Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Kasım Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay sizin için şanslı görünüyor. Ancak, sağlıkla ilgili konularda büyük iyilik Jüpiter nedeniyle bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Mide ile ilgili hassasiyetler yaşamınız mümkündür. Göz bozukluğu da mümkündür. Yolculuklar sizler için ödüllendirici olabilir. İş hayatınızda yeni fırsatlar yeni planlar üzerinde çalışmaya başlayabilir başarılı olabilirsiniz.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Güneş ay boyunca doğum haritalarınızda evlilik ortaklıklar ve evliliği temsil eden 7. evinizden ve hastalıklar miras kazalar ve eşin ailesini temsil eden doğum haritalarınızda 8. evinizde transit geçişini yapacak. Ashtama Shani - Satürn 8. evinizden geçiyor. Mars zorlayıcı kariyeri temsil eden 10. evinizde Jüpiter ise çalışma ve sağlığı temsil eden doğum haritanızda 6. evinizde. Rahu aşk ve çocukları temsil eden 5. evinizden geçiş yapıyor. ilişkiler açısından önemli zamanlar duygusal bir beraberlik hayatınızın akışını kökünden bir değişime uğratabilir kalıcı bir beraberlik belki de evlilik kararı. Sürprizlere gebe bir ay KASIM. Evli Koçlar için ise duyguları yoğunlaştıran tutkunun heyecanın yoğun ve güçlü olacağı aylar ilişkinizi yeniden yapılandırabilir daha önce olmadığı kadar özel zamanlar geçirebilirsiniz eşinizle. Ailevi ilişkiler ve iş ortakları arasında ego yüzünden ciddi sorunlar yaşanabilir.

Eğitim: Bu ay hiç bir bahanenin sizi eğitim hayatınızda başarısız kılmasına izin vermemeli ay boyunca disiplinli çalışmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz.

Seyahatler: Yolculuklar ay boyunca yorucu olmaya devam edebilir sizler için.

Sağlık: Mide hastalıkları ay boyunca sizleri rahatsız edebilir. Gıdalarınıza yemek düzeninize dikkat etmelisiniz. Baharatlı yiyecekler, birçok sorunlara neden olabilir.

Finans, İş ve Kariyer: Yakın çevreniz çalışma ve iş yerinde bu ay biraz zorlanabilir beklenmedik olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Ortaklıklar ve arkadaş ilişkileri zorluklara neden olabilir. Aklınıza yatmayan hiç bir işin ilişkinin içinde olmamaya dikkat etmelisiniz. Ayın 2. yarısında, mülkiyet sahibi olabilmeniz ve işlerinizde ki belirsizlikleri ortadan kaldırmanız için ikili ilişkileriniz deki iletişim iyi ve yararlı sonuçları beraberinde getirecek sizlere. Çalışma hayatınızda ay boyunca rakiplerden kaynaklı entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Öfkeyi bir yana bırakmalı sakinlikle her şeyi kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 1-Kasım, 2-Kasım, 3-Kasım, 28-Kasım, 29-Kasım, 30-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 11-Kasım, 12-Kasım, 15-Kasım, 16-Kasım

Boğa Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Sağlığınızın hassasiyet kazandığı bir ay. Bekar Boğalar evlilik kararı alabilir ay içinde bu hayalinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. Maddi konularda ek gelirler yurt dışı ile ilgili önemli bağlantılar kazançlar ve takdir edileceğiniz gelişmeler söz konusu olacaktır.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Boğa burcunun 2. 10 gününde doğanlar için şanslı bir ay Kasım. Güneş olumlu çalışma ve sağlığınızı temsil eden doğum haritalarınızda 6. evden ardından olumsuz evlilik ortaklık ilişkilerini temsil eden 7 ev den geçecek. Jüpiter 5 evden. Satürn yedinci evden geçecek ve bu geçiş evli boğalar için eşin yakınlarından kaynaklanan sorunları getirebilir. Ayın ilk yarısı ev ve aile hayatı oldukça rahat olacaktır. 1. yarıda, aile iş ve özel hayatınızda sizleri destekleyici olacaktır. Ayın 2. yarısında özel hayatınızda eşiniz iş hayatınızda ortağınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Doğru iletişim kurmayı başaramazsanız sorunlar daha büyük çatışmalara varabilir. Bunun yanı sıra komşularınız ile sorunlarınız olabilir. Dışarıdan gelen her türlü negatif enerjiye meydan okumalı geçmişi hatırlayıp öfkeyi dizginlemeyi başarmalısınız. Çocuk sahibi olmayı düşünen Boğa’lar aileye yeni bir bebeğin katılması ile mutluluklarına mutluluk katabilirler. Bekar Boğalar ayın 14 ünden itibaren özel bir insanla sevgi ile yaşayacağınız deneyimler sizleri her bakımdan yenileyip güçlendirecektir. Evli Boğalar eşinizin engellerle yüzleşeceği yaşanılan zorlukların nedenini fark edip kabullenip size olan minnet ve sevgisinin artacağı bir yıldasınız. UYANIŞ ve SEVGİNİN zaferini deneyimleyeceğiniz bir ay Kasım.

Eğitim: Ayın ilk yarısı motivasyonunuz düşük olsa da elinizden geleni yapmalı yanlış anlaşılmalar yüzünden geri planda kalıp bildiklerinizi ortaya koymaktan çekinmemelisiniz. Ayın 2. yarısı daha iyi enerjiler söz konusu. Ödül ya da bursla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Seyahatler: Uzun seyahatler sırasında kaza ve hırsızlık konusunda dikkatli olun.

Sağlık: Ayın ilk yarısı zinde ve sağlıklı olacağınız enerjiler hakim fakat ayın 2. yarısında mide ve karın ağrıları ilaç kullanımına bağlı sorunlar yaşanabilir. Burkulma, vücudun çeşitli yerlerinde kas ağrıları sizi rahatsız edebilir.

Finans, İş ve Kariyer: Pek çok plan ve projenin yeni başlangıçların olacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sorunlarınızı aşabilecek finansal gelirleriniz de ki artışla rahat bir nefes alabileceksiniz. Diplomatik görevlerde bulunan ve resmi kurumlarda çalışan Boğa burçları yönetici ve üstlerinizle mesafenizi korumalı işinizden olmak korkusu ile onların yanlış işlerine göz yumarak ortak olmamalısınız bu size çok daha pahalıya patlayabilir. Diplomasi denge ve az konuşmak işiniz için ay boyunca fazlası ile önem taşımakta. Ayın 2. yarısında ise güçlü ve kalıcı yeni başlangıçlar ile adınızdan fazlası ile başarılı bir şekilde söz ettirebileceksiniz. Finansal kuruluşlar krediler ile ilgili konularda güçlü enerjiler sizleri desteklemekte. Emlaka satın almak veya satmak yeniden evinizi dekore etmek için fırsatları da bu ay yakalayabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4-Kasım, 5-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 13-Kasım, 14-Kasım, 17-Kasım, 18-Kasım

İkizler Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay hemen her şeyde başarı sizinle birlikte. Kardeş ve arkadaşlarınızdan gelecek destekle yükseleceksiniz. Çalışan İkizler maaşınızda artış terfi bu ay gerçekleşebilir. Gelirleriniz de giderlerinizde artacak bu ay. Aşk hayatınızda ise evli ve bekar İKİZLER için şahane etkiler söz konusu.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Kasım ayı İkizler burcunun ilk 10 gününde doğanlar için zorlayıcı sinir bozucu kişiler ile yaşanacak sorunlar söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamalı kimsenin sizi durduk yerde hırsınıza yenilerek istedikleri noktaya çekmelerine olanak tanımamalısınız. Ayın 2. bölümünde her şey sizler için daha iyi olacak. Güneş aşk eğlence ve çocukları temsil eden 5. evinizde. Jüpiter aileyi kökleri temsil eden 4. evinizde hareket ederken. Mars 8 evinizde transit geçişini sürdürecek. Sağlık ve çalışma hayatınızı temsil eden 6 evinizde Satürn'ün transiti olumlu olmaya devam edecek. Merkür 5 ve 6 ev geçişi Venüs'ün 6 ve 7 ev transit ile zorluklara bir dizi sabır gerektiren duruma neden olabilir. Özellikle çocuk sahibi İkizler onların eğitim ve sosyal ilişkileri ile ilgili konularda zorluklarla karşılaşabilir. Bu enerji aynı zamanda evli İkizler için karşılıklı fedakarlık ve anlayışında ilişkinin seyri açısından fazlası ile önem taşıdığına işaret etmekte. Rahu geçişi ise sizler için olumludur.

Venüs ilişkiler ve ortaklıkları temsil eden 7. evinizden geçerken evliliğinizi test ederken karşılıklı sevginizin gücünü de sınayacak. Sabır ve olgunlukla hareket etmek ilişkinizi iyileştirmek açısından çok doğru bir davranış olacaktır. Devam eden ilişkiler kalıcı hale gelebilir belki de sürpriz bir kararla evlilikle taçlanabilir. İkizler burçları için doğurganlık artıyor, çocuk sahibi olmak için tedavi gören İkizler bu sene bu arzularına kavuşabilirler. Çocuk sahibi anne babalar onlarla mutlu olup gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Eğitim: Başarınızla tüm dikkatleri üzerinizde toplayacağınız eğitim hayatınızı yeniden şekillendireceğiniz bir ay kasım sizler için.

Seyahatler: 15, 16, 24, 25 Kasım tarihlerinde seyahatler ile ilgili riskler iptaller söz konusu olabilir.

Sağlık: Ay boyunca bağışıklık sisteminiz ile ilgili sorunlar yaşamamak için doğal beslenmeye ve uyku düzeninize dikkat etmeli kan değerlerinizi kontrol ettirmelisiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Yeni ve parlak fikirleriniz dostlardan gelecek öneriler meslek hayatınızda olumlu yönde ilerleyerek büyüme sağlayacağınız enerjilere işaret etmekte. Planlarınızı yapmalı disiplinli bir şekilde ilerlemeye kararlı olmalısınız. Ay’ın 2. yarısında arabanızı değiştirebilir ya da yeni bir araç alabilirsiniz. Yatırımlar kısa vadede de uzun vade de olumlu sonuçlar verecektir sizlere. Yetenekleriniz size pek çok kapıyı aralayabilir bu ay yeter ki kendinize güvenin ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

Başlangıçlar için şanslı günler: 6-Kasım, 7-Kasım, 8-Kasım, 22-Kasım, 23-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 15-Kasım, 16-Kasım, 19-Kasım, 20-Kasım

Yengeç Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Yarım kalan işlerinizi tamamlamanız gereken bir aydasınız. Planlarınız stratejileriniz başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Yeni fırsatlar için elinizde ki işleri tamamlamanız gerekli aksi takdirde biri bitmeden diğerine yönelerek hareket etmek görevlerinizi tamamlayamamanızdan kaynaklanan finansal kesintilere neden olabilir. Özel yaşamınızda ise kıskanç insanlardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde güven duygusunun her şeyden önemli olduğunu anlayacağınız bir dizi sınavdan geçebilirsiniz.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Yengeç burçları için ayın ilk yarısı daha fazla enerji daha fazla emek gerektiren konulara işaret etse de. Ay’ın 2. yarısı çok daha keyifli ve kazançlı enerjiler ile dolu. Güneş doğum haritalarınızda aile aşk ve çocuklar ile ilgili 4. ve 5. evlerden transit geçiyor. Mars zorlayıcı enerjisi ile evlilik hukuk ve ortaklıkları temsil eden 7. evinizden, Merkür transiti ise yine 4. ve 5. evlerinizden geçiyor. Rahu ve Ketu ekseni para ve mirası temsil eden 2. ve 8. evlerinizde transit yapacak. Bu ay aileye ait konularda kızgınlıkla kararlar almamaya özen göstermeli ve aile içinde kalması gereken hiç bir şeyi başkaları ile kızgınlıkla paylaşmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise uzlaşı fazlası ile önemli sizler için kayıplar ve finansal olarak zorluklar yaşamamak adına.

İletişime önem vermeli kendi kendinize yaşadığınız kırgınlık ve kızgınlıklar ile kararlar alıp bunları başkalarının siz söylemeden anlamasını beklememelisiniz. Aksi halde rakipleriniz ya da ortaklarınızdan düşmanca davranışlar görebilir kıskanç insanların sizi zayıf yönlerinizden sıkıştırmaları ile zorlu deneyimler yaşayabilirsiniz. Biriken işlerinizi ayın ilk yarısında tamamlamalı ve 2. yarısı için hazırlık içinde olmalısınız. Yeni fırsatlar ya da iş değişikliği bu ay bekleneni vermeyebilir sizlere. Aşk hayatınızda ise evli ve uzun süreli birlikteliklerini sürdüren Yengeçler tek taraflı beklentilerden uzaklaşacak temiz olana gerçek olana yönlenmeye başlayarak ben demek yerine biz diyerek hareket etmeye başlayacaksınız. İlişkinizin enerjini yükseltmek için çabalamanız gerekmekte. Aksi takdirde gezegenlerin transit geçişleri yenilemek ve arındırmak için var olan ilişkinizde yıkıcı enerjilerle karşılaştırabilir sizleri. Bekar Yengeçler ise kalıcı bir beraberliğe adım atabileceğiniz enerjiler ay boyunca aşk hayatınızda etkili olacaktır.

Eğitim: Ayın ilk yarısında içinizden hiç bir şey yapmak gelmeyebilir. Amaçlarınızdan uzaklaştığınız düşüncesi ile algılamakta ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Teslimiyetçi bir ruh hali içinde olmamalı bunun size zarar getireceğini bilerek gerekirse profesyonel bir destek almalısınız.

Seyahatler: Seyahatler sırasında özellikle değerli eşya ve evraklarınız konusunda titiz davranmalı unutkanlık ya da hırsızlık sonucu olası sorunlara karşı temkinli davranmalısınız.

Sağlık: Göz problemleri ile karşılaşabilir böbrekler bel ve boyun bölgeniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle ayın ilk yarısında alkol ve ilaç kullanımına bağlı sorunlar yaşamak istemiyorsanız fazlası ile dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: Finansal konularda ortaklıklar ve bilmediğiniz konulara yönelimden uzak kalmalı. Yatırım planlarınızı uygulama noktasında acele kararlar almamalısınız. İş değişikliği ya da kendi içinizde ki kararsızlıklar zarar göreceğiniz düşmanlıklara neden olabilir dikkatli olmalı neler kaybedebileceğinizi göz önünde bulundurarak sahip olduklarınızı daha iyi hale getirmek için çabalamalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 9-Kasım, 10-Kasım 15-Kasım, 16-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 1-Kasım, 9-Kasım, 10-Kasım, 17-Kasım, 18-Kasım, 26-Kasım, 27-Kasım, 28-Kasım

Aslan Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay her türlü düşmanca kıskanç ve hırslı yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Aksi takdirde durduramayacağınız olayları başlatabilir iş ve özel yaşamınızda hırsınızın kurbanı olabilirsiniz. Mantıkla hareket etmeli ve sizi uyaran dostlarınızın söylediklerini dikkate alarak hareket etmelisiniz. Aslan burcu öğrenciler yeteneklerine göre başarılı sonuçlar alacak ve isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Aşk hayatınızda ise keyifli enerjilerle dolu bir ay siz yeter ki seçimlerinizi kalbinizle yapıp bencilliklerden uzak durarak kararlar alın.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Kasım Aslan burçlar için iyi enerjileri getirmekte. Jüpiter'in olumlu 2 ev geçişi devam ediyor. 4 ev de ki transit Güneş olumlu 3 eve gidiyor. Mars ay boyunca olumlu 6 ev transitinde olacak. Venüs 4. ve 5. evlerde olumlu transit içinde hareket ediyor. Merkür 3. ve 4. ev geçişi ile Satürn'ün Ardha-ashtama duygusal düzeyde size daha sert ve tahammülsüz bir ruh haline büründürerek ilerleyecek. Rahu ve Ketu transiti ise stresli durumlara işaret edere. Doğum haritalarınızda 1 ve 7. evlerinizin ekseninde ki konularda etkili olacak. Aile çocuklara ait konular daha iyi enerjiler ile ay boyunca umut verici gelişmeleri getirmekte. Ego çatışmalarının sonlanması için uzlaşı düşmanca duygulardan uzaklaşması aile mutluluğunuzu yakalamanızın anahtarı olacak sizler için. Aksi takdirde inatçılık ve üstünlük kurma arzusu ilişkilerinizi kopma noktasına getirebilir. Çocuk sahibi Aslanlar onların yeteneklerini ortaya koyacakları imkanları değerlendirebilir ve onların başarısında büyük bir katkı sahibi olmanın getirdiği mutluluk ve gururu yaşayabilirsiniz. Ay boyunca yatırım planlarınızda riskleri hesaplamalı ve yatırımlarınızı dikkatli bir şekilde yapmaya çalışmalısınız. Ay boyunca siyah ve kırmızı renklerini en az seviyede kullanmaya çalışmanız sizi zorlayan gezegenlerin enerjilerini dengede tutmanıza yardımcı olacaktır. Bu ay diş sağlığınızla ilgili hassasiyetler sizi zorlayabilir.

Eğitim: Yurt dışı ile ilgili konular yabancı dil eğitiminde beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir aydasınız hedeflerinizden uzaklaşmadığınız sürece başarılı bir eğitim süreci ay boyunca sizi başarıya adım adım yaklaştıracaktır.

Sağlık: Ayın ilk yarısı sağlığınızla ilgili ciddi sorunlar olmasa da strese ve düzensiz beslenmeye bağlı sorunlar yaşayabilir ağız ve diş sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise özellikle Aslan kadınları bazı psikolojik sorunlar yaşayabilir. anne ve yaşam ortağınızın sağlık sorunları ile ilgili endişelerinizden dolayı.

Finans, İş ve Kariyer: Ayın ilk yarısı işinizle ilgili her türlü anlaşmazlık tan uzak durmalı ve bunu önlemeye çalışarak öfkeden uzak uzlaşmacı bir tutum içinde olmalısınız. Ayrıca, bir süre hiçbir şey yatırım yapmayın. Anlaşmazlıklar aile büyüklerinizin ya da onlardan kalma mülkiyetler ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı fırsatlar ve kariyerinizi fazlası ile etkileyecek kararlar almanız gereken durumlar KASIM ayına damgasını vurabilir. Ay boyunca ortaklıkları olan Aslanlar ortağın sorumluluklarını yerine getirmemesine bağlı problemler ile tek başınıza uğraşabilirsiniz. Ay boyunca mümkünse, her şey için borç almaktan kaçınınız. Anne tarafından herhangi bir aile bireyinin sağlık sorunları sizin için gerginlik ve üzüntü yaratabilir. Sen kişilik ve akıl yardımıyla başarı elde edecektir. Finansal olarak büyüme ve dengeleri sağlamak için sakin bir zihin ile tüm kararları almak akıllıca olacak sizler için. Hayatınızın kariyer anlamında iyi ve kötü sonuçlarını analiz edin ve eksiklerinizi tamamlamak için harekete geçin. Güçlü bir irade ortaya koymanız gereken bir aydasınız. Bunu yaptığınız da başarı kesinlikle sizin için gelecektir.

Başlangıçlar için şanslı günler: 1-Kasım, 7-Kasım, 8-Kasım, 17-Kasım, 18-Kasım, 26-Kasım, 27-Kasım, 28-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 19-Kasım, 20-Kasım, 23-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım

Başak Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Düşmanca davranışlarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız. Özellikle iş hayatınızda size zarar vermek isteyen kişilere karşı dikkatli olmalı çalışma arkadaşlarınızın her birine güvenerek hareket etmemelisiniz. Dolduruşa gelebilir kendi söylediklerinizin esiri olarak kayıplarla karşı karşıya kalabilirsiniz dikkatli davranın. Ayın 2. yarısında her şey normale dönecektir. Fakat siz yine de ay boyunca kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin ve fevri olmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ise birlikte olduğunuz insanın desteği sizleri güçlü kılacak.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Kasım sizler için çabalarınızla şekillenecek bir ay. Yarım Doğum haritalarınızda iletişim ve kardeşleri temsil eden 3. evinizdeki Satürn aşk eğlence hayatını temsil eden 5. evinizde ki Mars Jüpiterin 1. ev geçişi. Güneşin sırası ile 2. ve 3. evlerinizde ki ziyareti. Venüsün olumlu 3. ve 4. ev transitleri ile devam edecek. Rahu ve Ketu ise 06 ve 12. evlerinizin ekseninde geçişini yapacak.

Bu enerjiler size zarar vermek için fırsat kollayan kişilerin aradığı zaman olabilir. Dikkatli davranın ve fark ettiğiniz her türlü duruma müdahale ederek başarılı olmalarına olanak tanımayın. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde biri sizi tuzağına düşürebilir ve bunun yansıması maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli davranın. Siz ayın ilk yarısında kendinize olan güveninizi kazanabilir güçlü sezgilerinize güvenerek doğru adımlar atabilirsiniz. Ancak, ayın 2. yarısında enerjiniz daha da yükselecek. Kasım sizin için oldukça şanslı enerjiler söz konusu. Özellik ile medya ve benzeri alanlarda çalışanlar için çok güçlü ve şanslı enerjiler söz konusu. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişki hayaliniz varsa bu ay gerçekleşebilir. Evli ve ilişkisi devam edenler içinse huzurlu ve aşkın yüceldiği enerjiler söz konusu.

Sağlık: Genel olarak sağlığınız iyi olacaktır bu ay. Öksürük soğuk ve göz enfeksiyonları dışında, iyi enerjiler hakim.

Eğitim: Bu ay başarınızla takdir görecek adınızdan başarı ile söz ettirebileceksiniz. Hedeflerinize adım adım ilerleyerek aile büyüklerinizle ilişkilerinizin iyileşmesi ile ertelediğiniz her şeyi ay boyunca başarınızla taçlandırabileceksiniz.

Seyahatler: Kısa seyahatler sizlere hem maddi hem manevi olumlu enerjiler söz konusu.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay işinizi büyütme ya da değiştirme imkanı elde edebilir ve yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda fikirlerine güvendiğiniz insanlardan gelecek önerileri dikkate almanız yararınıza olacaktır. Bu ay boyunca giderleriniz artabilir hesapta olmayan ödemeler le uğraşabilirsiniz. Evinizde ya da otomobiliniz ile ilgili beklenmedik harcamalar yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ortaklıklar iş birlikleri kazançlarınızı arttırabilir ve ay sonuna doğru mülk alımı gerçekleştirebilirsiniz. Her bakımdan disiplinli çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Ayrıca sizleri kredi ve borç almak gibi konularda da temkinli olmanız için uyarmak isterim sizleri. Ay boyunca borsa ve riskli konulardan uzak durmalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 2-Kasım, 3-Kasım, 9-Kasım, 10-Kasım, 19-Kasım, 20-Kasım, 29-Kasım, 30-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 21-Kasım, 22-Kasım, 26-Kasım, 27-Kasım

Terazi Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay annenizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Eş yada sevgilinizle de ideolojik farklılıklar fikir ayrılıkları sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Aynı etkiler kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla yaşanabilir anlayışlı davranın. İş hayatınızda sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazı önemli kararlar alırken sezgilerinizi dikkate almaya gösterin. Anlaşma ve sözleşmelerde okumadan herhangi bir belgeyi imzalamayın.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Güneş Doğum haritalarınız 1. ve 2. evlerinizde transit geçecek. Satürn Akrep burcunda ve bu Sadhe sati nin son ayağı Terazi burçları için etkili olacak. Ay’ın yerleştiği burç, önceki burç ve sonraki burç içinden transit Satürn geçmesi “Sadesati” adı verilen buhranlı bir dönem ortaya bu süreç hayatta çok önemlidir. Jüpiter 12. evinizde transit yapılacak. Yaşadıklarınızın karşılaştıklarınızın üzerinde fazlası ile durulması, düşünme ve yansıma sizler için bir hayli gerekli olacaktır. Venüs önce 2. sonra 3. evinizde geçişini yapacak. Merkür önce 1. ev ardından 2. evinizde geçişini yapacak. Mars aile ve kökleri temsil eden 4. evinizde. Rahu ve Ketu ise olumsuz bir geçişle aşk ilişkiler ve eğlence eviniz 5. ev ardından 11. evinizde etkili olacak. Ay boyunca her konuda diplomatik davranmalısınız. Arkadaşlarınız özellikle geçmişte yollarınızın ayrıldığı arkadaşlarınıza dikkat etmeli onlarla bir araya gelmekten uzak durmalısınız.

Yeni arkadaşlarınıza da güvenmek konusunda temkinli olmalısınız. Annenizin sağlık sorunları ile karşılaşabilir kısa süreli endişeler yaşayabilirsiniz. Kardeşler ve yakınlarla ilişkilerinizde fikir ayrılıkları dargınlıklara ve kopmalara neden olsun istemiyorsanız sabit fikirli olmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda aksaklıklar verilen sözlerin yerine getirilmemesi gerginliklere neden olsa da mücadeleyi bırakmamalı öfkeyle kızgınlıkla ipin ucunu bırakmamalısınız. Ortaklıkları olan Teraziler yanlış anlamalar yüzünden siz ve iş ortağınız arasında sorunlara neden olabilir. İşinizde yeni stratejileri uygulamaktan uzak durmalısınız. Aşk hayatınızda evliliğinize yeni bir düzen uyum ve denge getirecek enerjiler söz konusu. Eşinizin yakınları ile sorunlarınız varsa oyuna gelmemeli söz düellolarından uzak durmalısınız. 3. şahısların ilişkinize müdahale etmelerine izin vermemeli ilişkinizi koruyan bir tavır içinde olmalısınız. Bekar Teraziler son derece romantik ve kalıcı beraberliklere adım atabilirler.

Eğitim: Eğitim hayatınızda ayın ilk yarısı sizleri biraz bunaltacak enerjiler söz konusu kendinize güvenmeli ve korkularınızdan dolayı kendinizi kısıtlamadan hareket etmelisiniz. Aksi takdirde kolay kolay başarıyı yakalayamayabilirsiniz.

Seyahatler: Ayın ilk 10 günü seyahatleriniz sorunsuz ilerlerken 2. yarısında sorunlar iptaller ile karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: Ay boyunca Kalp sorunları, göğüs ve mide enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz. Öfkelenmek ve dolayısıyla kendinizi üzmekten uzak durmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay işinizle ilgili konularda risklerden uzak durmalı doğru kararlar aldığınızdan emin olmalısınız. İşinizle ilgili gizli kaynaklardan aldığınız bilgiler ile arkanızdan dönen pek çok şeyi ortaya koyacak ve tedbirli davranarak olası zararların önüne geçebileceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız beklenmedik bir iftira ile yüzleşmek zorunda kalabilir zorlu günler deneyimleyebilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4-Kasım, 5-Kasım, 6-Kasım, 11-Kasım, 12-Kasım, 21-Kasım, 22-Kasım, 23-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 1-Kasım, 2-Kasım, 3-Kasım, 23-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım, 28-Kasım, 29-Kasım, 30-Kasım

Akrep Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

İşinizle ilgili konularda yaratıcılık ve ileri görüşlülüğünüz sayesinde önemli bağlantılar ve bunun getirisi kazançlar elde edebilir. Uzun süreli güçlü iş birlikleri yapabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Akrepler sınav ve yarışmalarda önemli başarılar elde ederek pek çok ilki bu ay içinde gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sıkıntıların hafiflemesi ilişkinizi daha iyi bir hale getirmenize yardımcı olacaktır.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Satürn’ün geçişi sizin için üç bölümde olacak Sadhe sati nin ikincisidir. Diğer transitleri elverişli olduğundan sadhe sati rağmen, daha iyi enerjiler ile karşılaşmanızı sağlayacak. Jüpiter doğum haritalarınızda 11. evinizde sizlere güzellikler getirecek. Mars olumlu transiti ile 3. evinizi ziyaret ederken, Merkür zorlayıcı 12. evinizde etkili olacak. Rahu ve Ketu sırasıyla 10. ve 4. evlerinizden geçiyor bu ay. Ay boyunca bencilce yaklaşımlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yaratıcılığınız sıkışıp kaldığınız her alanda başarı çıtanızı yükseltmek için yardımcınız olacak bu ay. Ay’ın 2. yarısında ailevi gerginlikler kısa süreli etkili olsa da olgun kişiler ile muhatap olmak sizleri güçlü kılacak. İnançlarınızın gücü sizi her konuda güçlü kılacak.

Eğitim: İnatlaşmalardan uzak durmalı imalı sözleri ile motivasyonunuzu düşüren arkadaşlarınıza takılıp kalmadan sadece yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız. Aksi takdirde zarar sadece size dokunacaktır. Ay’ın 2. yarısında başka bir şehre ziyaret için eğitimle ilgili yolculuk yapabilirsiniz.

Seyahatler: Ailece yapılan seyahatlerde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Sağlığınızla ilgili konularda tiryakiliklerinizden kaynaklı sorunlar yaşayabilir buna bağlı zorlayıcı enerjiler ile karşılaşabilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: Hayallerinizi bu ay finansal olarak gerçekleştirmeye oldukça yaklaşacak ve yüzünüzü güldüren gelişmeler ile rahat bir nefes alacaksınız. Toplumda itibarınız işinizle ilgili olarak artacaktır. Ancak, harcamalar bu ay artabilir ve kısa süreli zorlanmalar yaşanabilir. Bu ay yatırımlar Bazı beklenmedik kazançlar da ay sonuna doğru arkadaşlarınız aracılığı ile gelebilir. İş değişikliğinden kaçınmalı var olan şartlarınızı korumalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 7-Kasım, 8-Kasım, 13-Kasım, 14-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 4-Kasım, 5-Kasım, 17-Kasım, 18-Kasım, 26-Kasım, 27-Kasım

Yay Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay yeni anlaşmalar eğitim hayatınızda değişiklerle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Başarınızı kıskanan kişilerin türlü oyunları iler karşılaşabilir öfkeye kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz. Kredi sözleşme anlaşma ya da yeni bir iş planınız varsa ayrıntılara önem vermeli içinize sinmeyen bir iş ya da projenin içinde yer almamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçenleri sözlerinize yansıttığınız anda korkularınızın boşa olduğunu anlayacağınız keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Akrep Burcu ile Satürn'ün geçişi bu ay sizler için Sadhe sati in ilk ayağı olacak. Jüpiter doğum haritalarınızda 10. evinizde Güneş 11. evinizde daha sonra 12. evinizde geçişini yapacak. Mars 2 ev manglik geçiş geçiyor. Merkür 11 ev ve ardından 12. transiti hareket edilecektir. Venüs de, 12. ve 1. evinizde ilerleyecek. Rahu ve Ketu geçişi 9. ve 3. evlerinizde etkili olacak. Yeni arkadaşlıklar ortaklıklar sıkıntılar yaratabilir özellikle ayın ilk 10 günü buna bağlı zorluklar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili her şeyi doğru planlama ve yönetimle yönlendirmeniz başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bu ay başarılı girişimleriniz ve işinizde sağladığınız büyüme pek çok kişinin kıskançlığına maruz kalmanıza neden olabilir buna bağlı enerji düşüklüğü ile baş etmekte zorlanabilirsiniz. İşe alım iş başvurusu ya da iş anlaşmalarınızda imza yada sözleşme öncesinde, dikkatle artılarını ve eksilerini tartmalı acele kararlar almamalısınız. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızın etkisi altında kalmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir. Bekar Yay’lar geçtiğimiz ay ilgi duyduğunuz kişi ile kalıcı bir beraberliğin temel taşlarını oturtabilirsiniz.

Eğitim: Bu ay zekanız sizi her zorluktan sonra başarı ile mükafatlandıracaktır. Başarınızı gölgeleme çabası içinde olan arkadaşlarınızı dikkate almamalı sağ duyudan ayrılmamalısınız.

Seyahatler: Ay’ın ilk yarısı seyahatler için uygunken 2. yarısında arızalar ve iptaller yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Bu ay genel olarak sağlığınız iyi olsa da ayın 2. yarısında ayak ve bel bölgenizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Finans, İş ve Kariyer: İşinizle ilgili gelenekçi düşünceler ve eskiden yaptıklarınızı yapma noktasında ısrarcı olmak sizleri memnun etmeyen sonuçlar ile baş başa bırakabilir. Kendinizi düşüncelerinizi yenilemeli ve özünüze sadık kalarak zamanın getirilerini de akıllıca değerlendirmelisiniz. Finansal konularda harcamalarınızı ay boyunca kontrol altında tutmalı vaatlere göre değil gerçeklere göre planlamalarda bulunup elinizde kini değerlendirmeyi seçmelisiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4-Kasım, 5-Kasım, 6-Kasım, 16-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 2 -Kasım, 3-Kasım, 6-Kasım, 7-Kasım, 8-Kasım, 28-Kasım, 29-Kasım, 30-Kasım

Oğlak Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Kasım ayında kardeşleriniz yada akrabalarınız siz ve eşiniz arasındaki farklılıklar olduğu söylemleri ile kafanızı karıştırmak ilişkinizi bozmak isteyebilirler çok dikkatli davranın. Bu gibi olayların başlamasına dahi fırsat vermeyin. Ortaklıkları olan Oğlaklar için bu ay sıkıntılı gelişmeler ortaktan kaynaklanabilir mali hesaplarınızı kontrol etmeli bilginiz dışında her hangi bir iş yapılıp yapılmadığını denetlemelisiniz. İşinizle ilgili her hangi bir karar almadan önce dikkatle düşünün. Anlaşmaları sözleşmeleri dikkatle okuduktan sonra imzalayın. İşinizle ilgili daha önce yapılan çalışmalardan başarılı sonuçlar alırsınız. Fakat ay boyunca işinizle ilgili fikirlerinizi ulu orta paylaşmamalısınız.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Satürn'ün doğum haritalarınızda 11. ev geçişi sizler için iyi olmaya devam ediyor. Jüpiter 9. evinizde transit geçerken Güneş kariyer eviniz olan 10. ve 11. evlerinizde etkili olacak. Mars 1. evinizde transit yaparken Venüs 11. ve 12. evler de transitine devam edecek. Rahu ve Ketu doğum haritalarınızda 8. ve 2. evlerinizde etkili olacak. Genel olarak geçen aya göre çok daha iyi bir ay kasım sizler için. Ancak bazı engellerle karşılaşabilir akılcı yaklaşımlar içinde olursanız aşabilirsiniz. Özel yaşamınızda kardeşleriniz anne babanız yüzünden eşiniz ile sorunlar yaşayabilir ilerleyen günlerde ona karşı adil olamamış olmanın getirdiği pişmanlık ve vicdan azabının ateşini yüreğinizde taşıyabilirsiniz. İş hayatınızda ise düşmanlıklara dikkat etmeli işinizle ilgili ulu orta konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde beklenmedik engeller ile karşılaşabilir zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ile evli ve ilişkileri kağıt üzerinde devam eden Oğlaklar farklı arayışlara yönelebilir aşkın tutkunun peşine düşerek tutarsız ve maddi manevi zarar görecekleri kısa süreli beraberlikler yaşayabilirler. Ayın 2. yarısında ise, Bekar Oğlaklar sevgi ve güvene dayalı kalıcı ilişkilere adım atabilirler. Bekar Oğlaklar ay sonunda evlenme teklifi alabilirsiniz. Ay boyunca gizli olan şeylere olan ilginiz bilinmeye olan merakınız psikolojinizi bozacak korkuya kapılmanıza ve bu anlamda rahatsızlıklara neden olabilir.

Eğitim: Eğitim hayatınızda burs kazanabilir başarınızı yükselterek pek çok kişinin övgü ve desteğini kazanabilirsiniz.

Seyahatler: Ayın ilk 10 günü dikkatsizlik sonucu kazalar olabilir dikkatli davranın. Direksiyon başına geçtiğiniz her anı önemseyin ve dikkatinizi başka şeylere yöneltmemeye özen gösterin.

Sağlık: Ay boyunca enfeksiyonlar, ateş ve baş travması ile ilgili dikkatli olmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: Bu ay kazançlarınızın kıymetini bilmeli geçen ay yaptığınız yanlış değerlendirmelerden ders almaya çalışarak hareket etmelisiniz aksi takdirde her şey geldiği gibi gidebilir ve bir anda finansal bir kriz ile karşılaşabilirsiniz. Yeni alanlara yönelmek gibi bir düşünceniz varsa bu ay beklentilerinizden çok farklı tablolar ile karşılaşabileceğinizi bilmeli ve hayalperest yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Yetişkin çocukları olan Oğlaklar onlardan gelecek hoş olmayan davranışları ile duygusal olarak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ayın 2. yarısında daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Fakat ay sonuna kadar bilmediğiniz işlerden uzak durmalı yeni insanlar yeni fırsatlar ile gelen tekliflerin dolandırıcılıkla sonuçlanabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 4-Kasım, 5-Kasım, 6-Kasım, 11-Kasım, 21-Kasım, 22-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 9-Kasım, 10-Kasım, 7-Kasım, 8-Kasım, 15-Kasım, 16-Kasım, 24-Kasım

Kova Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda sıradanlıktan uzak durmalı yenilikçi düşünce ve akımların peşinden ilerlemelisiniz. Ancak bunu yaptığınızda yaşadığınız zorluklarla baş edebilirsiniz. Günlük hayatınızda kendinize zaman ayırmalı ruhunuzu dinlendirip zihninizi sakinleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle rekabet eder tarzda hareket etmekten uzak durmanız akıllıca olacaktır. İlişkinizin kutsallığını korumak istiyorsanız şayet.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Güneş ay boyunca ortaklıklar evlilik ve hukuku temsil eden 7. evinizde ve ardından 8. evinizde transit yapacak. Mars 10. evinizde. Rahu 5. evinizde Ketu 11. evinizde etkili olacak. Merkür ise 7. ve 8. evinizde transit geçişini gerçekleştirecek.

Ailevi konularda ay boyunca stresli enerjiler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Giderleriniz bu ay artabilir kontrollü olmalı tasarrufu hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz. Çocuk sahibi Kovalar onların bireysel girişimleri kendi ayakları üzerinde durabilmeleri sizleri bir hayli mutlu kılmaya yetecek. bir ruh olmak, kontrol giderlerini getirmek için yollar Akrabalar ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde gerginlikler iş hayatınıza da sirayet edebilir ve huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mutluluğunuz sizin fedakarlığınızla bağlantılı olarak belirlenecek bu ay. Ay sonuna doğru arasında romantizm rüzgarı bekar ve ilişkisi devam eden Kovaların evlilik kararı almalarını sağlayabilir. Fakat arkadaşlarınızın ilişkiniz hakkında yorum yapmasına izin vermemeli başkalarının yanlış söylemlerine ilişkinizi kurban etmemelisiniz.

Eğitim: Bu ay öğretim hayatınızda inatçı davranışlar içinde olmadığınız takdirde geçtiğimiz aya göre çok daha başarılı olabileceğiniz bir aydasınız.

Seyahatler: Ayın ilk yarısında yolculuklar yoruculuğunun dışında sıkıntı vermeyecektir sizlere. Ayın 2. yarısında ise fazlası ile dikkatli ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz.

Sağlık: Strese bağlı baş ağrıları ve uykusuzluk sizler için yorucu olabilir ay boyunca.

Finans, İş ve Kariyer: Ay boyunca devlet memurları ve hukuk ile ilgili göreve sahip kişiler ile ilişkilerinizde tartışmalardan kaçınmalısınız, Aksi takdirde büyük bir kısır döngü içine girebilirsiniz. Hayallerinizi ve hedefleri belirlemeli gelirlerinizi arttırabileceğiniz her imkanı iyi değerlendirmek için çaba göstermelisiniz. Borç vermekten bilmediğiniz ticari riskler almaktan ay boyunca uzak durmalısınız. Aksi takdirde büyük kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

Başlangıçlar için şanslı günler: 7-Kasım, 8-Kasım, 14-Kasım, 24-Kasım, 25-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 6-Kasım, 7-Kasım, 8-Kasım, 11-Kasım, 12-Kasım, 27-Kasım, 28-Kasım

Balık Burcu

Batı Astrolojisi Kasım Ayı Analizi

Kasım ayı boyunca biriken borçlarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda kısa yolculuklar sizlere büyük ödülleri getirecektir. Öğrenci Balıklar duygusal geçişlerinde ki değişkenlik yüzünden bu ay başarıyı yakalamakta bir hayli zorlanabilirler. Öncelik sıralamalarına dikkat etmeliler. Aşk hayatınızda ise romantizmi canlandırmak elinizde yeter ki bencilliklerden uzaklaşıp BİZ olmak için mücadele edin. Ay boyunca Mutfakta çalışırken dikkatli olun ev aletlerini kullanırken özellikle yaralanabilirsiniz.

HİNT ASTROLOJİSİ KASIM AYI ANALİZİ

Balık burcunun ilk 10 gününde doğanlar için daha iyi enerjilerin hakim olduğu bir ay Kasım. Doğum haritalarınızda Satürn 9. evinizde Jüpiter'in 7. evinizde. Güneş 8. ve 9. evlerinizde transit yapacak. Mars 11. evinizde olumlu bir geçiş yaparken Venüs 9 ve 10. evlerinizde etkili olacak. Rahu 6. evinizde geçişi ile parasal konularda şansınızı yükseltecek, ama Ketu 12. evinizden geçerken gizli düşmanlıklar ile zorluklara neden olabilir. Kasım ayının ilk yarısında var olan borçlarınızı ödeyerek rahatlayabileceksiniz. Kısa yolculuklar sizin için büyük fırsatlara vesile olabilir. İşinizle ilgili başarı çıtanızı yükseltebileceğiniz temponuzun yükseleceği daha fazla dikkat çekip saygı göreceğiniz enerjiler sizinle ilerlemekte. Finansal konularda 16 Kasımdan itibaren kaybettiklerinizi kazanmaya başlayacağınız enerjiler sizinle ilerlemekte. Ortak projeler yenilikçi bakış açısı sizleri daha düzenli bir iş hayatına kavuşturabilir. Emek vermeli sabırla kendi yolunuzu çizebileceğiniz bu güçlü enerjileri iyi değerlendirmelisiniz.

Eğitim: Aşırı özgüven ayın ilk yarısında antipatik bulunarak eleştirilmenize ve buna bağlı sorunlara neden olabilir. Ayın 2. yarısında ise azminiz ve çalışkanlığınız yükselecek.

Seyahatler: Ayın 2. yarısı seyahat planlarınızı gerçekleştirebilir. Yolculuklarınızı aksama olmadan yapabilirsiniz.

Sağlık: Korku, kaygı ve yorgunluk içinde olmamaya özen gösterin. Dik başlı ve inatçı davranışlarınız boyun bölgesi ile ilgili sağlık sorunları yaşatabilir sizlere. Ayın 2. yarısında ise Göz ve kulak enfeksiyonu na karşı dikkatli olmalısınız.

Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda iş birliği içinde olduğunuz çalışma arkadaşlarınız varsa ortaklarınız ile siyasi tartışmalar içine girmemeniz akıllıca olacaktır. Sırf bu sebepten ayrılıklar ve finansal zararlar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

İş yerinizde baskılar ile karşılaşabilir bunun getirdiği strese dayanmakta zorlanabilirsiniz. Zor olana karşı sabırlı davranır hayalcilikten uzaklaşıp gerçekçi yaklaşımlarda bulunabilirseniz kazanımlarınızı arttıracak belirsizlikleri netleştirebileceksiniz. İsyankar olmadan BAŞARI ya odaklanırsanız isteklerinize ulaşabilecek hak ettiğiniz terfi ya da zammı alabileceksiniz. Kendi işinin sahibi olanlarınız ise her konuda daha profesyonel düşünerek olumlu gelişmelerle birlikte finansal kazancınızda önemli artışları yakalayabilirsiniz.

Başlangıçlar için şanslı günler: 17-Kasım, 18-Kasım, 26-Kasım, 27-Kasım, 28-Kasım

Finansal ve duygusal konularda dikkatli olunması gereken günler: 9-Kasım, 10-Kasım, 13-Kasım, 14-Kasım

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık