Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Temmuz Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ: Bu ay beklenmedik finansal kazançlarda artışla sevineceksiniz. Çocuklarla ilgili konular ve meslek hayatınızda ilerlemeler le karşılaşacaksınız. İş gezileri başarılarınızın mükafatı ödüllendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olumlu pek çok şey hayatınızda gerçekleşecek. Başarınız rakiplerinizi rahatsız edebilir. Etsin siz yolunuza bakın. Meslek hayatınızda başarılarınız fazlası ile artarken gelirleriniz de artacaktır. Uzun seyahat ve yolculuklarda bu ay içinde mümkündür. Ailenizin büyükleri ya da erkek kardeş ağabeylerle ilgili konular gündeminizde yer alabilir.

Gökyüzü hayalini kurduğunuz bir taşınmazın uygun fiyatlarla sahibi olabileceğiniz bir aya işaret etmekte. Finansal konularda 4 Temmuz’da gerçekleşecek Yengeç burcunda 14:01 de Yeni Ay gerçekleşecek. Bu enerji ile işinizle ilgili konularda yeniliklere açık olmanız başarı kapılarını aralıyor sizlere. Bu dönemde uzun vadeli işlerin başarılı sonuçlarını alacaksınız.

Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurmakta zorlanabilir ufak tefek fikir ayrılıklarını büyük meseleler haline getirebilirsiniz. Sağ duyulu davranmalı birlikte olduğunuz insanı olduğu gibi kabul ederek aşkın öfkeye galip gelmesini tercih etmelisiniz. 19 Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile duygusal beden ve amaçlarınızı sorgulayacağınız farkındalık kazanacağınız bir süreç. Ailevi ilişkilerinizi gözden geçirecek ilişkilerinizi iyileştirecek kendinizle barışacaksınız. Evli Koçlar için ise Temmuz ayı duyguları yoğunlaştıran tutkunun heyecanın yoğun ve güçlü olacağı aylar ilişkinizi yeniden yapılandırabilir daha önce olmadığı kadar özel zamanlar geçirebilirsiniz eşinizle.

Bekar Koç’lar 18 Temmuzdan itibaran size ilgi duyan biri duygularını ilgisi ve kalbini aşkla size açması ile yeni başlangıçların içinde yer alabilirsiniz.

BOĞA: Güneş ve Ay'ın birlikte parayı temsil eden 2nci evinizde ikamet edecek ve sağlık sorunları olan Boğaları sevindirecek. Aynı zamanda bu güçlü enerji zenginlik ve refah içinde büyük etkileri beraberinde getirecek sizlere. Rahu aile ve kariyeri etkileyen 4ncü ve 10nu evlerinizde etkili olacak. Düşmanlıklar size zarar veremeyecek özellikle politika ile ilgilenen Boğalar için verimli bir dönem. Planlarınızı başarı ile ortaya koyabilecek önemli ve karlı yatırımlar gerçekleştirebileceksiniz.

4 Temmuz’da gerçekleşecek Yengeç burcunda 14:01 de Yeni Ay gerçekleşecek ve son 3 aydır yaşadığınız tüm sıkıntılarınız sona erecek. Tam anlamı ile her şey yoluna girecek iş ve aile hayatınızda keyifli günlerin huzurunu paylaşacaksınız. İş hayatınızda dostlarınızdan gelecek şanlar yine bu keyifli sürecin olumlu etkileri arasında. geçin. Temmuz ayı sizler için son derece başarılı kazançlı ve olumlu enerjilere sahip. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu negatif insanları olabildiği kadar yaşamınızdan uzak tutmak ve bu insanların çevrenizde olmasına izin vermemek olmalı. Sizler için ilahi adeletin gerçekleşeceği bu özel zamanın size sunduklarının farkına varın ve hayatınızın akışı ile uyumu yakalayın.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile ruhsal enerjiniz yükseliyor bedeninize ruhunuza daha iyi bakacak geçmişin yaralayıcı izlerinden yüksek iradenizle uzaklaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda da Dolunay enerjisi eşin yakınlarının ilişkiniz üzerinde kurdukları baskı ortadan kalkacak eşinizin gerçekleri kabullenmesi ve size olan tavrının olumlu yönde değişmesi ile huzuru birbiriniz de bulabileceksiniz. Bekar Boğa’lar sizlerde ay boyunca sosyalliğe önem verin ve aşka karşı takındığınız ön yargılı düşüncelerden uzaklaşmayı tercih edin.

İKİZLER: Bu ay tüm sağlık sorunlarınız düzelmeye başlıyor ve siz yaşamın güzelliklerinin keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Her türlü ruhsal fiziksel zihinsel yorgunluktan uzak durmalı yaşamı hayatınızda ki kişileri farklılıkları ile kabul etmelisiniz. Evli İkizler eşinizin kendi ailesi ile sorunları ilişkinize yansıyabilir bu durum geçidir endişeye kapılmadan hareket edin. Ay ortasından itibaren her şey yoluna girecektir.

4 Temmuz’da gerçekleşecek Yengeç burcunda 14:01 de Yeni Ay gerçekleşecek. Maddi konularda yaşanacak gelişmelerle var olan şartlarınızın iyileşerek eskisinden çok daha iyi bir hale geleceğine işaret etmekte. 11 17 Temmuz tarihleri arasında sağlığınızı önemsemelisiniz.

Sırt ağrılarınızı da önemsemeli bedeninizi esnek tutacak bir spor dalı ile ilgilenmeye başlamalısınız. İş hayatınızda özellikle finansal konularda kararlarınızı netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele gerektiren şartlar söz konusu sizler için stresli, yoğun, karmaşık etkilerle uğraşabilirsiniz. Yılmadan hareket edip kararlı ve sakin davrandığınız sürece her şey sizin için aşılabilir olacaktır.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aşk hayatınızda da finansal konularda da şansınız yükseliyor. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında yaşanacak olumlu gelişmeler aranızda sorun olan iletişimsizliği de ortadan kaldıracak sabırlı ve olgun davranışlarınızın karşılığını mutluluk ve uyumla alacaksınız. Bekar İkizler ay sonunda duygusal hayatınız da kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

YENGEÇ: Gökyüzü bu ay otorite konumunda ki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Akıl oyunlarında beklenmedik hamlelerle mağlup olabilirsiniz. İş hayatınızda kredi başvurularınız onaylanabilir işinizi büyütme imkanını elde edebilirsiniz. Ay boyunca işinizle ilgili aksaklıklar yaşamak istemiyorsanız iş planınızı yapmalı ve zamanınızı boşa geçirmeden hareket etmelisiniz.

4 Temmuz’da ki 14:01 de burcunuz da Yeni Ay gerçekleşecek. Hayatı yeniden keşfedeceğiniz yüzleşmelerle kendiniz için neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyeceğiniz önemli kararlar alarak uygulayacağınız karanlıklardan sonra ışığa doğacağanız özel enerjiler sizler ile birlikte. Özellikle iş hayatınızda geleceğe yönelik hedeflerinizi yeniden şekillendirmek için güçlü enerjiler sizleri desteklemekte. Şimdi size düşen değişime direnmeden yenilikçi olanın içinde yer almak olmalı.

Bilimin teknolojinin, mekaniğin her hangi bir dalı ile ilgilenen yengeçler çok önemli ilkleri deneyimleyebilecekler bu ay başarı rüzgarı sizin için esmekte siz yeter ki yönünüzü iyi belirleyerek hareket edebilin.19  Temmuz 22:57 de karşıt burcunuz Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Özel yaşamınızda sabırlı davrandığınız her şeyin karşılığını alacağınız son derece özel bir dönem. Bekar Yengeç’ler sizlerde sağlam temeller üzerine kurulu keyifli bir birlikteliğe adım atabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda inandığınız işlerin peşine giderseniz kazançlı çıkacak maddi manevi olumlu enerjilerle hayat şartlarınızı daha iyi hale getirebileceksiniz.

ASLAN: Arkadaşlık dostluk ilişkilerinizin önem kazandığı bir aydasınız. Gerçek dostlarınızın kıymetini anlayacak ve zor günlerinizde yanınızda yer aldıklarının minneti ile yaptığınız hataların farkına vararak ilişkilerinizi düzeltmek için çaba gösterip olumlu ilerlemeler kaydedeceksiniz ve dostlarınızdan gelecek faydalar özel yaşamınızda da yüzünüzü güldürecek. Bu ay iş yükünüz fazlası ile artacak. Artan temponuzdan dinlenmeye vakit bulamayabilirsiniz.

Hayatınızın her noktasında gökyüzünün yüksek enerjisi olumlu olarak etkileyecek sizleri. Uzun vadeli ve kalıcı şeyler için uygun bir aydasınız yeter ki ön planda olma duygunuz Hırsa ve hırsın size esir almasına dönüşmesin. 4 Temmuz’da 14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve duygusal hayatınızda olumlu ve şanslı etkileri beraberinde getirecek sizlere başkalarının doğrularının kendi yanlışlarınıza sebep olmasına izin vermezseniz şayet. Yeni ay enerjisi iş hayatınızda da büyük bir fırsat ile karşılaşmanıza neden olabilir.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızda özellikle evli Aslan’lar için eşten kaynaklanan problemleri de beraberinde getirebilir. Başkalarının dolduruşuna gelmeden bu süreci olabildiğince sakin geçirmeye özen göstermelisiniz. Bekar Aslan’lar iş ya da eğitim hayatınızla ilgili yapacağınız yolculuklar hayatınızı tamamlayacağınız o özel insanla yollarınızı kesiştirebilir.

BAŞAK: Ayın ilk 10 günü aile ve iş hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı yapıcı bir tutum içinde olmalı fevri davranışlar sergileyip bağları kopartacak tarzda yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Aile içinde yaşanacak çatışmalar iş hayatınıza da başarısızlık olarak yansıyacaktır. İş ve finansal konularda rakiplerinizle yarış içinde olmadan bireysel olarak yapmanız gerekenlere odaklanın ve kazanın. Önemli yatırımlar için acele kararlar vermemeniz gereken bir aydasınız. Ay ın son haftası evli Başaklar eşinizle kıskançlığa bağlı tartışmalar huzurunuzun kaçmasına neden olabilir.

4 Temmuz’da 14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. İş hayatınızda yolunda gitmeyen işleri başarıya dönüştürmek için pek çok fırsat girişim sizin fark ettiğiniz kadarı ile yaşamınızı taçlandıracak. Gözünüzü dört açmalı ve şartları daha iyi hale getirmek için mücadele etmelisiniz. Kronik sağlık sorunları olan Başak’lar hızla iyileşmeye başlayacağınız bir aydasınız şimsi kendinize daha iyi bakmanız gerektiğinin önemini anlamalı kendinizi sevip değer vermeniz gerektiğini kabullenmelisiniz.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile Evli Başaklar aşk ve aile hayatınızda inişli çıkışlı enerjiler ile baş etmekte zorlanabilir. Eşinizin takındığı tutum yüzünden onunla iletişim kurmakta zorlanabilir sizden uzaklaştığı endişesi ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Kıskançlık duygusunu farklı şekilde göstermesini anlamaya çalışmalı ve yaşananları anlayışlı yaklaşımlarınızla ilişkinizde yapıcı bir tutum sergilemelisiniz.

TERAZİ: Bu ay iş ve özel yaşamınızda bir adım atmadan önce iki kez düşünün. Özellikle iş hayatınızla ilgili kararlarda esnek olmaya çalışın. Arkadaş ve yakınlarınızla ilişkilerinizde ön yargılı olmayın. Bu ayın ortasında iş hayatınızda önemli gurur duyacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru alkol ve ilaç kullanımına bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu ay işinizi değiştirmek için planlarınızı başarı ile uygulayın.

4 Temmuz’da 14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve meslek hayatınızda sizlerin kazancınızı arttırırken finansal konularda da kalıcı başarılar gelirler elde etmenizi sağlayacak gelişmeleri de beraberinde getirecek sizlere. Yeni ay enerjisi ile aşk hayatınıza evliliğinize yeni bir düzen uyum ve denge getirecek enerjilerde yaşamınızın bu yönünü aydınlatacak güçte.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile Aşk hayatınızda ilişkinizle ilgili konularda dikkatli olun! 3ncü şahısların ilişkinize müdahale etmelerine izin vermemeli ilişkinizi koruyan bir tavır içinde olmalısınız. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz şeyler size altın tepsi de sunulmadı kıymet vermeli ve sizin için kıymetli olan her şeye nasıl sahip çıktığınızı herkesin anlamasını sağlamalısınız.

AKREP: Bu ay maddi manevi kazanımlarınızda kaybettiklerinizde sizin için tatmin edici olmayabilir. Özellikle iş hayatınızda kararlar alırken akılcı yaklaşımlar içinde olmaktan uzaklaşabilir genel bir bıkkınlık hali ile iş ve eğitim hayatınıza gereken önemi vermeyebilirsiniz. DİKKATLİ olun sonunda kaybettikleriniz size pahalıya patlayabilir. Özel yaşamınızda ise eşinize karşı aidiyet duygunuzun zayıflaması sizi farklı ilişkilere yönlendirebilir.

4 Temmuz’da 14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Özellikle evli Akrepler eşle anlayış eksikliği ciddi zorlanmalara neden olabilir. Anlık kararlar almamaya özen gösterseniz de onun öfkeli ve kırıcı tutumu karşısında yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. Yengeç Yeni Ayı ile aile eve işiniz ile ilgili konularda saygısızce yapılan eleştirel davranışları ile size bunaltan çalışma arkadaşlarınız ve akrabalarınızın olumsuz enerjilerinden uzak durmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde anksiyete sinirsel tansiyon gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermeli bilinç altınızda yer etmiş fobi ve korkularınızı yenmek için gayret göstermelisiniz.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yapmayı planladığınız yolculuk ve seyahatlerde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gecikmeler kayıp ya da hırsızlıklar söz konusu olabilir. Yolculuk ve seyahatleri 23 Temmuz sonrasına ertelemek çok daha iyi olacaktır sizler için. İş hayatınızda paranızı doğru yönlendirip kıymetlendirebileceğiniz gelişmeler ile karşılaşabilir. Sizden yaşça büyük dostlarınızın ön ayak olması ile ay sonuna doğru kendi işinizin sahibi ya da sizin için önem taşıyacak bir gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz.

YAY: Enerjisi temposu yüksek bir ay karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili çalışmalarınızın takdir edildiği rakiplerinizi arkanızda bıraktığınız güçlü enerjiler sizlerle birlikte. Artan iş temposuna ayak uydurmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. İş birlikleri işinizi kolaylaştıracaktır. Evli ve yetişkin çocukları olan Yaylar iş hayatınızda yaşanabilecek düşmanca bir davranışa karşı çocuklarınızın yanınızda yer aldığını görmek sizleri bir hayli duygulandırırken aynı zamanda güçlü olduğunuzu da hissetmenizi sağlayacaktır. İşinizle ilgili kısa yolculuklar önemli iş bağlantıları yapmanızı sağlayabilir.

4 Temmuz’da 14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve kariyer hayatınızda etkili olacak. Kendinize gideceğiniz yolu çizmeli işinizi geliştirmek üzerine hedefler belirlemeli ve bu yolda mücadeleci ruhunuzu tüm gücü ile ortaya koyarak ilerleme gayreti içinde olmalısınız. Bu ay boyunca otorite konumunda ki yetkin kişilerle diyaloglar kurabilir mesleki konularda onların desteğini alabilirsiniz. 15 16 17 Temmuz tarihleri arasında kan değerlerinizle ilgili sorunlar ve gıda zehirlenmelerine dikkat etmelisiniz. Karaciğerleriniz ve gözlerinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile evli Yay’lar, İlişkinize aşka daha fazla emek vermek durumundasınız. Güveni özveriyi daha güçlü hale getirmeli fedakarlıkların tek taraflı yapılmayacağını kabullenerek hareket etmelisiniz. Bencilce yaklaşımlar ilişkisi devam eden Yay’ lara çok şey kaybettirebilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar ise romantik ilişkiler kalıcı beraberlikler söz konusu olabilir.

OĞLAK: Ay boyunca iş hayatınızda her hangi bir şey yapmadan önce, akıllıca düşünmek dikkatle düşünmek bu ayın şifresi sizler için. Aileniz ve akrabalarınızla sorunlar yaşayabilir bencil egoist yaklaşımları karşısında öfkeye kapılabilirsiniz yapmayın. Sadece dinlemede kalın ve bırakın içlerindekini dışarıya yansıtsınlar sizi her zaman istedikleri noktaya getiremeyeceklerini öğrenmelerinin vakti geldi. İş değişikliği ya da ortak projeler zararlı sonuçlara ve maddi kayıplara neden olabilir bu konulara hassasiyetle yaklaşmanız akıllıca olacaktır.

4 Temmuz’da 14:01 de karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. İş hayatınızda çıkarsızca yardımcı olduğunuz kişilerin nankörlükleri ile karşılaşabilirsiniz. Bundan ders almalı ve kimsenin sizi iyi niyetinizden dolayı çıkarları için kullanmasına izin vermemelisiniz. 11 Temmuz ile birlikte iş hayatınızda bilginizi profesyonelliğinizi konuşturacaksınız adeta. Bu size maddi kazanımlar sağlarken sizlere şöhreti de getirebilir. Finansal olarak şartlarınızı iyileştirecek kalıcı işlerin altına imza atacaksınız. Paranızı tutmalı akıllıca yatırımlar gerçekleştirmek için araştırmalar yapmalısınız.

19  Temmuz 22:57 de Burcunuz da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile Hazımsızlık, şiddetli baş ağrısı, göz sorunları, böbrekleriniz ile alakalı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda Evli Oğlaklar aşk hayatınızda ki uyum ve denge ile eşinizle bir elmanın iki yarısı gibi birbirinizi tamamlayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken tek konu huzurunuzu kaçırmak isteyen sözde tatlı dilli özde düşmanların oyunlarına gelmemek olmalı. 24 Temmuz itibari ile romantizm rüzgarları sizler için esmeye başlamakta. Bekar Oğlaklar bu süreçte başlayan kalıcı ilişkilere adım atabilirler.

KOVA: Bu ay akılcı yaklaşımlarınız ve sakinliğinizle finansal konularda zarar göreceğiniz durumların önüne geçmenizi sağlayabilir. Bu ay hayatın zorlukları ile yüzleşebilir geçmişte yaptığınız yanlış davranışlarınızın gün yüzüne çıkması ile zor durumda kalabilirsiniz. Hatalarınızı büyütecek hırslı yaklaşımlardan uzak durmalı fevri davranışlarda olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kalıcı ve olumlu etkiler sizleri karşılamakta. Yeter ki siz ne istediğinizi bilerek hareket edin.

4 Temmuz’da 14:01 de  Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve sağlığınız ile ilgili konularda etkili olacak. Özellikle genital bölge ve baş beyin bölgenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Önemseyin ihmal etmeyin ve birinci önceliğinizi sağlığınıza gösterin. İş hayatınızda ise işbirliği ya da ortaklık içinde olduğunuz kişilerle sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Bir takım yanlış anlamaların getirdiği riskler sizlere pahalıya patlayabilir. Kontrolcü ve planlı olmanız şart.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızda kendinizi geliştirip egodan kibirden alınganlıklardan uzaklaşmayı tercih ettiğiniz anda var olan ilişkinizde ki krizleri aşabilir ilişkinizi sevginin sağlam temelleri ile güçlendirebilirsiniz. Seçim sizin. Dolunay enerjisi ile keskin yönlerinizi törpülemeyi seçtiğinizde bekar ve ilişkisi devam eden Kovaların evlilik kararı alabilirler.

BALIK: Bu ay finansal dengeleri yerine getirme çabası içinde olacak yeni insanlar tanıyarak onlardan gelecek şanslarla iş hayatınızda önemli çıkışlar gerçekleştirebileceksiniz. Hayatınızın her alanında harika olaylar deneyimleyebilirsiniz. Artan temponuz yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir her ne olursa olsun kendinize dinlenecek zaman ayırmalı ay boyunca sağlık sorunları gelir geçer bir durum gibi değerlendirmeden uzman bir doktora danışarak önemsemelisiniz. Ayın 2nci yarısında Ortaklıklar sizlere ödüller getirebilir.

4 Temmuz’da 14:01 de karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda Yeni Ay enerjisi ile Böbreklerinizi bağırsak, karaciğer ve kan değerlerinizle ilgili sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz önemseyin ve mutlaka uzman bir hekime görünerek hareket edin. Ay’ın ilk 10 günü finansal konularda kararlar alırken başkalarının etkisi altında kalmadan kararlar almaya özen gösterin.

19  Temmuz 22:57 de Oğlak Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ve yönetici gezegeniz Neptün ün geri hareketinin kendine özgü belirsizlikleri hayalciliğinizle harmanladığında ortaya oldukça karışık etkiler çıkacaktır. Ayaklarınızı yere sağlam basmalı ve iş ilişki içinde olduğunuz hiç kimseyi hafife almadan hareket etmeli söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Bu ay Aşk hayatınızda büyük bir değişiklik söz konusu olma sa da olumlu anlamda gelişmelerin yaşanacağı bir yıldasınız. Devam eden bir ilişkiniz varsa birbirinize güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenmelisiniz. Bekar Balıklar bu ay ilişkiler sizlere maddi manevi kayıplar getirebilir.

Gökler Rehberimiz Yolumuz Işık Olsun.
Dr. Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık