatı ödüllendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olumlu pek çok şey hayatınızda gerçekleşecek. Başarınız rakiplerinizi rahatsız edebilir. Etsin siz yollunuza bakın. Meslek hayatınızda başarılarınız fazlası ile artarken gelirleriniz de artacaktır. Uzun seyahat ve yolculuklarda bu ay içinde mümkündür. Ailenizin büyükleri ya da erkek kardeş ağabeylerle ilgili konular gündeminizde yer alabilir.

Ağustos Koç 2016

Jüpiter altıncı evinizde bu geçiş sizler için geçim, yabancılarla ilişkiler geziler ve tasarruf için iyidir. Ailesel mutluluk ve refahınız ay boyunca artacaktır. Aile sorumluluklarınızı yerine getirmek için fırsatlar la karşılaşabilirsiniz. Olumlu olaylar, mutluluk ve refah ay boyunca sizlerle birlikte.

Eylül Koç 2016

Güneş -Rahu kavuşumu bu ay gerçekleşiyor ve sizlerin Öz güvenini özellikle öğrenci Koçların düşürebilir. Eğer bir ilişki içinde iseniz, ihanet olasılıkları ile karşılaşabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar olmayan Koç lar da yanlış anlamalara iletişim de sorunlara dikkat etmeli acele ve yanlış kararlar almalısınız aile büyüklerinin uyarılarını dinlemek akıllıca olacaktır sizler için. Gizli düşmanların zararları ile karşılaşabilirsiniz. Sırlarınızın ifşa olmamasına dikkat etmelisiniz.

Ekim Koç 2016

Merkür-Rahu bu ay sizlerin 5nci evinizde etkili olacak. Rahu sizlerin akıl ve becerilerinizi etkileyecektir; İş ve özel yaşamınızda planlarınızı uygulamaya geçmekten uzak durmalısınız. Etrafınızda olan biten her şeyi mercek altına almanızı öneririm. Zor olan sizlere bu ay başarıyı getirecektir. Cesaretiniz şansınızı etkileyen engelleri yenmenize yardımcı olacak.

Kasım Koç 2016

Bu ay sizin için şanslı görünüyor. Ancak, sağlıkla ilgili konularda büyük iyilik Jüpiter nedeniyle bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Mide ile ilgili hassasiyetler yaşamınız mümkündür. Göz bozukluğu da mümkündür. Yolculuklar sizler için ödüllendirici olabilir. İş hayatınızda yeni fırsatlar yeni planlar üzerinde çalışmaya başlayabilir başarılı olabilirsiniz.

Aralık Koç 2016

Düşmanlarınızın oyunlarının bozulacağı son 4 yıldır size yaşatılanların karşılığını aldıkları olaylara şahitlik edeceksiniz. Çocuk sahibi Koç’lar onlardan dolayı sıkıntılarla karşılaşmanız mümkün. Aşk hayatınızda ise her şey muhteşem görünüyor. İlerleme ve karlar meslek yaşamınızda zirveye taşıyabilir sizleri.

Boğa Burcu

Boğa 2016 Genel

Bu yıl 4 tutulma gerçekleşecek. İkisi Güneş, ikisi Ay tutulması. Yeni Ay’da güneş ve ay aynı burçtayken bir Güneş tutulması, Dolunay’da güneş ve ay zıt burçlardayken bir Ay tutulması gerçekleşir. Güneş ve Ay tutulmalarının etkileri 6 ile 12 ay etkili olmaktadır. Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.

Bu sene sevgili Boğa burçlarını yoğun bir çalışma temposu bekliyor. Hem sizin hem de eşinizin iş hayatınıza odaklanacak büyük başarıların altına imzanızı atacaksınız. 2016 Kariyer hayatınız için oldukça iyi görünüyor ev ve aile hayatınız oldukça heyecan verici, hummalı birazcık ta bunaltıcı bir hal alabilir. Kalp bölgenizde ortaya çıkabilecek sağlık sorunları konusunda tedbirli olmanız için uyarıyor gökyüzü sizleri. Bu sene dinlenmek için kendinize vakit ayırmanız şart, çünkü maddi durumunuzu güçlendirmek için sarf edeceğiniz çaba, sağlığınızı tehdit edebilir. Mart ayındaki tutulmalar kariyeriniz için çok kısa süreli sektelere neden olabilir. Aşk hayatınızda ise 27 Nisan ve sonrasında şahane etkiler söz konusu. Pluto ve Jüpiter üçgeni yeni şeyler keşfetmenize yardımcı olacak ve her konuda anlayışınızı davranışlarınızı keskinleştirecek. Daha önce olmadığınız kadar gizemli çok yönlü olmaya başlayacaksınız. Uzun seyahatler farklı kültürler fazlası ile ilginizi çekecek bu yıl . Yaptığınız mesleğe göre üstün bilgiler elde edecek işinizin derinliklerine inerek hem maddi hem manevi kazanmaya başlayacaksınız. Tutku ve heyecan 2016 nın şifresi sizler için. Ruhsal yolculuğunuz inançlarınızla gelişecek ve siz kendi devriminizi gerçekleştirebilmenin mucizelerini şükrünü yaşayacaksınız. Meslek hayatınızda rakiple4r ve düşmanlıklar bu sene tüm çabalamalarına karşın kazdıkları kuyulara kendileri düşecekler. Ufak tefek olumsuzluklar sizler üzerinde etkili dahi olmayacak. Dahiyane fikirleriniz kabul görecek ve siz mesleğin hangi alanda ise o alanda önemli ilklerin gerçekleşmesinin öncüsü olacaksınız. Yılın ilk 3 ayı mücadele gerektiren konular enerjinizi düşürmemeli. Dernekler, işbirlikleri ve dostluklarla ilgili her şey Şansı yeniden gün ışığına çıkacak ve başarının ALTIN Tacını başınıza takacak. Bu sene sağlığınız ve kilo dengeniz için ekstra çaba göstermeli fiziksel enerjinizi dengelemek ve formda kalmak için çeşitli faaliyetler de bulunmalısınız.

BOĞA BURCU İÇİN DİKKATLİ OLUNMASI GEREKEN TARİHLER.
Ay Aslan, Kova, Yay veya Koç burcunda olduğu günler de öfkenizi kontrol altında tutmalı önemli kararlar almamalısınız. Mars Akrep, Kova ya da Aslan burcuna girdiğinde sakin olmalı diplomatik davranarak hareket etmelisiniz. Derinden sakince ilerlemeniz gereken zamanlar 19 Mart 3 Nisan arası tereddütler yanlış kararlara neden olabilir özellikle iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. 12 Eylül 10 Ekim tarihleri arasında aile ve mali konulara ilişkin kararlar almaktan kaçının. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

BOĞA 2016
Aşk ve İlişkiler

Büyük iyilik Jüpiter Ağustos 2015 ten b Eylül 2016 ya kadar ilişkiler konusunda sizleri desteklemekte. Romantizm şehvet ve aşk kalıcı ilişkileri beraberinde getirebilir sizlere. Evli Boğalar içinde heyecan romantizm ve tutkunun arttığı bir yıl karşılıyor sizleri. Çocuk sahibi olmayı düşünen Boğa’lar aileye yeni bir bebeğin katılması ile mutluluklarına mutluluk katabilirler. Bekar Boğalar 2016 da özel bir insanla sevgi ile yaşayacağınız deneyimler sizleri her bakımdan yenileyip güçlendirecektir. 2016 yılında Jüpiter ve Pluto ile üçgen olduğundan, düşünce yolunuzu etkileyen size dünya üzerine yeni bir bakış açısı sunan çok özel deneyimler yaşatabilir. Evli Boğalar eşinizin engellerle yüzleşeceği yaşanılan zorlukların nedenini fark edip kabullenip size olan minnet ve sevgisinin artacağı bir yıldasınız. UYANIŞ ve SEVGİNİN ZAFERİ. Kafa karıştırıcı olumsuzluklar çekip gidiyor hayatınızdan ve siz geçmişin acılarını arkanızda bıraktığınızda ışığı buluyor ve bir daha karanlık günlere dönmemek üzere sevgi ile ilerliyorsunuz.

BOĞA 2016
Kariyer ve Finans

Bu yıl yeteneklerinin aklınızın maddi manevi mükafatını alacaksınız yeter ki çok kararlı davranın ve bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin. Eğer yaratıcılık sanatsal konularla ilgili bir meslek sahibiyseniz size bu alanda hayran olunacak kendinizi çok daha iyi ifade edecek hayranlık uyandıracaksınız. Ayrıca tüm çevrenizi şaşırtacağınız başarmak için büyük bir güce sahip olduğunuzu herkese göstereceksiniz. 2016 tam olarak kolay bir yıl değil sizler için, Yıldızların öğretmeni Satürn, meslek çıkarları için ahlaksız insanlarla karşılaşıp mücadele etmeniz gereken zorlukları da çıkaracak karşınıza. Fakat amaçlarına erişemeyecekler finans ve yatırımlarla ilgili güçlü karar verme yetiniz nedeniyle siz KAZANAN olacaksınız., Mars'ın Retro geri hareket döngüsü işbirlikleri ya da özellikle Nisan-Mayıs dönemlerinde sözleşmeleri mahvedebilir dikkatli davranmalısınız. Haziran ve sonbahar aylarında başlayıp Ekim 2017 kadar 13 ay boyunca sizleri kazançlı çıkartacak bir işe sahip olmayan Boğalar iş bulabilir kendi işlerini kurabilir var olan işlerini büyük kitlelere ulaştırabilirler. Eylül 2016 üretken başarılarla dolu başarılı bir süreç sizler için. Ekim ve Kasım 2016 rekabet mücadeleler işbirlikleri ve sözleşmeler, yeni ittifaklar sizleri daha da tanıtırken büyük şansları da beraberinde getirecek.

Boğa 2016 Sağlık
Bu yıl kilo problemlerinde artış yaşanabilir. Yükselen çalışma temposu ve rakiplerin sizi hedef alan oyunları kalple ilgili sağlık sorunlarına neden olabilir. Yıl boyunca sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Baharatlı ve yağlı lezzetlerden uzaklaşmanızın zamanı geldi. Aktif olun, enerjinizi güçlü tutmak için mutlaka bedeninizi rahatlatacak bir spor dalı ile ilgilenin ve yorgunluktan olabildiğince uzak tutun kendinizi Bu sene mide, bağırsaklar ve eklemlerde sorunlarla karşılaşmanızda muhtemeldir. Bunun yanı sıra, göz sağlığınıza bağlı baş ağrıları yaşayabilir.

Ocak Boğa 2016

Gökyüzü Ocak ayının başlarında sağlığınız için iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. İş hayatınızda prestijiniz artacak ve saygınlığınıza saygınlık katılacak. Rahu Transiti finansal konularda ilerleme ve iş hayatınızda kazanımlar sağlayacak sizlere. Güçlü kişilerden gelecek destek iş birlikleri söz konusu. Bu ay mali konular için mükemmeldir. Düşmanlarınız tarafından oluşturulan engeller sona erecek. Venüs ve 9ncu evinizde ki enerjiler sizler şansı arttıracak adeta harika deneyimler getirecek sizlere. Kendinize olan güveniniz para kazanmak için iyi şansı yakalamanızı sağlayacak.

Şubat BOĞA 2016

Gökyüzü şubat ayında, sabrınızın, cesaretinizin, enerjinizin ve gücü ile çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı müjdelemekte. Kısa mesafeli yolculuklar size önemli şansları getirebilir. Sizin başarınız sevdiklerinizi ve eşinizi gururlandırıp mutlu edecektir. Ailevi konularda yaşanacak olumlu gelişmelerde ay boyunca enerjinizi yükseltecektir. Arkadaşlar bu ay size yardımcı olmayacak hatta sorun çıkartacaklardır arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu ay gelirleriniz de giderleriniz de yükselir endişe etmeyin.

Mart BOĞA 2016

Retro da olan Jüpiter Rahu ile bağlantılı bulunmakta. Bu durum mali istikrarsızlığa neden olabilir. Finansal planlama, tasarruf gibi konuları çok dikkatli yapmalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Aile büyüklerinizin uyarılarını dikkate almak akıllıca olacaktır. Bu ay gerçekleşecek tutulmaların etkisi ile geçmişte özel yaşamınızda sorunlara neden olmuş kişilerin gerçek yüzleri tam anlamı ile ortaya çıkacak ve yaşadıkları zorluklara şahitlik edecek değerlerinize sahip çıkabilmenin haklı gururunu ve şükrünü yaşayacaksınız.

Nisan BOĞA 2016

Nisan ayı mali ve finansal konularda orta düzeyde ilerleyebilir. Jüpiter'in yansıması ile mali ikilemler tereddütler ay boyunca sağlıklı kararlar vermekte zorlanmanıza neden olabilir. Ay ortasından itibaren finansal konularda engellemelere rağmen karşınıza çıkacak yeter ki ikilemde kalmadan kararlılıkla hareket edin.

Mayıs BOĞA 2015

Bu ay her zamankinden dikkatli ve detaycı olmalısınız. Yıldızların öğretmeni SATÜRN 7nci evinizde transitte. Satürn etkisi alt batınla ilgili organlarda hastalıklara yol açabilir. 7nci ev eşin evi anlamına geldiği gibi, eşiniz sağlığı ile ilgili konularda da dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıcı. Yönetici gezegeniniz Venüs ün konumu da bu ay için sağlığınız la ilgili konularda uygun değildir. Venüs Merkür ve Güneş aynı evde bunun için bu ay dinlenmeye vakit ayırmalı rutin bir sağlık kontrolünden geçmelisiniz.

Haziran BOĞA 2016
Gökyüzü bu ay iş değiştirmek isteyen Boğaların arzularını gerçekleştirebileceklerini müjdelemekte. İş hayatınız da tanınırlığınız la birlikte iş yükünüz de artacaktır. Şans ay boyunca tamamen size destek olacaktır. Sonuç olarak, profesyonel çabaları nedeniyle kazançlarınız ve başarınız artacak. Fakat Evlilik hayatınızda çalışma hayatınızda artan temponuz yüzünden yeterli zamanı ailenize ayıramamanızdan dolayı sorunlar yaşanabilir. Bunu telafi edebilmek elinizde endişe etmeyin. İlerleme artı prestijinizin yükseleceği bir aydasınız.

Temmuz BOĞA 2016

Güneş ve Ay'ın birlikte parayı temsil eden 2nci evinizde ikamet edecek ve sağlık sorunları olan Boğaları sevindirecek. Aynı zamanda bu güçlü enerji zenginlik ve refah içinde büyük etkileri beraberinde getirecek sizlere. Rahu aile ve kariyeri etkileyen 4ncü ve 10nu evlerinizde etkili olacak. Düşmanlıklar size zarar veremeyecek özellikle politika ile ilgilenen Boğalar için verimli bir dönem. Planlarınızı başarı ile ortaya koyabilecek önemli ve karlı yatırımlar gerçekleştirebileceksiniz.

Ağustos BOĞA 2016
Bu ay sizler için büyük şanslar söz konusu. Madden manen kazançlarınız artıyor ve siz büyük işlerle başarı ile adınızdan fazlası ile bahsettirmeye başlıyorsunuz. Bu enerji kalıcı işleri beraberinde getirecek sizlere. Finansal engeller tamamen ardınızda kalıyor Cesaret, coşku ve iş ile ilgili karlar ayın getirileri arasında. Bu ay bekar Boğa’lar kalıcı beraberliklere adım atabilirler.

Eylül BOĞA 2016

Güneş -Rahu kavuşumu bu ay olacak. Bu enerji çocukların mutluluğu için elverişli değildir. Özellikle Öğrenci Boğa lar kendilerine olan güvenini kaybedebilir eğitmenleri ile iletişim zorlukları yaşayabilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğalar aşk konularında çok dikkatli olmalısınız. İhanete uğradığınız şüphesi ile birlikte olduğunuz insana büyük bir haksızlık yapabilir sırf şüphelerinizden sizde gelip geçici bir ilişkinin içine girebilirsiniz DİKKATLİ davranın. Güneş -Rahu kavuşumu bu ayın sona erecek. Bu ay iletişimin efendisi Merkür de Retro geri harekette olacak. Su tesisatınız ve otomobilinizle ilgili sorunlara neden olabilir.

Ekim BOĞA 2016

Ekim size bilgi akıl cesaret ile doğru tercihler ve kazanımları beraberinde getirecek. Yılın ilk dönemlerinde yaptığınız tasarrufun faydalarını deneyimleyeceksiniz. Fakat ay boyunca öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Düşmanlarınıza karşı önemli stratejiler gerçekleştirip karşı ataklarla onları alt edeceğiniz bir aydasınız. Liderlik vasfınız ve parlak zekanız sayesinde düşmanlarınızı deyim yerinde ise yıkacaksınız. Evli Boğalar için son derece şanslı bir ay.

Kasım BOĞA 2016

Ketu Kova burcunda transitte olacak Rahu ise Aslan burcunda. Jüpiter Başak burcunda iletişimin evi ise Merkür 5nci evinizde etkili olacak. Sağlığınızın hassasiyet kazandığı bir ay. Bekar Boğalar evlilik kararı alabilir ay içinde bu hayalinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. Maddi konularda ek gelirler yurt dışı ile ilgili önemli bağlantılar kazançlar ve takdir edileceğiniz gelişmeler söz konusu olacaktır.

Aralık BOĞA 2016

Bu ay size mutluluk ve refahı getirmekte. Aralık tam anlamı ile sizin ayınız. Kazanımlarınız tahminlerinizin çok üzerinde olabilir kazandıklarınızı aile ve arkadaşlarınızla paylaşacak çabalarınız ve yardımlarınızdan dolayı takdir edileceksiniz. Yazılım işi ve mühendislikle ilgili meslek sahibi Boğalar uluslararası başarılar elde etmeniz mümkün. Sizin fikir ve önerileriniz kabul edilip takdir edilecektir. Zaman isteklerinizi yerine getirmek için işlerken merhamet duygunuzu size geçmişte göstermeyenlere harcamamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

İkizler Burcu

 

İkizler 2016 Genel

Bu yıl 4 tutulma gerçekleşecek. İkisi Güneş, ikisi Ay tutulması. Yeni Ay’da güneş ve ay aynı burçtayken bir Güneş tutulması, Dolunay’da güneş ve ay zıt burçlardayken bir Ay tutulması gerçekleşir. Güneş ve Ay tutulmalarının etkileri 6 ile 12 ay etkili olmaktadır. Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.

Bu sene İkizler 2015 yılına nazaran daha iyi bir yıl geçirecekler; 2016’nın şubat ayından itibaren, özellikle de sağlık söz konusu olduğunda rahatlamalar gerçekleşecek. İkizler, kariyer anlamında büyük bir atılım yapacaklar fakat bu atılımın onlara sağlayacağı şöhret, Eylül ayı boyunca artış gösterecekse de, maddi anlamdaki meyvelerini sene sonundan itibaren toplamaya başlayacaklar. Ayrıca, İkizler bu seneyi çoğunlukla bir içsel huzursuzluk içerisinde geçirebilirler ve bekâr İkizler Eylül ayına kadar hem iş, hem de özel hayatlarında birçok ilişki yaşasalar dahi bunlara bel bağlamamaları gerektiğini belirtelim. Ayrıca İkizlerin enerji seviyelerinin biraz düşük olabilir kendi kendinizi motive etmeniz kişisel gelişiminize ağırlık vermeniz gereken bir yıldasınız. Ev ve aile hayatınızın oldukça önem kazanacağı özellikle ilk 9 ay boyunca bu konulara öncelik vererek ilerleyeceğiniz bir süreç içinde daha büyük bir eve taşınabilir inşaat sektöründe ilerleyebilir yaşamsal konforunuzu arttıracak gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Önemli yatırımlar gerçekleştirebilir kendi işinizin sahibi olabilirsiniz. 2016 enerjinizi doğru kullandığınız takdirde kalıcı işler yapabildiğiniz bir yıl olabilir. Yılın ilk 9 ayında işbirlikleri ortaklıklar İkizler için pek te iç açıcı sonuçlar vermeyebilir. Özellikle Mart Mayıs ve Ağustos aylarında çatışmalar fikir ayrılıkları ve sizden gizlenen gerçeklerin ortaya çıkması ile zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Öfke ile hareket etmeden sabır ve diplomasi ile ilerlemeniz gerekli İkizler kariyer hayatlarını yapılandırırken zor bir dönemeçten geçecek sonbahara kadar.

İKİZLER burcu için dikkatli olunması gereken tarihler
İş ya da özel yaşamınızda herhangi bir büyük bir karar alabileceğiniz tarihler Ay’ın Boğa, Akrep ve Oğlak burçlarında olduğu zamanlardır. 25 Ağustos 19 Eylül arası stratejik davranmalı ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz. 30 Nisan 16 Temmuz tarihlerinde de dikkatli olmanızda fayda var iş ve aşk hayatınızla ilgili kararlarda. Güneş Aslan, Akrep ve Kova burçlarında olduğunda kararlar almamaya özen gösterin. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

İKİZLER 2016
Aşk ve İlişkiler

Duygusallığınızın arttığı var olan ilişkinizi sorgulamaya başladığınız bir yıl 2016. Yıldızların öğretmeni Satürn ilişkinizi evliliğinizi bir dizi sınavdan geçirebilir. Eşinizin anlayıştan yoksun davranışları karşısında sıkıntılar yaşayabilir ilişkinizi bitirme yönünde düşüncelere kapılabilirsiniz. İlişkisi yolunda giden İkizler ise eşlerinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirler. Öğretmen Satürn evliliğinizi test ederken karşılıklı sevginizin gücünü de sınayacak. Sabır ve olgunlukla hareket etmek avantajınıza olacaktır. Bekar İkizler birden fazla ilişki yaşayarak hayal kırıklığı ve pişmanlıklar yaşayabilirler Eylül ayına kadar kalıcı ilişkiler kurabilmeniz zor gibi görünmekte. Eylül 2016 dan Ekim 2017 ye kadar ise kalıcı ilişkiler belki de sürpriz bir kararla evlilik. İkizler burçları için doğurganlık artıyor, çocuk sahibi olmak için tedavi gören İkizler bu sene bu arzularına kavuşabilirler. Çocuk sahibi anne babalar onlarla mutlu olup gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER 2016
Kariyer ve Finans
Son bir kaç yılın dengesiz enerjilerinden yoruldunuz. Bu yorgunluk sizleri 2016 boyunca gerçeklerden ve yapabileceklerinizden uzaklaştırmamalı! Yetersizlik duygusu motivasyon eksikliğine ve şansı değerlendirememeye neden olsun istemiyorsanız kendinizi toparlamalısınız. Başarısızlık kaygısı yeteneklerinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Batmak ta insan için çıkmakta aklınızı kullanmalı kurban rolünden sıyrılarak cesaretle kararlar almalısınız. Yılın ilk 9 ayı için kendinize titiz bir çalışma programı yapmalı ve var olan engelleri kaldırmak için harekete geçmelisiniz. Mart ayında gerçekleşecek Güneş tutulması kritik bir karar ve başarı işareti olabilir sizler için hayal ile gerçek arasında ki dengeyi sağlayabildiğinizde. Ocak ayında yönetici gezegeniniz geri harekette olacağından sözleşme ve anlaşmalarda kayıplar yaşanabilir DİKKATLİ olun. Mart Mayıs Haziran ve Temmuz ayları mücadele gerektiren şartlar söz konusu sizler için stresli, yoğun, karmaşık etkilerle uğraşabilirsiniz. Yılmadan hareket edip diplomatik davrandığınız sürece her şey sizin için aşılabilir olacaktır. Eylül ayından itibaren ise şans sizden yana. Sevgili İkizler Finansal kazançlarınız ve başarınız çabalarınızla orantılı ilerleyecek bu yıl.

İkizler 2016 Sağlık
Sağlık ile ilgili konularda çok dikkatli olmanız gereken bir yıl. Günlük beslenme alışkanlığınızı uyku düzeninizi analiz etmeli ve bu konularda alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Öğretmen Satürn. Omuzlar, genital organlar boğaz ve karaciğer ile ilgili konularda bazı sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Sırt ağrılarınızı da önemsemeli bedeninizi esnek tutacak bir spor dalı ile ilgilenmeye başlamalısınız Şubat ayı ile birlikte. Sağlıklı beslenme, düzenli bir uyku koruyucu bir kalkan gibi koruyabilir sizleri.

Ocak İKİZLER 2016
Gökyüzü yılın ilk ayında yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketi ile meslek hayatınızda bekleyen işlerinizi tamamlamanız için destekliyor sizleri. Yeni anlaşmalar satışlar da gecikme ve iptaller yaşanabilir. Ay boyunca iş değişikliği gibi konuları askıya almanız faydanıza olacaktır. Finansal konularda belirsizlikler zorlanmanıza neden olabilir. Kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsanız beklemede kalmalı bir sonra ki aya ertelemelisiniz. Yolculuklarda da dikkatli olmalısınız acele davranışlardan sakının aksi takdirde yaralanmalar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde de gergin enerjiler hakim sakinliğinizi korumalı ani kararlar almamalısınız.

Şubat İKİZLER 2016
Gökyüzü bu ay gelir kaynaklarınızda yaşanacak artışlarla rahatlamalara işaret etmekte. Mali konularda şansınız yaver gidebilir beklenmeyen bir popülarite ve kazançlar elde edebilirsiniz. Toprak ve mülkiyet konularında ilerlerken çok dikkatli olun. Özellikle de yeni tanıdığınız insanların yönlendirmeleri ile yanlış kararlar alabilirsiniz. Rahu Transiti maddi kayıplarına yol açabilir. Yeni düşünceler kafanızda şekillenirken tereddütlerin sizi alt etmesine izin vermemelisiniz.

Mart İKİZLER 2016
Bu ay yönetici gezegeninizin diğer planetlerle oluşturduğu açılar ateşli hastalıklar ve cilt sağlığınızla ilgili sorunlara yol açabilir. Evli İkizler için sorunlar gün yüzüne çıkabilir ve eşinizin bencillikleri karşısında sabırlı olmakta zorlanabilirsiniz. Mars ve Satürn etkileri geçmişte yaşanan sağlık sorunlarının tekrar etmesine neden olabilir. Stresten olabildiğince uzak durmalı başkaları mutlu olsun diye kendinizi mutsuz etmemeli kendinize bedeninize ruhunuza gereken değeri vermelisiniz.

Nisan İKİZLER 2016
Sağlığınız ayın ilk 10 günü önem kazanmakta. Mevsimsel geçişler ateşli hastalıklara neden olabilir buda profesyonel iş hayatınızı etkileyebilir. Kan basıncı ile ilişkili yaralanmalar ve sorunların mümkün olabileceği gibi, sağlığınızla ilgili her konuda dikkatli olun. Özel yaşamınızda ki istikrarsızlık sizleri yeni arayışlar içine yöneltebilir fakat aradığınızı bulamayabilirsiniz. İş hayatınızda ise duygularınızla değil profesyonel kararlarla başarılı olabilirsiniz.

Mayıs İKİZLER 2015
Bu ay boyunca hızlı kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özellikle de iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda. Cazip fikirler beklediğiniz sonuçları alamamanıza neden olabilir. Giderlerinizi kontrol altında tutmalı kişisel güvenliğinizle ilgili konular da dikkatli olmalısınız. Yolculuklarda ise son anda iptaller yaşanabilir. Evli İkizler eşinizin sağlık sorunları ile karşılaşabilir onun finansal konularda yaşadığı gerginliklerden etkilenebilirsiniz.

Haziran İKİZLER 2016
Finansal konularda krizleri aşabileceğiniz bir aydasınız. İşiniz gereği yapacağınız yolculuk ve uzun seyahatler kazançlarınızı arttıracaktır. Ay boyunca işinize odaklanmalı aklınızda kini uygulamaya sokmak için cesaretli davranmalısınız. Bu ay iş değişikliği yapabilir var olan işinizi büyütme imkanını yakalayabilirsiniz. Ayın 2nci yarısından itibaren Araçlar kullanırken dikkatli olun.

Temmuz İKİZLER 2016
Bu ay tüm sağlık sorunlarınız düzelmeye başlıyor ve siz yaşamın güzelliklerinin keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Her türlü ruhsal fiziksel zihinsel yorgunluktan uzak durmalı yaşamı hayatınızda ki kişileri farklılıkları ile kabul etmelisiniz. Evli İkizler eşinizin kendi ailesi ile sorunları ilişkinize yansıyabilir bu durum geçidir endişeye kapılmadan hareket edin. Ay ortasından itibaren her şey yoluna girecektir.

Ağustos İKİZLER 2016
Ağustos ayı gayretlerinizle şekillenecek sevgili İkizler. bekleyen tüm gayreti gerçekleştirerek ilgilidir. Yurt dışına gitme hayaliniz varsa bu ay işinizle ilgili bu hayalinizi gerçekleştirebilir kazançlı çıkabilir önemli ortaklıklar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Kar ve kazançlar iş birlikleri sayesinde gerçekleşecektir.

Eylül İKİZLER 2016
Ay boyunca öfke kontrolü yapmalı her doğruyu her yanlış insanın yüzüne söylememelisiniz. Cesaretinizi riskleri doğru yöneterek göstermeli engellerin sizi ideallerinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Ay’ın ilk günlerinde eşiniz ile kısa bir yolculuğa çıkabilir ilişkinizi çok daha romantik bir hale getirebilirsiniz. İş hayatınızda alacak ve borçlarınızı çok dikkatli ele almalı yatırım planlarınızı dikkatle yapmalısınız. Gelir yurt dışı ile yapacağınız iş birlikleri ile artabilir. Birden fazla kaynaktan para kazanabilirsiniz.

Ekim İKİZLER 2016
Değişikliklerle dolu bir ay özellikle iş hayatınızda Ne olursa olsun cesaretinizden alacağınız gücü iş hayatınıza yansıtmalı sahip olduklarınız için mücadele vermelisiniz. Bu ay düşmanlarınız etkisiz olacaklar ve siz tanıtımla ilgili konularda büyük başarılar elde edebileceksiniz. Rakiplerinizi açık ara arkanızda bırakıp mesleği olduğunuz alanda söz sahibi olabileceksiniz. Yaratıcı yeteneğinizi kullanarak çok başarılı olabileceğiniz bir aydasınız.

Kasım İKİZLER 2016
Bu ay hemen her şeyde başarı sizinle birlikte. Kardeş ve arkadaşlarınızdan gelecek destekle yükseleceksiniz. Çalışan İkizler maaşınızda artış terfi bu ay gerçekleşebilir. Gelirleriniz de giderlerinizde artacak bu ay. Aşk hayatınızda ise evli ve bekar İKİZLER için şahane etkiler söz konusu.

Aralık İKİZLER 2016

Gökyüzü planlarını doğru yönettiğiniz takdirde önemli yatırımlar gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. Özellikle de 1 ve 6 Aralık tarihlerinde Bu ay arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kim dost kim düşman öğrenecek sözde arkadaşlarınızın maskelerinin düşmesi ile şaşkınlık ve olgunluk kazanacaksınız. İş hayatınızda disiplinli olmak, profesyonel olarak karşılaşacağınız engellerin aşılmasında size yardımcı olacaktır.

Yengeç Burcu

 

Yengeç 2016 Genel
Sevgili Yengeçler, Eylül ayına kadar artan maddi imkânlardan faydalanabilecek olsanız da ipin ucunu kaçırmamalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız; Eylül ve Aralık ayları arasında seyahat etmeniz ve yeni sorumluluklar üstlenmeniz söz konusu olabilir yenilenme ve değişim zamanı. Emek verip yaptığınız işler için takdir edilme konusunda sıkıntı yaşayabilir ve tanınırlık elde etmek için çok daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Mesleki ve finansal konularda en şanslı olacağınız dönem Ağustos ve Eylül ayları. İlişkileriniz yolunda gidecek gibi görünüyor ancak Ocak, Temmuz ve Aralık aylarında mücadele gereken durumlar söz konusu olabilir. Bu yıl yabancı dil öğrenebilir mesleki anlamda size fayda sağlayacak eğitimlerle kendinizi geliştirme imkanını elde edebilirsiniz. Dostluklarınızın güçleneceği özellikle geçmiş yıllarda aranızın bozulduğu kişilerle küslüklerin sona ereceği yeni insanlar tanımanın getireceği faydalarla enerjisi güçlü bir yıl 2016. Öğretmen Satürn iş hayatınızda profesyonel düşünmeniz gerektiğini bir dizi sınavla öğretecek sizlere. Sağlığınızla ilgili konularda ise kemikler eklemler cilt dişler ve böbreklerle ilgili konularda sorunlar kronik sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Yaşam tarzınızı değiştirmenizin zamanı geldi. Manevi yönünüzün daha önce olmadığı kadar gelişeceği bir yıldasınız. Sezgileriniz rüyalarınız yıl boyunca sizlere doğrularınızı göstermek için rehberlik edecektir.
Yengeç 2016
Aşk ve İlişkiler
Plutonik etkiler gerçek arzularınızın ortaya çıkmasını sağlayacak tek taraflı sevgilerden uzaklaşacak temiz olana gerçek olana yönlenmeye başlayacaksınız. İlişkinizin enerjini yükseltmek için çabalamanız gerekmekte. Aksi takdirde Pluton yenilemek ve arındırmak için var olan ilişkinizde yıkıcı enerjilerle karşılaştırabilir sizleri. Sevgi emek ister karşılıklı olarak! Öğretmen Satürn 2016 ve 2017 yılında zayıf bir konumda yer almakta sevginiz için mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz vazgeçtiğiniz anda her şey elinizden kayıp gidebilir. 2016 yılının ilk 9 aylık döneminde aşk hayatınız oldukça karışık enerjilerle karşı karşıya emek vermek mi yoksa anlık heyecanların peşinden hızla başlayan hayal kırıklıkları ile sonlanan ilişkilerin peşinden gitmek mi? Cevap sizde ve seçimlerinizde. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeçler Haziran ayından itibaren ruh eşinizi bulabilir romantik bir ilişkinin kral ya da kraliçesi olabilirsiniz. Evli Yengeçler sizler içinde yılın En romantik ayı Haziran, Temmuz ve Kasım ayları olacak gibi görünmekte. En büyük gerginlikler ise Ağustos ve Ekim aylarında olacak. En güçlü enerjiler ise Kasım ve Aralık ayları.

Yengeç 2016
Kariyer ve Finans
Bol Kazanç, Aklınızı doğru kullanıp değişime yöneldiğiniz sürece sizlerin olacak. Rakipleriniz sizi kopyalamak için çalışacak fakat taklitler daima aslını yaşatır onları sizin birer kötü kopyanız olacak. Devrimci Uranüs enerjisi sizin meslek hayatınızda farklı bakış açıları ile geleceğe yönelik hedeflerinizi yeniden şekillendirmek için iş başında olacak. Yeter ki değişime direnmeden yenilikçi akımın içinde yer almak için hevesle hareke edin. Sağlam adımlarla yenilikçi, cesur ve kendi özgün vizyonunuza uygun deneyimlerle karlı girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bilimin teknolojinin, mekaniğin her hangi bir dalı ile ilgilenen yengeçler çok önemli ilkleri deneyimleyebilecekler bu yıl başarı rüzgarı sizin için esmekte siz yeter ki yönünüzü iyi belirleyerek hareket edebilin. Ocak ayının başlangıcı ve Eylül ayının sonuna kadar statü, pozisyon, şöhret, prestij sizinle birlikte sorumluluk almaktan korkmayın ve ayrıntıların üzerinde hassasiyetle durarak kararlar alın. Mart Mayıs Ağustos ve Eylül aylarında mesleğinizle ilgili daha fazla karar verme, inisiyatif kullanabilme imkanları ile karşılaşabilirsiniz bu sayede kazançlarınız artacak. Nisan ve Haziran aylarında iş kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.
YENGEÇ BURÇLARI için dikkatli olunması gereken tarihler

Yatırımlar la ilgili konularda dikkatle ele alınması gereken zaman dilimi 15 Temmuz 6 Eylül. 17 Nisan 29 Haziran tarihleri arasında da arkadaşlarınızla ve otoriter konumda kişilerle ilişkileriniz iyi tutmalı tartışmalardan uzak kalmalısınız. Ay Yay, Kova, İkizler de olduğunda iş ve özel yaşamınızla ilgili konularda ani kararlar almamalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Yengeç 2016 Sağlık
Bu yıl gözleriniz mide uyluk ve sinir sisteminize bağlı sorunlar la karşılaşabilirsiniz. Küçük sağlık sorunlarını dikkate almalı periyodik sağlık kontrollerinizi yaptırarak daha büyük sorunların olmasının önüne geçmek için duyarlı davranmalısınız.

Ocak YENGEÇ 2016
Gökyüzü Ocak ayı boyunca mesleki konularda kazançlara işaret etmekte. Merkür geri hareketi geçmişte yarım kalmış projelerini tekrar karşınıza çıkartıp tamamlamanızı sağlayacak imkanlarla karşılaştırabilir sizleri. Kazançlarınız lüks eğiliminizin artmasına gelir gider dengenizi sağlayamamanıza neden olabilir dikkatli davranın. Özellikle aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişi için aşırı harcamalar ayın son günlerinde finansal sorunlara neden olabilir. Ay sonunda ailevi konularda Gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Şubat YENGEÇ 2016
Kariyer hayatınızda rakiplerinizin bir adım önünde olabileceğiniz bir ay karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili sorunlara çözüm üretebilir güçlü insanlardan gelecek destek ve önerilerle başarılı işler gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise başarılı enerjiler ay boyunca sizlerle olacak. Seyahatler le gelecek şanslar önemli transfer bu ayın getirileri arasında. Ay boyunca sahip olduğunuz tüm maddi imkanların değerini bilerek riskli işlerden uzak durarak hareket etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise sadece kalbinizin sesini dinleyerek ilerlemelisiniz.

Mart YENGEÇ 2016
Retro geri hareketteki büyük iyilik Jüpiter Öğretmen Satürn yatırımlardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle ortaklıkları olan Yengeçler ihanetlerle sarsılabilirler. Ay boyunca finansal konularda dikkatli olmalısınız. Eğitim hayatınızda ise sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Teslimiyetçi davranışlar sergilediğiniz takdirde başarısızlıklar la karşılaşabilirsiniz. Elinizde ki işleri tamamlamakta zorlanabilir yükselen iş temposuna ayak uydurmakta güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Bu ay kar ve harcamalar arasındaki dengeyi sağlamak kolay olmayacaktır. Finansal işlerde risklerden uzak durmalısınız özellikle borsa ya para yatırımı yapmaktan uzak kalmalısınız.

Nisan YENGEÇ 2015
Gökyüzü bolca seyahat etme imkanı yakalayabileceğiniz bir ayı müjdeliyor sizlere. Bu ay iş hayatınızda kendi ön görülerinize güvenerek ilerleyin ve başkalarının yönlendirmelerini dikkate almayın. Küçük tatil imkanları yakalayabilir tatille işi bir arada götürebilmenin avantajlarını yakalayabilirsiniz.

Mayıs YENGEÇ 2016
İş hayatınızda sadece şansınıza güvenerek ilerlememeniz gereken bir aydasınız. Verilen sözler yerine getirilmeyebilir. Ailevi ilişkilerinizde de duyarlı olmanız gereken bir süreç. Özellikle aile büyüklerinizle aranızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli özel yaşamınızla ilgili onların uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz.

Haziran YENGEÇ 2016
Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz enerjilere dikkat çekmekte. Yeni başlangıçlar gerçekleştirebilir önemli bir projenizin onaylanması ile kariyer hayatınızda büyük bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konularda temkinli olmalı iş değişikliği düşünüyorsanız bu planınızı bir sonraki aya ertelemelisiniz. Resmi daireler le ilgili konularda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu ay kredi başvurusu yapmayı planlıyorsanız beklentileriniz gerçekleşmeyebilir.

Temmuz YENGEÇ 2016
Gökyüzü bu ay otorite konumunda ki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Akıl oyunlarında beklenmedik hamlelerle mağlup olabilirsiniz. İş hayatınızda kredi başvurularınız onaylanabilir işinizi büyütme imkanını elde edebilirsiniz. Ay boyunca işinizle ilgili aksaklıklar yaşamak istemiyorsanız iş planınızı yapmalı ve zamanınızı boşa geçirmeden hareket etmelisiniz.

Ağustos YENGEÇ 2016
Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmanız yararınıza olacaktır. Gizliliğe önem verin siz bir işverenseniz yanınızda çalışan birinin ihaneti ile rakiplerinizle güç mücadeleleri yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızın da hassasiyet kazandığı bir aydasınız. Kilonuzda artış sağlık sorunlarına neden olabilir. Arkadaşlarınızdan gelecek faydalar iş ve özel yaşamınızda etkili olacaktır.

Eylül YENGEÇ 2016
Gökyüzü bu ay yurt dışı ile ilgili önemli bağlantılar ve işbirlikleri kurabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Resmi kurumlarda çalışan Yengeçler ay boyunca anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalı sorunları başlatan tarafın siz olmamasına özen göstermelisiniz. Özgüveninizi sarsma çabası içinde olan mesai arkadaşlarınızın oyunlarına gelmeyecek kadar akıllısınız. Yeter ki olan biten her şeyi yakından takip edebilin. Bu ay başarınız ödüllendirilebilir.

Ekim YENGEÇ 2016
Ektiğinizi biçeceğiniz bir aydasınız. Hem iş hem aşk hayatınızda. İş hayatınızda yabancı kaynaklardan gelecek şanslar yurt dışı ile yapılan bağlantılar işinizi ciddiyetle takip ettiğiniz takdirde önemli yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duyarlı davranmanız gereken eleştirilerinizin dozunu kaçırmamanız gerektiği bilincinden uzaklaşmamanız gereken bir aydasınız. Sonunda ÜZÜLEN siz olmak istemiyorsanız şayet.

Kasım YENGEÇ 2015
Yarım kalan işlerinizi tamamlamanız gereken bir aydasınız. Planlarınız stratejileriniz başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Yeni fırsatlar için elinizde ki işleri tamamlamanız gerekli aksi takdirde biri bitmeden diğerine yönelerek hareket etmek görevlerinizi tamamlayamamanızdan kaynaklanan finansal kesintilere neden olabilir. Özel yaşamınızda ise kıskanç insanlardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde güven duygusunun her şeyden önemli olduğunu anlayacağınız bir dizi sınavdan geçebilirsiniz.

Aralık YENGEÇ 2016
Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda bir takım engellerle karşılaşabileceğinize dikkat çekmekte. Yeteneklerinizi ortaya koymamanız için iş birliği halinde karşınıza çıkacak senkronize oyunlara karşı dikkatli olmalı sağlam ve emin adımlarla yol almalısınız. Bu ay farklı bir şehre taşınmanız söz konusu olabilir. Büyük küçük tüm planlarınızı başarılı bir şekilde uygulayabilir özel yaşamınızda devam eden beraberliğinize resmiyet kazandırmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Aslan Burcu

 

Aslan 2016 Genel
Gökyüzü bu sene Aslanların fazlası ile dikkat çekeceklerine işaret etmekte. Fakat buna rağmen daha da fazla ön planda arzusu içinde olacaksınız. Ev ve iş hayatınızda her şey sizlere tekdüze gelecek ve ilişki içinde olduğunuz kişilerin davranışlarından rahatsızlık duyarak onları eleştirmeye yönelik davranışlarınız yüzünden bir takım sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda odaklanarak istekleriniz için mücadele edeceğiniz bir yıldasınız. Özel yaşamınızda ise çeşitli maceralara atılsanız da uzun süreli birliktelikleri bitirmek ya da yenilerine adım atmak için iyi bir sene olduğu söylenemez. Finansal durumunuz Eylül ayından itibaren düzelme gösterecek ve sizlerin işinizle ilgili söylediklerinize daha çok kulak verilmeye başlanacak. Zaten bu konuda sizler de fazlası ile ısrarcı olacaksınız! Fakat sürekli kendi istediklerinizin olması konusunda sürekli şikâyet etmeye başlayabilirsiniz lütfen bunu iyi bir sebebe dayandırarak yapın, öyle sürekli kendi kendinize söylenip durmayın, hele ki Eylül ayından sonra. Öğretmen Satürn ve Devrimlerin gezegeni Uranüs ün enerjileri sizlere yeni şeyler özgün fikirleri getirecek. 2016 boyunca Uranüs enerjisi yapıcı olarak etkileyecek sizleri. Uzun vadeli ve kalıcı şeyler için uygun bir yıldasınız yeter ki ön planda olma duygunuz HIRSA dönüşmesin. Süreklilik kolaylaştıran bir yapılandırma ilerleme kalkınma sizlerle birlikteyken planlı hareket etmeli ayaklarınızı yere sağlam basarak gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmeli hırsın sizi yanlış yollara sokmasına izin vermemelisiniz. Aksi takdirde kazanırken kayıplarınız kazandıklarınızdan çok daha fazla olabilir. Yılın ilk 9 ayı boyunca cazip teklifler hızlı yükselişler acele verilen kararlara dikkat etmeli emek vermediğiniz işlere yönelirken çok dikkatli davranmalısınız. Aksi takdirde itibarınızı olumsuz etkileyecek olaylarla sınanabilirsiniz. Siz Güneşin çocuklarınız çalışın amaçlarınızı belirleyin yavaş ama emin adımlarla başarıyı elde edin.

Aslan 2016
Aşk ve İlişkiler
Aşk hayatınız bu sene geçmiş yıllara göre oldukça farklı olacak diyebilirim. Yılın ilk 6 ayı aşkta aradığınızı bulabilmeniz oldukça güç görünmekte. Hızla başlayan sonu olmayan ilişkiler. Özellikle evli Aslanlar çapkınlık bir anlık arayış büyük kriz ve skandallarla karşılaşmanıza neden olabilir. 11 Ağustos sonrasında aşka bakış açınız ve romantizm sizler için çok daha farklı bir anlam kazanacak. Romantizm tutku özellikle evli Aslanların hayatında daha önce olmadığı kadar önem kazanacak. İlişkisi olmayan Aslanlar ise daha sağlam temeller üzerine kurulu saygının karşılıklı anlayışın olduğu ilişkilere yoğunlaşacaklar cinselliğin temeli oluşturmadığı kalıcı ilişkiler. Bekar Aslanlar iş ya da eğitim hayatınızla ilgili yapacağınız yolculuklar o özel insanla yollarınızı kesiştirebilir. Özellikle Mart Mayıs Ağustos ve Eylül ayları bu anlamda dikkat çekici gelişmeleri getirebilir. Siz farklı bir kültüre sahip başka bir coğrafya dan biri ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aslan burçlarının 2nci 10 gününde doğanlar Şubat ayının ikinci yarısında, Mart, Temmuz, Ekim ayının ikinci yarısında, Kasım ve Aralık ayının ilk 10 gününde bu anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Evli ve çocuk sahibi aslanlar onlara karşı sorumluluklarınızın daha da ön plana çıkacağı bir yıl karşılıyor sizleri. İlişkilerinizi bitiren ve boşanma sürecinde olan Aslanlar da bu yıl çocuklarla ilgili konularda zorluklarla karşılaşabilir ayrılığı istemeyen eşiniz ile çocuk ya da çocuklarınızın velayeti konusunda ciddi bir mücadele verebilirsiniz.

Aslan 2016
Kariyer ve Finans
Yıl boyunca uzun vadeli hedeflerinizin üzerine odaklanmalı kısa sürede kazanç elde edeceğiniz riskli işlerden uzak durmalısınız. Takdire şayan yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz yenilgileri yengiye çevirerek kendinizi geliştirip kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir yıldasınız. Yeter ki ne yapacağınızı bilerek hareket edin. Sonunu hesaplayamayacağınız işlere kazanmak statü yükseltmek için yönelmek tahmini zor kayıplar yaşamanıza neden olabilir DİKKATLİ olun. Ağustos ve Eylül aylarında işinizle ilgili kararlar alırken çok dikkatli olmalısınız. sıra, Merkür GERİ hareketi siz Aslanların para evinde gerçekleşeceğinden her şeyi en ince ayrıntısı ile düşünerek inceleyerek hareket etmelisiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal işlerle ilgilenen Aslanlar gökyüzü bu alanlarda başarılı olup kazançlarınızı arttırmanız için sizleri desteklerken ruhunuzda yaşanmışlıkların fırtınasını acısını tatlısını mesleğinize yansıtın ve KAZANIN.

ASLAN Burcu için dikkat edilmesi gereken tarihler

Ay Aslan, Oğlak, Kova, Balık ve olduğunda, herhangi bir yolculuğa çıkmayın. Öfkenizi heyecanınızı kontrol altında tutun ve önemli kararlar almayın. 26 Ocak 15 Şubat tarihleri arasında mali ve kişisel kararlar almaktan kaçınmalıdır. Ay Aslan, Kova ve Balık burçlarında olduğunda her konuda çok dikkatli olun. Bu süre içinde pahalı şeylere para harcamayın 28 Mart 12 Nisan tarihleri arasında online alışverişlerden kaçının. Hisse senedi ile ilgili yatırımlardan bu yıl uzak durmanız yararınıza olacaktır. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aslan Sağlık 2016
Sağlığınızla ilgili stres kaynaklı sorunlar dışında çok ciddi bir problemle karşılaşmayacağınız bir yıldasınız. Ocak ayı boyunca endişeleriniz sorunlara neden olabilir. Sinir sıkışması boyun ve omurilik bölgenizde sorunlar yaratabilir. Bunun olmaması için zihninizi olumsuz düşüncelerden uzak tutmanız yararınıza olacaktır.
Ocak ASLAN 2016

Kişiliğinizin tüm olumlu özelliklerini kullanarak, meslektaşlarınız, iş ortakları ve iş ilişkisinde olduğunuz insanların hayranlığınızı kazanabilir başarılı girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Duygusal konularda da fazlası ile dikkat çekeceğiniz durumlar söz konusu geçmişte kalmış eş ya da sevgiliniz hayatınızda yer almak isteyebilir acele kararlar almamalı bu konuyu akışa bırakmalısınız. Bu ay harcamalarınız fazlası ile artabilir ekstra harcamaların da üstüne gelmesi ile ayın son günlerinde ödemelerle ilgili konularda geçici bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza ekstra özen göstermeli zihninizi olumsuz düşüncelerle doldurmadan hareket etmelisiniz. Öğrenci Aslanlar da başarılı olmak için ekstra çaba göstermeleri gereken bir aydalar.

Şubat ASLAN 2016
Bu ay işinizle ilgili seyahatler yapabilirsiniz. İşinizle ilgili gelişmeler beklentilerinizin çok üzerinde gerçekleşebilir. Özellikle petrol demir kömür ile ilgili iş yapan Aslanlar bu alanlarda olağan üstü karlar elde edebilir işinizi geliştirip büyüteceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Bu ay alım satımlar da sizlere şans getirecektir. İş değişikliği yeni bir terfi ya da pozisyon 14 Şubat ve sonrasında gerçekleşebilir. Öğrenci Aslanlarda başarı çıtanızı yükselterek dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. İş hayatınızda gelirleriniz de giderleriniz de yükselecek. Özel yaşamınızda ise keskin kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Mart ASLAN 2016
Bu ay gerçekleşen tutulma ve göksel etkilerle paranızı tahsil etmekte zorlanabilir sorumluluklarınızı yerine getirmekte başkalarından kaynaklanan zorluklarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınızda birlikte iş yaptığınız kişi ve kurumları ikna etmeniz kolay olmayacaktır. Kontrolünüz dışında yaşanacak gelişmeleri toparlamak zaman alacaktır. Ay sonundan itibaren iyileşmeler başlar ve yavaş yavaş işlerinizi yoluna sokmaya başlayabilirsiniz. Yaşanan olumsuzlukları aşmak için kişisel ilişkilerinizi kullanabilirsiniz.

Nisan ASLAN 2016
Bu ay başarı tamamen sizin yaptıklarınızla ilişkili olacaktır. Çaba göstermeden hiç bir şeyi elde edemezsiniz. Eğitim hayatınızda aile bireylerinizin desteğini alarak zorlandığınız alanlarda başarıyı yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili kısa yolculuklar kazancınızın artması için yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise evli Aslanlar için eşten gelecek şanslar söz konusu.

Mayıs ASLAN 2016
Sağlık sorunları olan Aslanlar ayın ilk gününden itibaren güçlerini toplayacak ve sağlıkları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Ailevi konularda fikir ayrılıkları sizin kendi isteklerinizi dayatmanız sonucu gerginlikler yaşanabilir. Dikkatli ve duyarlı olmalı karşıt fikirlere saygı ile yaklaşmalısınız. Ay sonunda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir devam eden birlikteliğinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Mesleki konular da ay sonuna doğru şansınız yaver gidecek ve isteklerinizi gerçekleştirme imkanını yakalayacaksınız.

Haziran ASLAN 2016
Enerjisi yüksek değişim enerjisinin yoğun olduğu bir aydasınız. İşinizle ilgili konularda riskler söz konusu olabilir başkalarına bağımlı kaldığınız konularda modern teknikleri kullanmayı öğrenerek kimseye ihtiyaç duymadan işinizle ilgili kontrolü elinize alabilirsiniz. Ayın son haftasında işinizi değiştirmek yeni bir yere geçiş yapmak gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinize güven eksikliğiniz ilişkinizde sorunların büyümesine ve işin içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olabilir. Bekar Aslanlarda karşı cinsten yoğun ilgi göreceğiniz bir aydasınız. Ne istediğinizi net olarak bildikten sonra kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Temmuz ASLAN 2016
Arkadaşlık dostluk ilişkilerinizin önem kazandığı bir aydasınız. Gerçek dostlarınızın kıymetini anlayacak ve zor günlerinizde yanınızda yer aldıklarının minneti ile yaptığınız hataların farkına vararak ilişkilerinizi düzeltmek için çaba gösterip olumlu ilerlemeler kaydedeceksiniz ve dostlarınızdan gelecek faydalar özel yaşamınızda da yüzünüzü güldürecek. Bu ay iş yükünüz fazlası ile artacak. Artan temponuzdan dinlenmeye vakit bulamayabilirsiniz.

Ağustos ASLAN 2016
Bu ay işinizle ilgili konularda engeller le karşı karşıya kalabilir oldu gözü ile baktığınız işlerinizin iptal olması ile büyük bir şaşkınlık ve finansal olarak zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Üzülmeyin ve azimle çalışmaya devam edin çabalarınızın karşılığında yeni kapılar açılacak ve siz kaybettiklerinizin fazlasını kazanabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda için öfke ve stres kontrolünü yapmalısınız aksi takdirde ani bitişler yaşanabilir.

Eylül ASLAN 2016

Bu ay finansal konularda inişler ve çıkışlar fazlası ile etkili olabilir. Riskli işlerden uzak durmalı var olan işlerinizi geliştirmek için çabalamalısınız. Eğitim hayatınızda da arkadaşlarınızın önerilerini dikkate almak faydanıza olacaktır. Ay ortasından itibaren yatırım fırsatları iler karşılaşabilir arazi gayrimenkul gibi konularda başarılı işler gerçekleştirebilirsiniz.
Arkadaşlarınızın Öneriler size işle ilgili faaliyetlerde çok yardımcı olacaktır. Arazi ve mülk alım ve satımı faydalar sağlayacaktır. Yurt dışı ile ilgili işler ve kişiler meslek hayatınıza yeni bir soluk getirebilir. Siz bebek sahibi olmayı arzuluyorsanız bu ay bunun gerçekleşmesi ile büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Aşkta olumlu gelişmelerin sizi karşıladığı bir aydasınız.

Ekim ASLAN 2016

Ayın ilk günlerinde işinizle ilgili her konuda cesaretle sizlere. Yaratıcılığınızı ortaya koyun ve kazanın. Eski iş ortağı ya da geçmişte iş yaptığınız kişilerle yeniden iş yapmak risk almak kayıplar yaşamanıza neden olabilir dikkatli davranın ve bu tarz bir girişimden uzak durun. Özel yaşamınızda yanlış anlaşılmalar krizlere neden olabilir ön yargılı davranışlar içinde olmamaya özen gösterin ve aşk hayatınızda gizliliğe önem vererek ilerleyin.

Kasım ASLAN 2016

Bu ay her türlü düşmanca kıskanç ve hırslı yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Aksi takdirde durduramayacağınız olayları başlatabilir iş ve özel yaşamınızda hırsınızın kurbanı olabilirsiniz. Mantıkla hareket etmeli ve sizi uyaran dostlarınızın söylediklerini dikkate alarak hareket etmelisiniz. Aslan burcu öğrenciler yeteneklerine göre başarılı sonuçlar alacak ve isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Aşk hayatınızda ise keyifli enerjilerle dolu bir ay siz yeter ki seçimlerinizi kalbinizle yapıp bencilliklerden uzak durarak kararlar alın.

Aralık ASLAN 2016

Bu ay boyunca yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzatabilir kişisel anlamda iç huzurunuzu yakalamak için maneviyatınızı yükseltmek için çaba harcayabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların izlerini yaşamınızdan söküp atabilirsiniz. Ay boyunca işinizle ilgili konularda akılcı yaklaşımlarda bulunmalı kazanmanın şükründen uzaklaşmadan dengeli hareket etmelisiniz. Bu ay Ayak ve göz sağlığınıza özel özen göstermelisiniz.

Başak Burcu

 

Başak 2016 Genel
Olgunluk sakinlik agresif tutumlardan uzaklaşmaya başlayacağınız bir yıl karşılıyor sizleri. Eylül ayına kadar kariyer hayatınızda bazı engellemelerle karşılaşacak olsanız da iş hayatınızda perde arkasında iyi bağlantılar kurmak için gayet elverişli durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu sene iş hayatınızda oldukça fazla rekabet edecek ve çabalarınızın karşılığını Eylül ayında başarılı bir şekilde almaya başlayacaksınız. 2014 senesinin ortasından beri sizleri fazlası ile bunaltmış olan ilişkilerinizdeki sıkıntılar, Şubat ayından itibaren yok olmaya başlayacak ve Eylül ayından sonra karşınıza hem kariyer hem de ilişkiler anlamında fırsatlar çıkacak. Ufkunuzun genişlediği Yabancı ülkeler ve yabancılar ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir yıldasınız. Yılın ilk 9 aylık kısmında kaybettiğiniz yaşama sevincini yeniden kazanacak ve yönetmeyi öğrenebilmenin getirdiği güzellikleri deneyimlemeye başlayacaksınız. 4 evinizde ki öğretmen Satürn ev, aile mülk gibi konularda yaşanacak gelişmeleri beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan aile bireylerinizle ilgilenebilir yeni bir ev alabilir ev değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Kardeşleri ile sorunlar yaşayan Başaklar haksızlığa uğradıkları konularda haklarını hukuk yolu ile elde edebilecekleri bir yıldalar.

Başak 2016
Aşk ve İlişkiler

Bu sene aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor sorunlu ilişkileriniz sonlanıyor ve siz ne istediğiniz bilen tavrınız yükselen enerjinizle doğru insanla hayatınızı birleştirebileceğiniz şanslar elde ediyorsunuz. Artık geçmişin olumsuz izlerini yüreğinizden zihninizden silip atmanın zamanı geldi. Yeni başlangıçlar mutlu ve uyumlu bir ilişki sizleri beklemekte. İkili ilişkilerinizde yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketlerinde dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Özellikle Mart Mayıs Ağustos ve Eylül ayları aşk hayatınızda keyifli gelişmelerin gerçekleşebileceği güzel dönem. Evli Başaklar içinde en romantik aylar Şubat Mart Ağustos ve Kasım ayları. 2016 boyunca aşkta kalıcı ve olumlu etkilerle karşı karşıyasınız yeter ki başkalarının etkisi altında kalarak kararlar almayın.

Başak 2016
Kariyer ve Finans

Burcunuzda ilerleyen büyük iyilik Jüpiter sizlere başarı getiriyor iş ve eğitim hayatınızda yeni yönelimler organize edilmiş girişimler ve iş birlikleri büyüme ve kazancı beraberinde getirecek sizlere. Kendinize güvenerek hareket etmeli ve büyük hedefler için parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Hukuk doktora turizm ithalat ihracat işleri ile iglili konularda şans sizden yana karşılaşacağınız olanakları başarıya çevirecek güce sahipsiniz. Yurt dışı ile ilgili eğitim planlarınız varsa bu yıl bunu gerçekleştirebilirsiniz. yapmak, Eylül 2016 yılına kadar Jüpiter'in desteği yararlanabilirsiniz. Devlet le iş yapan Başaklar da çıkarılacak kanunlarla meslek hayatınızda rahatlamalar yaşayabilir zorlandığınız konularda kolaylıkla ilerleyebilirsiniz. Bu yıl başarılı olmak için güvenliğinize çok önem vermeli sadece güvene dayalı profesyonellikten uzak yaklaşımlarla iş hayatınızı yönlendirmemelisiniz.

BAŞAK burcu için dikkat edilmesi gereken tarihler

16 Şubat Mart 12 kadar olan süreçte mali konularda risk almaktan uzak durmalı kişisel güvenliğinize her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Büyük yatırımlar ve önemli kararlar zaman dilimi içinde alınmamalıdır. Ay Aslan, Kova yada Koç burcunda olduğunda sakin davranmalı ve mümkünse uzun seyahat ve yolculukları yapmamalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Başak 2016 Sağlık
Bu sene eskiden geçirdiğiniz sağlık sorunlarının tekrarını yaşamamak için periyodik sağlık kontrolünden geçmeniz faydalı olacaktır. 11 Ağustosa kadar zihinsel rahatsızlıklar boğaz sindirim problemleri gastrit gibi sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız.

Ocak BAŞAK 2016
Bu ay işinizle ilgili konularda yaratıcı yönleriniz adeta bir sanatçı edası ile işinize yansıyacaktır. Mali konularda küçük ama olumlu yönde iyileşmelerle sorunlarınızı aşmaya başlayacaksınız. Ortaklıkları olan Başaklar ay ortasında sorunlarla karşılaşabilir ve akılcı diplomatik yaklaşımlarla bozulan ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir karlı duruma geçebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde de borç alacak dengesine dikkat etmeli verdiğiniz paraların geri ödenmeyeceğini bilerek arkadaşlarınızla finans konularında alışverişlerinizde dikkatle kararlar vermelisiniz.

Şubat BAŞAK 2016
Bu ay yeni bir araç alabilir aracınızı değiştirebilirsiniz. Mali konularda yaşadığınız gelişmeleri gizli tutmalı işinizle ilgili konularda her fikrinizi ulu orta paylaşmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili konularda başarı çıtanızın yükseldiği bir aydasınız. Bu olumlu etki eğitim hayatınızda da geçerli başarılarınız takdir edilecek. Başarınızın takdiri olarak ödüllendirilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise belirsizlikler sona eriyor.

Mart BAŞAK 2016
Evli Başaklar aşk ve aile hayatınızda inişli çıkışlı bir ay sizleri karşılamakta. Eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir sizden uzaklaştığı endişesi ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Küçük meseleleri büyütmemeli anlayışlı yaklaşımlarınızla ilişkinizde yapıcı bir tutum sergilemelisiniz. Bu ay işinizle ilgili konularda doğruluğundan emin olmadığınız işlerin içinde yer almamaya ekstra özen göstermelisiniz. Bekar Başaklar sizler de sürpriz gelişmeler le hayatınızın aşkını bulabilirsiniz.

Nisan BAŞAK 2016
Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Orta yaş ve üzeri başaklar dizlerinizde ki ağrıları dikkate almalısınız. Ayın ilk döneminde dizlerinizle ilgili bir operasyon geçirebilir başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Aile çocuklar ve eve ait konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri fazlası ile mutlu edecektir. İş hayatınızda ise kararlarınızda temkinli olmalı ayrıntılara her zamankinden fazla önem vermelisiniz.

Mayıs BAŞAK 2016
Büyük iyilik Jüpiter ve Rahu nun 12nci evinizi ziyareti hayatınızla ilgili önemli bir dönemecin habercisi. İşinizle ilgili aklınızı yeteneklerinizi engellemelere rağmen ortaya koyarak mutlak başarıyı yakalayabileceğiniz özel bir aydasınız. Özveri=Başarı. Özel yaşamınızda ise evli Başaklar gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilir ilişkinizi bozma çabası içinde olan insanların entrikaları iler karşı karşıya kalabilirsiniz. Eşinizle iletişime önem vermeli ve birlikte hareket ederek oynanmak istenen oyunu bozmalısınız. Bu ay yatırım yapmaktan kredi başvurularında bulunmaktan uzak durmalısınız.

Haziran BAŞAK 2016
Siyasetle ilgilenen Başaklar için başarılı bir ay olacak Haziran. Hızlı değişimler siyasi anlamda ön plana çıkmalarına yardımcı olacak. İş ve eğitim hayatınızda sorumluluklarınızı yerine getirmekte isteksiz olabilir kendinizi baskı altında hissederek nedensiz bir tembellik içinde olabilirsiniz aman dikkat. Bu size pahalıya mal olabilir. Özel yaşamınızda ise olumlu enerjiler söz konusu arkadaşlar aile ve aşk ay boyunca sizleri mutlu etmeye yetecek. İş ve eğitim hayatınızda şansınıza güvenerek hareket etmemeli ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele etmelisiniz.

Temmuz BAŞAK 2016
Ayın ilk 10 günü aile ve iş hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı yapıcı bir tutum içinde olmalı fevri davranışlar sergileyip bağları kopartacak tarzda yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Aile içinde yaşanacak çatışmalar iş hayatınıza da başarısızlık olarak yansıyacaktır. İş ve finansal konularda rakiplerinizle yarış içinde olmadan bireysel olarak yapmanız gerekenlere odaklanın ve kazanın. Önemli yatırımlar için acele kararlar vermemeniz gereken bir aydasınız. Ay ın son haftası evli Başaklar eşinizle kıskançlığa bağlı tartışmalar huzurunuzun kaçmasına neden olabilir.

Ağustos BAŞAK 2016

Bu ay beklentilerinizi gerçekleştirmek için daha fazla mücadele etmeli işinizle ilgili konularda kararlarınızı netleştirip tereddütlerden uzak kalarak hareket etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ayın ilk yarısı sorunlar yaşanabilir yanlış teşhis sonucu kısa süreli bir panik yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin bu geçici bir durum olacaktır. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir gerçekleşecek yüzleşmelerle tam anlamı ile rahatlayıp var olan ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz.

Eylül BAŞAK 2016
Bu ay iç huzurunuzu dengelemekte zorlanabilir belli alışkanlıklarınızdan kendi kendinize rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu surum sizleri kişisel gelişimle ilgili konulara yönlendirip başarılı sonuçlar almanıza katkıda bulunabilir. İşinizle ilgili konularda azimli çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir aydasınız. Ekip çalışmaları iş birlikleri güçlendirecek sizleri. Öğrenci Başaklar kendinize olan güveniniz yeteneklerinizi başarı ile ortaya koyup takdir edilmenizi sağlayacak.

Ekim BAŞAK 2016

Maddi ve mesleki konularda istikrarlı bir ay karşılıyor sizleri. Yeni bir şeyler yapabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Sağlığınız la ilgili konularda yaşanacak gelişmelerde enerjinizi yükseltecektir. Ay boyunca aşk ve iş hayatınızda şans sizinle ilerleyecek. Evli Başaklar aileye yeni katılacak bir bebekle mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz. İyi şans sizlerle. Bekar Başaklar bu ay yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kasım BAŞAK 2016
Düşmanca davranışlarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız. Özellikle iş hayatınızda size zarar vermek isteyen kişilere karşı dikkatli olmalı çalışma arkadaşlarınızın her birine güvenerek hareket etmemelisiniz. Dolduruşa gelebilir kendi söylediklerinizin esiri olarak kayıplarla karşı karşıya kalabilirsiniz dikkatli davranın. Ayın 2nci yarısında her şey normale dönecektir. Fakat siz yine de ay boyunca kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin ve fevri olmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ise birlikte olduğunuz insanın desteği sizleri güçlü kılacak.

Aralık BAŞAK 2016
Bu ay sizler için karışık etkilerle dolu. Özellikle iş hayatınızda duyacağınız her şeyi dikkate alın ve çalışmalarınızla ilgili istihbarat yaparak tedbirli davranın. Finansal konularda zarar görmenizi isteyen kişilerin yanlış yönlendirmelerine karşı uyanık olmalısınız. Şansınız yükseliyor ve siz kazanmaya başarınızla adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız bunu bu ay içinde gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bencilce yaklaşımlardan tek taraflı isteklerden uzaklaşmanız olası sorunların da ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır.

Terazi Burcu

 

Terazi 2016 Genel

Son bir kaç yıldır pek çok farklı nedenden dolayı zorlandınız hayal kırıklıkları biri bitmeden bir diğerinin başladığı sıkıntılarla karşılaştınız. Şubat ayından itibaren rahatlamalarla hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bir yıl 2016 Eylül ayına kadar olan dönem iş hayatınızda olumlu enerjileri getirecek sizleri. Yeni kısa süreli kaynaklar kendinizi finansal olarak toparlamanıza katkıda bulunacak. Eylül ayından öğretmenlik başta olmak üzere kariyer fırsatları doğacak sizlere. Aşk hayatınızda tek tük ilişki fırsatlarıyla karşılaşmış olsanız da, bu anlamda Şubat ayından itibaren daha sağlam ilişkilere adım atabilecekler. Şubat ve Temmuz ayları arasında arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanıyor iyi gün dostu ve samimi olmayan fırsatçı arkadaşlara dikkat etmelisiniz. Genel anlamda, uzun vadede maddiyat konusunda tam olarak rahatlayacağınızı söyleyebilmek güç fakat yıl ilerledikçe bu alanda önemli gelişmeler söz konusu olacak sizler için. 2016 zorluklarla beraber büyük sevinçleri de getirecek sizlere. Eğitim hayatınızda yabancı dil eğitimine başlayabilir ertelediğiniz bir sınav ya da eğitim programına katılabilirsiniz. Öğretmen Satürn iletişimle ilgili konularda zorluklarla birlikte kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatların doğmasına da vesile olacaktır. Öğretmen Satürn kolay kolay ruh halinizde esen melankolik halden uzaklaşmanıza izin vermese de kişisel gelişiminizle ilgili pek çok değişim sizleri karşılayacak. Özel yaşamınızda çalkantılı ilişkilerden yorulan ruhunuz daha sakin ve kararlı olmanın getirdiği doğru kararları beraberinde getirecek sizlere. Sağlığınızla ilgili konularda Eylül 2016 ya kadar, düzenli bir yaşam tarzı benimsemeye çalışmalı sağlığınızla ilgili kontrolleri ihmal etmeden gerçekleştirmelisiniz. Komplikasyon durumlarında başka bir doktorun daha görüşüne başvurmanız doğru teşhis konulmasında yardımcınız olacaktır.

Terazi burcu için dikkat edilmesi gereken tarihler
Ay Aslan, Akrep, Kova ve Boğa da olduğunda kararlar almamalı yatırımlardan uzak durmalısınız. Bunun yanı sıra, Jüpiter veya Satürn Retro geri hareketi sırasında yeni başlangıçlardan uzak durmalı önemli iş anlaşmalı yapmamalısınız. çabalar başlıyor kaçınmaları ve onların 17 Nisan 13 Temmuz arasında iş ve özel yaşamınızla ilgili herhangi bir risk almamalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Terazi 2016
Aşk ve İlişkiler

Uranüs, yenilikleri beraberinde getirecek sizlere. önümüzdeki 2 yıl için 2016 ve 2017 Devrimci Uranüs Öğretmen Satürn ile bir üçgen oluşturacak. Bu etki aşk hayatınıza evliliğinize yeni bir düzen uyum ve denge getirecek. Her şekilde ilişkinizi geliştirecek enerjiler söz konusu. Ocak ayında geri harekette olacak iletişimin efendisi Merkür yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Durduk yere huzurunuzu kaçıracak problemler yaratmamalısınız. 17 Nisan ve 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında ilişkinizle ilgili konularda dikkatli olun! 3ncü şahısların ilişkinize müdahale etmelerine izin vermemeli ilişkinizi koruyan bir tavır içinde olmalısınız. Eylül ve Aralık aylarında ise bekar Teraziler son derece romantik ve tutkulu beraberliklere adım atabilirler.

Terazi 2016
Kariyer ve Finans

Bir kaç senedir kazançlarınızda ve iş hayatınızda ciddi düşüşler yaşadınız. 2016 nın ilk yarısında bazı kısıtlamalar engeller gecikmeler dikkatli olmanız gerekliliğini beraberinde getirmekte. Yılın ilk yarısı kazanımlarınızı arttırmak için girişimci davranmalı yüzünüze kapanan kapıları aralamak için mücadele etmelisiniz. Mars Retro geri hareketi para evinizi etklileyecek. Ocak Şubat Haziran Temmuz ayları finansal çözümler konusunda yaratıcı olmalı risklerden uzak durarak bildiğiniz işlerde ilerleme kaydetmek için mücadele vermelisiniz. Mars'ın Retro geri hareketi sırasında para kazanmak için akılcı yaklaşımlar ve gerçekçilikle hareket etmelisiniz. Negatif etkisine gelince Mars geçmişle ilgili borçları gündeme getirebilir. Finansal konularda Eylül 2016 dan itibaren ciddi gelişmeler yaşayabilir kazancınızı arttırırken iş hayatınızda kalıcı başarılar elde edebilirsiniz.

Terazi Sağlık 2016
Sevgili teraziler yıl boyunca gözlerinize baş ağrılarına ve eklemlerde ağrılara karşı dikkatli olmalısınız. Stres bu bölgelerde sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir Düzenli egzersiz sağlıklı bir beden için sizlere yardımcı olacaktır.

Ocak TERAZİ 2016
Ayın ilk yarısı kazançlarınızı arttırmanız için olumlu şartları beraberinde getirebilir sizlere. Bekleyen işlerinizi tamamlayabilir önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Büyük projeleri uygulamaya geçmek için beklemede kalmalısınız. Merkür geri hareketi sizin dışınızda yaşanacak gelişmelerden dolayı engellere neden olacaktır. Uzun zamandır elinizden çıkarmak için çabaladığınız gayrimenkul satışını ay sonunda gerçekleştirebilirsiniz. Merkür geri hareketi ay boyunca Akraba ve arkadaşlarınızla kavgalara neden olabilir. İletişim sağlamanız oldukça güç olacaktır. Anlayışsızlık ve ön yargı huzursuzluk ve stresin başlıca nedeni olacaktır.

Şubat TERAZİ 2016
Ay’ ın ilk günleri iş ve eğitim hayatınızda kendinizi huzursuz hissedebilir iletişim kurmakta zorlanarak sinir sistemi ve midenizle ilgili sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Endişelerinizden uzaklaşmayı öğrenmeli arkadaşlarınızla ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstermelisiniz. Ay boyunca kadın arkadaş ya da meslektaşlarınızdan göreceğiniz destek şartlarınızı iyileştirmenize yardımcı olacaktır. Bu ay boyunca iş ya da özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almayın.

Mart TERAZİ 2016
Karışık etkilerle dolu bir ay karşılıyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda baskılarla karşılaşabilir sorunları çözme konusunda zorlanabilirsiniz. Stres bünyenizi zayıf düşürebilir dikkatli davranın. Ay ortasından itibaren finansal konularda tatmin edici gelişmeler iyileşmeler yaşanabilir. Sorumluluklarınızın arttığı temposu yüksek bir ay sizleri karşılarken gerçek dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin ve hiç kimsenin sağlığınızı bozacak kadar sizi üzmesine izin vermeden hareket edin. Bu ay iş değişikliğinden de uzak durmalısınız.
Nisan TERAZİ 2016
Bu ay pek çok başarı elde edebilir planlanmış stratejilerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Finansal kazançlarda kendi emeğiniz ve seçimlerinizle sizlere gelecektir. Önemli çalışmalarınızı bu ay gündeminize alıp özveri ile başarıya ulaşabilirsiniz. Bu ay dinsel öğretiler ve geziler gerçekleştirebilir maneviyatınızı güçlendirerek kendinizi daha dinamik ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Mayıs TERAZİ 2016
Bu ay ev ve iş hayatınızda bir takım sorunlarla karşılaşabilir her zaman olağan karşıladığınız konularda tepkisel davranışlar içinde olabilirsiniz. İşinizle ilgili her konuda şansınızı sonuna kadar kullanmalı iş birlikleri ile güçleneceğinizi bilmelisiniz.
Finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilirsiniz yatırımlarla ilgili konularda dikkatli davranın aceleci davranmamalısınız. Bu ay hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay yeni bir işe başlamak için acele etmeyin. İşinizle ilgili konularda artan harcamalarınızı karşılamak için bunalabilirsiniz bu duygu yasadışı işlere bulaşmanıza neden olmasın.

Haziran TERAZİ 2016
Bu ay aşk hayatınızda iniş çıkışlar yaşanabilir. Çocuklarla ilgili konularda evli Teraziler iletişim sorunları yaşayabilir eğitim hayatları ile ilgili konularda sorunları aşmak için sabırlı ve anlayışlı davranmalısınız. İş hayatınızda başarı elde etmek için iletişim ve iş birliklerine önem vermelisiniz. Aşk hayatınızda ise dikkatli olmalı anlık kızgınlıklarla kararlar almamalı sevdiğiniz insanla sen ben üstünlüğüne girmemelisiniz.

Temmuz TERAZİ 2016

Bu ay iş ve özel yaşamınızda bir adım atmadan önce iki kez düşünün. Özellikle iş hayatınızla ilgili kararlarda esnek olmaya çalışın. Arkadaş ve yakınlarınızla ilişkilerinizde ön yargılı olmayın. Bu ayın ortasında iş hayatınızda önemli gurur duyacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru alkol ve ilaç kullanımına bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu ay işinizi değiştirmek için planlarınızı başarı ile uygulayın.

Ağustos TERAZİ 2016

Bu ay iş hayatınızda rakiplerinizi arkanızda bırakacak başarıyı yakalayacaksınız. İyi şeyler sabırla hareket etmenin mükafatı olacak sizlere. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle konuşmak için acele etmeyin doğru zamanı bekleyin. Zihinsel stres de bu ayda sizleri rahatsız edebilir. Bu ayın ortasında yeni bir araç satın alabilir ve mülkiyet yatırım için elverişli şartlarla karşılaşabilirsiniz.

Eylül TERAZİ 2016

Ayın ilk 10 gününde şans yanınızda iş ve eğitim hayatınızda isteklerinize ulaşabilirsiniz. Keyif almadığınız konulardan ay boyunca uzak durmaya çalışmalısınız. İşyerinizde çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi sıcak tutun. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmalısınız. Bir anlık tutku gizli bir ilişkinin başlangıcına neden olabilir ve bu size pahalıya patlayabilir. Ay sonuna doğru işinizle ilgili konularda alternatif gelir kaynakları elde edebilirsiniz.

Ekim TERAZİ 2016

Bu ay emek verdiğiniz her şeyin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bu ay kardeşlerinizden gelecek destek şansınızı güçlendirilmesinde size yardımcı olacaktır. Bazı beklenmedik kazançlarda bu ayın getirileri arasında. sizin için tahmin edilmektedir. Bu ay alım satımlar için uygundur. Bu ay aşkta yüreğinizi coşturarak enerjiler sizinle.

Kasım TERAZİ 2016

Bu ay annenizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Eş yada sevgilinizle de ideolojik farklılıklar sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Aynı etkiler kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla yaşanabilir anlayışlı davranın. İş hayatınızda sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazı önemli kararlar alırken sezgilerinizi dikkate almaya gösterin. Anlaşma ve sözleşmelerde okumadan herhangi bir belgeyi imzalamayın.

Aralık TERAZİ 2016

Öğrenciler için şanslı bir ay. Burs kazanabilir sınavlarınızın tümünde başarılı olabilirsiniz. İş hayatınızda yurt dışı ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay aile hayatınızda sorunları büyütmemeye özen gösterin. Küçük seyahatler de bu ay kazançlar sağlamanıza katkı sağlayabilir.

Akrep Burcu

 

Akrep 2016 Genel

Sevgili Akrepler son bir buçuk yıldır olağanüstü zorluklar ve sorumluluklar la baş etmek zorunda kaldınız. Bu durum, 2016 yılında da devam edecek ancak Eylül’den sonra kariyer hayatınızda iyileşmeler yaşanmaya başlayacak. Özellikle maddi imkânlarla ilgili konularda şans Eylül ayıyla birlikte yüzünüze gülmeye başlayacak ve finansal olarak istikrarınız artacak. Ev ve özel hayatlınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekecek ve Mayıs’la Haziran ayları arasında ilişkiler konusunda sizlere yeni bir pencere açılacak olsa da, daha çok iş ve öğrenim hayatınıza yoğunlaşmanız gerekecek. Yıl boyunca aşırı eleştirel davranışlardan olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde anksiyete sinirsel tansiyon gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermeli bilinç altınızda yer etmiş fobi ve korkularınızı yenmek için gayret göstermelisiniz. Ağustos ve Eylül 2016 sürecinde iş ve özel yaşamınızla ilgili kararlar almamaya özen gösterin yanılgılar kayıplara özel yaşamınızda bitişlere neden olabilir. Mars geri hareketlerinin olduğu dönemde ‘’Bu geçişleri www.astrodeha.com dan günlük burç yorumları ve makalelerimi okuyarak öğrenebilirsiniz. Sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız akut hastalıklar, enfeksiyonlar, yaralanmalar, yanıklar yaşanabilir. Ocak Şubat ve Haziran Temmuz aylarında özellikle dikkatli olun!

Akrep 2016
Aşk ve İlişkiler
Mistik gezegen Neptün büyüleyici aşk hikayelerinin peşinde koşmanıza neden olabilir ve buna bağlı hayal kırıklıkları yaşatabilir sizlere. Ağustos ayına kadar ilişkilerinizde dikkatli olmalı gelip geçici ilişkilere kapılmadan hareket etmelisiniz. Ocak Şubat ayları ve Haziran Temmuz aylarında dikkatli olmalı baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. 25 Ağustos sonrasında tutkulu, enerjik ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Mart ayında evli Akrepler eşle anlayış eksikliği ciddi zorlanmalara neden olabilir. Anlık kararlar almamaya özen gösterin ve öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın. Sabır zor günleri atlatmanız için yardımcınız olacaktır. Ani kararlar ilişkiyi bitirirken yüreğinizde yıllarca taşıyacağınız pişmanlıkları da beraberinde getirebilir!

Akrep 2016
Kariyer ve Finans
Öğretmen Satürn para evinizde etkili enerjileri ile sizleri zorlayacak. Geçtiğimiz seneye göre daha fazla çalışmalı sorumluluk almaktan korkmadan hareket etmelisiniz. Başarıyı yakalamak için kendinize yeni
çalışma stratejileri belirlemeli ve yenilikçi yaklaşımlar içinde olmalısınız. Ancak bu sayede istediklerinizi elde edebilirsiniz. Öğretmen Satürn sizlere nasıl tasarruf edeceğinizi paranızı nasıl yönetmeniz gerektiği bilincini kazanmanızı sağlayacak sizlere. Yılın ilk yarısı ortaklıkları olan Akrepler önemli yatırımlar gerçekleştirebilirler. Ağustos ayından itibaren ise bireysel girişimleriniz olumlu sonuçlar olarak geri dönecektir sizlere.

Akrep SAĞLIK 2016
Bu yıl diğer yıllara nazaran fiziksel rahatsızlıklarınız minimal ize olacak. Yorgunluğu dengeleyebildiğiniz öfke kontrolü yaptığınız takdirde. Gerginlikler ve öfke patlamaları tansiyon mide ve kalple ilgili sağlık sorunlarına neden olabilir. Şubat ve Mart aylarında olası kazalara dikkat etmeli araç kullanırken temkinli olmalısınız. Kaval kemiğinizle ilgili sorunlar söz konusu olabilir.

Akrep burcu için dikkat edilmesi gereken tarihler.
Ay İkizler burcunda olduğunda seyahatten kaçının. İş ve özel yaşamınızda Ay Aslan, Akrep ve Kova burçlarında olduğunda önemli kararlar Yeni şeyler, yeni fırsatlar satın almalar anlaşmaları da 1 Ocak 9 Ocak 7 20 Mart 25 Nisan 6 mayıs 20 Temmuz 19 Eylül
29 Kasım 22 Aralık ve 5 Ocak 2017 tarihleri arasında yapmamalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Ocak AKREP 2016
Hayatınızda iş aşk ve finansal konularda aradığınız pek çok cevabı bulabileceğiniz bir aydasınız. Ailevi konularda kendi yakınlarınızla güven problemleri yaşayabilir ilişkilerinize sınırlandırmalar getirebilirsiniz. İş hayatınızda ise Merkür geri hareketi elektronik eşyalar zamanında yetiştirilemeyen işler yüzünden zorlanmalara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise ay boyunca durağanlık hakim olacaktır. Fakat siz zihninizi kemiren soruların cevabını bulabilmiş olmanın huzuru ile iş hayatınızla ilgili konularda daha dikkatli davranışlar içinde olabileceksiniz. Eğitim hayatı devam eden Akrep’ler de ay boyunca adaptasyon sorunu ile baş etmekte zorlanabilirler.

Şubat AKREP 2016
Bu ay büyük iyilik Jüpiter rahu ile birlikte sizleri zorlayabilir. Para, maliye ve yönetsel işlere ilişkin eksiklikleri tamamlamak için ciddi anlamda mücadele verebilirsiniz. Bu ay yeni bir iş kurmak ya da finansal yatırımlardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Aksi takdirde maddi kayıplarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tahammül gücünüz oldukça zayıftır tek başına kalma isteğinizin yükselmesi ilişkinizde ciddi krizlere yol açabilir.

Mart AKREP 2016

Bu ay sağlık sorunlarınızla ilgili gelişmeler olumlu yönde ilerleyebilir. İş hayatınızda ise siz teknik konular ve yazılımlarla ilgilenen bir mesleğe sahipseniz önemli kazanımlar elde edebilir iş hayatınızda başarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Ay boyunca arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanacak ve onlardan gelen faydalar söz konusu olacak sizler için. Kişisel anlamda harcamalarınız artması evli Akreplerin sorunlar yaşamasının da kaynağı olabilir. Giderlerinizi kontrol altında tutmaya çalışın. artabilir. Ay sonunda annenizle ilgili sorunlarla ilgilenebilirsiniz.

Nisan AKREP 2016

Bu ay mesleğinizle ilgili gelişmeler sizleri memnun edecektir. Uzun zamandır arzuladığınız gayrimenkule sahip olabilir. Biriken kazanımlarınızı akıllı yatırımlarla yükseltebilirsiniz. Ailevi konularda da olumlu enerjiler sizlerle birlikte. Eğitim hayatınızda da şans sizlerle ay boyunca zorlandığınız konularda destek alabilir zayıf olduğunuz konularda başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz.

Mayıs AKREP 2016
Bu ay kazanmak için şansınız sizleri desteklerken sizler de kendinize yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Ay ın ilk yarısı iş değişikliği ya da var olan imkanları büyütme fırsatını yakalayabilir finansal anlamda rahatlayabilirsiniz. Ay’ın 2nci yarısında ise yatırımlardan kredi başvurularından uzak durmanız akıllıca olacaktır. Bilmediğiniz işlerden uzak durmalı yeni tanıdığınız insanlarla iş birliği yapmadan önce iki kez düşünmelisiniz.

Haziran AKREP 2016

Bu ay boyunca karşınıza cazip tekliflerle gelecek olan kişilere dikkat etmeli riskli yatırımlardan borsa hisse senedi gibi uzak durmalısınız. Başlarken farkına varamayacağınız pek çok şey ciddi kayıplara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise kararsızlığınız birlikte olduğunuz insanın sizden uzaklaşmasına ve ilişkinizin sarsılmasına neden olabilir. Ona gereken zamanı ve değeri vermeniz gereken bir aydasınız.

Temmuz AKREP 2016

Bu ay maddi manevi kazanımlarınızda kaybettiklerinizde sizin için tatmin edici olmayabilir. Özellikle iş hayatınızda kararlar alırken akılcı yaklaşımlar içinde olmaktan uzaklaşabilir genel bir bıkkınlık hali ile iş ve eğitim hayatınıza gereken önemi vermeyebilirsiniz. DİKKATLİ olun sonunda kaybettikleriniz size pahalıya patlayabilir. Özel yaşamınızda ise eşinize karşı aidiyet duygunuzun zayıflaması sizi farklı ilişkilere yönlendirebilir.

Ağustos AKREP 2016

İş ve eğitimle ilgili konularda şans sizden yana. Arkadaşlarınızdan gelecek fikir ve önerilere açık olmalı zamanı kazanca çevirebileceğiniz imkanları kaçırmamalısınız. Uzun süredir sağlık sorunları ile uğraşan Akrepler bu ay yaşayacağınız gelişmelerle tamamen sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantizm tutku ve heyecan ruhunuzu aşk ateşi ile sarabilir.

Eylül AKREP 2016
Bu ay pek çok yeni plan ve uygulamayı hayata geçirebilir başarılı sonuçlar elde edebilir yaptığınız mesleğe göre şöhreti yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda başka bir ülkeye gidebilir yaşam standartlarınızı yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli görüşme ve toplantılarınızı ay boyunca gerçekleştirebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Ekim AKREP 2016

Yasal sorunlarla uğraşan Akrepler bu ay bunları çözüme kavuşturabilir. Finansal kısıtlamaların ortadan kalkması ile rahat bir nefes alabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda kişisel girişimlerinizde gizliliğe önem vermeli yeni tanıdığınız insanlarla samimiyet dengesini sağlayarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkinizde sorunlar ondan kaynaklanabilir.

Kasım AKREP 2016

İşinizle ilgili konularda yaratıcılık ve ileri görüşlülüğünüz sayesinde önemli bağlantılar ve bunun getirisi kazançlar elde edebilir. Uzun süreli güçlü iş birlikleri yapabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Akrepler sınav ve yarışmalarda önemli başarılar elde ederek pek çok ilki bu ay içinde gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sıkıntıların hafiflemesi ilişkinizi daha iyi bir hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Aralık AKREP 2016

Bu ay beklenmedik olaylar la karşılaşabilirsiniz. Bunlar olumlu da olabilir olumsuz da tamamen geçmişte yaşatıp yaşadıklarınızla ilişkili konular gün yüzüne çıkacaktır. Paniğe kapılmadan yaşananlar karşısında duyarlı ve sakin bir tutum içinde olmalısınız. Ailevi konularda ise babanız ve babanızın hayatı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yıkıcı bir tutumdan uzak durmanız gereken bir aydasınız.

Yay Burcu

 

Yay 2016 Genel

Sevgili Yaylar geçtiğimiz yıldan bu yana gelir ve kariyer anlamında ciddi engellemelerle karşılaştınız. Bu durum Şubat ayından sonra daha iyi bir hal almaya başlayacak ve 2016’nın Eylül ayından itibaren çok daha olacak sizler için. Eylül ayına kadar ailevi meseleler konusunda endişeleriniz yükselebilir ancak Eylül ayıyla birlikte bu sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Aşk hayatınızda ilişkiler konusunda, şayet hali hazırda bir ilişki içerisindeyseniz büyük bir değişiklik yaşamayacaksınız. 2016’nın ilk aylarında maddi konularda bazı tartışmalar söz konusu olabilir. Bu sene rakiplerinizi elemek konusunda önemli aşamalar kaydetmeye başlayacaksınız. Burcunuzda seyrine devam Öğretmen Satürn sizlere daha derin düşünebilmeyi sabırlı ve disiplinli olabilmeyi öğretecek. Başarılı olabilmeniz için iş ve eğitim hayatınızda hedeflerinizi belirleyip odaklanmanız şart. Yavaş ama emin adımlarla zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Yıl boyunca kronik sağlık problemlerinizin nüksetmemesi ve ilerlememesi için sağlığınıza fazlası ile önem göstermelisiniz. Öğretmen Satürn sizleri pek çok olumsuz alışkanlığınızdan uzaklaşmanız içinde iradenizi güçlendirecek. Bu yıl sigara tiryakisi iseniz bırakabilir tırnak yeme alışkanlığınız varsa bu durumdan kurtulabilirsiniz. Bu yıl yeni fırsatlar ve başarı şansınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Akılcı yaklaşımlar ve disiplin başarının anahtarı olacak sizler için. Gökyüzü pek çok kişinin desteğini alabileceğiniz durumlara da işaret etmekte bu yıl mesleğinize bağlı olarak pek çok dernek, vakıf, siyasi parti, kulüp gibi kuruluşlarla iş birlikleri gerçekleştirebilir olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Önemli çevrelerle iletişim kurabilir arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz.

Yay 2016
Aşk ve İlişkiler
Devam eden ilişkileri olan Yay’lar ilişkilerine daha fazla emek vermek durumundalar
Güveni özveriyi daha güçlü hale getirmeli fedakarlıkların tek taraflı yapılmayacağını kabullenerek hareket etmelisiniz.
Bencillik ilişkisi devam eden Yay’ lara çok şey kaybettirebilir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı eş ya da sevgilinize yapmamalısınız. Mars, Retro geri hareket dönemleri ilişkinizle ilgili hassasiyetlerin ön plana çıkacağı zamanlardır. Dikkatli ve duyarlı olmalısınız. Gezegen geçişleri ve geri hareketlerini www.astrodeha.com günlük burç yorumları bölümünden ve makalelerimden takip edebilirsiniz. Yılın ilk 9 aylık sürecinde cinsel dürtüleriniz farklı ilişkiler yaşama eğilimi içine girmenize neden olabilir DİKKAT! Anlık hevesler emek verilmiş bir ilişkiyi DARMADAĞIN edebilir! Özellikle 27 Nisan 22 Mayıs tarihlerinde bu duygunun sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bekar ve ilişkisi olmayan Yaylar için ise Mayıs ayından itibaren romantik ilişkiler kalıcı beraberlikler söz konusu olabilir.

Yay 2016
Kariyer ve Finans
2016 sizler için kariyerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz özel bir yıl olabilir. Ciddi ve disiplinli davrandığınız takdirde. Yıllardır üzerinde çalıştığınız bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Kendinize ama küçük ama büyük hedefler belirlemeli ve bu yolda mücadeleci ruhunuzu tüm gücü ile ortaya koyarak ilerleme gayreti içinde olmalısınız. Bu yıl otorite konumunda ki kişilerle diyaloglar kurabilir mesleki konularda onların desteğini alabilirsiniz. Sizler başarısızlığı da gördünüz başarıyı da şimdi olgunluğunuzu mesleğinize yansıtma zamanı. Mart ve Mayıs Ağustos ile Eylül 2016 tarihlerinde sizin dışınızda yaşanan pek çok gelişme krizlere neden olabilir. İletişim gezegeni Merkür’ün geri harekette olduğu zamanlarda da dikkatli olmalı yeni anlaşma sözleşme ve başlangıçlardan uzak durmalısınız.

Yay 2016 Sağlık
Bu yıl kan değerlerinizle ilgili sorunlar ve gıda zehirlenmelerine dikkat etmelisiniz. Karaciğerleriniz ve gözlerinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu sene sonlarına doğru gözlük kullanmaya başlayabilir gözünüzle ilgili küçük ama etkili operasyonlar geçirebilirsiniz.

Yay burcu için dikkat edilmesi gereken tarihler

Ay Aslan Akrep ve Kova burçlarında olduğunda sakinliği kaybetmemeli iş ve özel yaşamınızda hamle yapmak için acele etmemelisiniz. Önemli kararları da bu zaman dilimi içinde almamaya özen gösterin. Mali konularda yatırımlar anlaşmalar sözleşmeler le ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. 15 16 Mayıs 20 Temmuz 15 Ağustos 17 Aralık tarihlerinde ise yeni işler ve yatırımlardan uzak durun. Bu tarihlerde alım satımlar da zarar edebilirsiniz. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Ocak YAY 2016
Bu ay çalışma hayatınızda başarıyı elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey birlikte iş yaptığınız kişilerle iyi ilişkiler kurmak olmalı. Güçlü bağlantılar gerçekleştirebilir elinizde ki işleri tamamlayarak ağırlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür geri hareketi kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olmanız için uyarıcı. Merkür retrosu ile elektronik aletleriniz telefon buzdolabı bilgisayarınız bozulabilir. Bozulan eşyalarınızın yerine yenilerini almak için bir sonra ki ayın 2nci yarısını beklemeniz akıllıca olacaktır. Bekar Yay’lar ay boyunca karşı cinsle ilişkilerinizde hayalci yaklaşımlar içinde olmamalısınız. Size yakınlaşmak isteyen kişi evli olabilir. Anlık hevesler sizden çok şeyi alıp götürsün istemiyorsanız sonu olmayan bir maceraya atılmamalısınız.

Şubat YAY 2016
Bu ay maddi manevi kazanmaya başlıyorsunuz. Herkesi şaşırtacak başarıların altına imza atabilir iş arıyorsanız bulabilirsiniz. İşinizle ilgili her konuda profesyonel davranışlar içinde olmanız başarıya hızlı ve sağlam adımlarla erişmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda evli Yay’lar eşinizin yakınlarından kaynaklanacak problemleri birlikte aşabilir ilişkinizi dışarıdan gelecek hiç bir sorunun sarsamayacağını anlamalarını sağlayabilirsiniz. Bu ay kilo alma eğiliminiz yükselecektir. Ay sonunda tartınızın sizi şaşırtmasını istemiyorsanız yeme dengenize dikkat etmelisiniz.

Mart YAY 2016
Finansal konularda zorlanacağınız bir ay karşılıyor sizleri. İş değiştirmek ya da işinizi büyütmek gibi düşünceleriniz varsa beklemede kalmalısınız. Giderleriniz beklentilerinizin hesaplarınızın üzerinde seyredebilir ve birlikte iş yaptığınız kurum ya da kişilerden dolayı yaşanabilecek aksamalardan dolayı bir hayli fazla zorlanabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da zihinsel dağınıklık başarısızlıklara neden olabilir. Bu ay gerekirse bu anlamda sizi rahatlatacak profesyonel bir danışmanlık almanız yararınıza olacaktır. Ailesel konularda ise sırlarınızı kendi içinizde tutmalı ve uyuşmazlıkların dışarıya yansımamasına özen göstermelisiniz. İş ve özel yaşamınızla ilgili her hangi önemli bir karar almadan önce, deneyimlerine güvendiğiniz kişilerle fikir alışverişi yapmalı ve uyarıları dikkate alarak kararlar almalısınız.

Nisan YAY 2016

Bu ay başında kısa süreli olumsuzluklar yüzünden iş ve eğitim hayatınızda kısa süreli hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin ilerleyen günlerde her şey normale dönecek. Eğitim hayatı devam eden Yay’lar bu ay arkadaşlarınızla kuracağınız güçlü bağlar kararsızlıklarınızı netleştirmeniz için önem taşımakta. Fikir alışverişleri hem iş hem de eğitim hayatınızda yararınıza olacaktır. Finansal konularda ay boyunca azimli çalışmalarınızın karşılığını istikrarlı bir şekilde alabilirsiniz. Dostlarınız aracılığı ile işinizle ilgili yeni fırsatlar elde edebileceğiniz nüfuzlu kişilerle bir araya gelebilir sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Ay sonuna doğru iş ve özel yaşamınızda pek çok fırsat kapınızı çalacak.

Mayıs YAY 2016

Bu ay işbirlikleri ve ortaklık girişimleri karlı sonuçlar getirebilir sizlere. Ailevi konularda ise aile büyüklerinin sağlık sorunları ve diğer akrabalarla ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir olabildiğince yapıcı bir tutumla birleştirici yaklaşımlar içinde olmalı her duyduğunuza muhalefet etmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bu ay beklenmedik olaylar yaşanabilir bunlar olumlu da olumsuz da olsa sizin tutumunuz nasıl ilerleyeceğini belirleyici olacaktır.

Haziran YAY 2016

Profesyonel iş hayatınızda başarı ve finansal kazanımlar elde edebileceğiniz bir aydasınız. Kendi işinizi kurma düşünceniz varsa kredi başvurusu yapabilir ve bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dikkatinizi işinize vermeli ve özel yaşamınızda ki konuların iş hayatınıza yansımamasına özen göstermelisiniz. İşadamları ve iş kadınları içinde mevcut işlerini genişletmek için sürpriz imkanlar doğabilir. Kısa yolculuklar, bu ayın ilk haftasında gerçekleşebilir ve özel yaşamınızda hoş etkileri beraberinde getirebilir sizlere.

Temmuz YAY 2016

Enerjisi temposu yüksek bir ay karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili çalışmalarınızın takdir edildiği rakiplerinizi arkanızda bıraktığınız güçlü enerjiler sizlerle birlikte. Artan iş temposuna ayak uydurmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. İş birlikleri işinizi kolaylaştıracaktır. Evli ve yetişkin çocukları olan Yaylar iş hayatınızda yaşanabilecek düşmanca bir davranışa karşı çocuklarınızın yanınızda yer aldığını görmek sizleri bir hayli duygulandırırken aynı zamanda güçlü olduğunuzu da hissetmenizi sağlayacaktır. İşinizle ilgili kısa yolculuklar önemli iş bağlantıları yapmanızı sağlayabilir.

Ağustos YAY 2016

Sağlığınız başta olmak üzere pek çok konuda yaşanacak olumlu gelişmelerle mutlu olacağınız bir ay karşılıyor sizleri. Eğitiminizle ilgili yabancı ülke ya da kişilerden gelecek şanslar elde edebilir sürpriz yolculuklar gerçekleştirerek kendinizi geliştireceğiniz imkanlar elde edebilirsiniz. Ay’ın son günlerinde yediklerinize dikkat etmelisiniz mide ve bağırsak sisteminizde küçük sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay finansal konularda beklediğiniz iyi bir haberleri alabilir arzu ettiğiniz önemli bir yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Aile hayatınızda da güzel etkiler sizlerle aile üyelerinizle keyifli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Eylül YAY 2016

Bu ay iş ilişkisinde olduğunuz yeni tanıdığınız kişilerle samimiyet ölçünü iyi ayarlamalısınız. Aşırı güven ya da samimiyet başınızı ağrıtacak durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Ortak işleri olan Yay’lar bu ay beklediğiniz kazançları elde edebilir aylardır sabırla beklediğiniz gelişmeleri hızlı bir şekilde yaşayabilirsiniz. Anında kararlar almanız gereken durumlarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız nedenleri niçinleri bir yana bırakın ve parlak zekanıza güvenerek kararlar alın. Özel yaşamınızda ise ruh eşinizle hayatınızı birleştirme kararı alabilirsiniz.

Ekim YAY 2016

Ekim ayı sizler için her konuda mücadele ve ciddiyet gerektiren konularla dolu enerjileri barındırmakta. Zor olan için savaş vermeli ve azminizle başarı elde edeceğinize inanarak ilerlemelisiniz. İş hayatınızda köklü değişimlerle karşılaşabilir, Yabancı yatırımlar ya da yatırımcılarla finansal olarak kar getirecek işler gerçekleştirebilirsiniz. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan ilerlemeniz gereken bir aydasınız. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’lar huzurunuzu kaçırmak isteyen eski eş ya da sevgilinizin her ne olursa olsun, mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin.

Kasım YAY 2016

Bu ay yeni anlaşmalar eğitim hayatınızda değişiklerle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Başarınızı kıskanan kişilerin türlü oyunları iler karşılaşabilir öfkeye kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz. Kredi sözleşme anlaşma ya da yeni bir iş planınız varsa ayrıntılara önem vermeli içinize sinmeyen bir iş ya da projenin içinde yer almamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçenleri sözlerinize yansıttığınız anda korkularınızın boşa olduğunu anlayacağınız keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aralık YAY 2016

Aralık sizin için iş ve eğitim hayatınızda bazı engelleri beraberinde getirebilir. İşinizi değiştirme planınız varsa bunu yapmayın ve var olan şartları iyileştirmek için çaba gösterin. Eğitim hayatınızda öğretmenlerinizle iletişimizde sorunlar yaşayabilir kendinizi geri planda tutma eğilimi içinde olabilirsiniz. YAPMAYIN! Siz öğrenme gücü yüksek disiplini bir doğaya sahipken kim olursa olsun sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin ve azimle çalışmaya devam edin. Özel yaşamınızda ise samimiyetinizin ödülü AŞK ile alacağınız bir aydasınız.

Oğlak Burcu

 

Oğlak 2016 Genel

Sevgili Oğlaklar bu sene başkalarının parasını idare etmek konusunda yavaş ama olumlu ve sürekli gelişmeler yaşamaya başlayacaksınız. İş hayatınızda başarılı olacaksınız ikili ilişkilerinizde bazı iniş çıkışlarla karşılaşıp, ufak tefek meselelerin sorun haline geldiği durumlarla karşılaşsanız da genel anlamda Eylül ayından sonra mutluluğu ve şansı yakalayabileceksiniz. Bu yıl normalde almayacağınız bazı riskleri alıp, Aklın keskin kılıcını sonuna kadar kullanarak birilerine dersler verirken kendi şansınızı yükselteceksiniz. 2016 da Oğlakların hızlı bir yükseliş beklememeleri gerektiğinin ancak yavaş da olsa ilerleme kaydedeceklerinin altını çizmekte fayda var.
Jüpiter Eylül 2016 ya kadar Oğlak burçlarının 9 evinde etkili olurken, Oğlakların ufkunu hem fiziksel hem de zihinsel olarak, genişletip aydınlanmalarına katkıda bulunacak. Fiziksel olarak, size yararı ise gençleşmenize kaybettiğiniz dinamizmi yeniden kazanmanıza katkıda bulunacak. 2016 da Kültürel, bilimsel, eğitimle konularda kendinizi geliştirip başarıyı yakalayabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yıl boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu suçlulukları ortaya çıkan uyanıkların yalanlarına aldanarak merhametinizin size hata yaptırıp düşmana 2nci şansı tanımamanız olmalı. Neptün enerjisi ikna yeteneği olan sahtekar yüzlü kişilerin etkisinde kalmanıza neden olabilir unutmayın! Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu yönetici gezegeniniz Öğretmen Satürn kazalara sebebiyet verebilir yıl boyunca aracınızın durumunu kontrol ettirmeli direksiyon başında seyahat ederken dikkatli olmalısınız. Satürn'ün Retro geri hareketinde ve Mars 12nci evde olduğunda Mart Mayıs ve Ağustos ve Eylül aylarında çok DİKKATLİ olun.

Oğlak 2016
Aşk ve İlişkiler

Bu yıl Aşk hayatınızda var olan ilişkinizi koruyup güçlendirmek için koruyucu tutkulu sevginizi gösteren bir tutum içinde olmanız gereken bir yıl sizleri karşılamakta. Evli Oğlaklar aşk hayatınızda ki uyum ve denge ile mutluluğu yakalayabilir eşinizle bir olabilmenin maddi manevi güzelliklerini deneyimleyebilir senenin ilerleyen zamanları içinde arzuladığınız evi birlikte alabilirsiniz. Merkür geri hareketi ilişkilerde sorunlara yanlış anlaşılmalara ve ilişkinizden rahatsızlık duyan huzurunuzu kaçırmak isteyen sözde dost özde düşmanların oyunlarına gelmenize neden olabilir. ÇOK DİKKATLİ davranın ve mutluluğunuzu hiç kimsenin gölgelemesine izin vermeyin. 6 Nisan 13 Haziran tarihleri arasında bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ile evli ve ilişkileri kağıt üzerinde devam eden Oğlaklar farklı arayışlara yönelebilir aşkın tutkunun peşine düşerek tutarsız ve maddi manevi zarar görecekleri kısa süreli beraberlikler yaşayabilirler. Mayıs ayının 2nci haftasından sonra evli ve bekar Oğlaklar için romantizm rüzgarları esmeye başlamakta. Bekar Oğlaklar bu süreçte başlayan kalıcı ilişkilere adım atabilirler.

Oğlak 2016
Kariyer ve Finans

Kariyer hayatınızda çok çalışmanın disiplinle hareket etmenin kazanımları ile mükafatlandırılacağınız bir yıl sizleri karşılamakta. Yılın ilk yarısı geçen seneden süregelen işlerinizi tamamlayacak ve yeni başlangıçlara hazırlık içinde olacaksınız. İlk 9 ay işinizi genişletebileceğiniz imkanlara kavuşabilir daha doğrusu sabır ve azminizle imkanlar elde edebilirsiniz. Ekim 2017 ye kadar profesyonelliğinizi konuşturacaksınız adeta. Bu size maddi kazanımlar sağlarken sizlere şöhreti de getirebilir. Finansal olarak şartlarınızı iyileştirecek kalıcı işlerin altına imza atacaksınız. Yıl boyunca kazançlarınızda ki hatırı sayılır artış gizli düşmanlarınızın da iştahını kabartacaktır. İşinizle ilgili her konuda gizliliğe önem vererek hareket etmek olası zararları minim alize edecektir.

Oğlak Sağlık 2016
Bu yıl olası sağlık komplikasyonları zihinsel gerginlikler ve stres kaynaklı olabilir. Hazımsızlık, şiddetli baş ağrısı, göz sorunları, böbrek ve karaciğer bozuklukları ile karşılaşabilirsiniz. Olabildiğince stresi azaltmaya çalışmalı ve sporu günlük yaşamınızın bir parçası haline getirmelisiniz.

Oğlak burçları için dikkat edilmesi gereken tarihler
Ay Aslan'da olduğunda yolculuklardan kaçının. Ay Aslan, Akrep, Kova burçlarında olduğunda önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz. 20 Ocak 7 Mart 25 Nisan 7 Mayıs 17 Haziran 20 Temmuz 19 Eylül 8 Ekim 21 Kasım 22 Aralık tarihlerinde yatırımlardan Alım ve satımlardan uzak durmalısınız.

Ocak OĞLAK 2016

Ocak ayı siz Oğlakların mali konularda sevindirici gelişmeler yaşamanızı sağlayacak enerjilere sahip. Bekleyen görevleriniz yapmanız gereken işler projeler varsa, bu ay doğru bir adımlar atabilir başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak ay boyunca herhangi bir büyük yatırım yapma planınız varsa iyi düşünmeli mümkünse ertelemelisiniz. İnşaat işleri ve gayrimenkul ile ilgili olumlu gelimeler beklediğiniz gibi ilerleyecektir. Ailevi konularda kendi yakınlarınız canınızı sıksa da eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz oldukça güçlü olacaktır.

Şubat OCAK 2016

Temposu yüksek ve yoğun bir ay karşılıyor sizleri. İşlerinizi yetiştirmekte zorlanabilir buna bağlı midenizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. iş hayatına yorgun ve huzursuz bırakabilir. Eğitim hayatı devam eden Oğlaklar sizlerde ay ın ilk yarısında zorluklarla karşılaşacak olsanız da başaracağınıza olan inancınızı kaybetmeden hareket etmelisiniz. Aile hayatınıza gelince, ay boyunca olumlu etkiler sizlerle birlikte. Bu ay iş değişikliği yada finansal ortaklıklar yatırımlardan uzak durmalısınız.

Mart OĞLAK 2016
Bu ay karışık etki ve olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş yükünüzde sorumluluklarınızda artacaktır. Ama buna değeceğinden emin olabilirsiniz. Bu ay kazanımlarınız önemli yatırımlar yapmanıza ve mali sıkıntılarınızın tam olarak sona ermesini sağlayabilir. Özel yaşamınızda dikkatsizce söyleyeceğiniz sözler eşinizi kırmanıza ve buna bağlı gerginliklerin yaşanmasına sebep olsun istemiyorsanız düşüncesizce söylemlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Bekar Oğlaklar sizler de iş arkadaşlarınızdan birinin yakın ilgili ve duygularını ifade etmesi ile büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Ne ön yargılı ne de çok hevesli davranın gelişmelere ayak uydurarak hareket edin.

Nisan OĞLAK 2016

İş ve eğitim hayatınızda başarınızı arttıracağınız mali konularda güçleneceğiniz fırsatlarla karşılaşacağınız bir aydasınız. Ayın ilk haftasında şansınız bu konularda oldukça yüksek. artırmak ve mali yükseltmek için fırsat verecektir. Eşinizin iş hayatında yaşanacak olumlu bir gelişme de sizler için mutluluğu ve kazanımları beraberinde getirecek ve tüm ailenizi olumlu yönde etkileyecek. Özel yaşamınızda bekar Oğlaklar birlikteliğinizin tadını çıkarırken partnerinizi daha yakından tanımaya çalışmanız akıllıca olacaktır.

Mayıs OĞLAK 2016

Bu ay başında hem kişisel hem de profesyonel hayatta zorluklarla karşılaşabilir haksızlıklarını öğrendiğiniz kişilerin kirli ve öngörülmesi zor oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Merhamet duygunuzun yanıltıcı olabileceğini aklınızdan çıkarmadan sapla samanı birbirinden ayırt etmeli geçmişte size yaşatılanları unutmadan hareket etmelisiniz. Mali konularda kısa süreli krizler stres ve endişelerinizi arttıracaktır. Bu kısa süreli bir etkidir. Ay ın 2nci yarısı vücudunuzun bağışıklık sistemi kolayca mevsimsel geçişlerden dolayı zayıf düşebilir ve buna bağlı sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Ay sonunda doğru giderleriniz artacak olsa da paniğe kapılmayın her şey kendiliğinden yoluna girecektir. İş ve özel yaşamınızda ay boyunca yeni bir şeylere başlamaktan uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Haziran OĞLAK 2016

Bu ay sizler için yüksek aynı zamanda zorlayıcı enerjileri beraberinde getirmekte. İşinizle ilgili pek çok kaynaktan önemli gelişmeler yaşayabilir kalıcı iş birlikleri gerçekleştirerek kariyerinizin en iyi sürecinin startını verebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz pek çok imkanda sizleri karşılamakta. Gelelim madalyonun diğer yüzüne ay boyunca alkol almaktan kaçının ve direksiyon başına geçtiğinizde çok dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise eşinize zaman ayırmalı onun omuzlarında taşıdığı yükü hafifletmek için maddi manevi yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Bekar Oğlaklar arkadaşlarınız hayatınızda biri olması için baskı yapabilir ve siz onları kırmamak adına karşınızda ki kişiye şans tanırken kendinize haksızlık edebilirsiniz dikkatli davranın.

Temmuz OĞLAK 2016

Ay boyunca iş hayatınızda her hangi bir şey yapmadan önce, akıllıca düşünmek dikkatle düşünmek bu ayın şifresi sizler için. Aileniz ve akrabalarınızla sorunlar yaşayabilir bencil egoist yaklaşımları karşısında öfkeye kapılabilirsiniz yapmayın. Sadece dinlemede kalın ve bırakın içlerindekini dışarıya yansıtsınlar sizi her zaman istedikleri noktaya getiremeyeceklerini öğrenmelerinin vakti geldi. İş değişikliği ya da ortak projeler zararlı sonuçlara ve maddi kayıplara neden olabilir bu konulara hassasiyetle yaklaşmanız yerinde olacaktır.

Ağustos OĞLAK 2016

Maddi manevi pek çok sıkıntınız bu ay tam anlamı ile sona erecek. Başarı hayatın her alanında sizi takip edecek ve karşınıza değerlendirebileceğiniz pek çok fırsat çıkacak sizi seven dostlarınız ve eşinizin desteği ile çok önemli işler gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Oğlaklar bu ay ruh eşinizle karşılaşabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilir var olan ilişkinizi nikahla taçlandırabilirsiniz. Yeni bir araç satın alma veya yeni mülk gibi gelişmeler ay sonuna doğru sürpriz yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Eylül OĞLAK 2016

Bu ay iş adamları ve iş kadınları için adeta biçilmiş kaftandır. Yaptığınız işlerin olumlu geri dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleşmeye başlayabilir. Bu ay anneyi ilgilendiren gelişmeler yaşayabilir olumlu ya da tam tersi olumsuz durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ay ortalarında ciddi bir aşk ilişkisi içine girebilirsiniz. Maddi konularda beklenmeyen karlar elde edebilirsiniz.

Ekim OĞLAK 2016

Gökyüzü bu ay kardeşlerinizden gelecek zararlara karşı uyarıyor sizleri. Gerçekçi olmalı ve olayları görmek isteğiniz şekli ile değerlendirmemelisiniz. Aksi halde fazlası ile üzülmeniz kaçınılmaz olacaktır. Bu ay elinizden çıkarmak istediğiniz gayrimenkul ya da araç satışını karlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda eşinizle tatile gidebilir birlikte barış huzur ve mutluluğun keyfini sürebilirsiniz.

Kasım OĞLAK 2016

Kasım ayında kardeşleriniz yada akrabalarınız siz ve eşiniz arasındaki farklılıklar olduğu söylemleri ile kafanızı karıştırmak ilişkinizi bozmak isteyebilirler çok dikkatli davranın. Bu gibi olayların başlamasına dahi fırsat vermeyin. Ortaklıkları olan Oğlaklar için bu ay sıkıntılı gelişmeler ortaktan kaynaklanabilir mali hesaplarınızı kontrol etmeli bilginiz dışında her hangi bir iş yapılıp yapılmadığını denetlemelisiniz. İşinizle ilgili her hangi bir karar almadan önce dikkatle düşünün. Anlaşmaları sözleşmeleri dikkatle okuduktan sonra imzalayın. İşinizle ilgili daha önce yapılan çalışmalardan başarılı sonuçlar alırsınız. Fakat ay boyunca işinizle ilgili fikirlerinizi ulu orta paylaşmamalısınız.

Aralık OĞLAK 2016

İş hayatınızda uzun vadede başarılı olacağınız gelişmeler yaşayabilir güçlü insanlardan göreceğiniz destekle statünüzü yükseltebilirsiniz. Evli Oğlaklar ay boyunca sevdiklerinizle birlikte kaliteli vakit geçirebilir çocuklarınızın başarıları ile gururlanabilirsiniz. Ayın ortalarında işinizle ilgili konularda sizden üst konumda olan kişiler sizin tolerans seviyenizi sabrınızı deneyebilirler sabırlı olun ve kazanın. Finans ve kariyer hayatınızda ki gelişmeler bu ay oldukça etkileyici olacak gibi görünüyor.

Kova Burcu

 

Kova 2016 Genel

Bu yıl Şubat’la Eylül ayları arasında alışık olmadıkları bir popülerlik deneyimleyebilirsiniz. Bu olumlu da olabilir olumsuzda. Geçmişte yaptıklarınızla orantılı olacaktır. Kariyer hayatınızda ilerleme kaydetme ve atılımlar yapmanıza, hatta istediğiniz özel hayatınızda aşkın peşinden gitmekse özel ilişkiler kurmanıza olanak verecek fırsatlar yakalayabileceksiniz. Fakat iş hayatınızda da, romantik anlamda da, bu ilişkilerden uzun ömürlü olmasını beklememeniz yerinde olacaktır. Ancak, Eylül ayından sonra sizler insanlık adına hizmet edebileceğiniz işlere yönelebilir ya da bağışlarda bulunabilir ya da ihtiyaç sahipleri için bağış toplayabilirsiniz. Ayrıca, Şubat ayından sonra biraz dalgın olacağınız için özellikle Mart ayında için kazalara karşı da dikkatli olmalısınız. Öğretmen Satürn sizlerin 11. Evinde etkili olacak uzun vadeli hedeflerinizi çıkarlarınızı korumak adına siyasi parti kulüpler yada vakıflarda görev alabilir bu alanlarda başarılı çıkışlar gerçekleştirebilirsiniz. Büyük organizasyonlarda yıl boyunca sizlere cazip gözükecektir. Ayaklarınızı yere sağlam basmalı yükselme arzusu ile yanlış işlerin içinde yer almamaya özen gösterin iş arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve yanınızda bulunan her insanın sizin iyiliğinizi isteyeceği düşüncesi ile aldanışlar içinde olmamaya özen gösterin. Mart Mayıs Ağustos ve Eylül aylarında oldukça kontrollü olmalı başkalarının değil kendi içinize sinen işlerin içinde yer alma çabası içinde olmalısınız. Bu aylarda ciddi gerilimler ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli davranın. Gökyüzü finansal konularda şanslı etkileri sizlere sunsa da kayıplar yaşamamak için seçimlerinizin fazlası ile önem kazandığı bir yılda olduğunuzu aklınızdan çıkarmadan kararlar almalısınız.

Kova 2016
Aşk ve İlişkiler

Bu yıl Kovalar için AŞK ta mucizevi durumlar yaşanmasa da geçtiğimiz yıla göre daha iyi etkiler hakim olacak gibi görünmekte. Kendinizi geliştirip egodan kibirden alınganlıklardan uzaklaşmayı tercih ettiğiniz anda var olan ilişkinizde ki krizleri aşabilir huzurlu günlere kavuşabilirsiniz. 17 Şubat 12 Mart ve daha sonra 7 Aralık 2016 arından 3 Ocak 2017 arasında Aşk hayatınızda bekar Kovalar için romantik duygularla yeni ve olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreç. 24 Mayıs ve 17 Haziran 2016 arasında romantizm rüzgarı bekar ve ilişkisi devam eden Kovaların evlilik kararı almalarını sağlayabilir.

Kova 2016
Kariyer ve Finans

Finansal konularda Kovalar için önemli bir yıl 2016. Ocak-Şubat ve Haziran-Temmuz aylarında adımlarınızı dikkatli atarak hareket ettiğiniz takdirde statü başarı ve şöhret meslek hayatınızı taçlandıracaktır. Uzun vadede başarı sağlayabileceğiniz hiç bir şeyi yıl boyunca geri planda tutmadan hareket etmelisiniz.. Yani mücadele ve rekabete hazır olun! Bunu yapmayıp plansız hareket edip sadece kazanmaya odaklanarak ilerlerseniz mesleki çatışmalar, yetkililer ve iş ortakları ile yanlış anlamaların getirdiği riskler sizlere pahalıya patlayabilir. Kontrolcü ve planlı olmanız şart. 17 Nisan ve 30 Temmuz 2016 tarihleri arasında Mars Retro da olacak. Yatırımlardan iş değişikliği gibi konulardan uzak kalmalı bilmediğiniz şüpheniz olan iş ve konulara yönelmemelisiniz.

Kova Burçları için dikkat edilmesi gereken tarihler.
Yatırımlarınızı 8 Ocak 9 Mayıs içinde gerçekleştirebilir ev değişimi ya da yapılandırması gibi konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 30 Nisan 13 Temmuz 12 Eylül 10 Ekim tarihlerinde ise borçlanmamaya ve borç vermemeye dikkat edin. Ay Aslan ve Akrep burcunda olduğunda iş ve özel yaşamınızla ilgili kararlar almamaya özen gösterin. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Kova SAĞLIK 2016
Sevgili Kovalar bu yıl olumsuz alışkanlıklarınız uzaklaşmak yararınıza olacaktır. Özellikle Alkol ve sigara bağımlılığınız varsa. Yıl içinde genital bölge ve baş beyin bölgenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunu minimalize edebilmek için yapmanız gereken en önemli şey bağımlılıklarınızdan kurtulmak ve yemek düzeninizi değiştirmek olmalı.

Ocak KOVA 2016
Bu ay maddi konularda tasarruflu hareket etmeli yatırımlarla ilgili konularda heyecanınıza yenilerek yanlış kararlar almamalısınız. İletişimin gezegeni Merkür ün Retro geri hareketi geçmişte yaşanan olayları gündeminize getirebilir ve siz hiç beklemediğiniz büyük şaşkınlıklar yaşayabilirsiniz. Bunlar olumlu da olumsuz da olabilir. Geçmişte yaptıklarınızın karşılığı olacak sizlere. Bu ay özel yaşamınızda ise kendi aile bireylerinizin neden olacağı problemler yaşanabilir. Ay boyunca seyahatlerde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Araç kullanırken de dikkatli olmalısınız. Ailenin farklılıklara yol açacaktır kendi sevdiklerinize daha fazla yabancılar inanabilirler.

Şubat KOVA 2016
Bu ay kendi yeteneklerinizden şüphe edebilir kendinizi tam anlamı ile özellikle ayın ilk 10 günü ifade edemeyebilirsiniz. Bu ay işinizle ilgili her detayı dikkatlice incelemeli ve başkalarının hata yapıp olmak üzere olan işlerinizde engel çıkaracak hiç bir şeyin olmamasına dikkat etmelisiniz. Bu ay özellikle öğrenci Kova’lar arkadaşlık ilişkilerinizde zararlarla karşılaşabilir ay sonuna doğru bu durumdan dolayı eğitim ve sosyal yaşamınızda küçük krizler yaşayabilirsiniz dikkatli davranın. Beklentilerinizi düşük tutmayı kim dost kim menfaatçi görmelisiniz. Artık Bu ay mesai arkadaşlarınız ve yolculuklar olumlu etkileri beraberinde getirecek sizlere.

Mart KOVA 2016
Gökyüzü bu ay sağlık sorunları olan Kova’ları sevindirecek enerjileri müjdelemekte. İş ve eğitim hayatınızda yaptığınız çalışmalarla dikkat çekecek ve başarılarınız da gelirlerinizde hatırı sayılı kazançlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise belirsizlik içinde devam ettirme çabası içinde olduğunuz ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bu ay anne ve anne ile ilgili konular gündeminizde yer alabilir onun sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Bu durum akrabalarınızla problemlere ve fikir ayrılıklarına neden olabilir. Zor gününüzde yanınızda yer almayanlarla bağlarınızı tamamen koparabilirsiniz.

Nisan KOVA 2016
Bu ay sürpriz gelişmeler le dolu olabilir sizler için. Finansal olarak güçleneceğiniz gayrimenkul ya da araç alımı yapabileceğiniz bir aydasınız. Aile hayatınızda ise geçen aya göre huzuru yakaladığınız barış ve uyumun getireceği refahlar söz konusu sizler için. Eğitim hayatınızda da büyük başarılar elde edebileceğiniz bir aydasınız. Bu ay sizin ya da bir yakınızın sağlık sorunları ve bu alanda yapılan harcamalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir girişim için kredi alabilir. Yatırımlarınızda karlı sonuçla elde edebilirsiniz.

Mayıs KOVA 2016
Bu ay işinizle ilgili konularda tereddütlere yer bırakmadan kararlılıkla ilerlemelisiniz aksi halde zorluklarla karşılaşabilir fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz. Öğrenci Kova’lar ise fazlası ile zorlanacakları kendilerini baskı altında hissedecekleri bir aydalar. Ay’ın 2nci yarısında İş kadınları ve İşadamları iş hayatında büyüme muazzam kar ve başarı keyfine erişebilirler. Özel yaşamınızda ise duygularınızla hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

Haziran KOVA 2016

Haziran ayı mali konularda girişimci ruhunuzu canlandıracak enerjilerle dolu. Kendi işinizi kurabilir inişli çıkışlı enerjilerden sonra iş hayatınızda istikrarı yakalayabilirsiniz. Bu ay iş ya da eğitim hayatınızla ilgili yolculuklar yapabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde zorluklarla karşılaşabilir onlarda gelecek maddi zararlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise sizin ve eşinizin dışında yaşanan gelişmeler arkadaşlar ya da yakınlarınızdan dolayı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu süreci atlatabilmek için birbirinizden güç almalı oyuna gelmemelisiniz.

Temmuz KOVA 2016

Bu ay akılcı yaklaşımlarınız ve sakinliğinizle finansal konularda zarar göreceğiniz durumların önüne geçmenizi sağlayabilir. Bu ay hayatın zorlukları ile yüzleşebilir geçmişte yaptığınız yanlış davranışlarınızın gün yüzüne çıkması ile zor durumda kalabilirsiniz. Hatalarınızı büyütecek hırslı yaklaşımlardan uzak durmalı fevri davranışlarda olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kalıcı ve olumlu etkiler sizleri karşılamakta. Yeter ki siz ne istediğinizi bilerek hareket edin.

Ağustos KOVA 2016
Gökyüzü öğrenci Kova’ ların yaşayacağı sürprizlere işaret etmekte. Parlak zekanız ve disiplinli çalışmanın karşılığını almaya başlıyorsunuz. İş hayatınızda ortaklıklar gerçekleştirebilir yurt dışı ile bağlantılı önemli işler gerçekleştirebilirsiniz. Süregelen işi olan Kovalar maaş zammı alabilir beklenmedik bir terfi olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha doğrusu dostlarınızla tatil planlarınızı keyifli bir şekilde uygulayabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Kovalar bu ay rahatlamalar yaşayacaklar. Evli Kovalar sizlerde eşinizle çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir aydasınız.

Eylül KOVA 2016
Gökyüzü bu ay eğlence ve medya sektöründe ilerleyen Kova’ ların yıldızını parlatacak enerjileri müjdelemekte. Bu alanlarda ses getirecek çalışmalar gerçekleştirebilir hem kazancınızı hem de başarınızı ikiye katlayacak imkanlara erişebilirsiniz. Öğrenci Kova lar ise yurt dışında ki üniversite yada eğitim kurumlarına başvuru yapabilir kabul edilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tutku ve romantizm ay boyunca etkili olacak ve aşkta aradığınızı bulmanızı sağlayacak.

Ekim KOVA 2016
İnişli çıkışlı finansal konularda zorlanabileceğiniz bir ay sizleri karşılamakta. Yasal konularda da geçmişle ilgili problemler yüzünden beklenmediğiniz durum ve kararlarla uğraşabilirsiniz. Ailevi konularda aile büyüklerinizden kalan mülkiyetlerle ilgili sıkıntılar kardeş ve yakınlarınızla ciddi krizler yaşamanızın temelini oluşturabilir. Her konuda sakin ve duyarlı olmak ayın enerjilerini dengeleyebilmeniz açısından fazlası ile önem taşımakta. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.
Kasım KOVA 2016

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda sıradanlıktan uzak durmalı yenilikçi düşünce ve akımların peşinden ilerlemelisiniz. Ancak bunu yaptığınızda yaşadığınız zorluklarla baş edebilirsiniz. Günlük hayatınızda kendinize zaman ayırmalı ruhunuzu dinlendirip zihninizi sakinleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle rekabet eder tarzda hareket etmekten uzak durmanız akıllıca olacaktır. İlişkinizin kutsallığını korumak istiyorsanız şayet.

Aralık KOVA 2016
Bu ay beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabilir hayatınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Her durumda sakin ve kontrollü olmak yararınıza olacaktır. Herkes birleşmiş üzerinize geliyormuş gibi hissedebilir yapmak istediklerinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu açıkça belli ettiğiniz takdirde size zarar vermek isteyen kişilerin açık hedefi haline gelebilirsiniz DİKKATLİ davranın. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle ilgili yorumlarda bulunurken aşırıya gitmemeli ve geçmişte 3ncü şahısların neden olduğu krizleri hatırlayarak sözlerinizi sevginizi öfkenizi içinizde yaşamayı öğrenmelisiniz.

 

Balık Burcu

 

Balık 2016 Genel
Sevgili Balıklar 2014’ün ortalarından beri ciddi anlamda bir dizi sınavdan geçtiniz. Şansı nadiren de olsa yakalamış olsanız da talihlerini döndürecek fırsatların karşınıza çıktığı söylenemez. Bu durum, 2016 yılında da sürecek ancak ilişkileriniz vasıtasıyla yakalayacağınız şans ile Eylül ayından sonra bariz bir şekilde talihsizlikleri arkanızda bırakmaya başlayacaksınız. Eylül ayından önceyse, iş ve eğitim hayatınızda rekabet etmeye ve kendileri adına sesinizi yükseltmeye geçtiğini bir buçuk senede olduğundan daha hazır olacaksanız. Ayrıca, bu sene dostluklarınızın arttığını ve ileride yıllar boyunca size yardım elini uzatmaktan çekinmeyecek gerçek dostlarınızın olduğunu göreceksiniz. Eylül ayında büyük iyilik Jüpiter Balık burcunun '8'inci evinde etkili olacak. Ek gelirler finansal konularda fırsatlarla yılın son üç ayı gayrimenkul yatırımları ve her geçen yıl büyüyecek bir işin kurucusu olmanızı sağlayabilir. 2016 Sevgili Balıklar için üzerlerine serpilmiş ölü toprağından silkelenip uyanışa geçecekleri ruhani yönleri keşfedip kendilerini geliştirebilecekleri özel bir yıl olacak. Kariyer evinizde etkili olan öğretmen Satürn sizleri kariyer hayatınızda zorlayacak olsa da bu zorlukları nasıl çözüme kavuşturabileceğiniz konusunda yeni arayışlara yönelmenizi tekrar eden hatalarınızı fark ederek düzeltmenizi sağlayacak etkileşimlere de neden olacak. Mars geri hareketi işinizle ilgili konularda oldukça stresli enerjilerle karşılaşmanıza neden olacaktır. Fakat yönetici gezegeniz Neptün kendine özgü belirsizlikleri hayalciliğinizle harmanladığında ortaya oldukça karışık etkiler çıkacaktır. Ayaklarınızı yere sağlam basmalı ve iş ilişki içinde olduğunuz hiç kimseyi hafife almadan hareket etmelisiniz. Mars retrosu geri hareketi esnasında önemli ve radikal kararlar almamalısınız. Gezegenlerin geri harekette bulundukları dönemleri www.astrodeha.com dan makalelerimi okuyarak takip edebilirsiniz.

Balık 2016
Aşk ve İlişkiler

Aşk hayatınızda büyük bir değişiklik söz konusu olma sa da olumlu anlamda gelişmelerin yaşanacağı bir yıldasınız. Devam eden bir ilişkiniz varsa birbirinize güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenecek Eylül ayı itibari ile ilişkinizi resmileştirme yönünde kararlar alabileceksiniz. Evli Balıklar içinde mutluluk şans ve birbirini tamamlayacakları bir yıl 2016. Jüpiter Neptün ve Satürn enerjileri ve Retro geri hareket döngülerinde ilişkilerinde krizler yaşayan Balıklar eşlerinin baskı ve kısıtlamaları ile karşı karşıya kalabilir aşağılayıcı sözleri karşısında kendilerini çaresiz hissedebilir ve ilişkilerini sonlandırma kararı alabilirler. 30 Temmuz ve 7 Ekim 2016 Evli ve beraberliği devam eden Balıklar için oldukça önemli tarihler olacak gibi. İlişkinizin temelinde sevgi varsa yaptıklarınızı karşılıklı olarak adilce değerlendirecek ve çözüme kavuşturacak ya da zaten zorlu olan süreci kendi seçimlerinizle daha zor hale getirip ilişkinizi çıkmaza sokacaksınız. Duygusal hayatınız 30 Ağustos ve 22 Eylül tarihlerinde karmaşık bir hal alabilir. Bu olumlu da olabilir olumsuzda davranışlarınız ve istekleriniz için ne kadar mücadeleci olacağınızla ilişkili olacaktır. 1 Eylülde gerçekleşecek Güneş tutulması bu anlamda sizlere büyük bir sürpriz getirebilir ve hayatınızda çok önemli bir dönüm noktasına erişebilirsiniz.

Balık 2016
Kariyer ve Finans

Bu yıl zor olana karşı sabırlı davranır hayalcilikten uzaklaşıp gerçekçi yaklaşımlarda bulunabilirseniz kazanımlarınızı arttıracak belirsizlikleri netleştirebileceksiniz. İsyankar olmadan BAŞARI ya odaklanırsanız isteklerinize ulaşabileceğiniz bir yıl 2016. Mars Retro geri hareketi süresince iş değişikliği riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Yılın ilk 9 ayı son derece dinamik ve başarının peşinden gidecek gücü ruhunuzda hissedebileceksiniz. Mart Mayıs Ağustos ve Eylül aylarında finansal konularda kararlar alırken başkalarının etkisi altında kalmadan kararlar almaya özen gösterin. Ocak Şubat Haziran ve Temmuz aylarında iş hayatınızda verimliliğiniz artacaktır. İşinizle ilgili gerçekleşeceğiniz eğitimler le ilgili yolculuklarda bu süreçler arasında olacaktır. Eylül ayı iş hayatınızda büyük bir dönüm noktası olabilir sizler için işinizle ilgili her konuda daha profesyonel düşünerek olumlu gelişmelerle birlikte finansal kazancınızda önemli artışları yakalayabilirsiniz.

Balık SAĞLIK 2016
Bu yıl Ağustos ayına kadar sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Böbreklerinizi bağırsak, karaciğer ve kan değerlerinizle ilgili sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Şubat ayından itibaren beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz diyetinize dikkat etmeniz olası sorunları en aza indirecektir.

Balık burcu için dikkatli olunması gereken tarihler
25 Mart 13 Ağustos tarihlerinde iş ve özel yaşamınızda önemli kararlar almaktan finansal konularda yatırımlar yapmaktan ortaklıklar kurmaktan uzak durmalısınız. Ay Terazi burcunda olduğunda yolculuklardan kaçınılmalıdır. Bu tarihler dışında Ay Aslan, Akrep ve Kova burcunda olduğunda dikkatli olmanızda fayda var. Bu günlerde sakin olmak kendi hayatınız dışında başkalarının hayatlarına müdahale etmemek sizleri olası zararlardan koruyacaktır. Ay’ın hangi burçta olduğunu www.astrodeha.com gökyüzünde bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Ocak BALIK 2016

Bu ay, iş arkadaşlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle yakınlarınızla iyi ilişkiler kurabilir iş ve eğitim hayatınızda kusursuz çalışmalar gerçekleştirebilmek için var gücünüzle uğraşlar verebilirsiniz. Bu anlamda alacağınız kararlar doğru ve faydaları olacaktır sizler için. Gelir ve giderleriniz ay boyunca eş zamanlı olarak gerçekleşecektir. Bu ay ayak sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda özellikle ortaklıkları olan Balıklar bilginiz dışında yaşanan finansal olaylar yüzünden ay sonuna doğru zorluklarla karşı karşıya kalabilir buna bağlı yasal sorunların içinde kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tahammülsüz davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Şubat BALIK 2016

Şubat iş ve eğitim hayatınızda son derece yoğun geçecek sizler için. Balık burcunun ilk 10 gününde doğanlar işinizle ilgili yeni bir pozisyona transfer olabilirsiniz. Kendi işinin sahibi olan Balıklar ise ayın ilk 15 günü emeklerinin karşılığında karlı gelişmeler yaşayabilirler. Artan finansal gelirlerinizle arazi veya mülk yatırımları gerçekleştirerek kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz. Bu ay Aşk hayatınızda eşinizin ya da birlikte olduğunuz kişinin kuşkulu yaklaşımları yüzünden stresler yaşasanız da ay sonuna doğru her şey yoluna girecektir. Bekar Balıklar sizlerde ayın ikinci bölümünde aşk ve eğlence için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Mart BALIK 2016

Bu ay sizler için oldukça zorlayıcı olabilir. Ekstra sorumluluklar yüklenerek hem iş hem de eğitim hayatınızda zamanla yarışır şekilde çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bu ay eskiden zarar gördüğünüz ve görüşmediğiniz arkadaşlarınıza dikkat etmeli onlara hayatınızda yer almaları için 2nci bir şans verirken iyi düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkiniz hakkında arkanızdan konuşan ve gerçek olmayan konuları sürekli dillerine dolayan kişiler yüzünden huzurunuz kaçabilir. Bu tarz olaylara sessiz kalmamalı herkese istediğinizde ne kadar sert tepkiler verebileceğinizi göstermelisiniz.

Nisan BALIK 2016

Ailevi ilişkilerinizde uyum ve desteğin hakim olduğu bir ay sizleri karşılamakta. Özellikle sanat ve strateji içeren konularla ilgilenen Balıklar bu ay büyük bir başarı ve şöhret elde edebilirler. Ay boyunca kısa yolculuklar hem maddi hem manevi güzellikleri getirecektir sizlere. Özel yaşamınızda ise özellikle Evli Balıklar geçmişte yaşadığınız sorunların benzerlerini yaşamak istemiyorsanız ilişkinizle ilgili konularda 3ncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlara dikkat etmelisiniz. Sırlar ortaya dökülebilir ve ilişkiniz ciddi bir sarsıntı geçirebilir DİKKATLİ davranın.

Mayıs BALIK 2016

Bu ay ekonomik anlamda iş hayatınızla ilgili her şeye endişeli yaklaşımlar içinde olabilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bunu olabildiğince yapmamaya özen gösterin ve giderlerinizin yükselmesine alternatif planlar üreterek dengeyi sağlamaya çalışın. Eğitim hayatınızda ise şans sizden yana önemli başarılar elde edebilir ve yurt dışı ile ilgili planlarınızı başarı ile uygulayacağınız imkanlar elde edebilirsiniz. Bu ay işinizi değiştirmek için oldukça uygundur sizler için. Özel yaşamınızda ise kendiniz olmayı başardığınız anda AŞK kuşları yüreğinizi şenlendirecektir.

Haziran BALIK 2016

Haziran iş hayatınızda oldukça zor bir ay gibi görünmekte. Süregelen işinizde yaşanacak değişimler farklı bir alana ya da yeni bir işe yönelmek zorunda kalmanıza neden olabilir. Ay boyunca harcamalarınıza dikkat etmeli ve tasarruflu davranmalısınız. Beklenmedik olaylar özel ve aile yaşamınızda etkili olabilir. Şansınıza güvenerek sergileyeceğiniz çıkışlar kendinizi haklı çıkarmak adına yapacaklarınız ters tepebilir ve şok ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Temmuz BALIK 2016
Bu ay finansal dengeleri yerine getirme çabası içinde olacak yeni insanlar tanıyarak onlardan gelecek şanslarla iş hayatınızda önemli çıkışlar gerçekleştirebileceksiniz. Hayatınızın her alanında harika olaylar deneyimleyebilirsiniz. Artan temponuz yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir her ne olursa olsun kendinize dinlenecek zaman ayırmalı ay boyunca sağlık sorunları gelir geçer bir durum gibi değerlendirmeden uzman bir doktora danışarak önemsemelisiniz. Ay ın 2nci yarısında Ortaklıklar sizlere ödüller getirebilir.

Ağustos BALIK 2016

Profesyonel iş hayatınız bu ay zorlu olabilir sizler için. Bir takım engeller rakipleriniz ve yakınınızda bulunan kişilerden kaynaklanabilir. Bu süre içinde çevrenizde ki insanları gözlemleyin ve onları söylediklerinizi 3ncü şahıslara aktarıp aktarmadıkları yönünde testlerden geçirin bunu yaptığınız anda olası ihanetlerin önüne geçebilir kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini net bir şekilde öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlık sinirle sarf edeceğiniz sözler ilişkinizde kırılmalara ve uzaklaşmalara neden olsun istemiyorsanız sözlerinize dikkat edin ve birlikte olduğunuz insana karşı anlayışlı olmayı deneyin.

Eylül BALIK 2016

Ay boyunca iş ve eğitim hayatınızda alacağınız kararlarda aileniz ve arkadaşlarınızın desteğini alabileceksiniz. Bu ay alım satımlar için aceleci olmamalı anlık kararlarla bu yönde adımlar atmamalısınız. Bu ay maddi manevi risk almaktan kaçının. Eğitim hayatınızda zoru başarmanın mükafatını alabileceğiniz bir aydasınız. Arkadaşlarınız aracılığı ile yeni arkadaşlar edinebilir onlardan gelecek faydalar görebilirsiniz. Ay ın ilk yarısı uzak yerlere yolculuklar yapabilir iş ve eğitim hayatınızda kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Bu ay kilo alma eğiliminiz yükselecektir abur cubur ve alkolden kendinizi uzak tutmalısınız.

Ekim BALIK 2016
Bu ayın şifresi kendinize güvenmek. Yeteneklerinize sezgilerinize güvenerek hareket edebilirseniz BAŞARI kaçınılmaz olacaktır sizler için. Yaratıcı fikirlerinizi başarı ile hayata geçirebilirsiniz yeter ki acele etmeden kararlarını uygulama konusunda sabırla hareket edin. Finansal konularda gelişmeler ay boyunca güçlü olacaktır. Özel yaşamınızda ise BİTİŞ ve BAŞLANGIÇLAR sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bir aydasınız.

Kasım BALIK 2016

Kasım ayı boyunca biriken borçlarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda kısa yolculuklar sizlere büyük ödülleri getirecektir. Öğrenci Balıklar duygusal geçişlerinde ki değişkenlik yüzünden bu ay başarıyı yakalamakta bir hayli zorlanabilirler. Öncelik sıralamalarına dikkat etmeliler. Aşk hayatınızda ise romantizmi canlandırmak elinizde yeter ki bencilliklerden uzaklaşıp BİZ olmak için mücadele edin. Ay boyunca Mutfakta çalışırken dikkatli olun ev aletlerini kullanırken özellikle yaralanabilirsiniz.

Aralık BALIK 2016

Bu ay işinizle ilgili önemli bir projeye önderlik etmek fırsatını yakalayabilirsiniz. Sanat, müzik ve edebiyat ile ilgili konularla ilgilenen Balıklar ses getirecek çalışmaların altına imza atabileceğiniz bu ayı akıllıca değerlendirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Ay boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizde hiç kimseye haksızlık etmemeye özen gösterin dilinizin esiri olabilir bunun karşılığında da gizli kalması gereken size ait özel bir durumun ortaya çıkması ile büyük bir krizle karşılaşabilirsiniz DİKKATLİ davranın. Bu ay Mülkiyetle ilgili konular sizin ruh sağlığınızı etkileyecektir. Aile içinde miras ya da ortak bir payenin paylaşamaması ciddi gerginliklere neden olabilir. Bu ay uzun yolculuklardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle sorunlarınızı çözmek için ilk adımı siz atmalı her şeyi birlikte olduğunuz insanın omuzlarına yüklememelisiniz.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık